- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.881
hadi sen yap. Benim eşim duyarsa kafayı mı yedin bu saatte derOh soğuk soğuk gazozda varmış
attım cnm patateslerı
ay benım esım alısık gece yemelerıme
bazen sabaha karsı 4 te durum kapar getırır bende uyu arası yer yatarrım
ay cok saglıksız bulduk kendımı
oh ıyı etmıssın cnm benım hersey kural degıl bızımde hergece fıx cıkolatamz var hamılelıgımden berı hergeceben de yerim bişeyler gece canım ama özellikle yapmam. Olan şeylerden ya da çikolata falan yerim. Gerçekten sağlıksız ama napiim dayanamıyorum. Mesela dün gece berra 4 de uyandı uyumuyo. Ben de kendimi halsiz kötü hissediyordum. Kalktım bi çikolata yedim geldim. Ayy kendime geldim sanki mutlu mutlu ilgilendim çocukumla
sana afiyet olsun canım bol bol süt olsun inşallah ben kaçıyorum
özcanan burdaymışsınnasılsın canımm
günaydın anneler kahvaltı yaptık evi dolaşmaya gidiyoruz biz alıştı bu istiyo yaaaa yandım ben
katreinur benim yerime de yat bizim babamız grip yatıyo biz de oturuyoruz öyle
erken yattım rana da 2 kre kalktı çokşükür ama uykum var canım ya sen nasılsın uykun var demi :)) git yat ya bugün tatil görüşürüz nasılsa
h cok ıyı sız dogum sonrasımı ızmıre tasındınız
ay ne sorular ne sorular
selam kızlar dün gece çok zor bir geceydi. gece 1.30 a kadar uyumadı ağladı selim eymen. tam uyudu dedim 2 de bir ağlama ama en üst derecede .gezdiriyorum olmuyor , oynatıyorum altını açtım durmadan ağladı. sonra başladık sallamaya öyle sustu. koyuyorum yatağına tekrar başlıyor ağlamaya. sonra karyolaya yatırdık. döndü döndü ağladı yan yatırıp sallattırdım uyudu . bütün gece ağlamasıyla ve battaniyede sallamayla geçti. sabahta doktora götürdük kan tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. bir ayda sadece 300 gr almış ona canım sıkıldı. antibiyotik verdi azitro diye. onu kullanmaya başladık. peditus ve bricanyl de verdi. onlarıda arada kullanırım. bizde böyle. bu arada yorgunluktan bende hasta oldum.
selam kızlar dün gece çok zor bir geceydi. gece 1.30 a kadar uyumadı ağladı selim eymen. tam uyudu dedim 2 de bir ağlama ama en üst derecede .gezdiriyorum olmuyor , oynatıyorum altını açtım durmadan ağladı. sonra başladık sallamaya öyle sustu. koyuyorum yatağına tekrar başlıyor ağlamaya. sonra karyolaya yatırdık. döndü döndü ağladı yan yatırıp sallattırdım uyudu . bütün gece ağlamasıyla ve battaniyede sallamayla geçti. sabahta doktora götürdük kan tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. bir ayda sadece 300 gr almış ona canım sıkıldı. antibiyotik verdi azitro diye. onu kullanmaya başladık. peditus ve bricanyl de verdi. onlarıda arada kullanırım. bizde böyle. bu arada yorgunluktan bende hasta oldum.
slm kızlar geçmiş olsun hasta olan bebişlere benm oğluşumun adı eymene de geçmiş olsun
arada yazıp bahsediyorum oğlum yeme konusunda baya şsteksizdi
bugün kendimize bezelye yemeği yaptım tuz atmadan pişirdim sonra oğlum için bi tabak aldım ve püre haline getirdim ve oğlum güzel yedi gerçekten
ve kendimiz sofradayken ona yedirdim bunuda ilk kez denedim ya beraber yediğimiz için yada yemeği beğendiği için güzel yedi belki sizede fikir olur belki diye paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?