- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.721
cancağızım kabız oldu benim kızda bugün yapmadı ama zorlanmadı da yani gaz çıkarırken zorlandı ama yapmadı ben de zorlamıyorum kayısı da verdim işe yaramadı ki sebze çorbasına bol bol da zeytinyağı kattım ama yok tıkandı :)
ben çorbayı ikinci güne veriyorum tamam çocuğun sağlığı da önemli ama dediğin gibi az az yapsan bile mutlaka artıyo ve bi yerde artık israf ya sürekli at at nereye kadar yazık günah kaldırıyorum ben 2. gün veriyorum hiç bişi olmuyo normalde de büyükler bi yemeği ikinci kez ısıttıktan sonra yine kaldırmamalı zaten bütün vitamini ikinci ısınmayla sona eriyomuş çünkü
sağol canım ellerine sağlık, selim nasıl buarada.balık çorbası yemiş hımm afiyet bal olsun.neler veriyorsun başka ek anlat bakalım.gönderdim cvr =)
http://lb1f.lilypie.com/dbp7p3.png
Cnm ya kiyamam insalla hemen gecer
Genelde ben tek gunlyk yapiyorum cnm kalirsa tuz katip ben yiyorum:)
cnm iş nedeniyle taşındım.aynen uzak olmak en iyisi.defneye ağladığımi göstermiyorum.yoksa hemen anlıyor.kıyamam yaa ağlama kayınvaliden kutlamasın varsın çok da tın boşver ama eşinden ayrı olmak zor olmalı ne diyeyim yanında defnen var öyle düşün ağlama defne görmesin ağladığını çünkü ben ne zaman ağlasam rana da ağlıyo ya anlıyolar herhalde niye kayınvalidenin yanına taşındınız ki ya Allahtan ben uzağımtamam annemlere de uzağım ama her iki tarafa uzak olmak bence en iyisi yalnız oluyosun ama huzurun yerinde oluyo ya
cnm herşey için hep şükrediyorum.ama bazen böyle aşırı duygusallasiyorum işte.Kizlar herkese gunaydinlarr
Bakiyorum depresyonllarimiz cogalmis
Bi silkelenin baak kizlar cok sukur buyuk saglik problemlermiz yok cok sansliyiz rabbim.bize saglikli evlatlar verdi okudugum kadaritlyla cozulemicek problemi olan arkadaslarimiz yok eee bu neyin depresyibu kizlar
Cikin su huznun icinden bi dusunun buyuk hastaliklarla mucadele edenleri yicek ekmek cocuguna bi paket bez mama alamayanlari rabbim korisun selnecin snlattigina dilim varmiyo neler yaiyo insanlar dertmi ariyoriz kendimize mutlu olcak o kadar sebebimiz varken
Yaomayin kizlar rabbimin gucune gider kimbilir bizim yasadigimiz sartlar icin dua eden ne kadar insan var
bende her gün yapıyordum yarenin dediği gibi kendim yiyiyordum ama bazende yenmiyor zaten dediğim gibi yarım sebzeler diğereirni atıyorum kalan yarım ları bir daha yapamamki vitamini gidiyor. ama şimdi kalan çorbayı cam kavonoza koyuyoruz bakıcı teyzemiz benmari usulü ısıtıp veriyor. dediğin gibi israf nereye kadar rananın emmesi düzeldimi.bizimkinde kayısı çok işe yarıyor.
sağol canım ellerine sağlık, selim nasıl buarada.balık çorbası yemiş hımm afiyet bal olsun.neler veriyorsun başka ek anlat bakalım.
bende bazen yiyemiyorum canım 2. güne bakıcı teyzemiz benmari usulü ısıtıyor.aras nasıl canım başka eklediğin varmı eklerden yoksa aynen devammı.
Benim kaşımama gerek yok..
Kız songül ben sana anlatmıyormuyum, benim bebiş hiç uyumuyor diye..
Zaten gece 12 de zorla uyutuyorum.. Sabah saat 5 yada 6 da ayakta..
O da gece salla salla uyumak yok.. Bende saymadım ama uyuduğu bu 6 saat
içinde rahat 15-20 kere uyanıp kalkmaya çalışıyor ve ağlıyor..
