- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.701
ayy oğlum hasta oluyor galiba :18:
ateşi 37.2 çıkacak mı bekliyorum . arada öhö öhö öksürükte var
Cnm cok uzuldum gecmis olsun
Ilac dicem daha basinda diye ama esin daha iyi blir
ahh canım açtırma ağzımı şikayetlerim bitmez şimdik. doğru düzgün lcw bulabiliyor musunuz desene. mahrumiyet bölgesindeyiz mübarek. burada bi mağazada satılıyo ama çok çeşit yok. ama yine de bi bakiim çıktığımızda. yozgattayız canım.
sen söyle yinede yaren
semizotunu ayiklayip yikiyosun sogani kavurup salcayi ekliyosun biraz kavrulunca suzulen semizotunu ekliyosun kavrulduktan sonra biraz pirinc ekleyip azicik su pisiriyosun eksili bi yemek tatlim istersen yerken yogurtta koyabilursin
ispanak gibi
ayy oğlum hasta oluyor galiba :18:
ateşi 37.2 çıkacak mı bekliyorum . arada öhö öhö öksürükte var
canım bende aynı senın gıbı yapıyorum ama ben kabakta koyuyorum oylede guzel oluyo
benim kız daha hiç bir tarafa dönmüyo malesef çabası var dönmeye ramak kalıo ama sonuç başlladığı yere geri gelio. doğduğundan beri yüzüstü hiç bırakamadım çığlık çığlığa oluo anında. dr da bu ay sonuna kadar dönmesi lazım dedi . aslında gelişimi gayet ii. 2930 gr 50 cm doğdu . 6 aylıkken 9000 gr 67 cm di. diğer motor hareketleride gayet ii ama dönemio bi türlü. annem totosunu kaldıramıo dio:) inş. öylediryüz üstünden sırtüstüne biz de dönemiyoz geç mi kaldık ki.
bu arada herkese günaydın
işin kötüsü akrep ve boğa anlaşamazmış oğlak her ikisiyle anlaşıo yani şimdiden baba kız arasında kalacağım artada:)(Ayyyy aynı bizim ev. Ben oğlak esım aktep kızım yay sıraya gırdık yanı resmen:)))
nemi lur sizin evde şenlik olur cnm.):)
görüşürüz öp kuzunu benim için..
şenlik ki ne şenlik cnm:) öperim seve seve ... gün itibariyle iştahımız da kesildi bakalım nereye gidecek bu işin sonu canım sıkkın
günaydın cnm ben hiç yeşilmercimek vermedim ama bebeğin gazlıysa artırır söylüyeyim..
bu arada ben direk kabak yemeyi yapmıyorum
havuç, patatez, kabak ve bunların yanına istediğim başka bir sebzede kata biliyorum mesela bezelye yada tazefasülye..
tercih senin..
pirinç koyuyorum 7 8 tane onları küçük küçük doğğruyorum kaynattıktan sonra zeytinya koyup ezip veriyorum ya çatalla yada bledırla ona bebeğin karar vericek..
bi de cnm çalışanlar güncel hayatta vakit geçirmeyi pek bilmio sanırım yani doğal olarak sosyal tarafımız ev hanımları kadar aktif olmuo eee birden de evde kalınca can sıkıntısından bocalıoruz sanırım yani ben altı ayın sonunda bu kanuya vardım. evet işe başlarken kzımdan ayrılcam diye çok üzüldüm ama bi taraftanda kendime geldim evimiz eski huzurlu haline döndü adamcağız kaprislerimi çekmekten kurtuldu :)= ne çekti be benden altı ay:)Aynen bu konuda sana katılıyorum canım calısan ınsanlar evde fazla kalınca sapıtıyolar sekıl ben:))) ne kadar ceyda da olsa bazen duvarlar ustume ustume gelıyo kendımı pasıflesmıs gıbı hıssedıyorum hele kı suan bızım yasasıgımız yerde her ısı esım yapıyo ona kullıyen delı oluyorum ben ıse yaramazmıyım dıyorum ıstanbulda her işimi kendım yapıyodum.
gaz yapmaz mı ki?Gunaydin kizlarrr hasta bebislere cok gecmis olsun hemen iyilesin yaa bizde iyiyiz nerdeyse 6 ay ikihaftalik olduk ama hala karnimizin ustunden sirtimizin ustune donemiyoruz ona canim sıkıliyo valla ins biran once donerde kafamdaki soru isaretleri gider.
Kizlar buguj kizima kabak yemegi yapmak istiyorum tarif verebilirmisiniz nasil yapabilirim birde icine neler katabilir
Birde yesil mercimek veriyomusunuz bebislere icinde bol demir vitamini oldugunu duydum bebisiminde bildiginizgibi demrik cok dusuk acaba yemeklerin icine bir avuc atsam iyi gelirmiki
Teyzoşlar..Daha önce saç bandı sormuştunuz kız bebekler için..
Şu an butikbebe de Elif bebe diye bi butikte saç bantları var ve fiyatları da uygun...
Haberiniz olsunn
bugun evde kabak yok olsa deneyecektim hic oyle yapmadim bir.dahakine insallah sagol tatlim
Slm kızlar.ben bugün çok mutluyum.kızım balık yedi.1 adet levrek ortadan ikiye bölüp (fileto şeklinde) hafif zeytinyağı ile yaglayip fırın poşetinde pişirdim.kuyruk kısmına yakın olan yerden işaret parmağınin yarısı kadar yedi.çok mutlu oldum.
bir arkadaş YEŞİL MERCİMEK sormuş.dr henüz yeşil mercimek verilmez ama istersen kırmızı verebilirsin dedi.
masallah prensese afiyet olsunSlm kızlar.ben bugün çok mutluyum.kızım balık yedi.1 adet levrek ortadan ikiye bölüp (fileto şeklinde) hafif zeytinyağı ile yaglayip fırın poşetinde pişirdim.kuyruk kısmına yakın olan yerden işaret parmağınin yarısı kadar yedi.çok mutlu oldum.
bir arkadaş YEŞİL MERCİMEK sormuş.dr henüz yeşil mercimek verilmez ama istersen kırmızı verebilirsin dedi.
Kizlarrrr bir sorum olacak ben daha hic et tururne baslamadim yani hep sebze veriyorum simdiye kadar artik baslayimmi ne diyosunuz birde balik verdinizmi siz hoc somon baligiyla baslasak iyi olur bence sizin dikirlerinizneler bu konisa
Ozcanan canin fazla uzulme keske benimde isim olsa bende calissam tamam yavrularimizin yanindayiz ama ilerde buyuduklerinde calisan kendi ayaklari ustunde duran bi anneleri olmalarindan gurur duyacaklardir eminim ne guzel bak guvenilrde bi bakici buldun
kızlar birazdan çıkıcam ve 10 gün yokum burdamısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?