2012 kasım bebekleri büyüyor..

çok şükür yolunda diyelim yolunda olsun
ya gündüzleri huysuz değil sıkıntı gece bizim anlamıyorum huy mu değiştirio inşallah hasta olmaz ya
sinir olduuum geçmiş olsun
geçmiş olsun canım ya olacak bunlar düşecekler vuracaklar rabbim beterinden korusun ufak tefek herkeste oluyo anne yüreği tabi insan kıyamıyo da bi de Allah kabul etsin canım mevlit ne içindi

bugün sabahtan bakıcımız geldi ben de dışarı çıktım sağlık ocağına gittim ek besinler için bilgiler vardı onları aldım kan ilacını sordum demirle aynıymış kansızlığı nasıl anlarız dedim bi ara getir burda bakarız dedi parmaktan alıp bakıyolarmış çok sevindim kilosuna da bakma pütürlü şeyler yiyosa ver kilona da aldırış etme seni seven böyle sevsin artık dedi songül :))

Kizlarrr bugun hava soguk evdeyiz kizimla yemeginide yaptim evimide mis gibi temizledim ohhh rahatim gun boyu edim gec geliyo isten valla bizim kiz hala emme konusunda mizirdaniuo anca uyuma modunda aliyo ama birakmayida bilmiyo gep agzimda kalsin istiyo birkere ben biraktirmadim memede uyudu uykusunu aldi uyandi sonra birdaha o hatayi yapmiyorum baktim uyudumu iyide emdi ben kendim biraktiriyorum sizce yanlismiyapiuorum kizlar

hoş geldin tatlım benimde aklımdan çıkmıyor iki kere bebeğini düşüren yoktur herhalde
neyse geçti çok şükür şişliğimizde para kadar kaldı ... sen anlat tatil nasıldı =)
Çok şükür cnm rabbim bi daha yaşatmasın inş. tatil güzeldi cnm bazı anları hariç

iyi çok şükür boş bidonmuş sesine korkup ağlamıştır yasmin ... geçmiş olsun
evet cnm korktu ama lanı da kızarmıştı kuzumun

canım sen nasıl oldun

ooh gezdiniz iyi gelmiştir yasmin hoşgeldiniz
hoşbulduk cnm ii geldi bu tatil bize eşimle muhabbetimiz daha bi arttı:)

bi de benim bal böcüğü yüz üztü kuma düştü otururken:) kaldırdım hemen bi baktım ki eli yüzü kum olmuş bi de gülmeye başladı iice tatlı oldu ba böcüğü:)

Mertur ne yaptin yurutec isini

yaa songül benim kız hala dönmüo yani tam olarak dönmüo . yüzüstü koymak zaten mümkün olmadı hiç. problem olmaz di mi çünkü çabası var ama popoyu çekemio tembel kuzum uğraşmıo bile:)

geçmiş olsun kuzuma okuyun nazar olmuştur

aa demek rana hanım bakıcısıyla yalnz kaldı nasıl anlaşmışlarmı peki kuzum

geçmiş olsun kuzuma okuyun nazar olmuştur

aa demek rana hanım bakıcısıyla yalnz kaldı nasıl anlaşmışlarmı peki kuzum
evet çünkü kadın sadece oyun oynamış ranayla eee rananın da istediği bu sadece onunla ilgilenince sıkıntı yok eşimle buluş pazar falan yaptık 1 saat ayrı kaldım ben çok özledim ama o beni görünce gelmedi bakıcıya gidecekmiş oyun için küstüm bakıcımız bize yoğurt getirmiş taze onu yedik tarhanamız yapılıyo baharatsız rana için bakıcı süper yaa gözüm arkada kalmıyo çok şükür bi kaç kişiye daha sorduk çok iyi dediler güven dediler sonra anladım ki sıkıntı ben de rana ve bakıcısı gayet mutluydu kıskandım

peki songulcum cvp için teşekkürde bak bu kısmını kendim için soruyom kilo vermede falan sorun yaşadınmı sanki doğum kontrol hapı kilo aldırıyomuş gibi izlenim oluyo sorumuzuda es gecmeyip cvpladığın için ayrıca saol kuzularını kokla bizim için

Rica ederim cnm tam aksine 2.aydan sonra bi 8 9 kg daha verdim son iki kg kaldi:)
Buyuk zevkle koklaeim cnm
Heniz adet gorulmemis ise herhangi bi gun baslanip 7 gunn ek korunma saglaniyo

Kalabalik ile giderken belki zor olur ama gittiginde avantajli olacktir. nil i annene birakip esinle kacamak yaparsin

bakalım canım neler olacak tatil dönüşü maceralarımı paylaşıcam sizinle..

canimm tatilin tadini cikar nilinle cok iyi gelecektir sana bu tatil insallah ama yol cok uzunmus insallah prenses rahat eder

bende 8 ayda tr ye gelecegim ucakla simdiden dusunuyorum duracakmi diye

umarım cnm umarım ..
uçakla kaç saat sürecek türkiye peki?

oyyy inşallah kazasız gidip döneriz cnm..

kıyamam ben ona yaaa:
offf ama bunların hepsi oklacak hepsi düşecekler çarpacaklar öyle öyle büyüyecekler ama önemli olan citi bişey olmasın..

ufak kazalarla atlatalım hep inşallahh:

ayy ben o bal böcüğünü yerim
yasemincim ama yüz üstü sen yatır biraz sonra kızınca alırsın bizim doktorumuz mutlaka yüz üstü yatırmalısın gerekirse biraz oyuncaklarla falan oyaladedi
ama dönme konusunda sıkıntı olacağnı sanmıyorum..

ohhh negüzel cnm umarım hep böyle devam eder..
özcenan sorması ayıp kaçparaya bakıcak bakıcınız cnm?

ne demek canım 300 tl

Erdem paşayı göremedik bi
Görmek sadece Songül' e nasip oldu herhalde..

canım benim çok normal bende öyleydim annemi kıskandım düşün halimi yani ama alışıyorsun cananım zor ama çok zor da olsa onu mutlu görmek seni mutlu ediyo
daha ıyıyım canım sukur antıbytık kullanyorum bıdaha aynıseyı yasamam ınsallah

sevindim canım inş. yaşamassın peki bebiş nasıl

güldenim sen tatile nereye ne zaman gidiyordun geçmşi tam okuyamayınca fransız kaldım :)

ne demek canım 300 tl

anladımcanım yarım gün dü zaten bencede çok nortmal ..

biz fetiyeye gidiyoruz canım bu cuma akşam gece yarısı 4 gibi çıkacaz yola kısmetse...

Ozcanancim bizim aklimizda kirk dusunce birde cocuk ... bakici tek rana ile oynayacak ilgilenecek . bak simdi benim evde nutfak ayaklanmak uzere :) esime depoladigim utulu gomlekler bitti selim ilgi istiyor :) anneme soylesem yapma hicbirsey cocugunla ilgilen diyor ama dedigi de olmuyor. bende de bugun enerji sifir. birde dun gece canakkalede gemiden biri kendini denize atmis :s
ondan da etkilendim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…