- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.081
çok şükür yolunda diyelim yolunda olsunhoşbulduk cnm çok güzeldi tatil kuzuyu hasta etcem diye korktum hep ama çok şükür sağ salim geldik. giderken burnumdan getirdi üç saatlik yolu zeynep ilayım, ama gelirken çok usluydu teyzesi yanımda yattı kendi kendine oynadı gelene kadar, 1 hafta da büyüdü mü ne:) evet buarada aklım burda kaldı ara ara telden baktım ama maşallah çok hızlıydınız yetişemedim:) siz naslsınız bakim herşey yolunda mı
ya gündüzleri huysuz değil sıkıntı gece bizim anlamıyorum huy mu değiştirio inşallah hasta olmaz yagunaydın canım
alp tuğra da 2 gecedır aynen boyledı 2 saatte bır kalkıyodu aradada mızmızlanıyodu vee dun hasta oldu
dun geceyı nasıl gecrdım bılmyorum ben zor ayakta duruyorum oğlum un masallah enerjısı yerınde sankı hasta olan benım
ıns rana nında bıseyı yoktur canım hasta falan olmaz ıns
sinir olduuum geçmiş olsunsağolasın cnm benim darısı başınıza:)
sorma cnm yaa valla kayınvalidemle çok iiyiz aslında ama söz konusu zeynep ilay olunca hiç anlaşamıoruz ben de büyüktür eşimin hatrı var diye kırmak istemiorum ama olmuo işte. kayınvalidem biraz erkek çocuk düşkünü tek erkek torun da eltimin ki. o varken gözü hiç kimseyi görmüo vurabileceğini bilio ama dikkat etmio biliorum çünkü gözü ondan başkasını görmüo ki eşim bile fakedio annesinin durumunu. benim için sorun yok da eşim üzülüo bu duruma. eltim bile özür diledi ki kendisi yoktu çocuğu kızıma vurduğunda kayınvalidem olur olur bişey olmaz dedi deli oldum bişey de diyemedim tabi
geçmiş olsun canım ya olacak bunlar düşecekler vuracaklar rabbim beterinden korusun ufak tefek herkeste oluyo anne yüreği tabi insan kıyamıyo da bi de Allah kabul etsin canım mevlit ne içindiGünaydın güzel anneler nasılsınız? Cuma gününden beri yoktum geçmişi çok okuyamadım. Haftasonu çok yoğun geçti. Cuma mevlit vardı . Cumartesi kaynimin mezuniyet töreni için denizliye gidip geldik.dün de valiz hazırladım eşim bugün diyarbakıra gidiyor.dün çok kötü bişey oldu. Defne kafasını radyatöre vurdu.nasıl ağladı.onunla birlikte ben de ağladım.kucagimdaydi.ben kumbarayi almak için uzanınca o da kendini attı ve başını vurdu.ağlamaya başladı. Çok kötü oldum şimdi sağ gözünün üstünde alnında para kadar kızarıklık var
Çok şükür cnm rabbim bi daha yaşatmasın inş. tatil güzeldi cnm bazı anları hariçhoş geldin tatlım benimde aklımdan çıkmıyor iki kere bebeğini düşüren yoktur herhalde
neyse geçti çok şükür şişliğimizde para kadar kaldı ... sen anlat tatil nasıldı =)
evet cnm korktu ama lanı da kızarmıştı kuzumuniyi çok şükür boş bidonmuş sesine korkup ağlamıştır yasmin ... geçmiş olsun
hoşbulduk cnm ii geldi bu tatil bize eşimle muhabbetimiz daha bi arttı:)canım sen nasıl oldun
ooh gezdiniz iyi gelmiştir yasmin hoşgeldiniz
canım benimya kıyamam ben erdemime..
inşallah canım ama bakalım görücez nil genelde benim kucağıma gelmek istiyo kimsede durmak istemiyo..
evet kesinlikle haklısın kalabalığı sevmiyolar..
nilde öyle bizde arabada kalabalaık olucazmecburen ve bilmiyorum nasıl geçecek bakalım
evetya çok tatlı olurlar gerçekten kumda..
