2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayyyy aynı bizim ev. Ben oğlak esım aktep kızım yay sıraya gırdık yanı resmen:)))

Canım benımkı de dönemıyo kalıyo öyle bagır bagır dur. Mercımek gaz yapmaz mı

nemi lur sizin evde şenlik olur cnm.):)
görüşürüz öp kuzunu benim için..

günaydın cnm ben hiç yeşilmercimek vermedim ama bebeğin gazlıysa artırır söylüyeyim..
bu arada ben direk kabak yemeyi yapmıyorum
havuç, patatez, kabak ve bunların yanına istediğim başka bir sebzede kata biliyorum mesela bezelye yada tazefasülye..

tercih senin..
pirinç koyuyorum 7 8 tane onları küçük küçük doğğruyorum kaynattıktan sonra zeytinya koyup ezip veriyorum ya çatalla yada bledırla ona bebeğin karar vericek..

Cnm.merhaba ben kabak yemegini arasa haftada bi kere veriyoeum bir tatli kasigi kiyma bi corba kasik princ kucuk bi kabak pisiriyoeym bi tatli kasigi zeytin yag koyuo blenderdan geciyirum afitermt ile yiyo

Aynen bu konuda sana katılıyorum canım calısan ınsanlar evde fazla kalınca sapıtıyolar sekıl ben:))) ne kadar ceyda da olsa bazen duvarlar ustume ustume gelıyo kendımı pasıflesmıs gıbı hıssedıyorum hele kı suan bızım yasasıgımız yerde her ısı esım yapıyo ona kullıyen delı oluyorum ben ıse yaramazmıyım dıyorum ıstanbulda her işimi kendım yapıyodum.

Anladim cnm ya insaalla iyi olurerdemim

Oh hazirsin cnk simdiden sonra korkna insalla ceydada huZurlu okur kac kisi geliyirlar gelenlwr kim
Aman esinedee masalla diyelim

bugun sizi okurken cok kotu oldum kizlar butun bebisler hasta nerdeyse oyuzdende anneler mutsuz
bebislerimiz iyilessin topicimiz senlensin
ozcanan sen ise baslayinca icindeki sikinti gidecek onu birakacaksin diye cok huzursuzsun ranada hissediyor
songul sen nasil oldun tamamen iyilestinmi
katrenur kocisle baristinmi
mdrcnn bugun kolay gelsin sana kocisin yardim etmesine cok sevindim

barışmadım yanıma gelsin gönlümü alsın diye bekledim ama gelmedi. ama şu an çok kötüyüm keşke çıkmadan barışsaydım

Ay evet cnm ya bebeklerimiz hasta huzursuz anlatamiyorlarda dertlwrini
Ben iyiyim cnm com sukur atlattim

Siz nasilsiniz bakalim.mizmirella nasil

yüz üstünden sırtüstüne biz de dönemiyoz geç mi kaldık ki.

bu arada herkese günaydın
günaydın cnmm:

günaydın şekerim kız aşk olsun bana biselam vermemişin ahanda küsstüm

Hehe ama adam aksam ilk hamleyi yapmisti dimi ama
Cnm sakin kendini uzme nasik olsa barisicaksiniz uzuldugunle kalicaksin

evet canım dün kaç kere geldi yanıma ama ben çok kızgındım. bugün de ben yumuşadım o gelmedi. tamam canım takmıycam bugünde kızımla gezmelere gitcez zaten

kızlarr ev sıcaklığı 22 derece kısa kol giydirsem üşür mü acaba. çok güzel cicilerimiz var daha hiç birini giyemedik.

usur canim ya bizim sabah 24 dereceydi hapsurdu
bende hangisini giydirecegimi sasiriyorum bide panik oluyorum buyuyp kuculuyolar giydiremiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…