2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy bizde düzelemedik hala bu kolik bebeklik çok yordu beni ya.

ARKADAŞLAR selam aşımızı olduk 5 haziranda felaket geçti kızımın ateşi çıktı 2 gün toplamda 5 kez calpol verdim ya.bi dahaki sefere yk kesin fitil verecem.bugün ateşi düştü şükür ama feci huysuzdu çok yordu beni.bir arkadaşın başına gelmişti ben bakamıyorum çocuğuma diye çok üzülüp ağlamıştı bendede bugün öyle oldu çok kötü oldum gerçekten.ama şimdi pişmanım ona biraz sesimi yükselttim sus artık kızım dedim keşke demeseydim çok pişmanım oda anladı resmen .ki ben kızımı çok zor elde ettim 1 sene bekledim hiç çocuğum olmayacak diye çok ağlamıştım şimdi ne yaptım kızıma kızdım çok kötüyüm bu yüzden
ama kızım biraz zor bi bebek herkes diyor işin çok diye kolikti hep ağlardı sonra yabanilik vardı kimseye gitmez çığlığı basardı sürekli kucak istiyor kucağıma alıp sürekli oda oda gezdirmemi istiyor halada öyle bu güne kadar çok zorlandım ama hiç yılmadım ama bugün ne oldu bende bilmiyorum.eşim normalde yardımcıdır ama ne kadar yardımcı olsada öyle tam bişey değil kızım çok düşkün bana.

ayyyy çok kötüyüm ya kızım rahatsız ve ben ona kızdımmmm yaaa.offf ben kötü bir annemiyim ya oturup ağlayacam şimdi neden yıldım ben ya.ALLAHIM SEN SABRINIDA VER YARABBİ.kızıma şifa ver kolikiği geçsin ağrısı sıkıntısı geçsin.onu koru YARABBİM.ONA BİŞEY OLURSA BEN YAŞAYAMAM.

Cmm neden engelliyon zararimi varki?
ARASIN VUCUT YUZUSTU KAFA YANDONUK
AKSAM SANADA DUA ETTIM TEERS TEPTIMI

GEÇMİŞİ OKUYAMADIM HERKESE DUAMI EDİYON ARKADAŞIM.bana da edermisin kızım şu gaz olayından bir an önce kurtulsun rahatlasın.gündüzleri bol bol uyusun diye.

Cnm sus artik kizim demissin alt tarafi eminim oda basbas degildir okuyanda sanacakki cocuga iskence ettin tatlim
Ay evet seninnisin gercektrn cok xor arkadasim inan adi sonrasi bu sekilde huzursiz olmasinada sasirmadim ama cok uzuldum yavruna
Yani bu kadar uxun kolik cik nadirdir ida senin ve bebeginin sansizligi
Sakin kendine kotu anne deme zaten srn surda su paylasimi yaptiysa kotu anne olamazsin
Canin darlandiginda sadece bunun bi donem.oldugunu gececegini dusun
Belki bikac aydaha bu sekilde olucak ama eminimki vecicek
Sakin kendine haksizlik etme

GEÇMİŞİ OKUYAMADIM HERKESE DUAMI EDİYON ARKADAŞIM.bana da edermisin kızım şu gaz olayından bir an önce kurtulsun rahatlasın.gündüzleri bol bol uyusun diye.
Cnm ya ole habi bi duasi yok icten gecirmek diyelim vallla aksam nile okudum.sabaha kadar uyumamis ama inan durumun cok zor icten dua ettum si an
Bu gecr hic uyumazsa bebem ben yokum bi kac gun:)

ahhh ahhh bende ağladım onunla neyi var neden ağlıyor diye.çok ağladım niye bu kadara acı çekiyor canı yanıyor diye.AHHH BU KOLİKLİK AHHHH

Büyük oğlum tam 2,5 yaşında değişti.. Ama 2,5 sene ne çektiğimi ben bilirim..

Amaan sağlıklı olsunlarda değilmi..
Ya sakat olup yatalak olsalardı..,
Şikayet etmeye hiç hakkımız yok vallahi..

aman yarrabbim sen koruuu.

o kadar canım sıkkınki bu dua o adar iyi geldiki.ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM ÇOK SAĞOLLLL.

CANIM arkadaşım benim sen ne iyi insansın ne temiz kalplisin ALLAH SENDEN BİN KERE RAZI OLSUN YAZDIKLARIN beni biraz olsun rahatlattı.
kızıma sesimi yükseltiğim için vicdan azabı çekiyorum.
offf çok yoruldum bile demek bende vicdan azabı yaratıyor zatennn.ALLAHIM SABRINIDA VERSİN BEN HEP ENERJİK OLAYIM OFFF BİLE DEMEYEYİM İNŞALLAHH.

GECECEK BU DÖNEM ALLAHIN İZNİ İLE GECECEK İNŞALLAH.

Ah cnm asil srn temiz kalplisin insanlar bebelerine ne iskenceler ediyo.sokaklara terkediyo inan srnin dedigin cok masum ay srn annesin yahu okadardami demicen
7 aylik oldular artik kolaymi uykusuzluk yorgunluk insanda ruh halimi birakir dedigim gibi biraz daha sabir cnm
Vicdan azabi cektikce kendine haksizlik edipmutsuz olucaksin bebeginede yansicsk
Hem bak edinde sana yardimciymis cok sukur anlayissiz seni anlamayan biri olsa carpi 2 olurlardi
Vakit buldukca yaz cnm bak senin yasadiklarini yasayan annelerimisle paylastikca bilicrksinki tek srn degilsin

sağol canım aynen bendede oldu ates tıtreme ama suan daha ıyıyım
bende antıbıyotk kullancam sımdılık emıyo ıns bı sıkntı yasamayız

Bende kullanmistim cnm ay cok kotu bikac gin gecirmistim.istifra falanda vardi
Benim sut oglum memlekete gitmisti sut birukti ondan oldu seninde uzun sure emmefimiki

nası yanı senın sut oğlun mu var:44:
emıyodu canım nıye oldu anlamadm bende

Cnm yareni rmzirirken cok yakin arkadasimin bebeginede 6 ay gunde iki biberon sut verdim annesinin sutu yoktu emmedide cinarim mamada hep kabiz ediyodu yarene ne kadar verdimse onada verdim
Yaren 4.5 ay emdi 1.5 aysa sagdim toplamda 6 ay
keskr ikidinede da fazla verebilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…