- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.261
neredeyse aynı gün doğacakmısız cananım benimde 10 ağustos 1986 :)
ya bende sana soracaktım bizde muhtemelen önümüzdeki ay gidicez mersine 9-10 saat sürüyor siz gece mi çıktınız rana ne yaptı araba koltuğuylamı gittiniz oof uyudumu ne kadar uyudu (farkındaysan piskopata bağladım )
günaydın kızlar geçmişi okumaktan size dönemedim bi türlü ya kızlar erdemimi sünnet ettirmeyi düşünüyorum ve sanırım haftaya sünnet yaptıracam ben çokkorkuyorum ya ne zormuş onun canının acıyacağını düşünmek bile beni mahvediyor çok kolay diyorlar ama işte annelik yüreğim kaldırmıyor bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah
bende teraziyim:
dengelimi dengesizmiyim bilemedim:=)
canım umarım sorunsuz haledersiniz erdemimin sünetini..
en güzeli zaten küçükken yaptırmak bencede..
bende galata saraylıyım...
aaa kızlar bide size bşey sorucam
nnilde bu ara çok kıskançlık belirdi
yeğenimi kucağuıma alıyorum kıyameti koparıyo akşam annemin kucağındaydı bende yeğenimi aldım annemi ittiriyo bana gelecekmiş..
bşide kızıyo..
ay hoşumada gitmedi değil hani ayy ne kötüyüm dimi:):)
nil ne zaman dogdu canim ay bizimki hala bilmiyo oyle seyleri
yok o öle demek istememiştir yahu :))demek bize katlanamıyon hee ozcanan gel bak bize katlanamıyormuuuuşşşşş
vay 2 günle kaçırdık ya yaşıt arkadaşım benim mersin yolculuğumuzu bi kısa özet geçeyim sabah ezanı okundu kalktık saat 6 da yola çıktık o zaman rana uyandı ister istemez ama arabaya binince hemen uyudu oto koltuğu almadım henüz başka bi arkadaşta denedik oto koltuğuna binince rana hiç durmadı direk kalkmak istedi bi de uyumaz benim kızım oturarak hayatta hem daha küçük diye arkaya battaniye serdim babasının arka tarafına denk getirdim öndeki koltuğa yanımda gezdirdiğim çantayı astım ani fren falan olursa yuvalanmasın diye direk aşağıyla bağlantısını kestim sonra kapı tarafına da yastık koydum yine soğuk moğuk gelmesin diye gelmez ya yine de koydum kaymadı yani yastık bi de rana orda yattı kalkınca da kucağıma oturttum yani 1 saat uyuyodu en fazla 1 saat de uyanık kalıyodu o uyanık saatlerinden birinde mola verdik 3 kere çok vermedik sakarya mersin arası da öyle tutar merak etme ama erken çıkın ki akşama varın akşama yatağına yatsın erdem öyle hesapla bi de babanız usta soförse daha da erken çıkabilirsiniz bu bizim ilk uzun yolculuğumuzdu bi de klima meselesinden bahsedeyim pencereleri önden açsın babanız aynı şekilde yani güneşli olunca anlaşılmıyo ama uyanıkken açın klimayı uyurken üzerine bişi örttüğüm zaman açtırdım diğer türlü korktum hasta olacak diye çok çbk terliyodu çünkü bi de :)) çok uzattım haa çıtçıt giydir sadece alttanda bi çorap kalksın benim kız çıplak kalmayı çok sevdiği için sıkıntı yapmadı biraz da mola verdiğimiz zaman da sıcak olduğu için bi ceket aldım üzerine o kadar ha bi de mersine giderken ara da su içir rakım etkiliyo çocuklarıneredeyse aynı gün doğacakmısız cananım benimde 10 ağustos 1986 :)
ya bende sana soracaktım bizde muhtemelen önümüzdeki ay gidicez mersine 9-10 saat sürüyor siz gece mi çıktınız rana ne yaptı araba koltuğuylamı gittiniz oof uyudumu ne kadar uyudu (farkındaysan piskopata bağladım )
günaydın kızlar geçmişi okumaktan size dönemedim bi türlü ya kızlar erdemimi sünnet ettirmeyi düşünüyorum ve sanırım haftaya sünnet yaptıracam ben çokkorkuyorum ya ne zormuş onun canının acıyacağını düşünmek bile beni mahvediyor çok kolay diyorlar ama işte annelik yüreğim kaldırmıyor bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah
benim kız yay ALlahtan akrepleri sevmiyorum niyyese akrep arkadaşlarım var onlar ayrı tabi ama ne bileyim bazı huylarıyla anlaşamıyoruz.. rana beni sevip başkasına sarılmadığı müddetçe sıkıntı yok :)) aslanlar çok mu kıskanç nebizimkiler kasim dogumluya akrep kizinin burcu ne diye soruyorum akrep diyorum eyvah diyolar insanlar genelde burclarinin ozelliklerini tasiyolar ama yukselen isin icine girince biraz degisiyo galiba
daha bebek rana sevilmeyi pek anlamiyo anlayacak yasa gelsin kendi sarilmak isteyecek inanki
canım uzulme,neler yedırıyosun kuzuna
gercekten cok hareketlıler ama bunu goz onunde bulndur bence canm
anım bazı çocukların yapısı öyle üzülme sonuçta önemli olan sağlığı ceydanın peki ceydanın tam doğum tarihi nedir ve ek gıdalara başladınızmı?
bilmiyorumki cnm ya hep diş diyorum ama bişeyinde olduğu yok..
aferin bal böcüğüne:
yerim onu bennn:
günaydın bu arada..
günaydın canım nasılsın bakaım elifçik nasıl?
