2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım ılac kullanıyomusnuz
sadece fitil kullandık tatlım

Canım gecmıs olsun enfeksıyondan atesı çıkabılır canım bogaxı yara dıyosun
ondan çıktı zati tatlım ama azaldı çok şükür
kuzum benim ya geçmedi bir türlü.
Çok geçmiş olsun tatlım.Rabbim şifa versin..
Çok öptüm erdemimi..

amin canım benim çok sağoll

günaydın kızlar nasılsınız bugün tekrar dan işe döndüm 5 günlük bir aradan sonra erdem anneme bıraktığımda gözümün içine bakarak ağladı benim içime taş oturdu sabah geldim işler birikmiş geçmiş birikmiş birikmiş birikmiş ooy ooy yoğun bir haftaya merahba dedim kızlar yani geçmişi okumya kalktım ama başarılı olamadım herkes iyidir inşallah buralardayım öpüldünğüz

corba vermıyosunda ne verıyosun pekı canım
benımde yoğurtlarm bı ara tutmamaya baslamstı sonra yıne duzeldı senınde oyle olur canım bozma moralını

canım merhaba yazmadan geçemedim üzülme tam geçiş zamanı senin için işe başlayacaksın eşin yanında yok destekçi yanında istiyo insan çok iyi anlıyorum seni kızına da sinirleniyosun benim gibi ben de çok sinirleniyorum elimde değil çünkü uslu bi bebek değil bizimkiler bazı şeyler de üst üste gelince böyle sinirli oluveriyoruz elimizin altında kim ve bebeklerimiz kurulu düzenine yeniden döneceksin işe başlayacaksın bak herşey nasıl yoluna girecek sıkma canını bi de biz niye burdayız dertleri dinlemek için değil mi içine atma buraya yaz benim gibi

nabiyüün okuma bi geçmişi yaz bi bana nasılsın ece deniz nabiyü ya görüşemiyoruz özleştik

özcanan canım ben diyet başlığımada bakamadım erdemin hastalığı sebebiyle beklerim cananım başımın üstünde yerin var belki benide dürtersinde kendime gelirim :)

özcanan canım ben diyet başlığımada bakamadım erdemin hastalığı sebebiyle beklerim cananım başımın üstünde yerin var belki benide dürtersinde kendime gelirim :)

biliyorum canım benim ben de gördükten sonra yazarsın dedim :)) ben karpuz yiyorum sürekli karpuz peynir hem süt yapıyo hem su içiyorum kayıp olmuyo yürüyorum ya şimdilik habire ter atıyorum yarım kilo gitti gibi ama akşam çay zamanı götürüyorum Allah ne verdiyse nasıl olacak bilmiyorum iş yerindekiler duba gibisin dediler fitil oldum

neyse kızlar ben çıkıyorum gideyim kızıma çorba yapayım
bezelye çorbası annem bezelye haşlamıştı ranoşa:)

1 avuç bezelye
1 kabak
1 patates
1 yemek kaşığı prinç
hepsini pişir blenderden çok hafif geçiriyorum ben pütürlü oluyo az biraz yoğurtla tamamdır:)) gideym de yapayım öğleden sonra pazara gitmezsek kızımla görüşürüz sizi seviyorum

iyiyiz cok sukur canim benim boynum tutulmus hic ceviremiyorum saga sola sen nssilsin nasil gecti hafta sonu kuzun nasil oldu gectimi isali

geçmiş olsun cnm yaa ceryan da filan mı kaldın ki acaba sıcaklardan insan ne tarafı açacağını şaşırıyor. sıcak kompres yapsan ii gelir belki cnm yumuşar biraz. benim kuzum biraz daha ii çok şükür. hafta sonu biraz ateş ve iştahsızlığımız vardı ama geçti çok şükür.ishalimiz de azaldı. burası çok sıcak sanırım onu kaldıramıo kuzular

geçmiş olsun kuzucum

canım bende kabak patates havuc bezelye sehrıye koydum ama ben bezelyeyı cığden koyuyorum sen haslamssın
menumuz benzıyo bırazcık bugun ılk defa sehrıye koyayım dedım
pazar maceralarınızı beklıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…