- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.841
beben nasıl cnm
evet canım son senemdi artık seneye de son senem olacak
valla sipariş verdik ödemeyi havale yapacağım için pazartesi yapacam kredi kartı kullanmıyorum ben yaramazlık konusunda korkutmayın beni yaa rana zaten durmuyo yandık desenize:)) bişi soracam mesela betondan halıya geçerken takılma oluyo mu benim halılar çok kalın değil ama yine de korkuyorum takılır düşer mi falan diye
diyete başlar gibi oldum hemen sütüm etkilendi gece çok zorlandım ya hala tereddüt ediyorum korkuyorum kesilecek diye bıraktım yemeye devam valla kalk mutfağa boşver eşini aa:)) ben tıka basa tokum yaa çayın yanında götürdüm yine valla eşimin namaz kılmasını bekliyorum sonra direk yatağa rana da emdi biraz önce zaten 2 ye kadar kalkmaz bari uyuyayım iki saat sonra çok fazla kalkıyo doymadığından şüpheleniyorum(
daha ıyı canım sukur, oksuruğu var ama uyurken oksuruyo genellıkle keyfı yerınde uyuyo sımdı
senın goğsun nasıl oldu canım gectımı tamamen
yarencım karne almıs kuzumun karnesı superdır zate sormaya gerek yok aras nasıl
daha ıyı oolmasına sevındım cnm ya
been cok ıyıyım ıkı gun ek vermedim arasa toparladı dr a gıtmeden ay o sancıyı unutamıyorum
cnm anaokulu karnecıcek böcek güzel sozler
kızlar ben gidiyorum yatmaya valla duracak gibi değilim iyi geceler görüşürüz yarın
carmenares öpüyorum seni ve türkizi kaç gündür yoksun biliyorum yoğunluk mu vardı nese sen yaz ben yarın okiim gözlerim kapandı kapalı yazıyorum bak
kızlar ben gidiyorum yatmaya valla duracak gibi değilim iyi geceler görüşürüz yarın
carmenares öpüyorum seni ve türkizi kaç gündür yoksun biliyorum yoğunluk mu vardı nese sen yaz ben yarın okiim gözlerim kapandı kapalı yazıyorum bak
ıyı canım dr a gıtmeden atlattın aynen bende unutamam o sancıyı
yarenın anaokunlda yaptğı resmlerı falan sakla bence benım hala duruyolar arada bakıyorum guluyorum
ayyy tüh( neyse uyku daha önemli tatlı uykular canım çok öpüyorum seni ve bıcırığı yarın gelicem söz:)
songülcüm de gelmiş naber canım?
uyy daha bi sayfa okudum mastitler, hasta bebişler...((
wavss67 canım çok geçmiş olsun nasıl oldu minik?
songülcüm sana da çok geçmiş olsun iki kez benim de başıma gelmişti ama sancı aynı gün geçmişti kırgınlık devam etmişti
geçtiğine sevindim canım
offf anne olmak ne zor... ama ne güzel:)
uyy daha bi sayfa okudum mastitler, hasta bebişler...((
wavss67 canım çok geçmiş olsun nasıl oldu minik?
songülcüm sana da çok geçmiş olsun iki kez benim de başıma gelmişti ama sancı aynı gün geçmişti kırgınlık devam etmişti
geçtiğine sevindim canım
offf anne olmak ne zor... ama ne güzel:)
ıyıdır tatlım sen nasılsın turkız nasıl
sağol canım daha ıyı antbyotık kullanıyo gecıcek ıns
turkız nasıl sen nasılsın gırmydun bıkacgndur
songul reces geldı anlatır sımdı karısık durumu bende anlamamıstımda:44::44:
sağolun canlarım biz de iyiyiz uğraşıp duruyoruz hanfendiyle:)
daha da iyi olsun annesi inşallah hemen geçer...
canım valla bir sebep yok üstelik izinli sayılırım ama gün içinde telaşe çok oluyor artık Türkiz çok sık uyanıyor uyanıkken çok ilgi istiyor kendime zaman ayıramaz oldum ara boşluklarda ev işlerini yetiştirmeye çalışıyorum mesela dün gece böyle bi zaman buldum onda da internet sorunluydu şansıma(
jet hızı ıle okudun demek
ay cok kotu cnm ya sukur ertesı güne bısey kalmadı
bu hafta kontrol vsardı sanırım nasıl gectı
ay bızım kızlar cok ılgı ıstıyolar yahı
hem ıs hem ev hem bebe zor olmalı cnm ya
netınede ayrı kızdım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?