Sağlığı yerindeyse canim bu kadar sorun etme bencee ya çok kilolu olmasida iyi değilki eğer sağlığı iyiyse bence pek kafaya takma kiloyu benim eltimin 1 yaşında oğlu var 8 kiloo ama doktor çok iyi diyor
yaaaaaa beni de kıskansııınbende teraziyim:
dengelimi dengesizmiyim bilemedim:=)
canım umarım sorunsuz haledersiniz erdemimin sünetini..
en güzeli zaten küçükken yaptırmak bencede..
bende galata saraylıyım...
aaa kızlar bide size bşey sorucam
nnilde bu ara çok kıskançlık belirdi
yeğenimi kucağuıma alıyorum kıyameti koparıyo akşam annemin kucağındaydı bende yeğenimi aldım annemi ittiriyo bana gelecekmiş..
bşide kızıyo..
ay hoşumada gitmedi değil hani ayy ne kötüyüm dimi:):)
cnm normal de anniiiiiiii diye ağladığında filan bağırıyordu canı acıdığında filan hani... ama bu öyle değildi altını değiştirdim gülüyordu resmen gözüme bakıp ANNNEEEEEEE dedi kalakaldım öyle:) eşimin surat değişti tabi:) kızım sen tercihini yaptın dio:) sonra gece ve sabah tekkrarladı aynı şekilde. Bilmiorum bana bilinçliymiş gibi geldi ama bu diğerlerinden farklıydı o kesin:) rabbim herkese nasip etsin inş.
nil ne zaman dogdu canim ay bizimki hala bilmiyo oyle seyleri
Ceyda 8 aralık doğumlu 2 ay düzgğn anne sütü alabıldı sonra ben lanet apandıst amelıyatını oldum kvler amelıyat sorunlar derken benım süt olayı bitti kuzum sürsüz kaldi. Mamayla devam ettık 4. Ayında doktor ek gıdaya baslayalım kılo almıyo dedı ufaktan basladım. Sonra elazıga geldım 2 doktor da erken 5,5 6 dan once verdıgın hıcbırseyın ona faydası yok dedıler bıraktık mamayla devam ettık. Hatta bırı kilosu az dıye fantomalt dıye bı mama verdı almadımsağlıklıysa ne gerek var dedım.
Sabah 4-5 cicibebe peynır bı meyve 1 catkasıgu pekmez ( yumurta alerjısı var o yuzden daha dırek hıc yumurta vermedım )
Arada devam sütü uyumazsa
Öğlen sebze corbası kabak havuc pirinç domates yoğurt
Arada devam sütü
Meyve
Pirinç unu gece katarken milupa sütlü pirinçli
Gecede kalktıgı da devam sütü
Huzursuz değil , nesesi yerinde , uykusu yerınde , ıkı dişimiz var, bana konusurken karsılık verıyo, bacaklar kollar hıc durmuyo hareketten takıp edemıyorum, sağa sola dönüyo, sırtistü yuzustu dönüyo 5 aylıktan beri , kollarının altından tuttugunda bütün evi yürüyerek dolanıyo , hafıf tek taraf desteklı oturuyo. Yaptıkları da bunlar.
Ek gıda da hayatı ızda hep vardı yanı 4. aydan beri...
Akıl verin simdi bana ya...
yaaaaaa beni de kıskansııınkötü annelikle alakası yok ki dimi ama rana da böyle bişi yok arkadaşın oğlunu sevdim geçen gün büyük ama o hiç bakmadı bile
canım hiç endişelenme harakettendir o sağlıkla ilgili sorunu yok anladığım kadarıyla ve hemen hemen aynı sorunları yaşamışız ve beslememizde aynı oyüzden dert etme..
kilo i
bişey değil..
önemli olan sağlıkkk
o bütün gıdalarını alıyo daha ne olsunn..
