- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.901
selam kızlar dün gece çok zor bir geceydi. gece 1.30 a kadar uyumadı ağladı selim eymen. tam uyudu dedim 2 de bir ağlama ama en üst derecede .gezdiriyorum olmuyor , oynatıyorum altını açtım durmadan ağladı. sonra başladık sallamaya öyle sustu. koyuyorum yatağına tekrar başlıyor ağlamaya. sonra karyolaya yatırdık. döndü döndü ağladı yan yatırıp sallattırdım uyudu . bütün gece ağlamasıyla ve battaniyede sallamayla geçti. sabahta doktora götürdük kan tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. bir ayda sadece 300 gr almış ona canım sıkıldı. antibiyotik verdi azitro diye. onu kullanmaya başladık. peditus ve bricanyl de verdi. onlarıda arada kullanırım. bizde böyle. bu arada yorgunluktan bende hasta oldum.
canım yaa çok geçmiş olsun ama şükür ki kanda bişi yok doktor hiç bişi demedi mi hani neyi varmış yani tamam çok şükür kanında bişi çıkmadı ama niye bu kadar ağlıyo bu çocuk nereye gittiniz çocuk doktoru mu baktı sen de ağrı kesici al acaba şimdi ne yapıyosunuz ya inşallah uyuyodur selim hiç olmazsa sen de dinlenirsin birazselam kızlar dün gece çok zor bir geceydi. gece 1.30 a kadar uyumadı ağladı selim eymen. tam uyudu dedim 2 de bir ağlama ama en üst derecede .gezdiriyorum olmuyor , oynatıyorum altını açtım durmadan ağladı. sonra başladık sallamaya öyle sustu. koyuyorum yatağına tekrar başlıyor ağlamaya. sonra karyolaya yatırdık. döndü döndü ağladı yan yatırıp sallattırdım uyudu . bütün gece ağlamasıyla ve battaniyede sallamayla geçti. sabahta doktora götürdük kan tahlili yapıldı bir şey çıkmadı. bir ayda sadece 300 gr almış ona canım sıkıldı. antibiyotik verdi azitro diye. onu kullanmaya başladık. peditus ve bricanyl de verdi. onlarıda arada kullanırım. bizde böyle. bu arada yorgunluktan bende hasta oldum.
canım yaa çok geçmiş olsun ama şükür ki kanda bişi yok doktor hiç bişi demedi mi hani neyi varmış yani tamam çok şükür kanında bişi çıkmadı ama niye bu kadar ağlıyo bu çocuk nereye gittiniz çocuk doktoru mu baktı sen de ağrı kesici al acaba şimdi ne yapıyosunuz ya inşallah uyuyodur selim hiç olmazsa sen de dinlenirsin biraz
hayır doktor niye olduğnu söylemeden mi vermiş antibiyotiği diş için verilmez ki antibiyotik enteresanDu brn cvp layim kanda bisi yok bogazda bisi yok kulak ta bisey yok ben dis teshisi koydum.merturlada dusunduk bogazda kulakta bisiy yok niye antibiyotik diye
Ee sen ne ediyon
hayır doktor niye olduğnu söylemeden mi vermiş antibiyotiği diş için verilmez ki antibiyotik enteresan
rana bugün yine her zamanki gibi sabrımı çok zorladı ama söz vredim die sesimi çıkarmadım yürüteç için sipariş vermiştik ya onu iptal edecem birazdan yolda giderken bi oyuncakçıda yürüteç gördüm dedim bi binsin bakam nasıl olacak diye girdik yaşlı amca sağolsun açtı bi paket yürüteç:)) rana hanım oyuncakları da görünce ittirdiyo kendini yürütecin içinde ama gözü oyuncaklarda:)) eşim dedi bunu alalım mı dedim tamam:)) 30 lira verdik güzel aldık geldik eveee :))) rana hanım başta iyi bindi yürüdü de direk tv sehpasındaki süs eşyalarımın yanına meğer içinde ukteymiş kızceğizimin :)) elinden zor aldık ama sıkıldı rana hanım kucakta gez yine zaten toplasan gündüz 3 saat anca uyumuştur hafta için sabah sadece 3 saat uyuyan rana hanım hiç uyumadıvelhasıl iyi ki fazla para vermedim diyorum yürütece fazla verseydim de rana çok ilgilenmeyecekti belli oldu acaba yanlış mı yaptım
Cnm bence senin vatliginin farkinda ondan uyumuyo fistigim
Yurutece iyi yapmissin cnm bizdekide ole ucuz ama ucuyo cok seviyo
Bak ilk basta cabuk slklliyolar arasta o sekildeydi sonradan zaman gecirdikce buyudukce daha cok sevdi simdi resmen kosuyo herseye daliyo pesimizden geliyo benik halo cok ince zorlanirsa ya geldi kaldir halilari:)
Demek fistikin hevesi varkis suslerde he
Ay ciktinnsandim.uzuldum bikac gun misafir olcak slk giremicem
canım nasıl oldu alp tuğra geçti mi öksürük sen nasılsın
ben üzüldüm sevmedi diye yürüteci ya eşim de çok ısrar ediyosun daha yeni ve rana küçük dedi bilmiyorum hevesimi kaçırdı cadıben de arası gibi olsun istiyorum banane halılarda sıkıntı yok gibi ya kaldıramam halı bizim yer fayans ve rana ayakkabılarını çıkarıveriyo bu sefer de üşütecek diye korkuyorum yani sıkıntıdayız bu konuda :)))
