2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaz canım banada fıkır olur neyapacağımı sasırıyorum artık
daha oncede vermstım mercımek bı sıkntı olmadı bugun verdım ama kakasını yapmadı bugun ıns yarın yapar

ilgi isteyen oğluna rağmen bu kadar iş yapabiliyorsan maşallah sana. benimkisi de uyumuyor , ilgi istiyor. ben senin kadar iş yapamıyorum =)
ay canım yapıyorum ama sen gel birde bana yorgunluğu sor canım çıkıyor ama Allah yardım ediyor işte birde üsüne baı geceler uykusuzluk eklenince feci oluyor.
evde olunca bir rahatlık oluyor ya ondan yapamıyorsundu. nasıl olsa yaparım misali. ama çalışınca sanki mecbur gibi yetiştrmem lazım modundasın hep.

ay canım maşallah sana ya ben böyle yoğurt yapsam vallahi kendimi süper ilan ederim gerçekten süpersin nasıl bu kadar iyi tuttu sırrı ne bunun anlatsana benimkiler hep sulu ya . çok özendim bak şimdi kalkıp yine bir kavanoz mayalayyım ben çocukuma

Son düzenleme:
wavss canım inan çorba konusunda fikir vermeyi çook isterdim ama ben pek çorba yapmıyorum artık. o kadar uğraşıp yapıyorum 3 5 kaşık yiyo moralim alt üst oluyo

yaa arkadaşlar bu yoğurt meselesi çıldırtacak artık beni olmuyo yaa ne yaparsam yapayım olmuyo( hayır daha önce yaptıklarım da olmasa yapamıyorum diycem ama bi ara tutuyordu. şimdi ne oldu bilmiyorum olmuyo bi türlü moralim çok bozuldu

Benimde eskiden tutuyordu artik tutmuyor :s

merturcum ben yatıyorum artık iyi gecelr canım. kaç haftadır bi boğaz ağrım var geçmedi bi türlü doktora da gitmedim. ateş falan da olmuyo ama çok ağrıyo. halsiz hissediyorum kendimi yatıp dinleneyim biraz.

İyi geceler kızlar, nasılsınız? Ben bugün kızıma ananas verdim.yarım dilim yedi.tabii sadece suyunu emdi.
buaralar kendimi çok kötü hissediyorum. Kendimi yalnız hissediyorum. Herşeye hemen sinirleniyorum. Kızıma da sinirleniyorum ama sinirimi belli etmiyorum. Allaha dua ediyorum ama bu sinir durumundan bi türlü çıkamıyorum. Kendimi ifade edemediğimi, içimde anlatamadığım şeyler olduğunu düşünüyorum. Belki eşim şehir dışında olduğu için böyle hissediyorum. Bir an önce bu ruh halinden çıkmak istiyorum.
offff içinizi sıktım gece gece. Neyse öpüyorum sizi

herkese günaydııııııııııııınnnnnnnn bi geçmişe bakayım herkes iidir umarım...
yağmurcandan günaydın cnm nasılsın kuzun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…