- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.681
aman aman sus söyleme öle seyler bizimkilerde kelkıyo sen bilmiyon
Amannnn sen yavastan yumisa ufaktan kulagini bukkk himmm ilerlemw var bak
Ay kavganin en guzel noktasi barismakkk
aman aman sus söyleme öle seyler bizimkilerde kelkıyo sen bilmiyon
canım bunlar adam olmaz :) balık gibiler hafızaları zayıf. olaylardan ders almıyolar ....
bi f klavye takmıs saf kocam pc ye yazamıyorum bile .... yarım saat harf arıyorum ...
Yarencim aldim tarifi bu aksam dogaclama bir corba oldu malzemeler tam degildi. senin tarifide en kisa zmnda yapicam :)
Mdr neden kustunuz
evet canım görüşemedik yoktun sen ben de ranayla oynadım durdum :)) valla iyi sayılırım cumartesi iş yerinden çocuk görmeye gelecekler o yüzden nehirnilin tariflerinde takılıyorum neler yapabilirim diye güzel olması lazım menünün cumartesi akşam olaydı iyiydi :))Cok tatlisin ya ay sistem mi attiki beni yoksagebe kalma topikimde fink atarkenmi oldu
Napiyin cnm bugun hoc gorusemedik
Cnm afiyet olsunn kusuma sevdimi bari
Aras tavuk suyina corbaya hasta bayiliyo
capkun olacak demekki annesi cok can yakacak
ne guzel gezmissiniz gule gule giysin efecik
nuraycım nasılsın nerlerdesin bakem
evet canım görüşemedik yoktun sen ben de ranayla oynadım durdum :)) valla iyi sayılırım cumartesi iş yerinden çocuk görmeye gelecekler o yüzden nehirnilin tariflerinde takılıyorum neler yapabilirim diye güzel olması lazım menünün cumartesi akşam olaydı iyiydi :))
sen ne yaptın arkadaşlarınla dışarda mı buluşuyosun yoksa ev ev mi gezmeler
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. çook yoğunum canımm yaa. geçen sene çalıştığım okuldan yardıma çağırdılar yılsonu programı için. ben de kıramadım iki gündür oradayız berrayla. pazar gününe kadar gidecem bakalım. bana da iyi odu aslında yoruluyorum ama bişeyler yapmak iyi geldi
ayy sen iyiysen sıkıntı yok sevindim valla biraz dağılır kafan rahatlarsın yorul yorul bişi olmazsağol canım iyi olmaya çalışıyorum. çook yoğunum canımm yaa. geçen sene çalıştığım okuldan yardıma çağırdılar yılsonu programı için. ben de kıramadım iki gündür oradayız berrayla. pazar gününe kadar gidecem bakalım. bana da iyi odu aslında yoruluyorum ama bişeyler yapmak iyi geldi
Cnm degisiyo bazen disarida bazeb evde ama bizde bebe cok geceb ay rahat olmamis biliyosun ben gidememistim bu ay evde oldu
Ay insalla rana durur da guzel hazirlanirsin guZel pogaca tarifi istermisin
Cnm yavrum nasil oldu bebegin
ayy sen iyiysen sıkıntı yok sevindim valla biraz dağılır kafan rahatlarsın yorul yorul bişi olmaz
yok dışardaysa aras duruyo mu diyecektim merak ediyorum ya bizim kız hayatta durmaz
canım tarif buldum bi tane hoşuma gitti ama sen de yazarsan sevinirim hani
bizim mersin çanakkale yolcuğunda arabamızın kenarları zift olmuş kocişim çok üzülmüştü gaz yağı aradık yok netten araştırdım margarin çıkarıyomuş dedim deneyelim inanmadı bana gittik bi yere yağladık arabayı güneşte tuttuk ziftler akmaya başladı eşim çocuklar gibi sevindi yaa:))
Bizimki biliyorsun ek gida almiyor hicbirsey yemiyor.biz disarida icerken agzina verdigimde aliyordu hatta iki gun once sirf selim e icirmek icin gittik bayaa icmisti :) ek gida ilk defa yedi diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?