- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.661
canim benim uzulme barisinca muhabbetiniz dahada artacak ben barisma sonrasini cok seviyorum tabi kus olmak huzursuzluk uzuyo ama baristiktan sonra bi hafifliyo insan ohh
mizmirella sabqh kahvaltisini yemedi teyzesi iki gundur agzimiz kilitli bisey yemek istemiyo uzuyo annesini
iyi olmana cok sevindim canim
yüz üstünden sırtüstüne biz de dönemiyoz geç mi kaldık ki.
bu arada herkese günaydın
bugun sizi okurken cok kotu oldum kizlar butun bebisler hasta nerdeyse oyuzdende anneler mutsuz
bebislerimiz iyilessin topicimiz senlensin
ozcanan sen ise baslayinca icindeki sikinti gidecek onu birakacaksin diye cok huzursuzsun ranada hissediyor
songul sen nasil oldun tamamen iyilestinmi
katrenur kocisle baristinmi
mdrcnn bugun kolay gelsin sana kocisin yardim etmesine cok sevindim
aa olurmu sekerim oyle sey. selamim herkese kusme kiyamam dayanamam
usur canim ya bizim sabah 24 dereceydi hapsurdu
bende hangisini giydirecegimi sasiriyorum bide panik oluyorum buyuyp kuculuyolar giydiremiyorum diye
akşama ne yemek yapcağımı düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum:97::97::97: birazcık kopya verseniz olma mı
takılıyorum canımya bence senin mızmırellanın dişi çıkıcak ola bilir cnm..
ayybu giyim konsuu çok kötüya nile kıyafet hazırlıyorum deniz için ama bakıyorum fetiye bile yağaşlı ..
usur canim ya bizim sabah 24 dereceydi hapsurdu
bende hangisini giydirecegimi sasiriyorum bide panik oluyorum buyuyp kuculuyolar giydiremiyorum diye
ay sorma o bende de var. çünkü tam üstüne göre almıştım ve daha hiç giydiremedim. şunu anladım ki ben burada kısa kol falan giydiremembi daha almıycam ama artık heryerde kısa kollular var uzun kollu bişy bulamıyorum ki kıyafetsiz kalcak çocukum
kızlar bende bişey sorucam size bitürlü işin içinden çıkamadım eşim nile keçi peyniri verlim diyo
ama bende daha önce taze keçi peynirlerinin bebeğe zararlı olduğunu duymuştum yani eski olmalıymış bukondu beni aydın
latırmısınız sizce ben nile keçi peyniri vermelimiyim vermemelimiyim
bide nil çok fazla anne sütü alamadıya
keçi sütüde biliyosunuz annesütüne en yakınsüt oyüzden aslında vermek istedim..
Cnm o taraf cok mu soguk ay unuttum o taraf ne taraf
Biz coktan baslasik kisa kollara ama bugun serin uzun kol var ustunde
Cnm lcw de uzun kollu ustler bolca var
Cbm nornalde yiyodu dimi ama agzinin yanaklarinin icine bi baksana aras bi ara yiyodu ama biraz zorluuodu meger yanak icleri pamukvuk olmus
Cnm eger taze tuketum gerektiriyorsa vermederim emin olamayi sonucta yarar derken zarar olmasin
Yumurtada anne sutune es deger nilde yiyor nassilsa
yok songülüm enişiemin bi arkadaşının eviymiş bu yani adam çok zengün bi adam evini daha önce kiralıyomuş ama şuanda satıcakmış satmadan önce gelin siz demiş ama nasıl bir evle karşılaşıcaz bilmiyorum
sözde evin bahçesinde havuzu varmış ama bilmiyorum bakalım görücez..
akşama ne yemek yapcağımı düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum:97::97::97: birazcık kopya verseniz olma mı
evet gün aşırı veriyoruz yumurtasını hanfendinin
ama 1 yumurtanın sarısını yiyo..
acaba bogazlari agriyo olabilirmi kizlar atesi falan yok nasul anlarim bogazlari agrisatakılıyorum canımya bence senin mızmırellanın dişi çıkıcak ola bilir cnm..
ayybu giyim konsuu çok kötüya nile kıyafet hazırlıyorum deniz için ama bakıyorum fetiye bile yağaşlı ..
ahh canım açtırma ağzımı şikayetlerim bitmez şimdik. doğru düzgün lcw bulabiliyor musunuz desene. mahrumiyet bölgesindeyiz mübarek. burada bi mağazada satılıyo ama çok çeşit yok. ama yine de bi bakiim çıktığımızda. yozgattayız canım.
Aaa ne kadar guzel cnm.hem ailecek bi arada olursiniz
Ama once bi temizkik telasesi olur cnm sonra gelsin tatil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?