- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.861
ay ıannakı anlamadım cnm
nerden ankaraya gıtcen 10 gun neden ankarada calıscan normalde nerde calısmalısın
ay bırı benı resetlesın
songul reces geldı anlatır sımdı karısık durumu bende anlamamıstımda:44::44:
ışte geldim.defne ile uğraşmaktan doğru düzgün yaa
zamadim.baştan anlatayım. Ben izmire doğumdan sonra izinliyken geldim.benim görev yerim hala ankara.yani tayinim izmire henüz yapılmadi.bu nedenle göreve ankarada başlayacağım.başlamadan ankaraya gideceğim ki defne annemle vakit geçirip anneme alissin.hem ben de akrabalarimla görüşmus olurum.kusura bakmayın kızlar defne nedeniyle biraz karışık yazmışim.
Işte geldim.defne ile uğraşmaktan doğru düzgün yaa
zamadim.baştan anlatayım. Ben izmire doğumdan sonra izinliyken geldim.benim görev yerim hala ankara.yani tayinim izmire henüz yapılmadi.bu nedenle göreve ankarada başlayacağım.başlamadan ankaraya gideceğim ki defne annemle vakit geçirip anneme alissin.hem ben de akrabalarimla görüşmus olurum.kusura bakmayın kızlar defne nedeniyle biraz karışık yazmışim.
napiym tatlım zaten geç bulup tez yitiriyorum sizi hızlı okumak lazım
çok şükür canım bi daha olmaz inşallah...
Gidemedik canım ya eşim kurum değiştiriyor bugün çok yoğundu önümüzdeki hafta gidelim dedik
aslında birçok kadın idare ediyor da bakma ben biraz tembelimdirNeti hiç sorma sinir oldum ben de
Kız süper anne hazır kesişmişken :) sana bişey sorucam
songülcüm ben bu aralar keçi sütüne taktım, kıza keçi sütlü bebe bisküvisi aldım annemde keçi peyniri var bir de evin hemen yanındaki şarküterinin günlük keçi sütü getirdiğini öğrendim şimdiii bi haftadır k.valdem kızıma yoğurt mayalıyor bugün de bir kavanoz göndermiş ben yarın keçi sütü alsam bu inek sütlü yoğurtla mayalayabilr miym ? Eğer cevabın evetse bana püf noktalı bir tarif ver ilk denememde ben de süper anne olsam olmaz mı?
oh be rahat uyku uyurum artık
cnm valla bu bebeler ne hale soktu bızı
pekala tayın gelıcekmı hemen ızmıre
ne ısle mesgulsun canım
tekrar ızmıre donebılecekmısın tayın oluyomu
hımmm pek bı super gordum senı cnm dıkkat etmelıymıssın kecı sutu urunlerının tazelıgıne dun gulden demıstı
cnm bızım dr muzun tavsıyesı yogurdu ılk mayalarken actıvıa ıle mayalamak ıcınde yarrlı bakterı sayısı fazlaldugu ıcın ben o sekılde yaptım maya ondan devam edıyo
100 cc lık kavanoza 1 cay kasık koyuyorum
sıcaklıgı 7 ya kadar saydıgında elının dayanabılecegı kadar olmalı sonra sar sarmala koy kenarıya oynatma 6 saat sonra ac buzdolabındada kapagı acuk beklesın bı kac saat ıste bu kadar
Evet kızlar izmire gelebileceğim. Cnm ben bankada denetim kadrosundayim.ama sabite geçmek istiyorum artık. Denetimde olmak çok zor. Türkiyenin her tarafına gidiyoruz görev nedeniyle. Ama artık sabah gidip akşam evime gelmek istiyorum. Bebeğimi bırakmak istemiyorum.
evet kızlar izmire gelebileceğim. Cnm ben bankada denetim kadrosundayim.ama sabite geçmek istiyorum artık. Denetimde olmak çok zor. Türkiyenin her tarafına gidiyoruz görev nedeniyle. Ama artık sabah gidip akşam evime gelmek istiyorum. Bebeğimi bırakmak istemiyorum.
:))) bakalım canım süper anne olamazsam pes ederim belki de:) sütü temin edeceğim yere güveniyorum daha önce yoğurdunu filan da almıştım bu akşam babama bahsettim gidip bi ürünlerine bakayım dedi kendisi hem veteriner hem de yemek yemeyi sanat edinmiş her gıdadan anlayan bir tiptir:))
tarif için çok sağol canım heyecan yaptım yarın deneyip yazıcam:)
Durumlar naasıllar
geçmişi okudum geldim canımm..
Gezmeden geldik berra hanımı uyutamadım bi türlü. Daha şimdi uyudu çok şükür. Ben de biraz keyif yapiim di mi ama
hım gezmekten gelınmıs aıleck kulaga kupe olmus he hahha
ıyı etmıssınız cnm
ben ıyı oldum cnm cok sukur
patateste daha kararsızım
hımm ozaman babaya guvenmelı
cnm tutmazsada uzulme bı dahakıne tutar deneme yanılma benım yıllardır tek hatam ılık mayalamakmıs
ay ben hala acım canım patates kızartıp ekmek arasına koyup yemek ıstıyo ortaokul kantınındekı gıbı ay heme alıgım hem canım hersey ıstıyo testmı alsam acaab
haklısın canım öğrenicez bi şekilde:)
ayy ne güzel yap ye canım ya üşenme sen sütlüsün sütün umar :)
test miiiyok yok öyle bşey olmasııın
kızlar ben de veda edeyim size az önce fıkırtılı kızım yine fık fık etti galiba yine uyanacak
öptüm sizleri ve pamukları
yarın görüşmel dileğiyle...
öyle oldu herhal:)
kız benim de canım çekti bak. Beraber olaydık yapıp yerdik
ay hadı kalkıp ya-palım
bnım camlıca sıse gazozumda var oh
haklısın canım öğrenicez bi şekilde:)
ayy ne güzel yap ye canım ya üşenme sen sütlüsün sütün umar :)
test miiiYok yok öyle bşey olmasııın
Kızlar ben de veda edeyim size az önce fıkırtılı kızım yine fık fık etti galiba yine uyanacak
öptüm sizleri ve pamukları
yarın görüşmel dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?