- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.741
Allah iyiliğini versin
hiç öyle şey yapar mıyım ya hani dün verdiğimiz sözler var ya onun üzerinde durdum baya sabrım hiç taşmadı rana sabah hiç pas vermedi bana sonra baktı ben hiç sinirlenmiyorum ve o herşeyi yapabiliyo sırıtmaya başladı güzel uyudu yani çok şükür benim de içim rahat bu akşam gayet iyiyim yani
hem hani sen barışacaktın hem güneşin değil mi o senin barış barış bişicik olmas biz bunları böyle kabul ettik aldık gitti iade yok napalım alnımızın yazısı
di mi ama benim güneşim obazen batıyo ama napalım barıştık gibi film izledik beraber.
ben de sözümde durdum hiç bağırmadım. ama en çok ne de zorlanıyorum biliyor musun altını değiştirirken üstünü giydirirken hiç durmuyo dönüp duruyo totosunu. ben çeviriyorum o dönüyo. abartmıyorum en az on kere çeviriyorum. olmuyo totosu dönük tersten giydirmeye çalışıyorumişte sabrımın taştığı nokta
benim dönmeye çalışıyo baktı ben durduruyorum vazgeçiyo başlıyo beni tekmelemeye bacaklarımı makinalıya bağlı bi şekilde tekmeliyo ve acıtıyo da :)) benim sabrım taşmıyo ya çok komik oluyo benim sabrımın taştığı nokta yemek konusu meyve sebze emziğine bugün kiraz koydum kemirmeye başladı sömürmüş hepsini baktı su gelmiyo attı aşağı benim halı oldu kırmızıama söz verdim demi ahh ah sırıttım aferin ranaa diyerekten sıktım dişlerimi yapacak bişi yok
inan benim kız vazgeçmiyoodönmek için bütün gücünü harcıyo. tamam komik oluyo ama bi noktadan sonra dayanmıyorum. ya ben eline pek bişey veremiyorum. bi ekmek vermeye başladım korka korka. her tarafı ekmek oluyo kaldırmadan iyice silkeliyorum üstünü başını. bu arada maşallah sana iyi sabretmişsin süper anne seni
ay sevindirik oluverdim :))
şimdiii ben yatmaya gidiyorum yarının sıkıntısı içimde olarak dua edin bana da yarınım güzel geçsin adliyeden bakacam uyap efendi izin veriyosa girerim nete hepinizi çok seviyorum öptüm güzel kasım anneleri
ve şimdiden hayırlı cumalar
iyi geceler canım. yarın gelince mutlaka yaz çok merak ederim ilk gününü
aman lıskanç erkeklere gıcık oluorum bi tane de benim başımda vareşim istemiyor özel sektörde çalışmamı o polis özel harekat olduğu için onun çalışma saatleri uygun olmadığı için benimde çocukla ilgilenmemi istiyor.bide çok kıskancız.
aslında yine gelemeyecektim de eşim ranaya bez almaya gitti banyo yaptırdık yatırdım dedim hazır yokken gireyim valla öğleden sonra bakıcımız geldi onla çene çalacam diye giremedim sabah da yaseminin dediğini yaptım 10 buçukta bi yatmışım saat 12 rana uyandırdı şimdi de yemek yiyecez işte ondan sonra çay zamanı girerim ama malum yarın iş sabahtan giremem songül de kayınvalidesine gitti arada ordan girecek mertur nasıl oldu bi daha soramadım hiç her evde var bi telaşe mdrcnn günün güzel geçmesine sevindim ceyda yabancılık çekmeyecek desene
inş. güzel bir yolculuk ve tatil geçiririsin cnm. bi de bişey diycem cnm nili direkt kuma oturtma sanırım benim bal böcüğüm o yüzden ishal oldukızlar birazdan çıkıcam ve 10 gün yokum burdamısınız...
merak etme sabah 11 de evde olurum hemen yazarım canım benim sağol iyi geceler
Günaydın
Dualarınız kabul, Cumanız mübarek olsun..
Hayırlı Cumalar..
kızlar birazdan çıkıcam ve 10 gün yokum burdamısınız...
selam kızlar çok zor birgün geçirdim. ve devam ediyor. oğlumun ateşi var. 37 lerde sürekli . çok huysuz sürekli ağlıyor durmuyor
aslında yine gelemeyecektim de eşim ranaya bez almaya gitti banyo yaptırdık yatırdım dedim hazır yokken gireyim valla öğleden sonra bakıcımız geldi onla çene çalacam diye giremedim sabah da yaseminin dediğini yaptım 10 buçukta bi yatmışım saat 12 rana uyandırdı şimdi de yemek yiyecez işte ondan sonra çay zamanı girerim ama malum yarın iş sabahtan giremem songül de kayınvalidesine gitti arada ordan girecek mertur nasıl oldu bi daha soramadım hiç her evde var bi telaşe mdrcnn günün güzel geçmesine sevindim ceyda yabancılık çekmeyecek desene
ay sevindirik oluverdim :))
şimdiii ben yatmaya gidiyorum yarının sıkıntısı içimde olarak dua edin bana da yarınım güzel geçsin adliyeden bakacam uyap efendi izin veriyosa girerim nete hepinizi çok seviyorum öptüm güzel kasım anneleri
ve şimdiden hayırlı cumalar
merak etme sabah 11 de evde olurum hemen yazarım canım benim sağol iyi geceler
günaydın cnm sana da hayırlı cumalar... nasılsın elif mina cık nasıl
Sağol canım benim..İyiyiz Allah' a şükür..
Elif Mina çok yaramazzkoşturuyoruz peşinden..
Sen nasılsın canım?Zeynep İlay nasıl?
Gunaydın hanımlar ve bıtanecık meleklerıııı..,,
Hayırlı cumalar....
Allah yuvalarımızdan mutluluğu huzuru sevgı saygıyı eksık etmesın , kocışı benımkı gıbı arada ( sıklıkla :)) odunlasanlara sabırlar versın.... :)))
Kızlar sallayın gıtsın beb kocıaı takmayınca o dınır oluyomus bunu farkettım :)))))
Neyse merturrrr selım nasılll
maşallah cnm. kuzum biraz dah ii cnm çok şükür ishali azaldı toparlıo küçüğüm.
Gunaydin kizlarrr umarim bebisler bugun daha iyidir kizimda yuzunu ciMiz sabah gordum aksam cok kotu bagirip aglamisti off kocaman bi cizik nasi beceriyorlar anlamiyorum tirnaklarinida yeni kesmistim kizldr biliyor cok soru soruyorum ama bebislerin yemeklerinin icine kereviz koyan varmi yoksa cokmu erken ? Ben aldim kereviz ama size de bi soruyum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?