2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende her gün yapıyordum yarenin dediği gibi kendim yiyiyordum ama bazende yenmiyor zaten dediğim gibi yarım sebzeler diğereirni atıyorum kalan yarım ları bir daha yapamamki vitamini gidiyor. ama şimdi kalan çorbayı cam kavonoza koyuyoruz bakıcı teyzemiz benmari usulü ısıtıp veriyor. dediğin gibi israf nereye kadar rananın emmesi düzeldimi.bizimkinde kayısı çok işe yarıyor.

sağol canım ellerine sağlık, selim nasıl buarada.balık çorbası yemiş hımm afiyet bal olsun.neler veriyorsun başka ek anlat bakalım.
Cnm ya kiyamam insalla hemen gecer
Genelde ben tek gunlyk yapiyorum cnm kalirsa tuz katip ben yiyorum:)

bende bazen yiyemiyorum canım 2. güne bakıcı teyzemiz benmari usulü ısıtıyor.aras nasıl canım başka eklediğin varmı eklerden yoksa aynen devammı.

cnm iş nedeniyle taşındım.aynen uzak olmak en iyisi.defneye ağladığımi göstermiyorum.yoksa hemen anlıyor.

cnm herşey için hep şükrediyorum.ama bazen böyle aşırı duygusallasiyorum işte.

güle güle kullan tatlım...
benim oğlum ek gıda almıyordu. yemiyor hiç bir şey öğürüyordu çıkarıyordu. çok şükür azıcık olsada balık çorbasına başladı onu yedi inşallah devamı gelir. çokta ısrar etmiyorum ya yemezse diye =)

Ah cnm ya
Kiyamam ay ne zor bi durum 6 saatte 2o kere uyanmk hatta hic uyumamak
Cnm buyuk oglunda ne zaman normale donmustu ay sizin yaninizda biz cocukmu buyuttuk nilim ya

Ah cnm ya
Kiyamam ay ne zor bi durum 6 saatte 2o kere uyanmk hatta hic uyumamak
Cnm buyuk oglunda ne zaman normale donmustu ay sizin yaninizda biz cocukmu buyuttuk nilim ya

Büyük oğlum tam 2,5 yaşında değişti.. Ama 2,5 sene ne çektiğimi ben bilirim..

Amaan sağlıklı olsunlarda değilmi..
Ya sakat olup yatalak olsalardı..,
Şikayet etmeye hiç hakkımız yok vallahi..

ben o uzun uykuyu geceleri artık uyumuyorum ama Allahtan rana emip uyuyo ya da emziğini istiyo yine uyuyo beşik de tam yanımda olduğu için bölünüyo ama yine de elhamdülillah :) bu sabah saat 5 te kalktığımız için gözlerim kapanıyo rana da 10 da zorla yattı yatmayacakmış hanım :) ben de yatayım 2 ye kadar uyursa canıma minnet öptüm kızlar yarın pasta börek işlerine girecem bi de ranaya bakıcı baksın diye çağıracam onu o yüzden akşama anca girerim iyi geceler sizi seviyorum
:130::130::130::128::128::129::129::116::116::116::116::114::114::114::114::112::112::112::112::109::109::109::107::107::107::107::101::101::101::93::93::93::93::87::87::87::82::82::82::79::79::79::78::78::78::80:

ama ben en çok bu smile ı seviyorum:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

etme zaten canım artık bilinçlenmeye başladılar hepten tiksinmesin çocuk prof. dinlemiştim 8-10-20 kere deneyin ama zorlamak yok. bende ağzını açmayınca zorlamayıp bırakıyorum.zamanla alışcaklar benimkide çok severek yemiyor ama ağzını açtımı sokuşturuyorum. bazen mımmm yapıyor ama bazende istemeye istemeye çok açsa zaten kaşıkla uğraşmaya tahammulü yok e az aç oluncada iştahla yemiyor.

muhallebi denedinmi hiç.

Cnm tavuk corba
Mercimek corba
Sebzelerone kiym
bigun tavuk bi gun kiymali corba
Tarhana corba
Kiymaki princli kabak yemegi

Ay bide kadik mama balli irmikli cok sevdi aras

aklına eserse emiyo esmezse nerdeee kandıra kandıra emziriyorum valla
ek gıda da bazen yemeyecek oluyo herhal ağzını kapatmıyo ama çok mızzzzzzzzzzz ben de şarkı söylüyorum öyle yiyo yediremeyenler şarkıyı denesin bence

Ben ek gıda işini tam oturtamadım yaa.. Hiç düzenli veremiyorum.. Gerçi oğlum çok huysuz olduğundan hiçbirşeyim düzenli değilya ondan herhalde.. Bir türlü saatli veremiyorum.. Ne zaman ne denk gelirse..

Ay neyse, ben burada çok durdum.. Çıkıyorum ben hanımlar.. Oğluşa bakayım.. Uyutma savaşı falan.. Anlarsınız iştee..

Haydi iyi geceler hepinize...

Hafi yat arkadasim benim yarin yogun bi gun olucak ay karadayinin fragmani gordum aklims sen geldin
Smileker cok hos be pc kaptirdim:)

cvr denedim bir sürü şey . ağzını açmıyordu. açtığında bende senin gibi tepiyordum tükürüyordu annesine benzemiş bu konuda sanırım. bende hamileliğimin son dönemine kadar pek iştahlı yemek yemezdim . bebekliğimde annem çok uğraşmış yemek yedirmek için. hamileliğimin sonunda da iştahım bir açıldı. açılış o açılış şimdi kapanmıyor

bende hem ek gıdada hemde emziriken şrkı söylüyomm

Cnm ya oturir zamanla hep seni tospiki etkilemez:)
Bak bu gece dua edicem nasil uyucak oglusun:)
Hayirli geceler

açılışı yapayım :))

günaydın anneleer nasılsınız bakem haftaya bugün işe başlıyorum ve şu karşımda hoppalada tepinip bana sırıtan suratı nasıl bıracam bilmiyorum ama güçlüyüm inşallah yani galiba :)))
benim kızımla oyun oyna ona sırıt başka bişi istemez bazen onu kendisiyle baş başa bırakıyorum yine oynuyo ama bazen illa benimle oynamak istiyo öğleden sonra bakıcımızı çağıracam biraz onla oynasın aralık annelerinden birine sormuştum işe başlarken nasıl oldu zor oldu mu diye başka bi anne öyle güzel anlatmış ki yaptığını aynı taktiği ben de yapacam inşallah neyse dua edin bana sizleri çok seviyorum kaçtım ben :83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…