- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.001
sadece fitil kullandık tatlımcanım ılac kullanıyomusnuz
ondan çıktı zati tatlım ama azaldı çok şükürCanım gecmıs olsun enfeksıyondan atesı çıkabılır canım bogaxı yara dıyosun
kuzum benim ya geçmedi bir türlü.
Çok geçmiş olsun tatlım.Rabbim şifa versin..
Çok öptüm erdemimi..
wavss canım inan çorba konusunda fikir vermeyi çook isterdim ama ben pek çorba yapmıyorum artık. o kadar uğraşıp yapıyorum 3 5 kaşık yiyo moralim alt üst oluyo
yaa arkadaşlar bu yoğurt meselesi çıldırtacak artık beni olmuyo yaa ne yaparsam yapayım olmuyo( hayır daha önce yaptıklarım da olmasa yapamıyorum diycem ama bi ara tutuyordu. şimdi ne oldu bilmiyorum olmuyo bi türlü moralim çok bozuldu
günaydın canım çok şükür ateşimiz çıkmıyor ama halsizlik mızmızlık var :) senin bebiş nasılgunaydın kızlarrr
beysal erdem nasıl oldu
mertur selım nasıl oldu
nasıl kuzular
Gece gece adana siparis ettik ; pis bogaz oldum iyice :s :)
İyi geceler kızlar, nasılsınız? Ben bugün kızıma ananas verdim.yarım dilim yedi.tabii sadece suyunu emdi.
buaralar kendimi çok kötü hissediyorum. Kendimi yalnız hissediyorum. Herşeye hemen sinirleniyorum. Kızıma da sinirleniyorum ama sinirimi belli etmiyorum. Allaha dua ediyorum ama bu sinir durumundan bi türlü çıkamıyorum. Kendimi ifade edemediğimi, içimde anlatamadığım şeyler olduğunu düşünüyorum. Belki eşim şehir dışında olduğu için böyle hissediyorum. Bir an önce bu ruh halinden çıkmak istiyorum.
offff içinizi sıktım gece gece. Neyse öpüyorum sizi
herkese günaydııııııııııııınnnnnnnn bi geçmişe bakayım herkes iidir umarım...
yağmurcandan günaydın cnm nasılsın kuzun nasıl
iyiyiz cok sukur canim benim boynum tutulmus hic ceviremiyorum saga sola sen nssilsin nasil gecti hafta sonu kuzun nasil oldu gectimi isali
saol canim ya yok aslinda nasil oldu bilmiyorum dun birden agrimaya basladi bugun daha kotuyum emzirdigimiz icin kas gevsetici falanda alamiyorum kizi kucagima alirken bile zorlaniyorum koluma vuruyo agrisiay geçmiş olsun canım ya nerde uyudun koltukta falan mı
günaydın canım çok şükür ateşimiz çıkmıyor ama halsizlik mızmızlık var :) senin bebiş nasıl
özcanan canım ben diyet başlığımada bakamadım erdemin hastalığı sebebiyle beklerim cananım başımın üstünde yerin var belki benide dürtersinde kendime gelirim :)
iyiyiz cok sukur canim benim boynum tutulmus hic ceviremiyorum saga sola sen nssilsin nasil gecti hafta sonu kuzun nasil oldu gectimi isali
geçmiş olsun cnm yaa ceryan da filan mı kaldın ki acaba sıcaklardan insan ne tarafı açacağını şaşırıyor. sıcak kompres yapsan ii gelir belki cnm yumuşar biraz. benim kuzum biraz daha ii çok şükür. hafta sonu biraz ateş ve iştahsızlığımız vardı ama geçti çok şükür.ishalimiz de azaldı. burası çok sıcak sanırım onu kaldıramıo kuzular
neyse kızlar ben çıkıyorum gideyim kızıma çorba yapayım
bezelye çorbası annem bezelye haşlamıştı ranoşa:)
1 avuç bezelye
1 kabak
1 patates
1 yemek kaşığı prinç
hepsini pişir blenderden çok hafif geçiriyorum ben pütürlü oluyo az biraz yoğurtla tamamdır:)) gideym de yapayım öğleden sonra pazara gitmezsek kızımla görüşürüz sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?