bende bayan aslanlara katlanamiyorum dunyayi ben yarattim havalari kibirleri
belkide benim tanidigim aslanlar oyledi bilmiyorum ama zor burc aslan
canım gerçekten takılma belki sen yada eşinde küçükken zayıftınız oda size benzedi
hem onun yapısı o belki bence sağlıklıya sen onu takip et kiloya gerçekten takılma kimseyide aman zayıf falan diyenleri dinleme sağlıklı olsun önemli olan o de çık işin içindenn
valla canım kafayı yıcem canım yaaaa kv telefonda boğasım geldı ya
benden daha iyi besliyosun emin ol ve kilolu olsa bunların çoğunu yapamayacağını düşün kilolu bebekler var hala dönemiyolar benim kız da zayıf ama sağlıklı çok şükür yemeye de meraklı yemese zayıf dersin yiyo ama enerjide harcıyo demekki canım takma kafanı ben düşünmüyorum artık bakalım 25 haziranda götürecem kilo için ne kadar aldı merak ediyorum desem yalan olur etmiyorum çünkü ben ve rana elimizden geleni yapıyoruzCeyda 8 aralık doğumlu 2 ay düzgğn anne sütü alabıldı sonra ben lanet apandıst amelıyatını oldum kvler amelıyat sorunlar derken benım süt olayı bitti kuzum sürsüz kaldi. Mamayla devam ettık 4. Ayında doktor ek gıdaya baslayalım kılo almıyo dedı ufaktan basladım. Sonra elazıga geldım 2 doktor da erken 5,5 6 dan once verdıgın hıcbırseyın ona faydası yok dedıler bıraktık mamayla devam ettık. Hatta bırı kilosu az dıye fantomalt dıye bı mama verdı almadımsağlıklıysa ne gerek var dedım.
Sabah 4-5 cicibebe peynır bı meyve 1 catkasıgu pekmez ( yumurta alerjısı var o yuzden daha dırek hıc yumurta vermedım )
Arada devam sütü uyumazsa
Öğlen sebze corbası kabak havuc pirinç domates yoğurt
Arada devam sütü
Meyve
Pirinç unu gece katarken milupa sütlü pirinçli
Gecede kalktıgı da devam sütü
Huzursuz değil , nesesi yerinde , uykusu yerınde , ıkı dişimiz var, bana konusurken karsılık verıyo, bacaklar kollar hıc durmuyo hareketten takıp edemıyorum, sağa sola dönüyo, sırtistü yuzustu dönüyo 5 aylıktan beri , kollarının altından tuttugunda bütün evi yürüyerek dolanıyo , hafıf tek taraf desteklı oturuyo. Yaptıkları da bunlar.
Ek gıda da hayatı ızda hep vardı yanı 4. aydan beri...
Akıl verin simdi bana ya...
sizin kıskançlık da hat safhadaymış mübarekkız hadi o yeğenim 3 yaşında bitanede 10 yaşında var onu bilem kıskandı hahahahahah:
geçmiş olsun canım ya aynı durum 2 gün önce bizde de oldu calpolu verdim öyle sakinleşti ama uyumadı yani bi yeri ağrır soğuk alır karnı ağrır bilemezkin ki bi kere kayısı karnını ağrıtmıştı rananın ama ben neleeer düşünmüştüm varsın sen uyuma berra sağlıklı olsun da biz de 5 te kalktık mesela sonra rana saat 9 a geliyodu bi yattı yeni kalktı düşün onun keyfi yerinde ama ben uykusuzum ve evdeyim die rahatım sanki uykusuz bi iş yeri düşünemiyorum yagünaydın kızlarr.. gerçi ben geçmişi okuyasıya öğlen oldu:)
biz zor bi gece geçirdik bugün. kızımı her zamankinden daha zor uyuttum. 1 saat sonra ağlayarak bi uyandı ama nasıl bi ağlamagözleri kapalı nasıl ağlıyo görmelisiniz. 2 saate yakın ağladı acaba bi yeri mi ağrıyo diye calpol verdim. ne yapcağımızı şaşırdık acile gidecektik artık hazırlandım falan babası dedi kızım ağlama artık bak boş yere canını acıtacaklar kan alacaklar damar yolu açacaklar. korktu mu ne sustu:) calpolde etkisini gösterdi sanırım. ağlaması kesildi ama uyumadı emmedi de neşesi yerine geldi konuştu durdu. 3 e doğru ancak uyuduk. şimdi de iyi neyi vardı anlayamadık. sanırım bi yeri ağrıdı
mdrcnn üzülme canım bebişlerimizin kilosu yakın. bizde çok az kilo alıyoruz. bazı çocuklar öyle işte. yesede alamıyorlar. ama napalım bizim elimizde olan bişey değil. bak ben neyle teselli buluyorum biliyor musun benim kardeşim bebekken o kadar zayıftı ki. gören haline acırdı:) ama şimdi 17 yaşında benden iri ve zayıflamak için uğraşıp duruyo:) zayıf bebek de büyüyor kilolu bebekte. sağlıklı olsunlar da canım büyür giderler merak etme. çevreye de kulağını tıkamaya çalış canım zor biliyorum ama kafaya takınca bizden başka kimseye zararı olmuyor. kendi kendimizi üzmekle kalıyoruz.
amanın kızlarr aslanların içinde kalmışız meğerama ben kovayım. anlaşamadığım burç pek yoktur. insanlara ön yargıyla bakmam belki de ondan kaynaklanıyor bilmiyorum. ben de akrep olmasını istemiyordum kızımın. akrep arkadaşlarım var ama nedense akrep diye duyunca içim bi hoş oluyordu. yay olacak diye sevinirken benim kızım akrep olmayı tercih etti. burcun muhakkak etkisi oluyor kişiliğe ama tamamen belirlemiyor herşeyi. inşallah güzel ahlakla yetiştirebilirsek hayırlı evlat olurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?