- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.981
al bakalım sevecek mi bizim kız onu sevmedi prinçliyi daha çok seviyo kahvaltıda iyi gidiyo ben akşamları muhallebi yapıyorum kaşık maması sabahları kahvaltıla birlikte ağzı ıslansın diye sulu yapıyorum tahıllıyı yemedi pek ağızını buruşturuyo sen dene belki sever
kimmiş sana cevapvermeyen ben çorba yapaydım verirdim bak yarın için araştıracam sonra yazarım buraya yaparız ben işten gelince sabah yapacam yaptıktan sonra yazarım olmazsa canm mercimek yapamam ben ya ben yiyince bile gaz yapıyo rana yerse uzaya gideriz biz o gazla
ay canım yapıyorum ama sen gel birde bana yorgunluğu sor canım çıkıyor ama Allah yardım ediyor işte birde üsüne baı geceler uykusuzluk eklenince feci oluyor.ilgi isteyen oğluna rağmen bu kadar iş yapabiliyorsan maşallah sana. benimkisi de uyumuyor , ilgi istiyor. ben senin kadar iş yapamıyorum =)
ay canım maşallah sana ya ben böyle yoğurt yapsam vallahi kendimi süper ilan ederim gerçekten süpersin nasıl bu kadar iyi tuttu sırrı ne bunun anlatsana benimkiler hep sulu ya . çok özendim bak şimdi kalkıp yine bir kavanoz mayalayyım ben çocukumayine alakasız bir saatte geldim kimsecikler yok
kızlar minnoşum 9 gibi uyudu bu saate kadar 5-6 kez kalktı sebep aradım üstünü soydum olmadı her uyanışta biraz emp yorulup uyuyor baktım aç gibi geldi ama ihtimal de veremedim bir türlü çünkü bugün bir kepçe sebze çorbası 4-5 tatlı kaşığı yoğurt elma rendeli bebe bisküvisi ve sınırsız meme şeklinde beslendi en son uyanışta artık mama yapiym dedim birkaç yudum içti bıraktı ama aranıyor memede yoruluyor eşim karışma uykusu var dese de içgüdüsel sanki aç geliyor bana
neyse... deneme amaçlı bir çay kaşığı yoğurt verdim ve gerisi geldi yarım kavanoz vardı (100 cclik) dibini bulduk :)
babası uyuttu ama tekrar uyandı şimdi yine uyutmaya çalışıyor neden olabilir anlamıyorum kaşınıp duruyor acaba alerji filan mı?
bu arada öğlen ilk kez yoğurt mayalamıştım bir bakayım dedim sonuç: ben de süper anne olduuum:) üşenmedim foto çektim
Eki Görüntüle 736627
e nolacak şimdi ya hiç mi ilaç vermeyecen bu da ne bçim doktor anlamadım ki(
3 gün yetecek kadar yemek :)) ya ben de o kadar çok yemek yapmak istiyorum ama yapamıyorum değil 2 öğün tek öğüne zor yetiyo artık ne yemek yapacam diye düşünmekten psikolojim bozuldu ben de sadece rana böyle diyodum ama senin ki de öyleymiş hele rana bugün iyice azıttı artık şimdi melek melek yüzüme saf saf baktığına kanmıyorum beni mahvetti ya gece 1 de bi uyandı 3 e kadar uyumadı sallarken ona bakacakmışım beni görmediği anda başlıyo ağlamaya uyku sersemi ne yaptığımı da bilmiyorum getirdim odaya kaldık öyle baktı etrafa açmadım ışığı falan ama saat 3 e kada r oturduk sonra 5 te yine kalktı zor uyuttum ve 7 de ayaktayız o saatten beri uyumadım taki sağıolsun kızım insafa geldi de öğleden sonra 2 den 3 e kadar uyudum yoksa perişan olmuştum evi eşim süpürdü ALlah'tan hoş ona da kırgınım babalar gününde babamı ben aradım o konuşmadı neymiş efendim o böyle günleri sevmiomuş anneler gününde de zorla aratmıştım annesini ne de olsa büyükler bekliyobabam da alıngandır küstü diye çok korktum ama ranayı öne sürdüm ağladığı zamanda aradım ben de işte dedim hiç durmuyo babası bakıyo şimdi selamı var falan dedim inşallah inanmıştır babacım ((
