2012 kasım bebekleri büyüyor..

di mi ama benim güneşim o bazen batıyo ama napalım barıştık gibi film izledik beraber.

ben de sözümde durdum hiç bağırmadım. ama en çok ne de zorlanıyorum biliyor musun altını değiştirirken üstünü giydirirken hiç durmuyo dönüp duruyo totosunu. ben çeviriyorum o dönüyo. abartmıyorum en az on kere çeviriyorum. olmuyo totosu dönük tersten giydirmeye çalışıyorum işte sabrımın taştığı nokta

benim dönmeye çalışıyo baktı ben durduruyorum vazgeçiyo başlıyo beni tekmelemeye bacaklarımı makinalıya bağlı bi şekilde tekmeliyo ve acıtıyo da :)) benim sabrım taşmıyo ya çok komik oluyo benim sabrımın taştığı nokta yemek konusu meyve sebze emziğine bugün kiraz koydum kemirmeye başladı sömürmüş hepsini baktı su gelmiyo attı aşağı benim halı oldu kırmızı ama söz verdim demi ahh ah sırıttım aferin ranaa diyerekten sıktım dişlerimi yapacak bişi yok

inan benim kız vazgeçmiyoo dönmek için bütün gücünü harcıyo. tamam komik oluyo ama bi noktadan sonra dayanmıyorum. ya ben eline pek bişey veremiyorum. bi ekmek vermeye başladım korka korka. her tarafı ekmek oluyo kaldırmadan iyice silkeliyorum üstünü başını. bu arada maşallah sana iyi sabretmişsin süper anne seni

ay sevindirik oluverdim :))

şimdiii ben yatmaya gidiyorum yarının sıkıntısı içimde olarak dua edin bana da yarınım güzel geçsin adliyeden bakacam uyap efendi izin veriyosa girerim nete hepinizi çok seviyorum öptüm güzel kasım anneleri

ve şimdiden hayırlı cumalar

iyi geceler canım. yarın gelince mutlaka yaz çok merak ederim ilk gününü

eşim istemiyor özel sektörde çalışmamı o polis özel harekat olduğu için onun çalışma saatleri uygun olmadığı için benimde çocukla ilgilenmemi istiyor.bide çok kıskancız.
aman lıskanç erkeklere gıcık oluorum bi tane de benim başımda var benim eşimde pollislikten istifa edip memurluğa geçti ben istediğim için tabi nişanlıydık o zaman. şimdi her fırsatta başıma kakıo keşke istifa etmeseydi diyorum

kızlar birazdan çıkıcam ve 10 gün yokum burdamısınız...
inş. güzel bir yolculuk ve tatil geçiririsin cnm. bi de bişey diycem cnm nili direkt kuma oturtma sanırım benim bal böcüğüm o yüzden ishal oldu kkum sıcaktı ve bağırsaklarını etkiledi fazla sıcak. en azından bi şey serip öyle oturt benden tavsiye inş. okursun cnm

merak etme sabah 11 de evde olurum hemen yazarım canım benim sağol iyi geceler

ilk günün güzel geçsin inş.
herkese günaydıııııııııııınnn

Gunaydın hanımlar ve bıtanecık meleklerıııı..,,
Hayırlı cumalar....
Allah yuvalarımızdan mutluluğu huzuru sevgı saygıyı eksık etmesın , kocışı benımkı gıbı arada ( sıklıkla :)) odunlasanlara sabırlar versın.... :)))
Kızlar sallayın gıtsın beb kocıaı takmayınca o dınır oluyomus bunu farkettım :)))))

Neyse merturrrr selım nasılll

selam kızlar çok zor birgün geçirdim. ve devam ediyor. oğlumun ateşi var. 37 lerde sürekli . çok huysuz sürekli ağlıyor durmuyor

Canım benim ya çok geçmiş olsun..Ateşi düşmüştür, inşallah şimdi iyidir kuzucumm..Rabbim şifa versin..

Canım..
Allah yardımcın olsun..Dualarım seninle..İnşallah ikinizde rahat geçirirsiniz..Alışırsınız Allah' ın izniyle..Allah can sağlığı versin kuzum..

merak etme sabah 11 de evde olurum hemen yazarım canım benim sağol iyi geceler

Gunaydin kizlarrr umarim bebisler bugun daha iyidir kizimda yuzunu ciMiz sabah gordum aksam cok kotu bagirip aglamisti off kocaman bi cizik nasi beceriyorlar anlamiyorum tirnaklarinida yeni kesmistim kizldr biliyor cok soru soruyorum ama bebislerin yemeklerinin icine kereviz koyan varmi yoksa cokmu erken ? Ben aldim kereviz ama size de bi soruyum dedim

amin cnm aminnn... biz de de tatilden geldiğimizden beri tayin krizi var eşim memlekette çalışmak istemio çünkü çalıştığı birim hem çok yoğun hem de hiç düzen yok. sıkıldığını ve çok yorulduğunu söylüyor. zaten memlekete de nişanlıyken benim zorumla çok sevdiği polisliği bırakıp gelmişti. şimdi her fırsaatta bırakmasydım deyip bana laf vuruyor bazen de memurluğun rahatlığını görüp ii ki bırakmışım dio onu da anlamış değilim. bende ses çıkarmamaya çalışıorum ama kızım için memlekette kalmak istiyorum ananesi baksın istiyorum ....ama o nerde olsa büyür biraz benim annem biraz senin annen gelir bakar dio... offfffffffff çok bunaldım ... eşimi çok seviyorum onunda beni çok sevdiğini biliyorum. o benim için fedakarlık yaptı şimdi sıra bende diye düşünüyor sanırım rabbim yuvalarımızı daim etsin inş.

günaydın herkese. bebekleriniz ek gıdalar konusunda nasıl. günde ne kadar yiyolar. benim oğlum ilk 6 ay sdc anne sütüyle beslendi. halada anne sütü devam. ek gıda pek istemiyor. bende çok zorlamıyorum. yemekten nefret etmesin diye.

Cnm kereviz patlicam bakla bebelere yasak nitrar vat icinde
Bu arada koxaman gunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…