2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oooo mukemmel olmus cnm
Artik kim tarif ettiyse:)
Ay benim cocukumda bi uyandi o2..3o da uyudu ne zaman uyusinda isimi yapayim desem hissediyo yavrucugum neyse misafit yatak oda yaptik beraberce
Sabahta sunnete gidicez erken kalkmali
Oysami yatamadim daha

mrb lar kızlar oğlen olmasna rağmen kımsecıkler yazmamıs
bugun bebıslerınıze ne corbası yapacaksnız gorenler yazarsa sevınrım değişik bısey yapaym dıyorum
kopya cekeyım sızden

ben daha tavuk vermedım,tavuğu alıp buzluğa atıp ordanmı kullanıyosun canım
tam olarak gecmesede az oksuruyo canım
senın kuzu nasıl

evet canim buzluga attum onun yiyebilecegi kadar ayirip yapacagim zaman cikartiyorum
masallah iyilesti o zaman bizim kizda iyiymis babaannesi yaninda bugun biraz mizmiz dedi herzamanki gibi

evet canim buzluga attum onun yiyebilecegi kadar ayirip yapacagim zaman cikartiyorum
masallah iyilesti o zaman bizim kizda iyiymis babaannesi yaninda bugun biraz mizmiz dedi herzamanki gibi

bende baslıcamda tavuk vermeye oyuzden soruyorum canım
mızmızlık bızımkılerın ıcıne ıslemıs canım kolay kolay gecmez heralde

Obur verdigi ilactada alkol var :s
e nolacak şimdi ya hiç mi ilaç vermeyecen bu da ne bçim doktor anlamadım ki (
3 gün yetecek kadar yemek :)) ya ben de o kadar çok yemek yapmak istiyorum ama yapamıyorum değil 2 öğün tek öğüne zor yetiyo artık ne yemek yapacam diye düşünmekten psikolojim bozuldu ben de sadece rana böyle diyodum ama senin ki de öyleymiş hele rana bugün iyice azıttı artık şimdi melek melek yüzüme saf saf baktığına kanmıyorum beni mahvetti ya gece 1 de bi uyandı 3 e kadar uyumadı sallarken ona bakacakmışım beni görmediği anda başlıyo ağlamaya uyku sersemi ne yaptığımı da bilmiyorum getirdim odaya kaldık öyle baktı etrafa açmadım ışığı falan ama saat 3 e kada r oturduk sonra 5 te yine kalktı zor uyuttum ve 7 de ayaktayız o saatten beri uyumadım taki sağıolsun kızım insafa geldi de öğleden sonra 2 den 3 e kadar uyudum yoksa perişan olmuştum evi eşim süpürdü ALlah'tan hoş ona da kırgınım babalar gününde babamı ben aradım o konuşmadı neymiş efendim o böyle günleri sevmiomuş anneler gününde de zorla aratmıştım annesini ne de olsa büyükler bekliyo babam da alıngandır küstü diye çok korktum ama ranayı öne sürdüm ağladığı zamanda aradım ben de işte dedim hiç durmuyo babası bakıyo şimdi selamı var falan dedim inşallah inanmıştır babacım((
iş temposu yarın yine başlıyo canım sabah 8 buçuk gibi işte oluyorum arabayla gidince sıkıntı yok ama saat 10 buçukta yürüyerek geliyorum 35 derece sıcaklık yarın mesela nasıl gelecem bilmiyorum bi de zaman önemli 15-20 dakikalık yolu 8 dakikada geliyorum saat 1 gibi yine çıkıyorum saat 3 buçuğa kadar işte git gel ne çalıştığımı biliyorum ne ranayla oyalandığımı ama elhamdülillah:) rana bakıcısına alıştı tabi kadın hiç durmadan oyun oynuyo onunla sürekli konuşuyo zaten cum günü ben yokken hep uyudu yani maşallah hanfendi hiç uyanmadı kadın sıkılmış evde hiç uyanmadı rana diyodu:)) sırf sevmek için öğleden sonra gitmedi saat 4 te gitti seviyo kızımı teyzesi:)
dün o kaa bekledim gele gele geldiğin saate bak :)) süper annee valla tebrik ederim çok güzel görünüyo yoğurt benim yoğurtlar hep sulu sulu oluyo fitil oluyorum yaa süzecem yine yoğurdu sen kavanoza mayalayınca güzel olmuş sanki ben de kavanoza mayalayacam artık tencereden vazgeçtim arkadaşım :))
bu arada türkiz de huy değiştiriyo ayyynı rana :)) boşuna alerji falan deme sıcaktan da olabilir arkadaşım benim kız sıcakta yatamayınca başlıyo ağlamaya soyuyorum öyle uyuyo
mrb lar kızlar oğlen olmasna rağmen kımsecıkler yazmamıs
bugun bebıslerınıze ne corbası yapacaksnız gorenler yazarsa sevınrım değişik bısey yapaym dıyorum
kopya cekeyım sızden