iş temposu yarın yine başlıyo canım sabah 8 buçuk gibi işte oluyorum arabayla gidince sıkıntı yok ama saat 10 buçukta yürüyerek geliyorum 35 derece sıcaklık yarın mesela nasıl gelecem bilmiyorum bi de zaman önemli 15-20 dakikalık yolu 8 dakikada geliyorum saat 1 gibi yine çıkıyorum saat 3 buçuğa kadar işte git gel ne çalıştığımı biliyorum ne ranayla oyalandığımı ama elhamdülillah:) rana bakıcısına alıştı tabi kadın hiç durmadan oyun oynuyo onunla sürekli konuşuyo zaten cum günü ben yokken hep uyudu yani maşallah hanfendi hiç uyanmadı kadın sıkılmış evde hiç uyanmadı rana diyodu:)) sırf sevmek için öğleden sonra gitmedi saat 4 te gitti seviyo kızımı teyzesi:)
ay canım hiç uyumamş öyle bölük pörçük uykuda insnaı daha bir sersem yapıyor. bak gündüz yediklerine dikkat et rananın ne yiyince uyumuyor muhtemelen gaz yapıyor olabilir benimksinin hala gazı olsun uykusunda söylene söylene ağlıyor susuyor . sonra yine mızıldanıyor takii dalana kadar . bazen seninkisi gibi yapınca akıyorum pıt pıt gaz çıkarıyor anlıyorum gazdan diyorum.
9. ayı bekliyorm bu gazların çocuğumu hiç uyandırmaması için. belki ozaman tam anlamıyla geçer.
boşver canım bazı erkekler hiç sevmez bnemkiside aramaz hiç bende üstelemiyorum onlamı uğraşcam Allah aşkına bir sürü işim var aramazsa aramasın. anneler günüde annemide aramaz artık bende onun annesini aramıyorum oldu bitti.ikimizde rahatız.kadını sevmiyorum zaten canıma minnet .bende 16,30 da çıkıyorum canım dediğin gibi 6-7 dk. lık bir yol var yürüyorum elimde sağdığım sütlerimle beraber zor oluor ama işte koturmacayla kilo veriyosun boşver. sen 1,5 saatini sabah 1,5 saatini öğen kullanıyorsun anladığım kadarıyla iyi yapmışsın ranada seni aralarda görünce hiç gitmemişsin gibi hisseder böyle daha iyiolmuş sana zor ama olsun bebeğimiz için herşey.
bu ne yemek yapcam derdi benide çok geriyo canımama döndür dolaş hep aynı eyleri yapıyorum vallahi Allahtan eşim çok aramaz ne olsa yer.zatan bereketli şeyler yapıyorum ki en az 2 gün yiyelim .yoksa her akşam uğraşılmaz vallahi bu çocuklarla.geldimi yürüteciniz. bende alıcam ya artık oğlum hep basmak istiyor, kollarndan tutup yürüt bayılıyor.
balık yağı kullanan varmı bebeğine
wavss canım inan çorba konusunda fikir vermeyi çook isterdim ama ben pek çorba yapmıyorum artık. o kadar uğraşıp yapıyorum 3 5 kaşık yiyo moralim alt üst oluyo
yaa arkadaşlar bu yoğurt meselesi çıldırtacak artık beni olmuyo yaa ne yaparsam yapayım olmuyo( hayır daha önce yaptıklarım da olmasa yapamıyorum diycem ama bi ara tutuyordu. şimdi ne oldu bilmiyorum olmuyo bi türlü moralim çok bozuldu
Gece gece adana siparis ettik ; pis bogaz oldum iyice :s :)
Benimde eskiden tutuyordu artik tutmuyor :s
ya neden böyle oldu ki ilk yaptığım zamanlar kalıp gibi çok güzel oluyordu. şimdi hiiçç olmuyor. tecrübe falan da işlemiyo bu yoğurt işinde nasıl bişeyse
Nasil sut ile yapiyorsun acik sut mu gunluk sise sut ile mi
açık süt bulmak mesele bulursak onunla yapıyorum. bulamazsak sek in günlük sütüyle. ama ikisiyle de olmuyooo
merturcum ben yatıyorum artık iyi gecelr canım. kaç haftadır bi boğaz ağrım var geçmedi bi türlü doktora da gitmedim. ateş falan da olmuyo ama çok ağrıyo. halsiz hissediyorum kendimi yatıp dinleneyim biraz.
Ben aciga guvenemedim burda sise aliyorum da uzun zamandir denemedim sevkim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?