2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydın canım sen benden erken davrandın ben gecmısı okurken :)))
Valla ben bu yılı raporla kapatttım öpretmen oldugum için eylülde baslıcam işe ama o zamanda nasıl ayrılırız bu sebeklerden bılmem. İşleri güçleri oyun zaten :))) hayat onlara güzel... Allah calısan annelere kolaylıklar versın içinde de bizlere....

Günaydın canım benim..
Rabbim her şeyin sabrını veriyor. Zor olacak ama alışacaksın..
Ben işe başlamadan önce Minayı bıraktım gittim ara ara..Hem kendim için hem onun için..Sen kendini de Ranayıda alıştır biraz bence. Yoksa çok daha zorlanırsın..
Allah kolaylık versin kuzum..

gunaydin annecikler
cumaniz mubarek olsun
Allah kolayligini veriyir mdrcnn ve ozcanan ilk gunler zor oluyor aksama kadar cok ozluyirsun sonra biraz alisiyorsun ben tele videosunu cektim cok ozledikce acip bakiyorum yaninda gibi olmuyor ama napalim hersey onlar icin
bu arada dun songul bi ark bahsetmisti gece cocugu cok kalkiyormus diye bende okurken icimden gevirmistim ohh benimki artik o kadar kalkmiyor duzene girdi diye nazar deydirdim cocuguma gece yarim saatte bir kalkti

evet adapazarlı olduğunu hemşehri olduğumuzu unutmuşum nilim kusura bakma :) ya erdem şimdi doktoru gördüğünde bile katıla katıla ağlıyor onu o oadada yalnız bırakıp çıkamam ben çok ağlasada ben başında durmak isterim en azından korkmasın yoksa acıdan çoık korkudan ağlar erdem biliyorum oof keşke öyle bir zorunluluk olmasa birde gece 3.5 dan sabaha kadar nasıl aç durdu erdem onada ağlar . inşallah geceyi rahat atlatmışsınızdır

labne dene tatlım sürülebilir keçi peynirleri de var onlarda güzel

ah canancım çok zor ben martta başladım ama çok zor oldu selnec inde dediği gibi ben tam işe başlamadan önce fizik tedvi görmem gerekti erdemi anneme bırakıp gittim 2-3 saat ayrı kaldık 15 gün öyle öyle daha alıştı erdem imkanın varsa bir kaç gün dene yoksa direk işe başlamak çok daha zor olur

çok zor canım aama onlar için çalışıyoruz

Günaydın..
Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun..
Dualarda buluşmak ümidiyle..
amin canım seninde mübarek olsun

gunaydın kızlarr
dun sol goğsumun kenarı kızardı ve bıraz ateslendım mastıt oldum heralde
bu konuda bılgsı olan varmı cok acıyo goğsum dr a gıdıcem acaba hangı dr a gıtmelıyım

Son düzenleme:
gunaydın kızlarr
dun sol goğsumun kenarı kızardı ve bıraz ateslendım mastıt oldum heralde
bu konuda bılgsı olan varmı cok acıyo goğsum dr a gıdıcem acaba hangı dr a gıtmelıyım

canım ben erdem 2 aylıkken olmuştum çok fenaydı şişlik varmı sertlik falan birde o kızarık olan yer sıcakmı iltihapsa sıcak oluyo çünkü ben çok fena olmuştm aman dikkat et tatlım genel cerraha gittim ben o teşhisi koydu 3 gün 40 derece ateşle yanmıştım antibiyotik kullandığım halde sonra geçti

Günaydın tatlım...
İyiyiz Allah' a şükür..
Mina dişlere devam ediyor maalesef..
Ara vermeden çıkıyor. Üstler geliyor şimdilerde ve daha da huzursuz..
Sen nasılsın canım?Elifimiz nasıl?

iyiyiz tatlim cok sukur elifde bende iyiyiz mina hizli atlatacak ins. canim sonra hic biseyi kalmayacak

Yok canım ya, benim oğlum hala her 2 saatte bir besleniyor.. Yoksa kıyamet koparıyor.. Ama o gün sanki öğütlenmiş gibi hiç mama aramadı.. Hiç ağlamadı.. Eşimde bende şaşırdık kaldık.. Evde 2 saati geçse öyle bir ağlardı ki, o gün hiç aramadı.. Allah yardım ediyor.. Bende en çok ondan korkmuştum ama korktuğum başıma gelmedi..

