2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyi yolculuklar iyi tatiller canim
cok guzel sikintisiz bi tatil gecirirsiniz insallah
bizum yerimizede bol bol eglen

sağol canım tamam eylenirim
bu arada ben artık kaçayım herkesi öpüyorum bebişlere ve kendinize çok iyi bakın ben telden arada girmeye çalışırım..
kendinize çok iyi bakın..
görüşürüz..

Kızlar selam:)))
Misafırler geldı gitti gün güzel gectı... Ceyda mılletı görünce bı sırıtıyo bı guluyo bı konusmaya calısıyo gormelıydınız...
Bende tatıl istiyommmm ama agıstosu beklemem laZım kocısın ıznı o zaman.

Kımsecıkler yok mu??

ben varım canım bugün pek kimse gelmemiş. gününün güzel geçmesine sevindim. yorgunsundur şimdi

mertur selim nasıl oldu canım

özcanan sabah bi gitmişsin bi daha gelmedin. ranayla sen iyisindir inşallah

mertur selim nasıl oldu canım

özcanan sabah bi gitmişsin bi daha gelmedin. ranayla sen iyisindir inşallah

aslında yine gelemeyecektim de eşim ranaya bez almaya gitti banyo yaptırdık yatırdım dedim hazır yokken gireyim valla öğleden sonra bakıcımız geldi onla çene çalacam diye giremedim sabah da yaseminin dediğini yaptım 10 buçukta bi yatmışım saat 12 rana uyandırdı şimdi de yemek yiyecez işte ondan sonra çay zamanı girerim ama malum yarın iş sabahtan giremem songül de kayınvalidesine gitti arada ordan girecek mertur nasıl oldu bi daha soramadım hiç her evde var bi telaşe mdrcnn günün güzel geçmesine sevindim ceyda yabancılık çekmeyecek desene

Evet yorgunum ((( herkes bebıslerı ıyutuyo galıba benımkı cok dırendı ama uyudu sonunda

Kocışle vbzusmussun hayırdır ven gecmısı pek okuyamadım bugun

aman sorma hala limoniyiz. bizi dün gezmeye götürmedi ben de kızımla gittim ona kızdım işte. ayy böyle anlatınca da çok saçma geldi bak

ama sen bizi ihmal etmeye başladın

aman sorma hala limoniyiz. bizi dün gezmeye götürmedi ben de kızımla gittim ona kızdım işte. ayy böyle anlatınca da çok saçma geldi bak
Allah iyiliğini versin
ama sen bizi ihmal etmeye başladın
hiç öyle şey yapar mıyım ya hani dün verdiğimiz sözler var ya onun üzerinde durdum baya sabrım hiç taşmadı rana sabah hiç pas vermedi bana sonra baktı ben hiç sinirlenmiyorum ve o herşeyi yapabiliyo sırıtmaya başladı güzel uyudu yani çok şükür benim de içim rahat bu akşam gayet iyiyim yani

hem hani sen barışacaktın hem güneşin değil mi o senin barış barış bişicik olmas biz bunları böyle kabul ettik aldık gitti iade yok napalım alnımızın yazısı

bi de bugün telefon trafıği çok fazlaydı ondan giremedim de foruma merturla konuştum kardeşimle annemle ananemle

Son düzenleme:
canımcım ben çıkıyorum yemek yiyecez malum kız emmeye uyanmadan benim yemek yemem lazım 1 saat sonra falan uğrarım o zamana gelir millet herhal

Ah cnm cok uzuldum
Ayrica sanada gecmis olsun rabbim sifa versib
Esinlw neden bu sekilde olduki dogum sonrasimi bu hale geldi

ya zaten baştan beri vardı bişeylerde aramızda anlaşamadığımız ama bukadar değildi şimdi o sigarayı bıraktı bana sarıyor.ben hastalığımın etkisiyle çok çabuk sinirlenir oldum.yinede susan benim onuda yapamasam çok zor yürütmek.

eşim istemiyor özel sektörde çalışmamı o polis özel harekat olduğu için onun çalışma saatleri uygun olmadığı için benimde çocukla ilgilenmemi istiyor.bide çok kıskancız.

eşim istemiyor özel sektörde çalışmamı o polis özel harekat olduğu için onun çalışma saatleri uygun olmadığı için benimde çocukla ilgilenmemi istiyor.bide çok kıskancız.
canım bişi soracam özel harekattan dönüş yok mu yani normal polis olamıyo mu eşin

selam kızlar çok zor birgün geçirdim. ve devam ediyor. oğlumun ateşi var. 37 lerde sürekli . çok huysuz sürekli ağlıyor durmuyor

selam kızlar çok zor birgün geçirdim. ve devam ediyor. oğlumun ateşi var. 37 lerde sürekli . çok huysuz sürekli ağlıyor durmuyor

aklım hep sende ya arayamadım da akşam oldu diye eşin nöbetçi mi yanında mı inşallah yanındadır.. calpolu en son ne zaman verdin 5 saati geçtiyse ve evde fitil varsa bence yarım fitil ver hem ateşi düşer hemde uyur biraz selim huysuz olduğu için ne emiyodur ne de yiyodur bişiler

canım bişi soracam özel harekattan dönüş yok mu yani normal polis olamıyo mu eşin

var canım hatta geçen sene öğretmenliğede geçebiliyordu arkadaşları geçti.bizimki ben gibi sosyalci aslında.ama ben seviyorum bu birimi diyor normalde yapamam diyor bakalım.benim çalışmamı kıskançlıktan istemiyor.diğerleri bahane.

Allah yardımcın olsun ne diyeyim arkadaşım valla imkan var ama kullanmıyor eşin demekki istemiyosa yapacak bişi yok ama evlendiğiniz zaman çalışmıyor muydun çalışıyor muydun eşime kalsa ilerde o müdür olunca ya da müfettişlik sınavını kazanırsa(hiç sanmıyorum) ben çalışmasam da olurmuş.. ama ben evlenirken söyledim sakın işimle ilgili bişi söyleme die o da söz vermişti hiç sıkıntı yaşamadım bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…