- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.701
sen nasılsın nasıl oldun
selim nasıl annenler bişi dedi mi
gazeteci gibi sorular sordum gibi oldu valla
ayy sen iyiysen sıkıntı yok sevindim valla biraz dağılır kafan rahatlarsın yorul yorul bişi olmaz
yok dışardaysa aras duruyo mu diyecektim merak ediyorum ya bizim kız hayatta durmaz
canım tarif buldum bi tane hoşuma gitti ama sen de yazarsan sevinirim hani
bizim mersin çanakkale yolcuğunda arabamızın kenarları zift olmuş kocişim çok üzülmüştü gaz yağı aradık yok netten araştırdım margarin çıkarıyomuş dedim deneyelim inanmadı bana gittik bi yere yağladık arabayı güneşte tuttuk ziftler akmaya başladı eşim çocuklar gibi sevindi yaa:))
mertur canım çok geçmiş olsun selimcik daha iyi olur inşallah.
songülcüm sabah da sormuşsun sağol canım:) burnu akıyo arada o kadar canım şimdilik iyi gibi
Oh sevindim insalla burin akmada biter
inşallah canım..
kızlarr ben kaçiim artık gözlerim yanıyo. öpüyorum hepinizi iyi geceler
yine de iyiki doğurmuşum diyon demiöyle oldu valla özlemişim de zaten:) berra yanımda olmasa çocuklu olduğumu unutacam o kadar yaniarkadaşlar alıyo bazen bi süre kucaktan kucağa geziyo ben de dalıyorum işlere diyorum benim bi kızım vardı nerelerde acaba
üzüldüm annene ağlar tabi ya aman geldi geçti diyelim ama deldi geçti diyeceksin eminimAnnem iki gun agladi. Simdi daha iyi onlarda . selimde iyi balik corbasi yedi cok sukur. belki onunla alisir ek gidaya :)
valla benim eşimin araba bakmasına daha 1 sene var ama o şimdiden markası belli diyo o kadar hastası arabaların ilk çocuğumuz o bizim düşün artık:))Cnm kucukken bizim yaxlikta biZim el ayak g
Heryerimiz olmusti margarin ile cikmisti
Ay esin eminim cok sevunmistr arabalarini cok seviyorlar hatta esim su an nette araba bakiyo ilgi alanu
Cnm esimle kahvaltiya yemefe gittigimizde aras guzel duruyo gezmeki cok seviyo
Cnm yinede yaxim
1 su bardagi ilik su
1 su bardagi ilik sut
1 su bardagi sivi yag
3 corba kasik seker
1 tatli kasigi tuz
1 paket tek kullanimlik maya guzel yogur
Kalanini biliyosundur zaten kusumm
Eee da neler yapcan bakim
inşallah canım..
inşallah canım..
yine de iyiki doğurmuşum diyon demiarada böyle git bi yerlere gerçekten iyi geliyo sadece sana değil emin ol berra da değişik yer görünce daha iyi oluyo
üzüldüm annene ağlar tabi ya aman geldi geçti diyelim ama deldi geçti diyeceksin eminimbalık çorbasını nasıl sevdi ya maşallah :)) valla evde yaptığını da yediğine göre yavaş yavaş başlıyo paşa
valla benim eşimin araba bakmasına daha 1 sene var ama o şimdiden markası belli diyo o kadar hastası arabaların ilk çocuğumuz o bizim düşün artık:))
keşke aras abisi gibi rana da gezmeyi sevse ev kurdu gu benim kız
benim tarifte sadece 2 çorba kaşığı şeker diyodu gerisi aynıydı 3 tane atayım canım benim sağol
cumartesi gününe özel
şimdilik düşündüklerim
pudingli kek
peynirli örgü poaça
patates salatası
bademli damla çikolatalı kurabiye
işte şimdilik bunlar menüde ama bi çeşit daha yapmak istiyorum kara kara düşünüyorum:97::97::97::97::97::97::97::97:
iyi geceler kızlar ,
benim oğluş kabız olmuş bugün 1 tane kayısı yedirdim inşallah çabuk sökülür .
bu arada sebze çorbasını her günmü yoksa kaldığı zaman 2. günde yediriyormusunuz.