Mertur ne yaptin yurutec isini
geçmiş olsun kuzuma okuyun nazar olmuşturGünaydın güzel anneler nasılsınız? Cuma gününden beri yoktum geçmişi çok okuyamadım. Haftasonu çok yoğun geçti. Cuma mevlit vardı . Cumartesi kaynimin mezuniyet töreni için denizliye gidip geldik.dün de valiz hazırladım eşim bugün diyarbakıra gidiyor.dün çok kötü bişey oldu. Defne kafasını radyatöre vurdu.nasıl ağladı.onunla birlikte ben de ağladım.kucagimdaydi.ben kumbarayi almak için uzanınca o da kendini attı ve başını vurdu.ağlamaya başladı. Çok kötü oldum şimdi sağ gözünün üstünde alnında para kadar kızarıklık var
bugün sabahtan bakıcımız geldi ben de dışarı çıktım sağlık ocağına gittim ek besinler için bilgiler vardı onları aldım kan ilacını sordum demirle aynıymış kansızlığı nasıl anlarız dedim bi ara getir burda bakarız dedi parmaktan alıp bakıyolarmış çok sevindim kilosuna da bakma pütürlü şeyler yiyosa ver kilona da aldırış etme seni seven böyle sevsin artık dedi songül :))
evet çünkü kadın sadece oyun oynamış ranayla eee rananın da istediği bu sadece onunla ilgilenince sıkıntı yok eşimle buluş pazar falan yaptık 1 saat ayrı kaldım ben çok özledim ama o beni görünce gelmedi bakıcıya gidecekmiş oyun için küstümgeçmiş olsun kuzuma okuyun nazar olmuştur
aa demek rana hanım bakıcısıyla yalnz kaldı nasıl anlaşmışlarmı peki kuzum
merhaba tatlım ben bbegım ıkı aylıkken den berı kullanıyorum dr umada danırsarak onaıyını alarak başladım
cerazette cnm adı hıc bı yan etkı yasamadım
arkadaşların doğru soylemıs tatlım bende bu hapı burdan duyup dr un kapısına o sekılde dayandım
Mertur ne yaptin yurutec isini
peki songulcum cvp için teşekkürde bak bu kısmını kendim için soruyom kilo vermede falan sorun yaşadınmı sanki doğum kontrol hapı kilo aldırıyomuş gibi izlenim oluyo sorumuzuda es gecmeyip cvpladığın için ayrıca saol kuzularını kokla bizim için
bugün sipariş vereceğiz inş. =)
canım sen nasıl oldun
ooh gezdiniz iyi gelmiştir yasmin hoşgeldiniz
Kalabalik ile giderken belki zor olur ama gittiginde avantajli olacktir. nil i annene birakip esinle kacamak yaparsin
canimm tatilin tadini cikar nilinle cok iyi gelecektir sana bu tatil insallah ama yol cok uzunmus insallah prenses rahat eder
bende 8 ayda tr ye gelecegim ucakla simdiden dusunuyorum duracakmi diye
Guldenim aile ile gitmen iyi olmis bizde yaren 6 aylikn gitmistik annem de bizinle geldi tekne gezisine falan giderken onlar otelde kaldi iyi oldu ama sahilde falan hep kuzicugumuda gotirduk denize soktukk
Ama yarenin boynunun alti falan acaip derecede pisti cok kotu oldu hemen eczane krem cozduk isi
Günaydın güzel anneler nasılsınız? Cuma gününden beri yoktum geçmişi çok okuyamadım. Haftasonu çok yoğun geçti. Cuma mevlit vardı . Cumartesi kaynimin mezuniyet töreni için denizliye gidip geldik.dün de valiz hazırladım eşim bugün diyarbakıra gidiyor.dün çok kötü bişey oldu. Defne kafasını radyatöre vurdu.nasıl ağladı.onunla birlikte ben de ağladım.kucagimdaydi.ben kumbarayi almak için uzanınca o da kendini attı ve başını vurdu.ağlamaya başladı. Çok kötü oldum şimdi sağ gözünün üstünde alnında para kadar kızarıklık var
Çok şükür cnm rabbim bi daha yaşatmasın inş. tatil güzeldi cnm bazı anları hariç
