- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.601
aynı ben uyutmaya çalışıyorum baktım konuşuyo alıyorum ortamıza ben yoğurmuyorum o beni yoğuruyo :)) bi bana bi babasına geçiriyo pek hoşuna gidiyo amaaan ne diye kızarız ki saban isterse 4 kalksın valla kızmayacam bitaneme... songül evlat sevgsini en baştan kuvvetli bi şekilde aşılamak lazım aslında demi
gülme kız cok ısse yarıyo he
bıde kusken sarılınca oh dıyoru ıcımden nasılda yola geldın hahah
Allah iyilğini versin hee:))
hadi biz de yatalım artık rana emmeye kalktı onu emzirdim sütüm azdı ama yatırdım yatağa yanına yatınca daha çoğaldı süt ben de anlamadım yine yattı bakalım 2 de kalkar yine sabit habire su içiyorum süt olsun diye karnımdan sesler geliyo culluk diye :))
hadi ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere arkadaşım öptüm iyi geceler
kızlarr ıyı geceler ben yatıyorum muhabbet guzeldı ama
benmkı oksuruyo uyanıyo bugece napacz bakalm
tum bebıslere bol uykulu geceler
kızlarr ıyı geceler ben yatıyorum muhabbet guzeldı ama
benmkı oksuruyo uyanıyo bugece napacz bakalm
tum bebıslere bol uykulu geceler
Saat dortte uyandi . ne uyudu ne uyuttu. ayaklarimda salliyorm hAla. ateside var biraz 37derece
günaydın cnm kıyamam ya umarım yükselmez ateşi..
kızlar herkese günaydın umarım bütün bebişler iyidir..
beysalla konuştum akşam inşallah sorunsuz bi akşam geçirmişlerdir sanıyorum bugünde çalışmayacak..
özcenanım rana uyutmuştur inşallah akşam seni.
yasmin nedurumda isaliniz cnm?
vaws alp turam nasıl cnm ..
inşallah ilacı etkisini göstermiştir..
songülüm paçşa ve prenses iyi değilmi..
ya bütün bebişler hasta ben çok korktum vallaha..
inşallah alhım en kısa zamanda hepsi iyi olsun..
diğer arkadaşlarım sizede kocaman günaydın..
Günaydınn..
Gününüz güzel geçsin..
günaydın geçmiş olsun dişten herhalde yani inşallah öyledir canım..Saat dortte uyandi . ne uyudu ne uyuttu. ayaklarimda salliyorm hAla. ateside var biraz 37derece
günaydın rana sabaha kadar ağladı kaç kere kalktım ne yaptım bilmiyorum sürekli emzirdim herhalde göğüslerim boş hiç süt yok gibi ben de sersem gibiyim bi de yarın iş başıgünaydın cnm kıyamam ya umarım yükselmez ateşi..
kızlar herkese günaydın umarım bütün bebişler iyidir..
beysalla konuştum akşam inşallah sorunsuz bi akşam geçirmişlerdir sanıyorum bugünde çalışmayacak..
özcenanım rana uyutmuştur inşallah akşam seni.
yasmin nedurumda isaliniz cnm?
vaws alp turam nasıl cnm ..
inşallah ilacı etkisini göstermiştir..
songülüm paçşa ve prenses iyi değilmi..
ya bütün bebişler hasta ben çok korktum vallaha..
inşallah alhım en kısa zamanda hepsi iyi olsun..
diğer arkadaşlarım sizede kocaman günaydın..
günaydın cnm seninde günün güzel geçsin benim bugün son sonra gelsin tatil tabi nasıl bir tatil geçireceğim konusunda hiç bi fikrimyokk.Günaydınn..
Gününüz güzel geçsin..
Gunaydin tatlim. calpol verdim yukselmedi ama dusmedi de sanki. distenmi Allah korusun hasta mi olacAk bilmiyorum.
nil nasil keyfi yerinde mi
günaydın geçmiş olsun dişten herhalde yani inşallah öyledir canım..
günaydın rana sabaha kadar ağladı kaç kere kalktım ne yaptım bilmiyorum sürekli emzirdim herhalde göğüslerim boş hiç süt yok gibi ben de sersem gibiyim bi de yarın iş başı
günaydın sanada cnm..Günaydın kızlar. Hasta bebislere geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirler:18::18:
günaydınnn kızlar.... nasılsınız bakim? herşey yolundadır umarım...
GÜlden im günaydın cnm ishalimiz devam ediyor cnm sabah anneme bırakmadan iki bez değiştirdim 7 ye kadar sorun yokmuş sayıp duruyorum işte... şimdi aradım uyuyormuş. siz ne yapıyorsunuz
gunaydin arkadaslar
hasta ve huzursuz bebislere gecmis olsun annelerede Allah sabir versin
biz bugun biraz keyifsiz gibiyiz gene yemedi kahvaltisuni simdi uyudu bakalim uyaninca tekrar deniyecegim
gittin sandım seni canım evet muhabbet güzeldi tekrarlanır burdayız iyi geceler inşallah sorunsuz sabah olur alp tuğra için sözleri unutmayalım görüşürüzbak benim kızda bu gecenin nasıl geçeceğinin sinyalini verdi 1 saat en fazla 1,5 saatte bir kalkacaz emecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?