- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.761
bugun herkezler gezmelerde heraldeBugün kimsecikler bişiii yazmıyor
tamam güzelim şimdi sıra güzel br hastane bulmakta ozaman:)Yok canım ya, benim oğlum hala her 2 saatte bir besleniyor.. Yoksa kıyamet koparıyor.. Ama o gün sanki öğütlenmiş gibi hiç mama aramadı.. Hiç ağlamadı.. Eşimde bende şaşırdık kaldık.. Evde 2 saati geçse öyle bir ağlardı ki, o gün hiç aramadı.. Allah yardım ediyor.. Bende en çok ondan korkmuştum ama korktuğum başıma gelmedi..
Ameliyathaneye girmesiyle , sünnetinin yapılıp sana vermeleri 15- 20 dk. sürüyor.. Ağlamasına fırsatı bile olmuyor inan.. Hemşireler herşeyi ayarlmış olarak bekliyorlar.. Anneyi de yarı steril yere kadar alıyorlar zaten.. Kucağından alıp hemen ameliyuata yani.. O kısmı hiiç düşünme sen..
Dedim ya, ameliyattan çıktıktan sonraki ilk yarım saati atlattınız mı iş bitmiş demektir.. O kadar net söylüyorum yani...
Bu arada, demin kontrolden geldik.. Dr. banyo yaptırabilirsiniz artık dedi.. Hatta köpük bardağı bile çıkarabilirsiniz dedi ama ben 3-4 gün daha kullanmayı düşünüyürum.. Çook rahatlık yaa.. Hem bezin pipiye değmesini engelliyor, hemde kaka falan yaptığında direk bardağa bulaşıyor pipi tertemiz kalıyor..
Bak, daha dün değil evvelsi gün sünnet olduk, bugün banyo falan.. Hızlı iyileşiyorlar beysalım, korkma..
Çokta geç kalmayın bence erkek bebek anneleri.. Ne kadar erken, o kadar rahat...
Bu arada, burada cuma ezanı okunuyor.. Şu mübarek 3 aylarda... Ve bu mübarek cuma vaktinde..
Rabb'imden diliyorum ki...
HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİ, YAVRULARINI RABB'İM KORUSUN, KOLLASIN..
TÜM KÖTÜLÜKLERDEN, HASTALIKLARDAN, FENA OLAN HERŞEYDEN..
RAHATLIK VE HUZUR VERSİN GÖNÜLLERİNE..
ÜZMESİNLER ANNE BABALARINI..
GECELERİ HUZURLU SAĞLIKLI UZUUUUUN UYKULAR UYUSUNLAR..
HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR ANNE BABALARINA..
HAYIRLI KUL OLSUNLAR RABB'LERİNE..
İLERİKİ ZAMANLARDA "İYİKİ BENİM ÇOCUĞUMSUN, SENİ İYİ Kİ DOĞURMUŞUM" DİYEBİLELİM GÖNÜL RAHATLIĞYLA..
HERZAMAN İYİLERLE, İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN ONLARI RABB'İM..
VEEEE ANNE BABALARI VE KARDEŞLERİYLE BİRLİKTE,
SAĞLIKLI, AFİYETLİ MUTLU UZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN YIILAR YAŞASINLAR...
AMİİN.. AMİN.. AMİİN...