evet cnm korktu ama lanı da kızarmıştı kuzumun
hoşbulduk cnm ii geldi bu tatil bize eşimle muhabbetimiz daha bi arttı:)
bi de benim bal böcüğü yüz üztü kuma düştü otururken:) kaldırdım hemen bi baktım ki eli yüzü kum olmuş bi de gülmeye başladı iice tatlı oldu ba böcüğü:)
yaa songül benim kız hala dönmüo yani tam olarak dönmüo . yüzüstü koymak zaten mümkün olmadı hiç. problem olmaz di mi çünkü çabası var ama popoyu çekemio tembel kuzum uğraşmıo bile:)
evet çünkü kadın sadece oyun oynamış ranayla eee rananın da istediği bu sadece onunla ilgilenince sıkıntı yok eşimle buluş pazar falan yaptık 1 saat ayrı kaldım ben çok özledim ama o beni görünce gelmedi bakıcıya gidecekmiş oyun için küstümbakıcımız bize yoğurt getirmiş taze onu yedik tarhanamız yapılıyo baharatsız rana için bakıcı süper yaa gözüm arkada kalmıyo çok şükür bi kaç kişiye daha sorduk çok iyi dediler güven dediler sonra anladım ki sıkıntı ben de rana ve bakıcısı gayet mutluydu kıskandım
Ne arastirdib kimbilir hangine karar verdin
ne demek canım 300 tlbakalım canım neler olacak tatil dönüşü maceralarımı paylaşıcam sizinle..
umarım cnm umarım ..
uçakla kaç saat sürecek türkiye peki?
oyyy inşallah kazasız gidip döneriz cnm..
kıyamam ben ona yaaa:
offf ama bunların hepsi oklacak hepsi düşecekler çarpacaklar öyle öyle büyüyecekler ama önemli olan citi bişey olmasın..
ufak kazalarla atlatalım hep inşallahh:
ayy ben o bal böcüğünü yerim
yasemincim ama yüz üstü sen yatır biraz sonra kızınca alırsın bizim doktorumuz mutlaka yüz üstü yatırmalısın gerekirse biraz oyuncaklarla falan oyaladedi
ama dönme konusunda sıkıntı olacağnı sanmıyorum..
ohhh negüzel cnm umarım hep böyle devam eder..
özcenan sorması ayıp kaçparaya bakıcak bakıcınız cnm?
sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitriremedim maşallah bir sürü melek resmi konmuş hepisine kocaman bir maşallah
Erdem bey bütün hafta sonu mız mız dı kucağımdan inmek istemedi başka kimsede durmadı hep ağladı geceleri uyumadı diş sıkıntımız var çok kaşınıyolar ne jel ne kaşıyıcı hiç biri kesmedi bizi
canım benim çok normal bende öyleydim annemi kıskandım düşün halimi yani ama alışıyorsun cananım zor ama çok zor da olsa onu mutlu görmek seni mutlu ediyoevet çünkü kadın sadece oyun oynamış ranayla eee rananın da istediği bu sadece onunla ilgilenince sıkıntı yok eşimle buluş pazar falan yaptık 1 saat ayrı kaldım ben çok özledim ama o beni görünce gelmedi bakıcıya gidecekmiş oyun için küstümbakıcımız bize yoğurt getirmiş taze onu yedik tarhanamız yapılıyo baharatsız rana için bakıcı süper yaa gözüm arkada kalmıyo çok şükür bi kaç kişiye daha sorduk çok iyi dediler güven dediler sonra anladım ki sıkıntı ben de rana ve bakıcısı gayet mutluydu kıskandım
daha ıyıyım canım sukur antıbytık kullanyorum bıdaha aynıseyı yasamam ınsallah
ne demek canım 300 tl
canım benim çok normal bende öyleydim annemi kıskandım düşün halimi yani ama alışıyorsun cananım zor ama çok zor da olsa onu mutlu görmek seni mutlu ediyo
sevindim canım inş. yaşamassın peki bebiş nasıl
güldenim sen tatile nereye ne zaman gidiyordun geçmşi tam okuyamayınca fransız kaldım :)
Erdem paşayı göremedik bi
Görmek sadece Songül' e nasip oldu herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?