- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.961
yine alakasız bir saatte geldim kimsecikler yok
kızlar minnoşum 9 gibi uyudu bu saate kadar 5-6 kez kalktı sebep aradım üstünü soydum olmadı her uyanışta biraz emp yorulup uyuyor baktım aç gibi geldi ama ihtimal de veremedim bir türlü çünkü bugün bir kepçe sebze çorbası 4-5 tatlı kaşığı yoğurt elma rendeli bebe bisküvisi ve sınırsız meme şeklinde beslendi en son uyanışta artık mama yapiym dedim birkaç yudum içti bıraktı ama aranıyor memede yoruluyor eşim karışma uykusu var dese de içgüdüsel sanki aç geliyor bana
neyse... deneme amaçlı bir çay kaşığı yoğurt verdim ve gerisi geldi yarım kavanoz vardı (100 cclik) dibini bulduk :)
babası uyuttu ama tekrar uyandı şimdi yine uyutmaya çalışıyor neden olabilir anlamıyorum kaşınıp duruyor acaba alerji filan mı?
bu arada öğlen ilk kez yoğurt mayalamıştım bir bakayım dedim sonuç: ben de süper anne olduuum:) üşenmedim foto çektim
Eki Görüntüle 736627
mrb lar kızlar oğlen olmasna rağmen kımsecıkler yazmamıs
bugun bebıslerınıze ne corbası yapacaksnız gorenler yazarsa sevınrım değişik bısey yapaym dıyorum
kopya cekeyım sızden
mrh canim bugun benim kizim ins sehriyeli tavuk cirbasi yiyecek
alp tugra nasil oldu iyimi oksurugu gectimu
söylediğin ilaç iburamid mi iburamin mi
ben daha tavuk vermedım,tavuğu alıp buzluğa atıp ordanmı kullanıyosun canım
tam olarak gecmesede az oksuruyo canım
senın kuzu nasıl
mrb canım nasıl oldu selım
evet canim buzluga attum onun yiyebilecegi kadar ayirip yapacagim zaman cikartiyorum
masallah iyilesti o zaman bizim kizda iyiymis babaannesi yaninda bugun biraz mizmiz dedi herzamanki gibi
tatlım ateşi yok gibi ama öksürüğü arttı. burnu tıkanıyor. uyuyor yavrum tıkanıklıktan uyanıyor.
e nolacak şimdi ya hiç mi ilaç vermeyecen bu da ne bçim doktor anlamadım kiObur verdigi ilactada alkol var :s
3 gün yetecek kadar yemek :)) ya ben de o kadar çok yemek yapmak istiyorum ama yapamıyorum değil 2 öğün tek öğüne zor yetiyo artık ne yemek yapacam diye düşünmekten psikolojim bozuldu ben de sadece rana böyle diyodum ama senin ki de öyleymiş hele rana bugün iyice azıttı artık şimdi melek melek yüzüme saf saf baktığına kanmıyorum beni mahvetti ya gece 1 de bi uyandı 3 e kadar uyumadı sallarken ona bakacakmışım beni görmediği anda başlıyo ağlamaya uyku sersemi ne yaptığımı da bilmiyorum getirdim odaya kaldık öyle baktı etrafa açmadım ışığı falan ama saat 3 e kada r oturduk sonra 5 te yine kalktı zor uyuttum ve 7 de ayaktayız o saatten beri uyumadım taki sağıolsun kızım insafa geldi de öğleden sonra 2 den 3 e kadar uyudum yoksa perişan olmuştum evi eşim süpürdü ALlah'tan hoş ona da kırgınım babalar gününde babamı ben aradım o konuşmadı neymiş efendim o böyle günleri sevmiomuş anneler gününde de zorla aratmıştım annesini ne de olsa büyükler bekliyoay canım nereye gidiyosunuz ya . neyse arkadaşım ben yazayım okursunuz.
dediğin çok doğru arkadaşım vallahi eve yabancı geliyo diyede daha dikatli oluyosun hiç işin bitmiyo.örneğin ; normalde evini dağınık bırakıp çıkarsın ama şimdi evine gelen olduğu için o şansın yok o yüzden hafta sonu hiç işim bitmiyor.