Eerdemde ammek istememişi tatlımama doktor ık sık emzir emmiyorsa sağ dedi yoksa geçmezmiş ay inşallah değildir. haber ver tatlım merak ettim inşallah iyi sonuçlar almışsındırgoğusum cok sert değil ama bı tarafı kızarık ve sıcak canım ucuda kızarık bıraz ucunda kucuk bı yara var
1 den sonra gıdıcem canım bende dr a
dun atesım vardı bugun yok gıbı ama halsızlığı var
anneme geldım zaten bugun
sanada gecmıs olsun canım ıns benmkıde gecer
bıde nıyeyse geceden berı alp tuğra benı pek emmek ıstemıyo bırakacak dıye korkuyorum
Bugün kimsecikler bişiii yazmıyor
tamam güzelim şimdi sıra güzel br hastane bulmakta ozaman:)
AMİİN AMİİİİİİİN
Eerdemde ammek istememişi tatlımama doktor ık sık emzir emmiyorsa sağ dedi yoksa geçmezmiş ay inşallah değildir. haber ver tatlım merak ettim inşallah iyi sonuçlar almışsındır
ay bende oğluşumun yanındaydım şimdi geldim bugün süt izni 2 kattı geçen gün kullanamamıştım onuda kullandım oğluşumla oynadık durduk geldim şimdi :)
canım ılk once genel cerraha gıttım.baktı dr ultrason cektır dedı dr da dedem yasında desem yerıdır okadr yaslı oldğunu bılsem gıtmezdm ona denk geldım neyse.ultrsnda 5 temmuza gun verdı devlet olunca bole oluyıo ben olurum ozamana kadar dedım cok sacma yanı daha 1 ay var.boyle olunca kadın doğuma gıdeyım dedım.oda baktı mastıt olmusn dedı antıbıyotık verdı.ilk once sağ ıltıhap varsa onu dok sonra emzır dedı ama emdı zaten alp tuğra uykuluıyken emzırıyorum.1 hafta kullanıcam ılacı ıns gecer.boyle yanı canım Allaha sukur dunden ıyıyım ıns dahada ıyı olucam.
oğlusunla neguzel vakıt gecrmısın canım sevındım.
Ay hadiiii ya tuh tih tutmadimi yoksam ay merturada ettim.selim ne ettuki olmadi bu aksam tersten okurumKız nasıl dua ettin, hiiiiiç uyumadı yaa..
Bütün gece beşik salladık durduk..
Yinede kesmedi bizimkini..
Off her zamanki durum..
Bazen o kadr bunalıyorum ki..
Ama asla şikayet babında değil..
Sadece ağır geliyor bana..
Aminnn ay bi anne daha ne isterki cnmBu arada, burada cuma ezanı okunuyor.. Şu mübarek 3 aylarda... Ve bu mübarek cuma vaktinde..
Rabb'imden diliyorum ki...
HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİ, YAVRULARINI RABB'İM KORUSUN, KOLLASIN..
TÜM KÖTÜLÜKLERDEN, HASTALIKLARDAN, FENA OLAN HERŞEYDEN..
RAHATLIK VE HUZUR VERSİN GÖNÜLLERİNE..
ÜZMESİNLER ANNE BABALARINI..
GECELERİ HUZURLU SAĞLIKLI UZUUUUUN UYKULAR UYUSUNLAR..
HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR ANNE BABALARINA..
HAYIRLI KUL OLSUNLAR RABB'LERİNE..
İLERİKİ ZAMANLARDA "İYİKİ BENİM ÇOCUĞUMSUN, SENİ İYİ Kİ DOĞURMUŞUM" DİYEBİLELİM GÖNÜL RAHATLIĞYLA..
HERZAMAN İYİLERLE, İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN ONLARI RABB'İM..
VEEEE ANNE BABALARI VE KARDEŞLERİYLE BİRLİKTE,
SAĞLIKLI, AFİYETLİ MUTLU UZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN YIILAR YAŞASINLAR...
AMİİN.. AMİN.. AMİİN...
gunaydin annecikler
cumaniz mubarek olsun
Allah kolayligini veriyir mdrcnn ve ozcanan ilk gunler zor oluyor aksama kadar cok ozluyirsun sonra biraz alisiyorsun ben tele videosunu cektim cok ozledikce acip bakiyorum yaninda gibi olmuyor ama napalim hersey onlar icin
bu arada dun songul bi ark bahsetmisti gece cocugu cok kalkiyormus diye bende okurken icimden gevirmistim ohh benimki artik o kadar kalkmiyor duzene girdi diye nazar deydirdim cocuguma gece yarim saatte bir kalkti
cnım çok geçmiş olsun ya nasıl oluyo bu anlamadım ben durup dururken mi oluyo yoksa üşütmeyle falan mı inşallah çabucak geçir yacanım ılk once genel cerraha gıttım.baktı dr ultrason cektır dedı dr da dedem yasında desem yerıdır okadr yaslı oldğunu bılsem gıtmezdm ona denk geldım neyse.ultrsnda 5 temmuza gun verdı devlet olunca bole oluyıo ben olurum ozamana kadar dedım cok sacma yanı daha 1 ay var.boyle olunca kadın doğuma gıdeyım dedım.oda baktı mastıt olmusn dedı antıbıyotık verdı.ilk once sağ ıltıhap varsa onu dok sonra emzır dedı ama emdı zaten alp tuğra uykuluıyken emzırıyorum.1 hafta kullanıcam ılacı ıns gecer.boyle yanı canım Allaha sukur dunden ıyıyım ıns dahada ıyı olucam.
