2012 kasım bebekleri büyüyor..

bi de görsen naparsın bilmem :)) o kadar güzel tekmeliyo ki beni artık canım acısa da yapacak bişi yok diyorum dil dışarda gözler açık fal taşı gibi anasını tekmeliyo ve çok hoşuna gidiyo:)) inşallah bi gün karşılaşırız canım yaaa
bi ağrı kesici al ıhlamur var mı sıcacık bol limonlu şekersiz büyük bi kupa ahh uzat elini de gönderiverem ya senin ayakta olman lazım ki selim daha fazla düşmesin toparlasın kuzum

ayy ben birlikte yapamam valla kızı tutamıyorum ki küvette ikimiz bi banyo yapmaya kalkarsak ayy hayal edemiyorum

ranaya sinirleniyorum ama kullandığım cümle şu " sinirlenmeyeceksin sakin olacaksın" günü gününe uysa sıkıntı yok da ben ona ayak uydurmaktan heder oldum ya

başını kaç kere yıkıyosun bi de başını yıkarken dikiyomu başını ya illa yukarı bakacakmış rana gözlerini de açıyo :44::44:

ınsalla cnm ay bızdede var tekme saçma çekme cımmırma
ne arasan var
ay yıkadım uyuttum sımdı sesı gelıyo bı baktım yastığı hoplatıyor tepesınde getırdım salıncağa uyur ınsalla

bende sınırleınce sabır dılıyorum
canım esım tutuyo alp tuğrayı kucağında yatar gıbı oluyo ama kafasını dahada asağı tutuyo su dokerken ağzına falan kacmasn dıye
bıkere sampuanlıyorum guzelce sonra duruluyorum canım

bızde bu aksam oturarak yıkandık fılemızın tepesınde
gecende ben yıkanırkb anı kararla alfdım kucağıma o sekılde yıkandık

ınsalla cnm ay bızdede var tekme saçma çekme cımmırma
ne arasan var
ay yıkadım uyuttum sımdı sesı gelıyo bı baktım yastığı hoplatıyor tepesınde getırdım salıncağa uyur ınsalla
inşallah uyur ya ama uyumak istemiyo demekki paşa :)) ayy benim ki de eli kulağında emmek için uyanacak sütüm olsun diye 1,5 litre su içtim biraz önce göbeği oynatınca guldur guldur su sesi geliyo gece kaç kere kalkarım wc ye bilmem :))

sağol canım ya ben de bi kere yıkıyorum ama bazen iki olsun diyorum temiz olsun diye hoş iki günde bir yıkıyorum kirlenmiyo en çok kirlendiği yer boğazının altı ne ararsan var ya ben temizledikçe bi sürü şey birikiyo

niye geç geldiniz sorması ayıp benim uykum geldi erken geleydiniz de iki çene çalaydık katreinur sabah uyudun mu :)) sabah o kadar koşturduk evde yatırdım ranayı 15 dakika uyudu sadece benim de hayallerim yıkıldı anlayacağın:))

kızlar sohpet çok güzel ama benim kız yarın yine erkenden kalkar ve yarın bi ton işim var temizlik çamaşır vs. malum artık evimize yabancı gelio temiz olmak lazım kendinize iyi bakın hayırlı geceler öpün melekleri benim yerime

mertur tekrar geçmiş olsun inşallah selim yarın daha da iyi olur yarın hava çok güzel olacak çıkarsınız dışarı eşin de evdeymiş madem öpüyorum çok... görüşürüz

canım sen kendnmı yıkıyosunn aras ı
ana oğul yıkandnız yanı darısı bızım basımıza
evet cnm kendım yıkıyorum
ay kucakta beraber yıkanmakta cok hos oğlumla darısı basınıza

cnm uykusu var bellı hep yıkadığımda boyke oluyo kafası kasınıyo cok dıkkat edıyorum güzel duruluyorum şampuanını degıstureyım dıyorum sebamed kullsanıyoruz

Son düzenleme:
Selim e soguk alginligi ilaci verecektim birinin tadi igrencti zaten . ilk onu vermeseydim kusmazdi da ilk onu verdim sonra digerini almayacagi icin teptim resmen kustu kuzum gerci iyi olmus esim 2 yasindan once vermek iyi degil dedi. iyiki kustu da dr neden verdi o zaman . calpol yeterliydi. simdi calpolde vermeden yatirdim. gece uyandiginda veririm. dr buldum derken yine bulamamisim

ozaman sen super annesın
ben mumkun değil tek basıma yıkayamam

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız,

şöyle üstün körü okudum , mertur geçmiş olsun canım,
özcanan sende işe başlamısın canım hadi hayırlıolsun. bakıcındanda memnunsun sanırım ALllah bozmasın arkadaşım.

biz bugün rota aşımızı son dozunu olduk, 72 cnm 9990 kg. olmuşuz

doktor artık balık tavuk kıyma dana eti kemik suyu ve tavuk suyu ile çorba yapabilrisin. ve dolma içiniezip yedirebilrisin dedi.

