2012 kasım bebekleri büyüyor..

biz tatile gidemedik olaylar yuzunden iptal oldu cok sinir oldum
canim bebek oldugu icin cok sikinti yasamayacak ki eger buyuk olsaydi o zaman daha cok cani yanacakti oyle dusun
sikintisiz atlatirsiniz insallah

nil ne zaman dogdu canim ay bizimki hala bilmiyo oyle seyleri

demek bize katlanamıyon hee ozcanan gel bak bize katlanamıyormuuuuşşşşş
yok o öle demek istememiştir yahu :))
vay 2 günle kaçırdık ya yaşıt arkadaşım benim mersin yolculuğumuzu bi kısa özet geçeyim sabah ezanı okundu kalktık saat 6 da yola çıktık o zaman rana uyandı ister istemez ama arabaya binince hemen uyudu oto koltuğu almadım henüz başka bi arkadaşta denedik oto koltuğuna binince rana hiç durmadı direk kalkmak istedi bi de uyumaz benim kızım oturarak hayatta hem daha küçük diye arkaya battaniye serdim babasının arka tarafına denk getirdim öndeki koltuğa yanımda gezdirdiğim çantayı astım ani fren falan olursa yuvalanmasın diye direk aşağıyla bağlantısını kestim sonra kapı tarafına da yastık koydum yine soğuk moğuk gelmesin diye gelmez ya yine de koydum kaymadı yani yastık bi de rana orda yattı kalkınca da kucağıma oturttum yani 1 saat uyuyodu en fazla 1 saat de uyanık kalıyodu o uyanık saatlerinden birinde mola verdik 3 kere çok vermedik sakarya mersin arası da öyle tutar merak etme ama erken çıkın ki akşama varın akşama yatağına yatsın erdem öyle hesapla bi de babanız usta soförse daha da erken çıkabilirsiniz bu bizim ilk uzun yolculuğumuzdu bi de klima meselesinden bahsedeyim pencereleri önden açsın babanız aynı şekilde yani güneşli olunca anlaşılmıyo ama uyanıkken açın klimayı uyurken üzerine bişi örttüğüm zaman açtırdım diğer türlü korktum hasta olacak diye çok çbk terliyodu çünkü bi de :)) çok uzattım haa çıtçıt giydir sadece alttanda bi çorap kalksın benim kız çıplak kalmayı çok sevdiği için sıkıntı yapmadı biraz da mola verdiğimiz zaman da sıcak olduğu için bi ceket aldım üzerine o kadar ha bi de mersine giderken ara da su içir rakım etkiliyo çocukları
benim kız yay ALlahtan akrepleri sevmiyorum niyyese akrep arkadaşlarım var onlar ayrı tabi ama ne bileyim bazı huylarıyla anlaşamıyoruz.. rana beni sevip başkasına sarılmadığı müddetçe sıkıntı yok :)) aslanlar çok mu kıskanç ne

canım uzulme,neler yedırıyosun kuzuna
gercekten cok hareketlıler ama bunu goz onunde bulndur bence canm

Sağlığı yerindeyse canim bu kadar sorun etme bencee ya çok kilolu olmasida iyi değilki eğer sağlığı iyiyse bence pek kafaya takma kiloyu benim eltimin 1 yaşında oğlu var 8 kiloo ama doktor çok iyi diyor

Ceyda 8 aralık doğumlu 2 ay düzgğn anne sütü alabıldı sonra ben lanet apandıst amelıyatını oldum kvler amelıyat sorunlar derken benım süt olayı bitti kuzum sürsüz kaldi. Mamayla devam ettık 4. Ayında doktor ek gıdaya baslayalım kılo almıyo dedı ufaktan basladım. Sonra elazıga geldım 2 doktor da erken 5,5 6 dan once verdıgın hıcbırseyın ona faydası yok dedıler bıraktık mamayla devam ettık. Hatta bırı kilosu az dıye fantomalt dıye bı mama verdı almadımsağlıklıysa ne gerek var dedım.
Sabah 4-5 cicibebe peynır bı meyve 1 catkasıgu pekmez ( yumurta alerjısı var o yuzden daha dırek hıc yumurta vermedım )
Arada devam sütü uyumazsa
Öğlen sebze corbası kabak havuc pirinç domates yoğurt
Arada devam sütü
Meyve
Pirinç unu gece katarken milupa sütlü pirinçli
Gecede kalktıgı da devam sütü

