2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla canım alp tuğra rahat gezıyo bazen takılıyo ama hemen el atıyorum
ama soyle bıseyde var alp tuğra yurutecde bellı bı zamndan sonra sıklıyo nıye sevmedı anlamadım
ıns ranam sever

aman cnm sütüne azaltıyosa sakın he yemene bak zaten ne kadar emzırcezg acelesı yok
ay ne yesem bılemedım sımdı kv dolma sarmış buzluğa attım ama pazara mısafır var ona saklayım
puf bılemedım ıste

ya aras bı kacgundur bı kere emmeye kalkıyı sevınmelımyım uzulmelıyım ıyı bısımı kotumu

daha ıyı oolmasına sevındım cnm ya
been cok ıyıyım ıkı gun ek vermedim arasa toparladı dr a gıtmeden ay o sancıyı unutamıyorum
cnm anaokulu karnecıcek böcek güzel sozler

daha ıyı oolmasına sevındım cnm ya
been cok ıyıyım ıkı gun ek vermedim arasa toparladı dr a gıtmeden ay o sancıyı unutamıyorum
cnm anaokulu karnecıcek böcek güzel sozler

ıyı canım dr a gıtmeden atlattın aynen bende unutamam o sancıyı
yarenın anaokunlda yaptğı resmlerı falan sakla bence benım hala duruyolar arada bakıyorum guluyorum

kızlar ben gidiyorum yatmaya valla duracak gibi değilim iyi geceler görüşürüz yarın

carmenares öpüyorum seni ve türkizi kaç gündür yoksun biliyorum yoğunluk mu vardı nese sen yaz ben yarın okiim gözlerim kapandı kapalı yazıyorum bak

kaçak arkadaşınızdan selamlar cici annişler:)
hiç geçmişe bakmadan direkt daldım ozcananım seni yakalamışken biraz sohbet edeyim canım nasılsın? nasıl geçti işte ilk günün? muhakkak yazmışsındır hemen bakıcam
güya bugün aşı vardı bizim ama pzt kaldı, aslında günü c.tesiye denk geliyordu (15 haziran) sağlık ocağını aradım pzt gelin dediler zaten pek uygun değildim iyi oldu

ayyy tüh( neyse uyku daha önemli tatlı uykular canım çok öpüyorum seni ve bıcırığı yarın gelicem söz:)

songülcüm de gelmiş naber canım?

ıyı canım dr a gıtmeden atlattın aynen bende unutamam o sancıyı
yarenın anaokunlda yaptğı resmlerı falan sakla bence benım hala duruyolar arada bakıyorum guluyorum

saklıyorum cnm 3 kutu oldu etkınkıkler falan kıyamıyorum hıcbırune
daha kucukken yaptklarıda duruyo
bende anneme mektup yazardım onlar duruyo

uyy daha bi sayfa okudum mastitler, hasta bebişler... ((
wavss67 canım çok geçmiş olsun nasıl oldu minik?
songülcüm sana da çok geçmiş olsun iki kez benim de başıma gelmişti ama sancı aynı gün geçmişti kırgınlık devam etmişti
geçtiğine sevindim canım

offf anne olmak ne zor... ama ne güzel:)

sağol canım daha ıyı antbyotık kullanıyo gecıcek ıns
turkız nasıl sen nasılsın gırmydun bıkacgndur

jet hızı ıle okudun demek
ay cok kotu cnm ya sukur ertesı güne bısey kalmadı

bu hafta kontrol vsardı sanırım nasıl gectı

ıyıdır tatlım sen nasılsın turkız nasıl

sağol canım daha ıyı antbyotık kullanıyo gecıcek ıns
turkız nasıl sen nasılsın gırmydun bıkacgndur

sağolun canlarım biz de iyiyiz uğraşıp duruyoruz hanfendiyle:)
daha da iyi olsun annesi inşallah hemen geçer...
canım valla bir sebep yok üstelik izinli sayılırım ama gün içinde telaşe çok oluyor artık Türkiz çok sık uyanıyor uyanıkken çok ilgi istiyor kendime zaman ayıramaz oldum ara boşluklarda ev işlerini yetiştirmeye çalışıyorum mesela dün gece böyle bi zaman buldum onda da internet sorunluydu şansıma (

ay bızım kızlar cok ılgı ıstıyolar yahı
hem ıs hem ev hem bebe zor olmalı cnm ya
netınede ayrı kızdım he

jet hızı ıle okudun demek
ay cok kotu cnm ya sukur ertesı güne bısey kalmadı

bu hafta kontrol vsardı sanırım nasıl gectı

ay bızım kızlar cok ılgı ıstıyolar yahı
hem ıs hem ev hem bebe zor olmalı cnm ya
netınede ayrı kızdım he

napiym tatlım zaten geç bulup tez yitiriyorum sizi hızlı okumak lazım
çok şükür canım bi daha olmaz inşallah...
gidemedik canım ya eşim kurum değiştiriyor bugün çok yoğundu önümüzdeki hafta gidelim dedik
aslında birçok kadın idare ediyor da bakma ben biraz tembelimdir neti hiç sorma sinir oldum ben de

kız süper anne hazır kesişmişken :) sana bişey sorucam
songülcüm ben bu aralar keçi sütüne taktım, kıza keçi sütlü bebe bisküvisi aldım annemde keçi peyniri var bir de evin hemen yanındaki şarküterinin günlük keçi sütü getirdiğini öğrendim şimdiii bi haftadır k.valdem kızıma yoğurt mayalıyor bugün de bir kavanoz göndermiş ben yarın keçi sütü alsam bu inek sütlü yoğurtla mayalayabilr miym ? eğer cevabın evetse bana püf noktalı bir tarif ver ilk denememde ben de süper anne olsam olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…