2012 kasım bebekleri büyüyor..

tamam güzelim şimdi sıra güzel br hastane bulmakta ozaman:)

AMİİN AMİİİİİİİN

Eerdemde ammek istememişi tatlımama doktor ık sık emzir emmiyorsa sağ dedi yoksa geçmezmiş ay inşallah değildir. haber ver tatlım merak ettim inşallah iyi sonuçlar almışsındır

Bugün kimsecikler bişiii yazmıyor

ay bende oğluşumun yanındaydım şimdi geldim bugün süt izni 2 kattı geçen gün kullanamamıştım onuda kullandım oğluşumla oynadık durduk geldim şimdi :)

canım ılk once genel cerraha gıttım.baktı dr ultrason cektır dedı dr da dedem yasında desem yerıdır okadr yaslı oldğunu bılsem gıtmezdm ona denk geldım neyse.ultrsnda 5 temmuza gun verdı devlet olunca bole oluyıo ben olurum ozamana kadar dedım cok sacma yanı daha 1 ay var.boyle olunca kadın doğuma gıdeyım dedım.oda baktı mastıt olmusn dedı antıbıyotık verdı.ilk once sağ ıltıhap varsa onu dok sonra emzır dedı ama emdı zaten alp tuğra uykuluıyken emzırıyorum.1 hafta kullanıcam ılacı ıns gecer.boyle yanı canım Allaha sukur dunden ıyıyım ıns dahada ıyı olucam.
oğlusunla neguzel vakıt gecrmısın canım sevındım.

Cnm ya gecmis olsun bende yarende olmustum ayni zamanda sitma ateste olmustu
Antibiyotikle gecti ama bi gogsimde sut bitmisti insalla sizde yasamazsiniz

Ay hadiiii ya tuh tih tutmadimi yoksam ay merturada ettim.selim ne ettuki olmadi bu aksam tersten okurum
Aminnn ay bi anne daha ne isterki cnm

Ay ciddimisin tatlim bosa demiyorlar ana baba nazsri daha cok degermis diye gercekten cok dogru

cnım çok geçmiş olsun ya nasıl oluyo bu anlamadım ben durup dururken mi oluyo yoksa üşütmeyle falan mı inşallah çabucak geçir ya

songülüm kaldık baş başa anlat bakem naptın bugün

Bendr sana yazdimdi tam
Cnm bugun yarenin piknigi vardi saat on ile dort arasi arasa saat 1 e kadae babasi 1 densonra teyzesi bakti 6 saat cokkk ozledim
Piknik cok yorucuydu alsn cok buyukti tesiste nehirde vardi ben yarenden gozumu ayirmams adiba cok yoruldum ya kaybedersrm ya nehire duserse diye inan hic zevk alamadim eve geldim evim evim guzel evim moduna girdm
Senin gunun nasildi

ayy tek başına olsan eğlenirsin sıkıntı olmaz da evladınla gidince hiç zevk alamıyosun onu takip etmekten olsun ama yaren eğlenmiştir sen de onun için gittin zaten demi

benim günüm mutfakta geçti öğleden sonra bakıcımız geldi ranayı uyuttu yalancı sardı ben de kurabiye yaptım ama içine pudra şekeri atmayı unutmuşum iyi mi annemi aradım napiim diye o da üzerine serp birer tane koy yeter de artar bile dedi yarın ki menüm kek poaça patatesli çıtır börek damla çikolatalı ama pudra şekeri olmayan kurabiyelerim ve yalancı sarmam :)) yeter mi

Aynrn cnm.kizim mutluydu degdi onun icin ozcaman cok korkuyorum yavrularima bisi olck diye bide hersey anlik gozumden kacar nehire duser ay hep senoryo iste

Cnm ranam bakici teyzenizdennhic cekinmiyo masalla bakicimizda simdilik uyumlu gibi
Masalla baya hazirlik yapmissij cnm bide atlatsan tamamdir yarin gunduzmu aksammi gelicekler
Bide yalanci sarmaa ne demek kuzim ben bilemedim

rana bugün huysuz aslında sebebi belli değil:)) uyuyo şimdi bakıcıyla da inşallah hep iyi geçinirler canım ya
yarın öğleden sonra gelecekler canım yalancı yaprak sarması içinde et yok bilmiyom başka adı var mı ki :89:

Son düzenleme:

Cnm ya vardir bi slklntisi pekala rana slklntikiyken bakici nasil oyaladi

Biz zeytinyagli ddolma diyoruz cnm
Etki ben bi biber dolma da yaparim

Cnm ya vardir bi slklntisi pekala rana slklntikiyken bakici nasil oyaladi

Biz zeytinyagli ddolma diyoruz cnm
Etki ben bi biber dolma da yaparim

oyuncaklarıyla oynadılar 45 dakika öncesinde rana zaten uyudu 1,5 saat yani rahat hazırlık yaptık canım ya bizim kızın gazı var yine ondan huysuz ama kendi yapıyo ben kurabiyenin tadına bakıyordum tam kucağımdaydı bi baktım atıldı ve lokma kaptı ya kediinin bi hamlede eti kaptığı gibi şok oldum yanındayken sakız çiğneyemiyorum istiyo

Ozcanan aras bugun beni girunc bi guldu bu guldu anlatamam cook mutlu oldu

Bide bisey sorucam.rana nasil uyuyo
Aras artik buyuk insaanlar gibi yuzustu uyumaya basladi cok komik saga sola yayardi hep simdi karisik ayni benim uyudugum gibi uyuyo

Ana kiz bu cok obur ya masalla cok ta atik hizli
Dun burger den dondurma aldim.krema yibi olan varya istersen verme sonunda verdik eline bi guzel baya yedi bu foto cektim yuklerim bi ara
Bu itiraftan sonra hasta olsada demem he hahha

Ozcanan aras bugun beni girunc bi guldu bu guldu anlatamam cook mutlu oldu

Bide bisey sorucam.rana nasil uyuyo
Aras artik buyuk insaanlar gibi yuzustu uyumaya basladi cok komik saga sola yayardi hep simdi karisik ayni benim uyudugum gibi uyuyo

özlemiş anasını napsın ya kıyamam sen öyle diyon işe gideceğim geliyo aklıma (

canım rana önceden sabit sırt üstü yatıyodu ama şimdi illa sol tarafa dönecekmiş anası kılıklı ben de soluma dönüp yatmayı seviyorum aslında iyi değil sağa yatmak iyi ama uyuyamıyorum dönme yok bizde yüz üstü yatmayı sevmiyo zaten de yan dönecek miş poposunu kaldırıp yan dönüyo öyle uyuyo :)yakında hiç durduramayacam beşikte onu düşünüyorum kesin inmek ister aşağıya o zaman napacaz ya

Ay bizimkide hic duz yatmaz hep sag sol yatardi hele yuzusti bebekken bile yatiramamzdim son bi haftadir donduruyo kafayida yan ceviriyo oh

Ben gebeyken sola yatardim normalde sag severirm
Ay karadayinin fragmani gordunmi

yaren benimkide bu hafta başından beri yüzüstü dönüyor uyurken ben çeviriyorum alışmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…