- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.641
buarada dündü sanırım burçlar konuşulmuş eksik kalmıyım dedim:) ben oğlak burcuyum eşim boğa kızım da akrep oldu ii mi :) sanırım tüm inatçılar bizim evde toplanda ne olacak bizim evin hali bi bilen beni aydınlatsın:)
ben kuzuma kaçar öğleden sonra görüşürüz inş.
Gunaydin kizlarrr hasta bebislere cok gecmis olsun hemen iyilesin yaa bizde iyiyiz nerdeyse 6 ay ikihaftalik olduk ama hala karnimizin ustunden sirtimizin ustune donemiyoruz ona canim sıkıliyo valla ins biran once donerde kafamdaki soru isaretleri gider.
Kizlar buguj kizima kabak yemegi yapmak istiyorum tarif verebilirmisiniz nasil yapabilirim birde icine neler katabilir
Birde yesil mercimek veriyomusunuz bebislere icinde bol demir vitamini oldugunu duydum bebisiminde bildiginizgibi demrik cok dusuk acaba yemeklerin icine bir avuc atsam iyi gelirmiki
buarada dündü sanırım burçlar konuşulmuş eksik kalmıyım dedim:) ben oğlak burcuyum eşim boğa kızım da akrep oldu ii mi :) sanırım tüm inatçılar bizim evde toplanda ne olacak bizim evin hali bi bilen beni aydınlatsın:)
ben kuzuma kaçar öğleden sonra görüşürüz inş.
Gunaydin kizlarrr hasta bebislere cok gecmis olsun hemen iyilesin yaa bizde iyiyiz nerdeyse 6 ay ikihaftalik olduk ama hala karnimizin ustunden sirtimizin ustune donemiyoruz ona canim sıkıliyo valla ins biran once donerde kafamdaki soru isaretleri gider.
Kizlar buguj kizima kabak yemegi yapmak istiyorum tarif verebilirmisiniz nasil yapabilirim birde icine neler katabilir
Birde yesil mercimek veriyomusunuz bebislere icinde bol demir vitamini oldugunu duydum bebisiminde bildiginizgibi demrik cok dusuk acaba yemeklerin icine bir avuc atsam iyi gelirmiki
cnm öyle düşünme tek abartan sen değilsin emin ol. bak ben işe başlamadan bir iki gün önce sabah on gibi falan zeynep ilay ı sallarken birden ağlamaya başladım. ne diye bilio musun 'bi daha seni bu saatlerde ben uyutamıycam kızım' diye. hem de ne ağlama hıçkırığıma kuzum uyanacaktı nerdeyse. eşim görse deli derdi allahtan ev boştu:) şimdi gülüorum tabi. ama emin ol geçecek alışacaksın gerginliğin filan kalmayacak. bi de ben son zamanlar eşime sarmaya başlamıştım her yaptığı şeyde kavga çıkaracak bişey buluyordum. şimdi herşey yoluna girdi çok şükür. çalışmaya alışkın insanlar uzun süre evde kalınca psikolojileri bozuluo sanki
canımumarım biran önce öksürüğünüzde geçer
nili vallaha bende anlamıyom gündüz iyi akşam mız mız..
işte idare ediyosss:
ama artık hep dışarı çıkmak istiyo gidenlerin arkasından ağlıyo..
günaydın cnm sanada.
beysalmın sesi fena değildi ama çok yorgun geliyodu fitil veriyomuş erdem şurup içmediği için birde ılık duş yaptırıyorum dedi umarım bugün daha iyidir..
kıyamam ya en azından erken uyuyuo bizimki geç uyanıp erken uyanıyo..
Gunaydın hanımlar :)))
Ceyda hanım sabahın 5:30 kalktı daha yenı gonlu oldu uyumaya sallayorum sımdı.
Bebegı hasta olan arkadaslara cok cok gecmıs olsun Allah ım en kısa zamanda acıl sıfalarını versın.
Bugun mısafır var hazırlıklar tamam ılk defa kocam bana yardım ettı evı ben süpürdüm o sildi. Adam oluyo mu ne ???
bugun sizi okurken cok kotu oldum kizlar butun bebisler hasta nerdeyse oyuzdende anneler mutsuz
bebislerimiz iyilessin topicimiz senlensin
ozcanan sen ise baslayinca icindeki sikinti gidecek onu birakacaksin diye cok huzursuzsun ranada hissediyor
songul sen nasil oldun tamamen iyilestinmi
katrenur kocisle baristinmi
mdrcnn bugun kolay gelsin sana kocisin yardim etmesine cok sevindim
bugun sizi okurken cok kotu oldum kizlar butun bebisler hasta nerdeyse oyuzdende anneler mutsuz
ozcanan sen ise baslayinca icindeki sikinti gidecek onu birakacaksin diye cok huzursuzsun ranada hissediyor
barışmadım yanıma gelsin gönlümü alsın diye bekledim ama gelmedi. ama şu an çok kötüyüm keşke çıkmadan barışsaydım
günaydın cnmm:yüz üstünden sırtüstüne biz de dönemiyoz geç mi kaldık ki.
bu arada herkese günaydın
Hehe ama adam aksam ilk hamleyi yapmisti dimi ama
Cnm sakin kendini uzme nasik olsa barisicaksiniz uzuldugunle kalicaksin
barışmadım yanıma gelsin gönlümü alsın diye bekledim ama gelmedi. ama şu an çok kötüyüm keşke çıkmadan barışsaydım
Ay evet cnm ya bebeklerimiz hasta huzursuz anlatamiyorlarda dertlwrini
Ben iyiyim cnm com sukur atlattim
Siz nasilsiniz bakalim.mizmirella nasil
canim benim uzulme barisinca muhabbetiniz dahada artacak ben barisma sonrasini cok seviyorum tabi kus olmak huzursuzluk uzuyo ama baristiktan sonra bi hafifliyo insan ohh
günaydın cnmm:
günaydın şekerim kız aşk olsun bana biselam vermemişin ahanda küsstüm
mizmirella sabqh kahvaltisini yemedi teyzesi iki gundur agzimiz kilitli bisey yemek istemiyo uzuyo annesini
iyi olmana cok sevindim canim
usur canim ya bizim sabah 24 dereceydi hapsurduevet canım dün kaç kere geldi yanıma ama ben çok kızgındım. bugün de ben yumuşadım o gelmedi. tamam canım takmıycam bugünde kızımla gezmelere gitcez zaten
kızlarr ev sıcaklığı 22 derece kısa kol giydirsem üşür mü acaba. çok güzel cicilerimiz var daha hiç birini giyemedik.
hiç mi yemiyo canım. benim kız da 7 8 kaşık yedikten sonra kilitliyo ağzını. napcaz biz bu mızmızellalarla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?