2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm kucukken bizim yaxlikta biZim el ayak g
Heryerimiz olmusti margarin ile cikmisti
Ay esin eminim cok sevunmistr arabalarini cok seviyorlar hatta esim su an nette araba bakiyo ilgi alanu

Cnm esimle kahvaltiya yemefe gittigimizde aras guzel duruyo gezmeki cok seviyo

Cnm yinede yaxim
1 su bardagi ilik su
1 su bardagi ilik sut
1 su bardagi sivi yag
3 corba kasik seker
1 tatli kasigi tuz
1 paket tek kullanimlik maya guzel yogur
Kalanini biliyosundur zaten kusumm

Eee da neler yapcan bakim

yine de iyiki doğurmuşum diyon demi arada böyle git bi yerlere gerçekten iyi geliyo sadece sana değil emin ol berra da değişik yer görünce daha iyi oluyo
Annem iki gun agladi. Simdi daha iyi onlarda . selimde iyi balik corbasi yedi cok sukur. belki onunla alisir ek gidaya :)
üzüldüm annene ağlar tabi ya aman geldi geçti diyelim ama deldi geçti diyeceksin eminim balık çorbasını nasıl sevdi ya maşallah :)) valla evde yaptığını da yediğine göre yavaş yavaş başlıyo paşa
valla benim eşimin araba bakmasına daha 1 sene var ama o şimdiden markası belli diyo o kadar hastası arabaların ilk çocuğumuz o bizim düşün artık:))
keşke aras abisi gibi rana da gezmeyi sevse ev kurdu gu benim kız
benim tarifte sadece 2 çorba kaşığı şeker diyodu gerisi aynıydı 3 tane atayım canım benim sağol
cumartesi gününe özel
şimdilik düşündüklerim
pudingli kek
peynirli örgü poaça
patates salatası
bademli damla çikolatalı kurabiye

işte şimdilik bunlar menüde ama bi çeşit daha yapmak istiyorum kara kara düşünüyorum:97::97::97::97::97::97::97::97:

Ay sorma cnm.esimde kafadinda belledi hayalinle yasiyo ne edeyim ickisi kumari sigarasi yok bi sahibinden.com u var haha
Cnm bence menu supwr bi cesit daha isteersen milfoyden katabilirsin mesela
Yada yufkadan pratik olur

iyi geceler kızlar ,

benim oğluş kabız olmuş bugün 1 tane kayısı yedirdim inşallah çabuk sökülür .

bu arada sebze çorbasını her günmü yoksa kaldığı zaman 2. günde yediriyormusunuz.
ben her gün yapıyordum sonra öğrendimki 2. günde olabiliyormuş. sadece yeşil sebze katıldığı zaman günlük olmak zorundaymış.
zaten yarım havuç yarım kabak derken yarımları değerlendiremediysem hep atmak zorunda kalıyorum, yinede 2. güne çorba kalıyor.

Cnm ya kiyamam insalla hemen gecer
Genelde ben tek gunlyk yapiyorum cnm kalirsa tuz katip ben yiyorum:)

Ay sorma cnm.esimde kafadinda belledi hayalinle yasiyo ne edeyim ickisi kumari sigarasi yok bi sahibinden.com u var haha
Cnm bence menu supwr bi cesit daha isteersen milfoyden katabilirsin mesela
Yada yufkadan pratik olur
sahibinden.com :))) aynı aynııı hiç sevmiyorum o siteyi ben bi ara sinir olmuştum yaa bağımlı yaptı kocamı zor aldım elinden ama seneye yine başlar:))) milföyü geçen geldiklerinde yapmıştım canım ama yufka iyi fikir bence bi eksik o sanki demi :)) sağol
cancağızım kabız oldu benim kızda bugün yapmadı ama zorlanmadı da yani gaz çıkarırken zorlandı ama yapmadı ben de zorlamıyorum kayısı da verdim işe yaramadı ki sebze çorbasına bol bol da zeytinyağı kattım ama yok tıkandı :)
ben çorbayı ikinci güne veriyorum tamam çocuğun sağlığı da önemli ama dediğin gibi az az yapsan bile mutlaka artıyo ve bi yerde artık israf ya sürekli at at nereye kadar yazık günah kaldırıyorum ben 2. gün veriyorum hiç bişi olmuyo normalde de büyükler bi yemeği ikinci kez ısıttıktan sonra yine kaldırmamalı zaten bütün vitamini ikinci ısınmayla sona eriyomuş çünkü

Ah cnm tum topik kasisin kimsecikten duymadim bu kadar kalkan bide 4 aya kadar deliksiz uyurmustu

Benim kaşımama gerek yok..
Kız songül ben sana anlatmıyormuyum, benim bebiş hiç uyumuyor diye..
Zaten gece 12 de zorla uyutuyorum.. Sabah saat 5 yada 6 da ayakta..
O da gece salla salla uyumak yok.. Bende saymadım ama uyuduğu bu 6 saat
içinde rahat 15-20 kere uyanıp kalkmaya çalışıyor ve ağlıyor..
Ama yinede hamdediyorum kiiii ilk oğlum kadar beter bir bebek yoktur herhalde evrende..
Onun gece uykusu diye bir olyı bile yoktu.. Gece birlikte ağlar dururduk onunla...
Aaah ah.. Bazı anneler neler çekiyor....

Evet cnm eksik yufka olmus bence sar at buzluga ben ole yapiyorum cikincada galete unu bulayip firina atiyorum citir citir oluyo

kasım bebekleri biraz uykusuz sanırım. benim oğlumda öyle uzun uyku nasıldı unuttum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…