- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.661
Benım cadım zaten alerjık herseyı az az deneyerek verıyorum ve takıp edıyorum malesef. Peynır versım vucudunun karın bolgesınde sılın gıbı kabarıklıklar oldu ve ne zaman versem kustu. Ama yogurtta bısey olmuyo anlamadım ben bu cadıyı peynırı mı degıstırsem acaba be yapsam bırmal beyaZ peynır verıyorum kabne fılan mı versem acaba ???
Dilekefem bir sorun olmamasima cok sevindim bende wiyanadan hollandaya gelin geldim avusturya benim memleketim annemler orda cok severim avusturyayayi 5. Ayda ordaydimbikerede tirole gelmistim cok guzel bi yer
Gunaydin buarada kizlar hemen konuya girdim bugun doktra gidicez genel kontrol benim kiziminfa burnu surekli tikali yani sabah kalktiginda biseyi yok sonra tikaniyor neden acaba ya havalardabmi bi turlu isinamadi kis havasi ya
Kizlar rapor vermeyi unuttum 6 ay bir haftalik olarak 7430 gr 64,5 cm boyumuz biraz kisa gibi geldi bana ama doktor cok iyi dedi iki ayda 1300 gr almisiz herseyimiz cok iyi meyve ve sebze ver dedi dojtor baska biseye gerek yok dedi hani biskuvi kasik mamasi falan cok sukur saglikliyiz burun tikanikligi icinde odayi 16 dereceden fazla olmasin serinde uyusun dedi bende usur diye kiyamiyorum kuzuma burun spray kullanabiliesinuz dedi :) bizden bukadar
Canim keci peynirimi denesen acaba
Bu arada teyzelerı bızım cadı ıkı dısı aynı anda cıkarıyo bırı tam cıkmadan ikinciyi patlatmıs atom karıncam :)
Bugün hava çok güzeldi oğlusumla gezdik alışveriş yaptik yazlık aldım oğluma kızlar gezerken hiç sıkılmadi maasallah herkese gülücükler atiyordu
Kızlara çok meraklı ama oğlum
Sizlerde ne var ne yok bebeklerimiz iyidir inşallah
hayirli olsun incileriniz
masallah atom karincaya
oğluma süper balık çorbası yaptım içecek mi acaba :44:
oğluma süper balık çorbası yaptım içecek mi acaba :44:
geldi mi herkesin çizelgelerı
Kizlar buyun liseli arkadaslarimla beraberdim ikidir bi arkadas geliyo oglu var arastan 16 gun buyuk hatta onun adida aras gecede 1o 15 kalkiyormus 15 dkkada bir uyaniyonus kiz cok bunalmis sukur etmek lazim.aras iki kere uyaniyo burdada kimseden duymadim o kadar kalkan kizlar bazen kalkip bi saatte uyumuyomus
Ay korktum ole olursa yandik
Cnm yeniledik hepimiz bu arada nasilsin
Esimle araniz duzeldimi
poponu kasısaydın canım o anlatırken sende
aaanaa biben mi kildım yenilemeyen ne safım bende ben yaptım herkesınki geldi sanıyorum :26: valla canım limoniyiz hala muhattap olmuyorum kendisiyle
Ah cnm tum topik kasisin kimsecikten duymadim bu kadar kalkan bide 4 aya kadar deliksiz uyurmustu
Ah kuzum.deme ole bak bi hepimi birden yapiverdik
Himmm bu isib sonu nereye gider mdrcnn rekoruniz kac
Ay yap bamyonu slk mis kokularini don arkani yat bak kaliyomu inat:)
canım ınadı surduren benım bu sefer kedı gıbı mırlıyo da duyan yokburnu sürtsün birazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?