Huzursuz değil , nesesi yerinde , uykusu yerınde , ıkı dişimiz var, bana konusurken karsılık verıyo, bacaklar kollar hıc durmuyo hareketten takıp edemıyorum, sağa sola dönüyo, sırtistü yuzustu dönüyo 5 aylıktan beri , kollarının altından tuttugunda bütün evi yürüyerek dolanıyo , hafıf tek taraf desteklı oturuyo. Yaptıkları da bunlar.

Ek gıda da hayatı ızda hep vardı yanı 4. aydan beri...

Akıl verin simdi bana ya...

yaaaaaa beni de kıskansııın kötü annelikle alakası yok ki dimi ama rana da böyle bişi yok arkadaşın oğlunu sevdim geçen gün büyük ama o hiç bakmadı bile

anneeeniz hayirli olsun darisi bizim basimiza insallah ne kadar mutlu olmussundur kim bilir

nil ne zaman dogdu canim ay bizimki hala bilmiyo oyle seyleri

canım hiç endişelenme harakettendir o sağlıkla ilgili sorunu yok anladığım kadarıyla ve hemen hemen aynı sorunları yaşamışız ve beslememizde aynı oyüzden dert etme..
kilo i
bişey değil..
önemli olan sağlıkkk
o bütün gıdalarını alıyo daha ne olsunn..

valla kafayı yıcem gülden... yedırmesem maman ben yedırmıyorum ondan bu cocuk boyle derım yanı... ama yok ya kıla alımı cok yavas... salak kv bı de bana soramadı akılsız kucuk ogluna arattırdı kocamdan bılgı alıoyo ne yedırıyo da kıla almıyo dıyo esımde agzını bırak poposundan tıkıyo herseyı yıyo yıne kılo almıyo dedı sınır oldum hala elını kolunu uzatmaya caloısıyo akıllanmıyo

bende bayan aslanlara katlanamiyorum dunyayi ben yarattim havalari kibirleri
belkide benim tanidigim aslanlar oyledi bilmiyorum ama zor burc aslan

nasıl yanı kız bıze katlanamıyomusun:2::2::2:
gecmısı okuyarak geldım gordumkı sende aslanmıssın
bı sorun yok yano ozaman
necok aslan var buarada

Son düzenleme:
canım gerçekten takılma belki sen yada eşinde küçükken zayıftınız oda size benzedi
hem onun yapısı o belki bence sağlıklıya sen onu takip et kiloya gerçekten takılma kimseyide aman zayıf falan diyenleri dinleme sağlıklı olsun önemli olan o de çık işin içindenn

valla canım kafayı yıcem canım yaaaa kv telefonda boğasım geldı ya

günaydın kızlarr.. gerçi ben geçmişi okuyasıya öğlen oldu:)

biz zor bi gece geçirdik bugün. kızımı her zamankinden daha zor uyuttum. 1 saat sonra ağlayarak bi uyandı ama nasıl bi ağlama gözleri kapalı nasıl ağlıyo görmelisiniz. 2 saate yakın ağladı acaba bi yeri mi ağrıyo diye calpol verdim. ne yapcağımızı şaşırdık acile gidecektik artık hazırlandım falan babası dedi kızım ağlama artık bak boş yere canını acıtacaklar kan alacaklar damar yolu açacaklar. korktu mu ne sustu:) calpolde etkisini gösterdi sanırım. ağlaması kesildi ama uyumadı emmedi de neşesi yerine geldi konuştu durdu. 3 e doğru ancak uyuduk. şimdi de iyi neyi vardı anlayamadık. sanırım bi yeri ağrıdı

