- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.941
bi de görsen naparsın bilmem :)) o kadar güzel tekmeliyo ki beni artık canım acısa da yapacak bişi yok diyorum dil dışarda gözler açık fal taşı gibi anasını tekmeliyo ve çok hoşuna gidiyo:)) inşallah bi gün karşılaşırız canım yaaacnm tam aksıne hayatımda o kadar uslu bebek gormemıstım ben ole usluydukı hıc ağlamazdı hersey hoppaladan sonra başladı sankı
zıplamak yaramadı ona
cnm ranam ya cok hoşuma gıdıyo sen anlattıkça bayılıyorum
bi ağrı kesici al ıhlamur var mı sıcacık bol limonlu şekersiz büyük bi kupa ahh uzat elini de gönderiverem yabu arada bende çok hastayım kafam uğulduyor. burnum akıyor. kulaklarım bile duymuyor sanki.
bugün hastanede de doktorun dediğini duymuyorum selim kulağımın dibinde bağırıyordu. adama aynı seyi üç kere tekrarlattım
havalar ısısında bırlıkte yaparız banyo kuzucuğumla
basla ıstersen canım hep sebze olmuyo farklı vıtamnlerde almaları gerek artık
yemıyeceğınden emınsen kavur canım zıyan olmasın
sınırlenmek varda kızmak yok
bi de görsen naparsın bilmem :)) o kadar güzel tekmeliyo ki beni artık canım acısa da yapacak bişi yok diyorum dil dışarda gözler açık fal taşı gibi anasını tekmeliyo ve çok hoşuna gidiyo:)) inşallah bi gün karşılaşırız canım yaaa
bi ağrı kesici al ıhlamur var mı sıcacık bol limonlu şekersiz büyük bi kupa ahh uzat elini de gönderiverem yasenin ayakta olman lazım ki selim daha fazla düşmesin toparlasın kuzum
ayy ben birlikte yapamam valla kızı tutamıyorum ki küvette ikimiz bi banyo yapmaya kalkarsak ayy hayal edemiyorum
ranaya sinirleniyorum ama kullandığım cümle şu " sinirlenmeyeceksin sakin olacaksın"günü gününe uysa sıkıntı yok da ben ona ayak uydurmaktan heder oldum ya
başını kaç kere yıkıyosun bi de başını yıkarken dikiyomu başını ya illa yukarı bakacakmış rana gözlerini de açıyo :44::44:
bi de görsen naparsın bilmem :)) o kadar güzel tekmeliyo ki beni artık canım acısa da yapacak bişi yok diyorum dil dışarda gözler açık fal taşı gibi anasını tekmeliyo ve çok hoşuna gidiyo:)) inşallah bi gün karşılaşırız canım yaaa
bi ağrı kesici al ıhlamur var mı sıcacık bol limonlu şekersiz büyük bi kupa ahh uzat elini de gönderiverem yasenin ayakta olman lazım ki selim daha fazla düşmesin toparlasın kuzum
ayy ben birlikte yapamam valla kızı tutamıyorum ki küvette ikimiz bi banyo yapmaya kalkarsak ayy hayal edemiyorum
ranaya sinirleniyorum ama kullandığım cümle şu " sinirlenmeyeceksin sakin olacaksın"günü gününe uysa sıkıntı yok da ben ona ayak uydurmaktan heder oldum ya
başını kaç kere yıkıyosun bi de başını yıkarken dikiyomu başını ya illa yukarı bakacakmış rana gözlerini de açıyo :44::44:
bızde bu aksam oturarak yıkandık fılemızın tepesınde
gecende ben yıkanırkb anı kararla alfdım kucağıma o sekılde yıkandık
inşallah uyur ya ama uyumak istemiyo demekki paşa :)) ayy benim ki de eli kulağında emmek için uyanacak sütüm olsun diye 1,5 litre su içtim biraz önce göbeği oynatınca guldur guldur su sesi geliyo gece kaç kere kalkarım wc ye bilmem :))ınsalla cnm ay bızdede var tekme saçma çekme cımmırma
ne arasan var
ay yıkadım uyuttum sımdı sesı gelıyo bı baktım yastığı hoplatıyor tepesınde getırdım salıncağa uyur ınsalla
bende sınırleınce sabır dılıyorum
canım esım tutuyo alp tuğrayı kucağında yatar gıbı oluyo ama kafasını dahada asağı tutuyo su dokerken ağzına falan kacmasn dıye
bıkere sampuanlıyorum guzelce sonra duruluyorum canım
evet cnm kendım yıkıyorumcanım sen kendnmı yıkıyosunn aras ı
ana oğul yıkandnız yanı darısı bızım basımıza
inşallah uyur ya ama uyumak istemiyo demekki paşa :)) ayy benim ki de eli kulağında emmek için uyanacak sütüm olsun diye 1,5 litre su içtim biraz önce göbeği oynatınca guldur guldur su sesi geliyo gece kaç kere kalkarım wc ye bilmem :))
sağol canım ya ben de bi kere yıkıyorum ama bazen iki olsun diyorum temiz olsun diye hoş iki günde bir yıkıyorum kirlenmiyo en çok kirlendiği yer boğazının altı ne ararsan var ya ben temizledikçe bi sürü şey birikiyo
evet cnm kendım yıkıyorum
ay kucakta beraber yıkanmakta cok hos oğlumla darısı basınıza
cnm uykusu var bellı hep yıkadığımda boyke oluyo kafası kasınıyo cok dıkkat edıyorum güzel duruluyorum şampuanını degıstureyım dıyorum sebamed kullsanıyoruz
niye geç geldiniz sorması ayıp benim uykum geldi erken geleydiniz de iki çene çalaydık katreinur sabah uyudun mu :)) sabah o kadar koşturduk evde yatırdım ranayı 15 dakika uyudu sadece benim de hayallerim yıkıldı anlayacağın:))
kızlar sohpet çok güzel ama benim kız yarın yine erkenden kalkar ve yarın bi ton işim var temizlik çamaşır vs. malum artık evimize yabancı gelio temiz olmak lazım kendinize iyi bakın hayırlı geceler öpün melekleri benim yerime
mertur tekrar geçmiş olsun inşallah selim yarın daha da iyi olur yarın hava çok güzel olacak çıkarsınız dışarı eşin de evdeymiş madem öpüyorum çok... görüşürüz
kızlar bende kaçıyorum arası uyutup mısafır yatak oda halledıcem daha opuldunuz
niye geç geldiniz sorması ayıp benim uykum geldi erken geleydiniz de iki çene çalaydık katreinur sabah uyudun mu :)) sabah o kadar koşturduk evde yatırdım ranayı 15 dakika uyudu sadece benim de hayallerim yıkıldı anlayacağın:))
kızlar sohpet çok güzel ama benim kız yarın yine erkenden kalkar ve yarın bi ton işim var temizlik çamaşır vs. malum artık evimize yabancı gelio temiz olmak lazım kendinize iyi bakın hayırlı geceler öpün melekleri benim yerime
mertur tekrar geçmiş olsun inşallah selim yarın daha da iyi olur yarın hava çok güzel olacak çıkarsınız dışarı eşin de evdeymiş madem öpüyorum çok... görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?