oğlusunla neguzel vakıt gecrmısın canım sevındım.
songülüm kaldık baş başa anlat bakem naptın bugün
Ozcanan cnm.hazirkiklar tamammi
Bendr sana yazdimdi tam
Cnm bugun yarenin piknigi vardi saat on ile dort arasi arasa saat 1 e kadae babasi 1 densonra teyzesi bakti 6 saat cokkk ozledim
Piknik cok yorucuydu alsn cok buyukti tesiste nehirde vardi ben yarenden gozumu ayirmams adiba cok yoruldum ya kaybedersrm ya nehire duserse diye inan hic zevk alamadim eve geldim evim evim guzel evim moduna girdm
Senin gunun nasildi
ayy tek başına olsan eğlenirsin sıkıntı olmaz da evladınla gidince hiç zevk alamıyosun onu takip etmekten olsun ama yaren eğlenmiştir sen de onun için gittin zaten demi
benim günüm mutfakta geçti öğleden sonra bakıcımız geldi ranayı uyuttu yalancı sardı ben de kurabiye yaptım ama içine pudra şekeri atmayı unutmuşum iyi miannemi aradım napiim diye o da üzerine serp birer tane koy yeter de artar bile dedi yarın ki menüm kek poaça patatesli çıtır börek damla çikolatalı ama pudra şekeri olmayan kurabiyelerim ve yalancı sarmam :)) yeter mi
Aynrn cnm.kizim mutluydu degdi onun icin ozcaman cok korkuyorum yavrularima bisi olck diye bide hersey anlik gozumden kacar nehire duser ay hep senoryo iste
Cnm ranam bakici teyzenizdennhic cekinmiyo masalla bakicimizda simdilik uyumlu gibi
Masalla baya hazirlik yapmissij cnm bide atlatsan tamamdir yarin gunduzmu aksammi gelicekler
Bide yalanci sarmaa ne demek kuzim ben bilemedim
rana bugün huysuz aslında sebebi belli değil:)) uyuyo şimdi bakıcıyla da inşallah hep iyi geçinirler canım ya
yarın öğleden sonra gelecekler canım yalancı yaprak sarması içinde et yok bilmiyom başka adı var mı ki :89:
Cnm ya vardir bi slklntisi pekala rana slklntikiyken bakici nasil oyaladi
Biz zeytinyagli ddolma diyoruz cnm
Etki ben bi biber dolma da yaparim
oyuncaklarıyla oynadılar 45 dakika öncesinde rana zaten uyudu 1,5 saat yani rahat hazırlık yaptık canım ya bizim kızın gazı var yine ondan huysuz ama kendi yapıyo ben kurabiyenin tadına bakıyordum tam kucağımdaydı bi baktım atıldı ve lokma kaptı ya kediinin bi hamlede eti kaptığı gibi şok oldumyanındayken sakız çiğneyemiyorum istiyo
Ozcanan aras bugun beni girunc bi guldu bu guldu anlatamam cook mutlu oldu
Bide bisey sorucam.rana nasil uyuyo
Aras artik buyuk insaanlar gibi yuzustu uyumaya basladi cok komik saga sola yayardi hep simdi karisik ayni benim uyudugum gibi uyuyo
özlemiş anasını napsın ya kıyamam sen öyle diyon işe gideceğim geliyo aklıma(
canım rana önceden sabit sırt üstü yatıyodu ama şimdi illa sol tarafa dönecekmiş anası kılıklı ben de soluma dönüp yatmayı seviyorum aslında iyi değil sağa yatmak iyi ama uyuyamıyorum dönme yok bizde yüz üstü yatmayı sevmiyo zaten de yan dönecek miş poposunu kaldırıp yan dönüyo öyle uyuyo :)yakında hiç durduramayacam beşikte onu düşünüyorum kesin inmek ister aşağıya o zaman napacaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?