mdrcnn üzülme canım bebişlerimizin kilosu yakın. bizde çok az kilo alıyoruz. bazı çocuklar öyle işte. yesede alamıyorlar. ama napalım bizim elimizde olan bişey değil. bak ben neyle teselli buluyorum biliyor musun benim kardeşim bebekken o kadar zayıftı ki. gören haline acırdı:) ama şimdi 17 yaşında benden iri ve zayıflamak için uğraşıp duruyo:) zayıf bebek de büyüyor kilolu bebekte. sağlıklı olsunlar da canım büyür giderler merak etme. çevreye de kulağını tıkamaya çalış canım zor biliyorum ama kafaya takınca bizden başka kimseye zararı olmuyor. kendi kendimizi üzmekle kalıyoruz.

benden daha iyi besliyosun emin ol ve kilolu olsa bunların çoğunu yapamayacağını düşün kilolu bebekler var hala dönemiyolar benim kız da zayıf ama sağlıklı çok şükür yemeye de meraklı yemese zayıf dersin yiyo ama enerjide harcıyo demekki canım takma kafanı ben düşünmüyorum artık bakalım 25 haziranda götürecem kilo için ne kadar aldı merak ediyorum desem yalan olur etmiyorum çünkü ben ve rana elimizden geleni yapıyoruz
kız hadi o yeğenim 3 yaşında bitanede 10 yaşında var onu bilem kıskandı hahahahahah:
sizin kıskançlık da hat safhadaymış mübarek
geçmiş olsun canım ya aynı durum 2 gün önce bizde de oldu calpolu verdim öyle sakinleşti ama uyumadı yani bi yeri ağrır soğuk alır karnı ağrır bilemezkin ki bi kere kayısı karnını ağrıtmıştı rananın ama ben neleeer düşünmüştüm varsın sen uyuma berra sağlıklı olsun da biz de 5 te kalktık mesela sonra rana saat 9 a geliyodu bi yattı yeni kalktı düşün onun keyfi yerinde ama ben uykusuzum ve evdeyim die rahatım sanki uykusuz bi iş yeri düşünemiyorum ya bu bebekler ne zaman hiç uyanmadan uyuyacaklar o uyanacak diye korkumdan sağdan sola dönemiyorum yahu

hem bi de kilolu bebeklere daha çabuk nazar değiyo benim kıza değmez çünkü dedikleri cümle şu : ayına göre zayıf mı ne : ben de heeee diyorum sonra bakıyolar benim kızın ayaklarına amaaan normal o zaman diyolar 2012 kasım bebeklerinde var bi hareketlilik agresiflik ama sağlıklılar ya demi gerisi boş

amanın kızlarr aslanların içinde kalmışız meğer ama ben kovayım. anlaşamadığım burç pek yoktur. insanlara ön yargıyla bakmam belki de ondan kaynaklanıyor bilmiyorum. ben de akrep olmasını istemiyordum kızımın. akrep arkadaşlarım var ama nedense akrep diye duyunca içim bi hoş oluyordu. yay olacak diye sevinirken benim kızım akrep olmayı tercih etti. burcun muhakkak etkisi oluyor kişiliğe ama tamamen belirlemiyor herşeyi. inşallah güzel ahlakla yetiştirebilirsek hayırlı evlat olurlar inşallah

amin canım valla ben de korktum akrep olacak diye ama yırttım yay oldu hoş o da ayrı bi alem ama yapacak bişi yok atsan atılmaz satsan satılmaz evlat demişler demi :))

eşim gelecek hala ortada yemek yok amma tembelim bugün ha öptüm hepinizi öğleden sonra eşim evde gitmeyecek girer miyim bilmiyorum iyi bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…