çocuk uyanıksa ne mümkün zaten iş yapmak vallahi benimki acayip oyuncu bir çocuk resmen ben le ilgilen oyun oyna diyorya.şarkı söylerken bile gözünün içine bakcan kafan başka yere dönükse ağlıyor.
velhasıl iş hiç bitmiyorki canım bu gece yıkadım oğlnı artık hemen hemen hergün yıkıyorum. daha rahat uyuyor birde havalr nemlidiye sanırım buynun altı bacaklarının arası hep kıyafet tüyü oluyor bende öyle hiç sevmem hemen duşa sokuyorum.çamaşır ve ev işi yemekk ben birde hafta içide yensin oğlumla daha fazla vakit geçireyim diye ctsi pazardan hafatnın 3 günü yetecek kadar yemek yapıyorum. en azında birde yemekle uğraşmıyorum geriye kalıyo 2 gün ondada Allah ne verdiyse.
ay çenem düştü uzun zaman görüşmeyince konuşcaklar birikiyor işte
sen neler yapıyosun canım kaçta geliyosun eve.rana alıştımı , seviyormu teyzesini.
dün o kaa bekledim gele gele geldiğin saate bak :)) süper annee valla tebrik ederim çok güzel görünüyo yoğurt benim yoğurtlar hep sulu sulu oluyo fitil oluyorum yaa süzecem yine yoğurdu sen kavanoza mayalayınca güzel olmuş sanki ben de kavanoza mayalayacam artık tencereden vazgeçtim arkadaşım :))yine alakasız bir saatte geldim kimsecikler yok
kızlar minnoşum 9 gibi uyudu bu saate kadar 5-6 kez kalktı sebep aradım üstünü soydum olmadı her uyanışta biraz emp yorulup uyuyor baktım aç gibi geldi ama ihtimal de veremedim bir türlü çünkü bugün bir kepçe sebze çorbası 4-5 tatlı kaşığı yoğurt elma rendeli bebe bisküvisi ve sınırsız meme şeklinde beslendi en son uyanışta artık mama yapiym dedim birkaç yudum içti bıraktı ama aranıyor memede yoruluyor eşim karışma uykusu var dese de içgüdüsel sanki aç geliyor bana
neyse... deneme amaçlı bir çay kaşığı yoğurt verdim ve gerisi geldi yarım kavanoz vardı (100 cclik) dibini bulduk :)
babası uyuttu ama tekrar uyandı şimdi yine uyutmaya çalışıyor neden olabilir anlamıyorum kaşınıp duruyor acaba alerji filan mı?
bu arada öğlen ilk kez yoğurt mayalamıştım bir bakayım dedim sonuç: ben de süper anne olduuum:) üşenmedim foto çektim
Eki Görüntüle 736627
mrb lar kızlar oğlen olmasna rağmen kımsecıkler yazmamıs
bugun bebıslerınıze ne corbası yapacaksnız gorenler yazarsa sevınrım değişik bısey yapaym dıyorum
kopya cekeyım sızden
nasılsın canım? hazır mısın yarına? depoladın mı enerji bakiim:)
çooook)) bu kız ben de enerji mi bıraktı canım yaa pestilim çıkmış bi şekilde işe gidecem ve hiç canım istemiyo mama yiyecez şimdi korkuyorum nasıl yedirecem diye( sen nasılsın berra napıyo
iyiyim çok şükür canım berra kablo kemiriyooopikniğe gittik bugün benim akıllı kızım 2 saat uyudu. bi sevindirik oldum sorma açık hava iyi geldi sanırım.
