- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.621
günaydın cnm kıyamam ya umarım yükselmez ateşi..
kızlar herkese günaydın umarım bütün bebişler iyidir..
beysalla konuştum akşam inşallah sorunsuz bi akşam geçirmişlerdir sanıyorum bugünde çalışmayacak..
özcenanım rana uyutmuştur inşallah akşam seni.
yasmin nedurumda isaliniz cnm?
vaws alp turam nasıl cnm ..
inşallah ilacı etkisini göstermiştir..
songülüm paçşa ve prenses iyi değilmi..
ya bütün bebişler hasta ben çok korktum vallaha..
inşallah alhım en kısa zamanda hepsi iyi olsun..
diğer arkadaşlarım sizede kocaman günaydın..
gunaydın canım oksuruklu bı gece gecırdık ıns daha ıyı olur ıaclarla
nıl ım nasıl
her ağladığında söz verdim diye kalktım biliyo musun ama dünden kalma bi bozukluk var aramızda doğru dürüst ilgilenmiyo benimle pek nazlı üç kağıtçı kızım yapmadığım şebeklik yapmadı olsun napalım çekecezgıtmıstım canım
gece oksurdu sureklı ağladı yat kalk sersem oldum sonunda yanımıza aldım oyle uyuduk ıste
unutmam canım sende unutma sakın
bakalım sen nasıl bı gece gecırdın
geçmiş olsun cnmm nasıl oldu paşan , bugün daha sağlıklı bi gün olur inş.
her ağladığında söz verdim diye kalktım biliyo musun ama dünden kalma bi bozukluk var aramızda doğru dürüst ilgilenmiyo benimle pek nazlı üç kağıtçı kızım yapmadığım şebeklik yapmadı olsun napalım çekecez
uyuo şimdi ben de biraz uyuyayım bu sefer yaseminin dediğini yapacam inşallah uyuyacam :))
her ağladığında söz verdim diye kalktım biliyo musun ama dünden kalma bi bozukluk var aramızda doğru dürüst ilgilenmiyo benimle pek nazlı üç kağıtçı kızım yapmadığım şebeklik yapmadı olsun napalım çekecez
uyuo şimdi ben de biraz uyuyayım bu sefer yaseminin dediğini yapacam inşallah uyuyacam :))
cnm yaşadıkların iş öncesi stres kesinlikle. sıkma kendini boşuna işe başladığında herşey bir anda yoluna girecek, belki tempo artacak ama sen git geller arasında sıkıntıya zaman bulamayacaksın merak etme. ilk bir haftayı atlattın mı gerisi tamamdır tecrübe konuşuo:)
cnm tahmın ettıgın gıbı rana gece ck kalkımıs belkı artık dıs sıkıntı başladı
senın zıllı de kıme cekmıs bılmem kuslukmu yapıy ne
gunaydın canım oksuruklu bı gece gecırdık ıns daha ıyı olur ıaclarla
nıl ım nasıl
kızlar hepınııze günaydın
cogunuz zor bı gece gecırmıssınız sıze ve bebeklerııze uzuldum cok
hasta olan bebeklere sağlık huzursuzolan bebeklere huzur versın rabbım
guldencım beysalla kousmussun erdemım nasılmış beysalımı moralı nasıldı bende arıcam ama erken saar dıye rahasız etmek ıstemedım
yap cnm yap. son gününün tadını çıkar sonra mumla arayacaksın:) mesela ben artık akşam ezanını zor bekliyorum inan ki çünkü benim bal böcüğü kızım sekizde uyuyo ama sabah da 4 te kalkıyor.eee anneside gün boyu yarı uyur vaziyette geziyo tabi geç yattığında.:)
cnm bebegın nasıl oldu dun sormayı unuttum toz karışımdan verdımı
bıde dıkkat edın ıshal olduğunda hemencık pısık oluyo
o kadar gerginim o kadar sıkılıyorum ki ona da yansıyor ister istemez o da gergin benden beter eşimle bile konuşmuyorum bilmiyorum niye böyle oldu çok üzülüyorum ama diyorum sen neler atlattın bu da geçer bunu da atlatırsın sonuçta kızım için herşey diyorum ama yüreğime anlatamıyorum bi tek boş boş konuşuyomuş gibi oluyorum teselli veriyorum kendime ama ağlayarak çok mu abartıyorum tek çalışan anne ben değilim ama elimde değilyarın bi bitseydi ilk günü atlatırsam belki düzelirim yoksa kafayı yiyecem burda
cnm devam edio ama sanki biraz azldı gibi. ilaç vermedi ki dr ishal için.şimdilik gerek görmedi.ama malesef pişik oldu bile trosyd kullanıyorum zararlı olduğunu bile bileçok kötü durumda kuzumun canı acıyo oturunca bile
o kadar gerginim o kadar sıkılıyorum ki ona da yansıyor ister istemez o da gergin benden beter eşimle bile konuşmuyorum bilmiyorum niye böyle oldu çok üzülüyorum ama diyorum sen neler atlattın bu da geçer bunu da atlatırsın sonuçta kızım için herşey diyorum ama yüreğime anlatamıyorum bi tek boş boş konuşuyomuş gibi oluyorum teselli veriyorum kendime ama ağlayarak çok mu abartıyorum tek çalışan anne ben değilim ama elimde değilyarın bi bitseydi ilk günü atlatırsam belki düzelirim yoksa kafayı yiyecem burda
Gunaydin kizlarrr hasta bebislere cok gecmis olsun hemen iyilesin yaa bizde iyiyiz nerdeyse 6 ay ikihaftalik olduk ama hala karnimizin ustunden sirtimizin ustune donemiyoruz ona canim sıkıliyo valla ins biran once donerde kafamdaki soru isaretleri gider.
Kizlar buguj kizima kabak yemegi yapmak istiyorum tarif verebilirmisiniz nasil yapabilirim birde icine neler katabilir
Birde yesil mercimek veriyomusunuz bebislere icinde bol demir vitamini oldugunu duydum bebisiminde bildiginizgibi demrik cok dusuk acaba yemeklerin icine bir avuc atsam iyi gelirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?