- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.761
canım nasıl gectı ılk gunun
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama songülüm hepiniizi iletti sağolun merak edilmek güzel birşey sizi seviyorum çok sağolun dualarınız ve beni düşündüğünüz için güldenim songülüm aradığınız için sizede çok teşekkürler
gelelm bize salı akşamı eve bir gittim erdemin gözler kıpkırmızı ateşten yanıo annem fitil vermiş aama halini görünce deliye döndüm çokkorktum aldım eve geldik akşam sürekli çıktı ateşi gece uyumadık sabah gittik doktora boğazlarımızda beyaz yaralar çıkmış ağza yayılabilir ve tükrüğünü bile yutmayu engelleyebilir dedi o zaman yeemek yiyemez dedi öyle olursa yatırırız dedi 3 gündür ateşi sürekli yükseliyor dün bugün kısmen daha iyi yani en azından 39 olmadı ama çarşamba 40 a dayandı ateşimiz çokkötüydü yavrum baygın baygın bakıyordu bugün daha iyiyiz akşam kontorole gidicez bakalım inşallah güzel sonuçlarla döneriz şuan ayağımda sallıyorum beyimizi :) diye yazarken çamaşır makinemden tak die bir ses geldi yastıklarımı yıkıyordum aman allahım kazanmı gitti acaba bekliyorum bakalım 9 dk sonra biticekmiş ödüm koptu ama çıkan sesi duyunca neyse bizden haberler böyle kızlar öpüldünüz
ilk günün daha yarısı bitti canım öğleden sonra yine gidecem( benim için çok kötüydü boğazımda düğümlendi herşey masaüstü resmim rana oldu birden ona bakıp durdum hiç iş yapmadım sadece başlayışımı yazdım.. ama rana çok iyiymiş kahvaltısını yapmış uyumuş uyanmış sırıtıyodu geldiğimde sabah giderken de keyifliydi bakalım öğleden sonra da inşallah böyle olur ama çalışmayı hiç özlememişim evim evim güzel evim
beysal çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda biter hastalığınız canım Allah yardımcın olsun.. bu arada tak diye sese rağmen makina çalışıyosa sıkıntı yok
ilk günün daha yarısı bitti canım öğleden sonra yine gidecem( benim için çok kötüydü boğazımda düğümlendi herşey masaüstü resmim rana oldu birden ona bakıp durdum hiç iş yapmadım sadece başlayışımı yazdım.. ama rana çok iyiymiş kahvaltısını yapmış uyumuş uyanmış sırıtıyodu geldiğimde sabah giderken de keyifliydi bakalım öğleden sonra da inşallah böyle olur ama çalışmayı hiç özlememişim evim evim güzel evim
beysal çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda biter hastalığınız canım Allah yardımcın olsun.. bu arada tak diye sese rağmen makina çalışıyosa sıkıntı yok
gunaydın canım cooook gecmıs olsun canım ya nasıl yara olmus oyle boğazları kuzum benım kıyamam ben ona
buaralar tum bebısler hasta neredeyse nazarmı değdı ne bızım kuzulara
canım ınsallah erdemım duzelır enkısa zamanda acı cekmesın yavrum
aksama yaz canım dr dan geldkten sonra merak ederım
baktınmı camasır makınesıne nolmus
amin cnm aminnn... biz de de tatilden geldiğimizden beri tayin krizi var eşim memlekette çalışmak istemio çünkü çalıştığı birim hem çok yoğun hem de hiç düzen yok. sıkıldığını ve çok yorulduğunu söylüyor. zaten memlekete de nişanlıyken benim zorumla çok sevdiği polisliği bırakıp gelmişti. şimdi her fırsaatta bırakmasydım deyip bana laf vuruyor bazen de memurluğun rahatlığını görüp ii ki bırakmışım dio onu da anlamış değilim. bende ses çıkarmamaya çalışıorum ama kızım için memlekette kalmak istiyorum ananesi baksın istiyorum ....ama o nerde olsa büyür biraz benim annem biraz senin annen gelir bakar dio... offfffffffff çok bunaldım ... eşimi çok seviyorum onunda beni çok sevdiğini biliyorum. o benim için fedakarlık yaptı şimdi sıra bende diye düşünüyor sanırımrabbim yuvalarımızı daim etsin inş.