rana yer hemen annesi sen ona bişi yedirmeye mi korkuyon. benim kıza gel yedir hiç korkmazsın çünkü yediremezsin5 kaşık yer kilitler ağzını. oh ne kolay di mi
ay hiç gülesim yoktu
ben yedirdim bi tabak pepee şarkıları sağolsun pekmezli muzlu muhallebi
çamaşır toplamaya gidiyoruz kızımla görüşürüz canım mız mız ağlamasın sonra susmuyo
e nolacak şimdi ya hiç mi ilaç vermeyecen bu da ne bçim doktor anlamadım ki(
3 gün yetecek kadar yemek :)) ya ben de o kadar çok yemek yapmak istiyorum ama yapamıyorum değil 2 öğün tek öğüne zor yetiyo artık ne yemek yapacam diye düşünmekten psikolojim bozuldu ben de sadece rana böyle diyodum ama senin ki de öyleymiş hele rana bugün iyice azıttı artık şimdi melek melek yüzüme saf saf baktığına kanmıyorum beni mahvetti ya gece 1 de bi uyandı 3 e kadar uyumadı sallarken ona bakacakmışım beni görmediği anda başlıyo ağlamaya uyku sersemi ne yaptığımı da bilmiyorum getirdim odaya kaldık öyle baktı etrafa açmadım ışığı falan ama saat 3 e kada r oturduk sonra 5 te yine kalktı zor uyuttum ve 7 de ayaktayız o saatten beri uyumadım taki sağıolsun kızım insafa geldi de öğleden sonra 2 den 3 e kadar uyudum yoksa perişan olmuştum evi eşim süpürdü ALlah'tan hoş ona da kırgınım babalar gününde babamı ben aradım o konuşmadı neymiş efendim o böyle günleri sevmiomuş anneler gününde de zorla aratmıştım annesini ne de olsa büyükler bekliyobabam da alıngandır küstü diye çok korktum ama ranayı öne sürdüm ağladığı zamanda aradım ben de işte dedim hiç durmuyo babası bakıyo şimdi selamı var falan dedim inşallah inanmıştır babacım ((
iş temposu yarın yine başlıyo canım sabah 8 buçuk gibi işte oluyorum arabayla gidince sıkıntı yok ama saat 10 buçukta yürüyerek geliyorum 35 derece sıcaklık yarın mesela nasıl gelecem bilmiyorum bi de zaman önemli 15-20 dakikalık yolu 8 dakikada geliyorum saat 1 gibi yine çıkıyorum saat 3 buçuğa kadar işte git gel ne çalıştığımı biliyorum ne ranayla oyalandığımı ama elhamdülillah:) rana bakıcısına alıştı tabi kadın hiç durmadan oyun oynuyo onunla sürekli konuşuyo zaten cum günü ben yokken hep uyudu yani maşallah hanfendi hiç uyanmadı kadın sıkılmış evde hiç uyanmadı rana diyodu:)) sırf sevmek için öğleden sonra gitmedi saat 4 te gitti seviyo kızımı teyzesi:)
dün o kaa bekledim gele gele geldiğin saate bak :)) süper annee valla tebrik ederim çok güzel görünüyo yoğurt benim yoğurtlar hep sulu sulu oluyo fitil oluyorum yaa süzecem yine yoğurdu sen kavanoza mayalayınca güzel olmuş sanki ben de kavanoza mayalayacam artık tencereden vazgeçtim arkadaşım :))
bu arada türkiz de huy değiştiriyo ayyynı rana :)) boşuna alerji falan deme sıcaktan da olabilir arkadaşım benim kız sıcakta yatamayınca başlıyo ağlamaya soyuyorum öyle uyuyo
ne çorbası yaptııın ben dünden kalma çorba vardı yemedi gerçi yoğurtla zorla yedirdim de yarın güzel bişi yapayım diyorum çünkü artık yemiyo yaaa
al bakalım sevecek mi bizim kız onu sevmedi prinçliyi daha çok seviyo kahvaltıda iyi gidiyo ben akşamları muhallebi yapıyorum kaşık maması sabahları kahvaltıla birlikte ağzı ıslansın diye sulu yapıyorum tahıllıyı yemedi pek ağızını buruşturuyo sen dene belki severtamam canım görüşürüz. ben de gidiim kızıma kaşık maması yapiim. bu sefer tahıllı aldım bakalım sevecek mi
kımse cvp yazmadı bana
bende mercımek corbası yaptım yoğurtla bırlıkte yedrdım hepsnı yemedı tabı
ıns bugece rana uyurda sende uyursun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?