- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.741
açılışı yapayım :))
günaydın anneleer nasılsınız bakem haftaya bugün işe başlıyorum ve şu karşımda hoppalada tepinip bana sırıtan suratı nasıl bıracam bilmiyorum ama güçlüyüm inşallah yani galiba :)))
benim kızımla oyun oyna ona sırıt başka bişi istemez bazen onu kendisiyle baş başa bırakıyorum yine oynuyo ama bazen illa benimle oynamak istiyo öğleden sonra bakıcımızı çağıracam biraz onla oynasın aralık annelerinden birine sormuştum işe başlarken nasıl oldu zor oldu mu diye başka bi anne öyle güzel anlatmış ki yaptığını aynı taktiği ben de yapacam inşallah neyse dua edin bana sizleri çok seviyorum kaçtım ben :83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
açılışı yapayım :))
günaydın anneleer nasılsınız bakem haftaya bugün işe başlıyorum ve şu karşımda hoppalada tepinip bana sırıtan suratı nasıl bıracam bilmiyorum ama güçlüyüm inşallah yani galiba :)))
benim kızımla oyun oyna ona sırıt başka bişi istemez bazen onu kendisiyle baş başa bırakıyorum yine oynuyo ama bazen illa benimle oynamak istiyo öğleden sonra bakıcımızı çağıracam biraz onla oynasın aralık annelerinden birine sormuştum işe başlarken nasıl oldu zor oldu mu diye başka bi anne öyle güzel anlatmış ki yaptığını aynı taktiği ben de yapacam inşallah neyse dua edin bana sizleri çok seviyorum kaçtım ben :83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
Günaydın..
Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun..
Dualarda buluşmak ümidiyle..
gunaydin canim nasilsin
bittimi minanin huzursuzlugu ciktimi disleri
evet adapazarlı olduğunu hemşehri olduğumuzu unutmuşum nilim kusura bakma :) ya erdem şimdi doktoru gördüğünde bile katıla katıla ağlıyor onu o oadada yalnız bırakıp çıkamam ben çok ağlasada ben başında durmak isterim en azından korkmasın yoksa acıdan çoık korkudan ağlar erdem biliyorum oof keşke öyle bir zorunluluk olmasa birde gece 3.5 dan sabaha kadar nasıl aç durdu erdem onada ağlar .Ban Adapazarlıyım ama Trabzondayım şu an.. Günübirlik yatış veriyorlar.. Ay sıralamasına göre alıyorlar.. Gece 3.5 tan sonra hiçbirşety yemiyor minikler o yüzden ay sıralaması çok önemli.. En küçük bizdik Allahtanda çok beklemedik.. Olduktan sonra 1-2 saat bekletiyorlar odanızda.. ikide bir gelip kontrol ediyorlar kanama varmı diye.. Dikiş alacaklar mı bilmiyorum sadece yarın kontrole pansuman için gişdeceğiz.. Ama dikiş alma olduğunu sanmam.. Büyük oğlumda hatırlamıyorum dikiş alma falan.. Hayır, şu an çıplak değil.. Niye çıplak olsunki ay.. sadece bezinin içinde , pipiyi çevreleyen köpük bardak var.. Üstünde bezi var.. plastik bardağın kapalı tarafını kesiyorsun, pipiye geçiriyorsun.. Valla müthiş bir buluş.. Pipi o kadar muhafazalı ki.. Bezide üstüne takıyorsun.. Benim oğluş çok hareketli.. Koltuk altından tutp yürütüyorum, oturtuyorum.. Sadece yürütece binemiyor ve ters dönemiyor o kadar.. Kollamak lazım yani..
Takma kafana, olduktan sonrası çok kolay.. Önemli olan sana verdikten sonraki 1 saat.. O 1 saat çok zor geçiyor işte.. Çok ağlıyorlar..
labne dene tatlım sürülebilir keçi peynirleri de var onlarda güzelBenım cadım zaten alerjık herseyı az az deneyerek verıyorum ve takıp edıyorum malesef. Peynır versım vucudunun karın bolgesınde sılın gıbı kabarıklıklar oldu ve ne zaman versem kustu. Ama yogurtta bısey olmuyo anlamadım ben bu cadıyı peynırı mı degıstırsem acaba be yapsam bırmal beyaZ peynır verıyorum kabne fılan mı versem acaba ???
ah canancım çok zor ben martta başladım ama çok zor oldu selnec inde dediği gibi ben tam işe başlamadan önce fizik tedvi görmem gerekti erdemi anneme bırakıp gittim 2-3 saat ayrı kaldık 15 gün öyle öyle daha alıştı erdem imkanın varsa bir kaç gün dene yoksa direk işe başlamak çok daha zor oluraçılışı yapayım :))
çok zor canım aama onlar için çalışıyoruzGunaydın canım sen benden erken davrandın ben gecmısı okurken :)))
Valla ben bu yılı raporla kapatttım öpretmen oldugum için eylülde baslıcam işe ama o zamanda nasıl ayrılırız bu sebeklerden bılmem. İşleri güçleri oyun zaten :))) hayat onlara güzel... Allah calısan annelere kolaylıklar versın içinde de bizlere....
amin canım seninde mübarek olsunGünaydın..
Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun..
Dualarda buluşmak ümidiyle..
gunaydın kızlarr
dun sol goğsumun kenarı kızardı ve bıraz ateslendım mastıt oldum heralde
bu konuda bılgsı olan varmı cok acıyo goğsum dr a gıdıcem acaba hangı dr a gıtmelıyım
Günaydın tatlım...
İyiyiz Allah' a şükür..
Mina dişlere devam ediyor maalesef..
Ara vermeden çıkıyor. Üstler geliyor şimdilerde ve daha da huzursuz..
Sen nasılsın canım?Elifimiz nasıl?
gunaydın kızlarr
dun sol goğsumun kenarı kızardı ve bıraz ateslendım mastıt oldum heralde
bu konuda bılgsı olan varmı cok acıyo goğsum dr a gıdıcem acaba hangı dr a gıtmelıyım
Gunaydin guzel anneleer :)
evet adapazarlı olduğunu hemşehri olduğumuzu unutmuşum nilim kusura bakma :) ya erdem şimdi doktoru gördüğünde bile katıla katıla ağlıyor onu o oadada yalnız bırakıp çıkamam ben çok ağlasada ben başında durmak isterim en azından korkmasın yoksa acıdan çoık korkudan ağlar erdem biliyorum oof keşke öyle bir zorunluluk olmasa birde gece 3.5 dan sabaha kadar nasıl aç durdu erdem onada ağlar .inşallah geceyi rahat atlatmışsınızdır
Cnm ya oturir zamanla hep seni tospiki etkilemez:)
Bak bu gece dua edicem nasil uyucak oglusun:)
Hayirli geceler
canım ben erdem 2 aylıkken olmuştum çok fenaydı şişlik varmı sertlik falan birde o kızarık olan yer sıcakmı iltihapsa sıcak oluyo çünkü ben çok fena olmuştm aman dikkat et tatlım genel cerraha gittim ben o teşhisi koydu 3 gün 40 derece ateşle yanmıştım antibiyotik kullandığım halde sonra geçti
Bu arada, burada cuma ezanı okunuyor.. Şu mübarek 3 aylarda... Ve bu mübarek cuma vaktinde..
Rabb'imden diliyorum ki...
HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİ, YAVRULARINI RABB'İM KORUSUN, KOLLASIN..
TÜM KÖTÜLÜKLERDEN, HASTALIKLARDAN, FENA OLAN HERŞEYDEN..
RAHATLIK VE HUZUR VERSİN GÖNÜLLERİNE..
ÜZMESİNLER ANNE BABALARINI..
GECELERİ HUZURLU SAĞLIKLI UZUUUUUN UYKULAR UYUSUNLAR..
HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR ANNE BABALARINA..
HAYIRLI KUL OLSUNLAR RABB'LERİNE..
İLERİKİ ZAMANLARDA "İYİKİ BENİM ÇOCUĞUMSUN, SENİ İYİ Kİ DOĞURMUŞUM" DİYEBİLELİM GÖNÜL RAHATLIĞYLA..
HERZAMAN İYİLERLE, İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN ONLARI RABB'İM..
VEEEE ANNE BABALARI VE KARDEŞLERİYLE BİRLİKTE,
SAĞLIKLI, AFİYETLİ MUTLU UZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN YIILAR YAŞASINLAR...
AMİİN.. AMİN.. AMİİN...
Bu arada, burada cuma ezanı okunuyor.. Şu mübarek 3 aylarda... Ve bu mübarek cuma vaktinde..
Rabb'imden diliyorum ki...
HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİ, YAVRULARINI RABB'İM KORUSUN, KOLLASIN..
TÜM KÖTÜLÜKLERDEN, HASTALIKLARDAN, FENA OLAN HERŞEYDEN..
RAHATLIK VE HUZUR VERSİN GÖNÜLLERİNE..
ÜZMESİNLER ANNE BABALARINI..
GECELERİ HUZURLU SAĞLIKLI UZUUUUUN UYKULAR UYUSUNLAR..
HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR ANNE BABALARINA..
HAYIRLI KUL OLSUNLAR RABB'LERİNE..
İLERİKİ ZAMANLARDA "İYİKİ BENİM ÇOCUĞUMSUN, SENİ İYİ Kİ DOĞURMUŞUM" DİYEBİLELİM GÖNÜL RAHATLIĞYLA..
HERZAMAN İYİLERLE, İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN ONLARI RABB'İM..
VEEEE ANNE BABALARI VE KARDEŞLERİYLE BİRLİKTE,
SAĞLIKLI, AFİYETLİ MUTLU UZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN YIILAR YAŞASINLAR...
AMİİN.. AMİN.. AMİİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?