ne çorbası yaptııın ben dünden kalma çorba vardı yemedi gerçi yoğurtla zorla yedirdim de yarın güzel bişi yapayım diyorum çünkü artık yemiyo yaaa

nasılsın canım? hazır mısın yarına? depoladın mı enerji bakiim:)

çooook)) bu kız ben de enerji mi bıraktı canım yaa pestilim çıkmış bi şekilde işe gidecem ve hiç canım istemiyo mama yiyecez şimdi korkuyorum nasıl yedirecem diye ( sen nasılsın berra napıyo

çooook)) bu kız ben de enerji mi bıraktı canım yaa pestilim çıkmış bi şekilde işe gidecem ve hiç canım istemiyo mama yiyecez şimdi korkuyorum nasıl yedirecem diye ( sen nasılsın berra napıyo

iyiyim çok şükür canım berra kablo kemiriyooo pikniğe gittik bugün benim akıllı kızım 2 saat uyudu. bi sevindirik oldum sorma açık hava iyi geldi sanırım.

rana yer hemen annesi sen ona bişi yedirmeye mi korkuyon. benim kıza gel yedir hiç korkmazsın çünkü yediremezsin 5 kaşık yer kilitler ağzını. oh ne kolay di mi

ay hiç gülesim yoktu

ben yedirdim bi tabak pepee şarkıları sağolsun pekmezli muzlu muhallebi

çamaşır toplamaya gidiyoruz kızımla görüşürüz canım mız mız ağlamasın sonra susmuyo

ay hiç gülesim yoktu

ben yedirdim bi tabak pepee şarkıları sağolsun pekmezli muzlu muhallebi

çamaşır toplamaya gidiyoruz kızımla görüşürüz canım mız mız ağlamasın sonra susmuyo

tamam canım görüşürüz. ben de gidiim kızıma kaşık maması yapiim. bu sefer tahıllı aldım bakalım sevecek mi

kımse cvp yazmadı bana
bende mercımek corbası yaptım yoğurtla bırlıkte yedrdım hepsnı yemedı tabı
ıns bugece rana uyurda sende uyursun canm

tamam canım görüşürüz. ben de gidiim kızıma kaşık maması yapiim. bu sefer tahıllı aldım bakalım sevecek mi
al bakalım sevecek mi bizim kız onu sevmedi prinçliyi daha çok seviyo kahvaltıda iyi gidiyo ben akşamları muhallebi yapıyorum kaşık maması sabahları kahvaltıla birlikte ağzı ıslansın diye sulu yapıyorum tahıllıyı yemedi pek ağızını buruşturuyo sen dene belki sever
kımse cvp yazmadı bana
bende mercımek corbası yaptım yoğurtla bırlıkte yedrdım hepsnı yemedı tabı
ıns bugece rana uyurda sende uyursun canm
kimmiş sana cevapvermeyen ben çorba yapaydım verirdim bak yarın için araştıracam sonra yazarım buraya yaparız ben işten gelince sabah yapacam yaptıktan sonra yazarım olmazsa canm mercimek yapamam ben ya ben yiyince bile gaz yapıyo rana yerse uzaya gideriz biz o gazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…