2012 kasım bebekleri büyüyor..

akşama ne yemek yapcağımı düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum:97::97::97: birazcık kopya verseniz olma mı

yüz üstünden sırtüstüne biz de dönemiyoz geç mi kaldık ki.

bu arada herkese günaydın

aa olurmu sekerim oyle sey. selamim herkese kusme kiyamam dayanamam

takılıyorum canımya bence senin mızmırellanın dişi çıkıcak ola bilir cnm..

usur canim ya bizim sabah 24 dereceydi hapsurdu
bende hangisini giydirecegimi sasiriyorum bide panik oluyorum buyuyp kuculuyolar giydiremiyorum diye

ayybu giyim konsuu çok kötüya nile kıyafet hazırlıyorum deniz için ama bakıyorum fetiye bile yağaşlı ..

usur canim ya bizim sabah 24 dereceydi hapsurdu
bende hangisini giydirecegimi sasiriyorum bide panik oluyorum buyuyp kuculuyolar giydiremiyorum diye

ay sorma o bende de var. çünkü tam üstüne göre almıştım ve daha hiç giydiremedim. şunu anladım ki ben burada kısa kol falan giydiremem bi daha almıycam ama artık heryerde kısa kollular var uzun kollu bişy bulamıyorum ki kıyafetsiz kalcak çocukum

kızlar bende bişey sorucam size bitürlü işin içinden çıkamadım eşim nile keçi peyniri verlim diyo
ama bende daha önce taze keçi peynirlerinin bebeğe zararlı olduğunu duymuştum yani eski olmalıymış bukondu beni aydın
latırmısınız sizce ben nile keçi peyniri vermelimiyim vermemelimiyim
bide nil çok fazla anne sütü alamadıya
keçi sütüde biliyosunuz annesütüne en yakınsüt oyüzden aslında vermek istedim..

Cnm o taraf cok mu soguk ay unuttum o taraf ne taraf
Biz coktan baslasik kisa kollara ama bugun serin uzun kol var ustunde
Cnm lcw de uzun kollu ustler bolca var

Cnm eger taze tuketum gerektiriyorsa vermederim emin olamayi sonucta yarar derken zarar olmasin
Yumurtada anne sutune es deger nilde yiyor nassilsa

yok songülüm enişiemin bi arkadaşının eviymiş bu yani adam çok zengün bi adam evini daha önce kiralıyomuş ama şuanda satıcakmış satmadan önce gelin siz demiş ama nasıl bir evle karşılaşıcaz bilmiyorum
sözde evin bahçesinde havuzu varmış ama bilmiyorum bakalım görücez..

Cnm o taraf cok mu soguk ay unuttum o taraf ne taraf
Biz coktan baslasik kisa kollara ama bugun serin uzun kol var ustunde
Cnm lcw de uzun kollu ustler bolca var

ahh canım açtırma ağzımı şikayetlerim bitmez şimdik. doğru düzgün lcw bulabiliyor musunuz desene. mahrumiyet bölgesindeyiz mübarek. burada bi mağazada satılıyo ama çok çeşit yok. ama yine de bi bakiim çıktığımızda. yozgattayız canım.

Aaa ne kadar guzel cnm.hem ailecek bi arada olursiniz
Ama once bi temizkik telasesi olur cnm sonra gelsin tatil

Hadi ya c.nm kotu bi durum tayincimisiniz
Ben lcw online alisveros yapiyorum cnm genelde tum yazliklarini o sekilde aldim sende o sekilde yapabilirsin aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…