ben her gün yapıyordum sonra öğrendimki 2. günde olabiliyormuş. sadece yeşil sebze katıldığı zaman günlük olmak zorundaymış.
zaten yarım havuç yarım kabak derken yarımları değerlendiremediysem hep atmak zorunda kalıyorum, yinede 2. güne çorba kalıyor.
seni bekliyodum kaç zamandır canım yaa
çizelgeyi yapabildin mi yardım edeyim mi
sahibinden.com :))) aynı aynııı hiç sevmiyorum o siteyi ben bi ara sinir olmuştum yaa bağımlı yaptı kocamı zor aldım elinden ama seneye yine başlar:))) milföyü geçen geldiklerinde yapmıştım canım ama yufka iyi fikir bence bi eksik o sanki demi :)) sağolAy sorma cnm.esimde kafadinda belledi hayalinle yasiyo ne edeyim ickisi kumari sigarasi yok bi sahibinden.com u var haha
Cnm bence menu supwr bi cesit daha isteersen milfoyden katabilirsin mesela
Yada yufkadan pratik olur
cancağızım kabız oldu benim kızda bugün yapmadı ama zorlanmadı da yani gaz çıkarırken zorlandı ama yapmadı ben de zorlamıyorum kayısı da verdim işe yaramadı ki sebze çorbasına bol bol da zeytinyağı kattım ama yok tıkandı :)iyi geceler kızlar ,
benim oğluş kabız olmuş bugün 1 tane kayısı yedirdim inşallah çabuk sökülür .
bu arada sebze çorbasını her günmü yoksa kaldığı zaman 2. günde yediriyormusunuz.
ben her gün yapıyordum sonra öğrendimki 2. günde olabiliyormuş. sadece yeşil sebze katıldığı zaman günlük olmak zorundaymış.
zaten yarım havuç yarım kabak derken yarımları değerlendiremediysem hep atmak zorunda kalıyorum, yinede 2. güne çorba kalıyor.
ah canım çok sağol arkadaşım. iş, güç koşturmadan vakit bulamıyorum , bende sana diycektimki mertur yetişti.
yapıcam dedi birazdan
Ah cnm tum topik kasisin kimsecikten duymadim bu kadar kalkan bide 4 aya kadar deliksiz uyurmustu
sahibinden.com :))) aynı aynııı hiç sevmiyorum o siteyi ben bi ara sinir olmuştum yaa bağımlı yaptı kocamı zor aldım elinden ama seneye yine başlar:))) milföyü geçen geldiklerinde yapmıştım canım ama yufka iyi fikir bence bi eksik o sanki demi :)) sağol
cancağızım kabız oldu benim kızda bugün yapmadı ama zorlanmadı da yani gaz çıkarırken zorlandı ama yapmadı ben de zorlamıyorum kayısı da verdim işe yaramadı ki sebze çorbasına bol bol da zeytinyağı kattım ama yok tıkandı :)
ben çorbayı ikinci güne veriyorum tamam çocuğun sağlığı da önemli ama dediğin gibi az az yapsan bile mutlaka artıyo ve bi yerde artık israf ya sürekli at at nereye kadar yazık günah kaldırıyorum ben 2. gün veriyorum hiç bişi olmuyo normalde de büyükler bi yemeği ikinci kez ısıttıktan sonra yine kaldırmamalı zaten bütün vitamini ikinci ısınmayla sona eriyomuş çünkü
Benim kaşımama gerek yok..
Kız songül ben sana anlatmıyormuyum, benim bebiş hiç uyumuyor diye..
Zaten gece 12 de zorla uyutuyorum.. Sabah saat 5 yada 6 da ayakta..
O da gece salla salla uyumak yok.. Bende saymadım ama uyuduğu bu 6 saat
içinde rahat 15-20 kere uyanıp kalkmaya çalışıyor ve ağlıyor..
Ama yinede hamdediyorum kiiii ilk oğlum kadar beter bir bebek yoktur herhalde evrende..
Onun gece uykusu diye bir olyı bile yoktu.. Gece birlikte ağlar dururduk onunla...
Aaah ah.. Bazı anneler neler çekiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?