sağol canım benim inşallah geçer ama yine çkıo şuan ateşi sanırım makineye bakmadım kapadım banyonun kapısını korkutmasın bizi die oğlumu uyutmaya çalışıyorum çünkğ
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama songülüm hepiniizi iletti sağolun merak edilmek güzel birşey sizi seviyorum çok sağolun dualarınız ve beni düşündüğünüz için güldenim songülüm aradığınız için sizede çok teşekkürler
gelelm bize salı akşamı eve bir gittim erdemin gözler kıpkırmızı ateşten yanıo annem fitil vermiş aama halini görünce deliye döndüm çokkorktum aldım eve geldik akşam sürekli çıktı ateşi gece uyumadık sabah gittik doktora boğazlarımızda beyaz yaralar çıkmış ağza yayılabilir ve tükrüğünü bile yutmayu engelleyebilir dedi o zaman yeemek yiyemez dedi öyle olursa yatırırız dedi 3 gündür ateşi sürekli yükseliyor dün bugün kısmen daha iyi yani en azından 39 olmadı ama çarşamba 40 a dayandı ateşimiz çokkötüydü yavrum baygın baygın bakıyordu bugün daha iyiyiz akşam kontorole gidicez bakalım inşallah güzel sonuçlarla döneriz şuan ayağımda sallıyorum beyimizi :) diye yazarken çamaşır makinemden tak die bir ses geldi yastıklarımı yıkıyordum aman allahım kazanmı gitti acaba bekliyorum bakalım 9 dk sonra biticekmiş ödüm koptu ama çıkan sesi duyunca neyse bizden haberler böyle kızlar öpüldünüz
cnm benim çok geçmiş olsun ben de çok korkuyorum ateşten. rabbim şifa versin bebişinegünaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama songülüm hepiniizi iletti sağolun merak edilmek güzel birşey sizi seviyorum çok sağolun dualarınız ve beni düşündüğünüz için güldenim songülüm aradığınız için sizede çok teşekkürler
olsun bak yarısı geçmiş çok şükür. ilk round başlıo diyorum ben eşime her sabah:) ben de işe başladığım ilk gün ilk işim masaüstünü bal böcüğü yapmak olmuştu:) ranamın da keyfi yerindeymiş annesi, sen de biraz rahatlamışsındır inş.hadi 2. round başladı kolay gelsin:)ilk günün daha yarısı bitti canım öğleden sonra yine gidecem( benim için çok kötüydü boğazımda düğümlendi herşey masaüstü resmim rana oldu birden ona bakıp durdum hiç iş yapmadım sadece başlayışımı yazdım.. ama rana çok iyiymiş kahvaltısını yapmış uyumuş uyanmış sırıtıyodu geldiğimde sabah giderken de keyifliydi bakalım öğleden sonra da inşallah böyle olur ama çalışmayı hiç özlememişim evim evim güzel evim
Aman canım benımkı polıs normalde tapu kadastro mezunu ama bız evlenmeden atama beklemeden gıtmıs polıs olmus. Benım babamda polıstı. Sankı matah bı meslek ıs gıbı gıttım polısle evlendım :)) neyse bız ıstanbuldayken esımle nerdeyse goreusemıyoduk bıle o ısten gelıyodu ben ıse gıdıyodum evden cıkmadan geldı gordum gordum yoksa aksama o da işe tekrar cagırmazlarsa.. Otobuste bırbırımızı gorup el sallıyoduk yanı o derece neyse ben ıstanbulu istemedım sarka gelelım dedım geldık elazıgdayız tabı beyımız alısmıs orda afedersın it gıbı calısmaya burası nasıl yer iş yok güç yok diye bı sure benım basımın etını yedı. Şimdi alıstı manyakmısım ben 7 yıl ıstanbulda ıt gıbı calısmısım mıllet burda yattıgı yerden para alıyo dıyo. Yanı polıslık cok matah bı meslek değil gecen yok gündüzün yok. 52 saat esımın uyumadıgını bılırım ben. Gelıp yatagın içinde oturarak uyuyp 2 saat sonra operasyona gıttığını bılırım. Valla memursa kıymetını bılsın. Ben doğum yaptım yanımda esım yoktu((( istanbuldakı gezı parkı olaylarında polısle eve gıdemedıklerı için adamlara temiz iç çamasırı dağıtıyolarmıs.. Boyle dezıl ve zor bı meslekte ne işi var. Yatsın kalksın sana dua etsın bence :)))
nerdesiniz kızlaaaaaaaaar güneşi gören dışarı mı kaçtı yoksa:)
iş yerinden saat 2 ye kadar girebiliyorum sonra 4 ten sonra giriliyo uyap o kadar izin veriyoo napalım 15 dakika takılırım demi :))
rana uyuyodu bakıcısı geldiğinde rahat 1 saat uyur yarım saat sonra da annesi yanında böyle olursa onun için gayet iyi ya beni hemen görüyo yanında hoş öğlen eve gittiğimde ilgilenmedi oyun oynayacam diye ama ilgilenmesin zaten yokluğumu fark etmesin kuzum benim bi tanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?