2012 kasım bebekleri büyüyor..

songülüm ben de yatiim artık. iyi geceler canım

beysal okursun belki canımm erdeme geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda iyileşir.

özcanan karşılaşamadık bugün. ilk gününün iyi geçmesine sevindim canım. yarın tatil görüşürüz inşallah

attım cnm patateslerı
ay benım esım alısık gece yemelerıme
bazen sabaha karsı 4 te durum kapar getırır bende uyu arası yer yatarrım

ay cok saglıksız bulduk kendımı

ben de yerim bişeyler gece canım ama özellikle yapmam. olan şeylerden ya da çikolata falan yerim. gerçekten sağlıksız ama napiim dayanamıyorum. mesela dün gece berra 4 de uyandı uyumuyo. ben de kendimi halsiz kötü hissediyordum. kalktım bi çikolata yedim geldim. ayy kendime geldim sanki mutlu mutlu ilgilendim çocukumla

oh ıyı etmıssın cnm benım hersey kural degıl bızımde hergece fıx cıkolatamz var hamılelıgımden berı hergece
sana afiyet olsun canım bol bol süt olsun inşallah ben kaçıyorum

sagol arkadasım ıyı uykular

günaydınn kızlarr

gece 1 de uyuyan kızım erkenden uyandı uyutmadı annesini. kalktık babamızı sınava gönderdik. şimdi zorla uyuttum hanımefendiyi. ben de uyuyabilirsem yatayım bari.

günaydın anneler kahvaltı yaptık evi dolaşmaya gidiyoruz biz alıştı bu istiyo yaaaa yandım ben

katreinur benim yerime de yat bizim babamız grip yatıyo biz de oturuyoruz öyle

günaydın anneler kahvaltı yaptık evi dolaşmaya gidiyoruz biz alıştı bu istiyo yaaaa yandım ben

katreinur benim yerime de yat bizim babamız grip yatıyo biz de oturuyoruz öyle

hadi siz dolaşın evi sonra da yorulup uyursunuz belkim ay uyuyabilirim inşallah kaç saattir uyku falan bırakmadı. benim düşüncem uykumu açmadan eşimi gönderip uyumaktı hayallerim suya düştü 1 de uyuyan çocuk 7 de uyanır mı yaw

selam kızlar dün gece çok zor bir geceydi. gece 1.30 a kadar uyumadı ağladı selim eymen. tam uyudu dedim 2 de bir ağlama ama en üst derecede .gezdiriyorum olmuyor , oynatıyorum altını açtım durmadan ağladı. sonra başladık sallamaya öyle sustu. koyuyorum yatağına tekrar başlıyor ağlamaya. sonra karyolaya yatırdık. döndü döndü ağladı yan yatırıp sallattırdım uyudu . bütün gece ağlamasıyla ve battaniyede sallamayla geçti. sabahta doktora götürdük kan tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. bir ayda sadece 300 gr almış ona canım sıkıldı. antibiyotik verdi azitro diye. onu kullanmaya başladık. peditus ve bricanyl de verdi. onlarıda arada kullanırım. bizde böyle. bu arada yorgunluktan bende hasta oldum.

Çok geçmiş olsun cnm.inşallah biran önce iyileşir selim eymen

slm kızlar geçmiş olsun hasta olan bebişlere benm oğluşumun adı eymene de geçmiş olsun
arada yazıp bahsediyorum oğlum yeme konusunda baya şsteksizdi
bugün kendimize bezelye yemeği yaptım tuz atmadan pişirdim sonra oğlum için bi tabak aldım ve püre haline getirdim ve oğlum güzel yedi gerçekten
ve kendimiz sofradayken ona yedirdim bunuda ilk kez denedim ya beraber yediğimiz için yada yemeği beğendiği için güzel yedi belki sizede fikir olur belki diye paylaşmak istedim

Cnm.ya gecmis olsun ne oldu bebeerimize cok uzuldum cok zor bi geceymis rabbim sifa versin sorun ne imis bogaz kulakmi antibiyotik.mecbur dimi cnm insalla cabuk toparlanir
Kg ye takilma cnm arasta 4oo gr almisti Aten 3oo ile 6oo arasi imis istenilen
Antibiyotik 24 saatte bir 3 gunlukmu cnm

Cnm cok sevindim onlar bize uymszsa biz onlara uyucaz mecbur
Belki annesi bu yemegi ckk supeer yapti belki bu yemegi cok seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…