Ama yinede hamdediyorum kiiii ilk oğlum kadar beter bir bebek yoktur herhalde evrende..
Onun gece uykusu diye bir olyı bile yoktu.. Gece birlikte ağlar dururduk onunla...
Aaah ah.. Bazı anneler neler çekiyor....
Ah cnm ya
Kiyamam ay ne zor bi durum 6 saatte 2o kere uyanmk hatta hic uyumamak
Cnm buyuk oglunda ne zaman normale donmustu ay sizin yaninizda biz cocukmu buyuttuk nilim ya
güle güle kullan tatlım...
benim oğlum ek gıda almıyordu. yemiyor hiç bir şey öğürüyordu çıkarıyordu. çok şükür azıcık olsada balık çorbasına başladı onu yedi inşallah devamı gelir. çokta ısrar etmiyorum ya yemezse diye =)
bende her gün yapıyordum yarenin dediği gibi kendim yiyiyordum ama bazende yenmiyor zaten dediğim gibi yarım sebzeler diğereirni atıyorum kalan yarım ları bir daha yapamamki vitamini gidiyor. ama şimdi kalan çorbayı cam kavonoza koyuyoruz bakıcı teyzemiz benmari usulü ısıtıp veriyor. dediğin gibi israf nereye kadar rananın emmesi düzeldimi.bizimkinde kayısı çok işe yarıyor.
sağol canım ellerine sağlık, selim nasıl buarada.balık çorbası yemiş hımm afiyet bal olsun.neler veriyorsun başka ek anlat bakalım.
bende bazen yiyemiyorum canım 2. güne bakıcı teyzemiz benmari usulü ısıtıyor.aras nasıl canım başka eklediğin varmı eklerden yoksa aynen devammı.
aklına eserse emiyo esmezse nerdeee kandıra kandıra emziriyorum vallabende her gün yapıyordum yarenin dediği gibi kendim yiyiyordum ama bazende yenmiyor zaten dediğim gibi yarım sebzeler diğereirni atıyorum kalan yarım ları bir daha yapamamki vitamini gidiyor. ama şimdi kalan çorbayı cam kavonoza koyuyoruz bakıcı teyzemiz benmari usulü ısıtıp veriyor. dediğin gibi israf nereye kadar rananın emmesi düzeldimi.bizimkinde kayısı çok işe yarıyor.
ben o uzun uykuyu geceleri artık uyumuyorum ama Allahtan rana emip uyuyo ya da emziğini istiyo yine uyuyo beşik de tam yanımda olduğu için bölünüyo ama yine de elhamdülillah :) bu sabah saat 5 te kalktığımız için gözlerim kapanıyo rana da 10 da zorla yattı yatmayacakmış hanım :) ben de yatayım 2 ye kadar uyursa canıma minnet öptüm kızlar yarın pasta börek işlerine girecem bi de ranaya bakıcı baksın diye çağıracam onu o yüzden akşama anca girerim iyi geceler sizi seviyorum
:130::130::130::128::128::129::129::116::116::116::116::114::114::114::114::112::112::112::112::109::109::109::107::107::107::107::101::101::101::93::93::93::93::87::87::87::82::82::82::79::79::79::78::78::78::80:
ama ben en çok bu smile ı seviyorum:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
aklına eserse emiyo esmezse nerdeee kandıra kandıra emziriyorum valla
ek gıda da bazen yemeyecek oluyo herhal ağzını kapatmıyo ama çok mızzzzzzzzzzz ben de şarkı söylüyorum öyle yiyo yediremeyenler şarkıyı denesin bence
Ben ek gıda işini tam oturtamadım yaa.. Hiç düzenli veremiyorum.. Gerçi oğlum çok huysuz olduğundan hiçbirşeyim düzenli değilya ondan herhalde.. Bir türlü saatli veremiyorum.. Ne zaman ne denk gelirse..
Ay neyse, ben burada çok durdum.. Çıkıyorum ben hanımlar.. Oğluşa bakayım.. Uyutma savaşı falan.. Anlarsınız iştee..
Haydi iyi geceler hepinize...
ay bu sahibinden . com hastalığı bizdede var
Cnm ya oturir zamanla hep seni tospiki etkilemez:)
Bak bu gece dua edicem nasil uyucak oglusun:)
Hayirli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?