ben zaten et ve kıyma veriyordum ama söylemedim doktora hiç çaktırmadım.

sizlere bir şey sorucam kızlar ya bazı arkadaşları okuyorum ekmek içi, kurabiye filan verenler var eline nasıl veriyosunuz benimkinin daha dişleri olmasada kopartıyor yani çok büyük bir lokma anında kopartabilir. bazen ben elimle ylattığım şeyleir bile kopartıyor.

geçen karpuzu ağzına tutmuştum bir tane çok küçük parça gitti. yutabileceği kadardı ama nasıl öğürdü görseniz öksürüyor parmağımı sokupta zor çıkardım . korktum tabi. ekmek flan hayatta veremem herhalde.

sizler nasıl veriyorsunuz benimkindemi bir acayiplik var.

buarada acayip derecede bir yürüme merakı var benim oğlanda sürekli ayaklarını yere basıpta durmak isityor. oturmayıda sevmiyor. ellerinde tutturuyor zrla kendini tutmazsan ağlıyor. daha yürüteçte almadım. artık almak lazım , zaten sürekli ilgi isteyen bir çocuk hep onun karşısına geçip ilgilenceksin o yüzden bana uyanıkken hiç bir iş yaptırmıyor.olsun bende çocuğumla kaliteli vakit geçirmiş oluyorum. o uyurkende tabi iş yapcam diye çok yoruluyorum.

bugü sebze çorbamzıı enginar, havuç bezelye bulgur, ve pancar katıp yaptım çok sevdi.

her gün değişik yapıyoruz.

ha birde doktor dedi diye kendimize dolma yaparken onada 2 tane kabak dolması yaptım tabi salçasız , baharatsız ve tuzsuz bakalım çatalla ezine yiyecekmi.

sorma benim de hevesim kursağımda kaldı:) bugün hep kısa kısa uyudu küçük hanım. sen uyu canım ben de çok duramıycam çok uykum var çünkü

ay canım nereye gidiyosunuz ya . neyse arkadaşım ben yazayım okursunuz.

dediğin çok doğru arkadaşım vallahi eve yabancı geliyo diyede daha dikatli oluyosun hiç işin bitmiyo.örneğin ; normalde evini dağınık bırakıp çıkarsın ama şimdi evine gelen olduğu için o şansın yok o yüzden hafta sonu hiç işim bitmiyor.

çocuk uyanıksa ne mümkün zaten iş yapmak vallahi benimki acayip oyuncu bir çocuk resmen ben le ilgilen oyun oyna diyorya.şarkı söylerken bile gözünün içine bakcan kafan başka yere dönükse ağlıyor.

velhasıl iş hiç bitmiyorki canım bu gece yıkadım oğlnı artık hemen hemen hergün yıkıyorum. daha rahat uyuyor birde havalr nemlidiye sanırım buynun altı bacaklarının arası hep kıyafet tüyü oluyor bende öyle hiç sevmem hemen duşa sokuyorum.çamaşır ve ev işi yemekk ben birde hafta içide yensin oğlumla daha fazla vakit geçireyim diye ctsi pazardan hafatnın 3 günü yetecek kadar yemek yapıyorum. en azında birde yemekle uğraşmıyorum geriye kalıyo 2 gün ondada Allah ne verdiyse.
ay çenem düştü uzun zaman görüşmeyince konuşcaklar birikiyor işte
sen neler yapıyosun canım kaçta geliyosun eve.rana alıştımı , seviyormu teyzesini.

ilgi isteyen oğluna rağmen bu kadar iş yapabiliyorsan maşallah sana. benimkisi de uyumuyor , ilgi istiyor. ben senin kadar iş yapamıyorum =)

yine alakasız bir saatte geldim kimsecikler yok
kızlar minnoşum 9 gibi uyudu bu saate kadar 5-6 kez kalktı sebep aradım üstünü soydum olmadı her uyanışta biraz emp yorulup uyuyor baktım aç gibi geldi ama ihtimal de veremedim bir türlü çünkü bugün bir kepçe sebze çorbası 4-5 tatlı kaşığı yoğurt elma rendeli bebe bisküvisi ve sınırsız meme şeklinde beslendi en son uyanışta artık mama yapiym dedim birkaç yudum içti bıraktı ama aranıyor memede yoruluyor eşim karışma uykusu var dese de içgüdüsel sanki aç geliyor bana
neyse... deneme amaçlı bir çay kaşığı yoğurt verdim ve gerisi geldi yarım kavanoz vardı (100 cclik) dibini bulduk :)
babası uyuttu ama tekrar uyandı şimdi yine uyutmaya çalışıyor neden olabilir anlamıyorum kaşınıp duruyor acaba alerji filan mı?

bu arada öğlen ilk kez yoğurt mayalamıştım bir bakayım dedim sonuç: ben de süper anne olduuum:) üşenmedim foto çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…