kim gelecek yaaa bari pazartesi falan gelseler hoş bugün tatildi de ne oldu hiç giremedim
Arada es sozu dinlemeli bak dogru demis esin zamanla daha cok sevocek cnm emib ol nasil ilwri geri yapabildimi halidasa gidiyosa oh mis
Ablam ve iki yegenim.gelck cnm mart ayibdan beri gelemefi bende gidemedim cok ozledin onlaro bi kac gun bizdeler enisten getirvrk yarin
Bi hizla arasi yikadim ondan yazamadim cnm
iyi aksamlar yaren ozcanan
nasılsnız kızlar bebısler uyudu sanırım
ozcanan yurutecınz hayırlı olsun canım rana hemen baslamıs yaramazlıklara
songul bısey soracam sen arasa kıymalı corba yapıyodun demı
bugun bende yaptım kabak pırınc kıyma koydum ama kıyma sadece haslanıyo ya bı tuhaf tadı oldu ve kokusuda bı tuhaftı benmde pek hosuma gıtmedı sence nasıl oluyo
iyi aksamlar yaren ozcanan
nasılsnız kızlar bebısler uyudu sanırım
ozcanan yurutecınz hayırlı olsun canım rana hemen baslamıs yaramazlıklara
songul bısey soracam sen arasa kıymalı corba yapıyodun demı
bugun bende yaptım kabak pırınc kıyma koydum ama kıyma sadece haslanıyo ya bı tuhaf tadı oldu ve kokusuda bı tuhaftı benmde pek hosuma gıtmedı sence nasıl oluyo
Cnm biz haslama kiymaya alisik olmadigimiz icin garip geliyo ama blendrrdan gecince dahs iyi oluyo
Haslanirken suyu oldugu icin daha besleyociymis sevdimi minnak oglun
ozcanan ust solunum yolu enfeksiyonu diye antibiyotik verdi.sekiz buçuk gibi dışarıya çıktık .selim eymen e balık çorbası içirelim hasta kendini toparlasın diye . çıkınca uyuyakaldı . bizde markete girelim dedik. marketten bir ağlama yine . nasıl yaşlar akıyor. kızarmadı belki ama bademcikleri şiş. ben sabah elimle yoklamıştım belliydi. bir yerin ağrırda inlersin ya inleyerek ağladı yavrum yine. sonra avuttuk bir şekilde gittik çorba içirdim . sıcak sıcak iyi gelir dedim boğazları yumuşar . kurulukta var sanki. su içmiyor zaten şımarığım. çorba içti çok şükür. yolda da tabak çanak çalan gruplar geçiyor . onlara baka baka içti geldi eve =)
benim kız doğuştan yaramaz :))
bu arada ben çorbayı böyle yapacam istersen sen de bunu bi dene Eki Görüntüle 736281
sözlerde duruyoruz desene ikimiz de :)) banyoyu nerde yaptırıyosunuz canım ya biz banyoda yaptırıyoruz artık valla yoksa bizim ev su içinde kalır biz de yıkadık bugün banyoda daha rahat heryer su içinde ama hiç olmazsa banyo:)) ördekleri yakalayıp ağzına alamadığı için ağlaması dışında herşey normaldı:)) bir saat oluyo uyuyalı işte banyodan sonra da oynayacakmış ama yemezler yatırdım saat onla beş arasında uykuda olması gerekiyomuş bebişlerinalp tuğra dahada ıyı canım oksuruğu azda olsa var yaramazlık pesınde benım sabrımı zorluyo ama sozverdım ya bağırmıyorum hıcc
banyo yaptrdık bı gorsen heryer su oldu ayakları ellerı hıc durmuyo keyfı yerınde yanı
bende ıyıyım canım sen nasılsın ranam uyudumu
ayy ben de eltin miydi görümcenmiydi neydi unuttum yaramaz kızın annesi gelecek sandım korktum ablansa gelsin canım sıkıntı yok:))Arada es sozu dinlemeli bak dogru demis esin zamanla daha cok sevocek cnm emib ol nasil ilwri geri yapabildimi halidasa gidiyosa oh mis
Ablam ve iki yegenim.gelck cnm mart ayibdan beri gelemefi bende gidemedim cok ozledin onlaro bi kac gun bizdeler enisten getirvrk yarin
Bi hizla arasi yikadim ondan yazamadim cnm
ozcanan ust solunum yolu enfeksiyonu diye antibiyotik verdi.sekiz buçuk gibi dışarıya çıktık .selim eymen e balık çorbası içirelim hasta kendini toparlasın diye . çıkınca uyuyakaldı . bizde markete girelim dedik. marketten bir ağlama yine . nasıl yaşlar akıyor. kızarmadı belki ama bademcikleri şiş. ben sabah elimle yoklamıştım belliydi. bir yerin ağrırda inlersin ya inleyerek ağladı yavrum yine. sonra avuttuk bir şekilde gittik çorba içirdim . sıcak sıcak iyi gelir dedim boğazları yumuşar . kurulukta var sanki. su içmiyor zaten şımarığım. çorba içti çok şükür. yolda da tabak çanak çalan gruplar geçiyor . onlara baka baka içti geldi eve =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?