Ameliyathaneye girmesiyle , sünnetinin yapılıp sana vermeleri 15- 20 dk. sürüyor.. Ağlamasına fırsatı bile olmuyor inan.. Hemşireler herşeyi ayarlmış olarak bekliyorlar.. Anneyi de yarı steril yere kadar alıyorlar zaten.. Kucağından alıp hemen ameliyuata yani.. O kısmı hiiç düşünme sen..

Dedim ya, ameliyattan çıktıktan sonraki ilk yarım saati atlattınız mı iş bitmiş demektir.. O kadar net söylüyorum yani...

Bu arada, demin kontrolden geldik.. Dr. banyo yaptırabilirsiniz artık dedi.. Hatta köpük bardağı bile çıkarabilirsiniz dedi ama ben 3-4 gün daha kullanmayı düşünüyürum.. Çook rahatlık yaa.. Hem bezin pipiye değmesini engelliyor, hemde kaka falan yaptığında direk bardağa bulaşıyor pipi tertemiz kalıyor..

Bak, daha dün değil evvelsi gün sünnet olduk, bugün banyo falan.. Hızlı iyileşiyorlar beysalım, korkma..
Çokta geç kalmayın bence erkek bebek anneleri.. Ne kadar erken, o kadar rahat...

Son düzenleme:
Cnm ya oturir zamanla hep seni tospiki etkilemez:)
Bak bu gece dua edicem nasil uyucak oglusun:)
Hayirli geceler

Kız nasıl dua ettin, hiiiiiç uyumadı yaa..
Bütün gece beşik salladık durduk..
Yinede kesmedi bizimkini..
Off her zamanki durum..
Bazen o kadr bunalıyorum ki..
Ama asla şikayet babında değil..
Sadece ağır geliyor bana..

Bu arada, burada cuma ezanı okunuyor.. Şu mübarek 3 aylarda... Ve bu mübarek cuma vaktinde..
Rabb'imden diliyorum ki...

HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİ, YAVRULARINI RABB'İM KORUSUN, KOLLASIN..
TÜM KÖTÜLÜKLERDEN, HASTALIKLARDAN, FENA OLAN HERŞEYDEN..
RAHATLIK VE HUZUR VERSİN GÖNÜLLERİNE..
ÜZMESİNLER ANNE BABALARINI..
GECELERİ HUZURLU SAĞLIKLI UZUUUUUN UYKULAR UYUSUNLAR..
HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR ANNE BABALARINA..
HAYIRLI KUL OLSUNLAR RABB'LERİNE..
İLERİKİ ZAMANLARDA "İYİKİ BENİM ÇOCUĞUMSUN, SENİ İYİ Kİ DOĞURMUŞUM" DİYEBİLELİM GÖNÜL RAHATLIĞYLA..
HERZAMAN İYİLERLE, İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN ONLARI RABB'İM..

VEEEE ANNE BABALARI VE KARDEŞLERİYLE BİRLİKTE,
SAĞLIKLI, AFİYETLİ MUTLU UZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN YIILAR YAŞASINLAR...

AMİİN.. AMİN.. AMİİN...

goğusum cok sert değil ama bı tarafı kızarık ve sıcak canım ucuda kızarık bıraz ucunda kucuk bı yara var
1 den sonra gıdıcem canım bende dr a
dun atesım vardı bugun yok gıbı ama halsızlığı var
anneme geldım zaten bugun
sanada gecmıs olsun canım ıns benmkıde gecer
bıde nıyeyse geceden berı alp tuğra benı pek emmek ıstemıyo bırakacak dıye korkuyorum

amin canim Allah razi olsun ne guzel dua etmissin okurken duygulandim inanki

Amin..
Allah razı olsun..
Allah dualarını kabul ve makbul etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…