2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar aklıma glenler sımdılık bunlar
gecenın bu saatınde anlaşılır olmamış olabılır affola

Son düzenleme:

vayyy bak butarifi yapayım ben ..

benimde tarifim böyle cnm genelde ama ilk yazdığın tarifide deniyecem ..

ya bide tavuk suyunu nekadar koyuyosun canımyani suyla karıştıyıyosun değilmi?

bu arada herkese günaydın kızlarrr:
şükür bilgi sayarım düzelmiş..
akşam çok geç yattım nil hanım huysuz ne istiyo anlamıyorumda babnamız akşam oyuncaklar almış bize legeolar ve birde timsah almış ağzını açıp yürüyo çokgüzel onlarla oynadık
bende kitap almıştım onlarıda sevdik ama yine sonra huysuzluğa devam ben anlamıyorum bizim topikteki bebeklere ne oluyo.
öyle çok ağlamıyo ama hep mıkır mıkır..

hımm evet canım bi kere yapmıştım çok güzel olmuştu

günaydın kızlar
berra gece çok huzursuz uyudu nedense. sürekli ağladı. gözlerini de açmıyo uykusunda ağlıyo emzirmeden de susmadı. sıkıntı diş mi hiç anlayamıyorum

kızma canım yaa canım istemedi. ama yedim bişeyler merak etme

yasmin canım geçmiş okuyosun sanırım ama sana bişey sorcam. senin kullandığın lensi 1 ay boyunca hiç çıkarmıyor musun? bi de gözünün içinde bişey varmış gibi olmuyo mu yani rahatsız etmiyor mu?

günaydın canım ah bi anlata bilseler dertlerini..
bu arada ee kurabiye tarifi tamamda şeker koymuyomuyuz bu kurabiyeye..
deniyecem hemen bende..

günaydınnnn
cnm ...

Kizlar beysal bugub yoktu merak ettim sms attim
Aradi erdemim cok kusuyomus hep aglamis hastanedede ishal seklinde kaka yapmis serum takmislar yavruma cok uzuldum dua edelim erdemime
çok geçmiş olsun erdeme ishal i kesilmediyse ayva yaprağı kaynatıp suyunu versin hemen kesio benim kuzumu ancak o kurtardı ishalden, yazık kıyamam ya bi de pişik oluyorlar üstüne

kasım bebeklerine nazar değdi ...
harbiden nazsr değdi cnm yaa hasta olmayan kalmadı nerdeyse

kızlarr size bişey sorcam kurabiye buzluğa atılır mı
atılır cnm çok da güzel olur yeter ki yapılsın:)

benim kızım da çok sıkılıo herşeyden bu modeller böyle herhalde:)

yarın yayla çorbası yaptırcaktım ama unuttum et çıkarmış oldum etle değişik tarif varmı yapabileceğimiz,

hep kabak havuç bezelye , enginar filan yapıyoruz varmı değişik tarifleriniz
cnm ben kemikli eti düdüklü de yarım saat pişiriyorum. kemiksiz de olabilir. sonra eti kemikten ayırıp küçük parçalar haline getiriyorum. bir tencerenin dibine 1 kase yoğurt 1 tepeli çorba kaşığı un 1 yumurta ekleyip çırpıyorum. sonra bi tarafta kaynayan et suyunu yavaş yavaş tencereye ekliyorum tabi bu arada tencerenin altı açık ve karıştırmaya devam:) eğer daha önce den pişmiş buğdayınız varsa yani bizim burda yarma derler:) onu ekliyorum 1 taşım daha kaynadıktan sonra içine küçük parçalar haline getirdiğim etleri de ekliyorum. daha sonra içine 1 diş sarımsak ekleyip 1 taşım daha kaynatıp altını kapatıyorum. servis yaparken üzerine yağda biber yakıp koyuyorum.tabi kuzularımıza verirken yağı koymuyoruz:) çok besleyici oluo bu arada ben blenderdan geçirmiyorum buğdayları çatalla eziyorum bi problem yaşamadım çok şükür. buğday yoksa şehriye de olur.afiyet olsunn

ilk ve son diyişiydi zaten sonra bitti
maşallah kuzuyaa:)
ay benim eşimde hiç fikir vermez arada böyle canının istediği şeyi söylerse çok mutlu olurum hemen yaparım
şunu yap deseler işimizi kolaylaştırıyorlar aslında:)

her gece iki,yi buluyoruz. bugun işten gelince selim i babasına verdim biraz iş yaptım. isyan etti eşim . tutamıyorum bırak yapacağın kalsın dedi . bende beni anlamışsındır biraz dedim
10 dk ancak dayanıyo bizim babamızda ama bazen kucağında uyutup verio ya değmeyin keyfime:)

İyi geceler kızlar. Nasılsınız? Bugün defnenin üst dişinin ucunu gördüm. 1 haftadir çok huysuzdu ve iştahı yoktu.bugün de benim sabrımı denedi. Ama onun haricinde iyiyiz.
Beysalin oğluna ne oldu?
hayırlı olsun cnm inciniz.

maşallah hamarat anne:) aldım tarifi:)

ay evet cnm uzun bi geçmiştien geldim:) nasılsın tatlım? evet ben lensi ayda bir çıkarıyorum. ilk taktığım zaman takılıo gibi hissetmiştim cnm ama alıştım artık çok rahat.
herkese günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız?

günaydın canım ah bi anlata bilseler dertlerini..
bu arada ee kurabiye tarifi tamamda şeker koymuyomuyuz bu kurabiyeye..
deniyecem hemen bende..

günaydınnnn
cnm ...

yok canım koymuyoruz krem şantinin şekeri yetiyo. evet dertlerini anlatsalar artık çok üzülüyorum anlayamayınca

cnm bizim kızlar harbiden benzio. sanırım diş çıkaracak kuzular ama ne zaman:) bu sabah bal böcüğü uyandı beşiğinden sesler gelio hiç oralı olmadım kendi kendine söylendi durdu aradan 20 dk ya yakın zaman geçmiştir sanırım sonra bi anda annnnnnnne dedi yataktan nasıl kalktım bilmiyorum bi baktım eli ağzında nasıl gülüo sıpam:) işte böyle getiririm seni yanıma der gibi bi hali vardı resmen:)

ay ben de öyle hiç uyandığını duymamış gibi yapıyorum uykuya devam ama bu böcükler biliyo işlerini bi yolunu bulup kaldırıyorlar. seninki yine ne güzel anne demiş benimki başlıyo mızmızlığa. istersen alma çin işkencesi yapar valla hımmm hımmm diye bi ara annniii gibi bişiler diyordu ama artık demiyo hiç

günaydın canlarım dün hastaneden çıktık ama erdem hala rahatsız duruma göre ttekrar yatıracam dedi doktor bakalım ben işteyim annemde erdem yemek yemiyormuş bakalım bekliyorz inşallah devam etmez

bu arada lenslerin ayda bir değişmesi çok iyiymiş canım yaa her gün her gün çıkar tak uğraşmıyorsun. ama yine de korkuyorum nedense gözümün içine bişey koymaktan

mmm mmmmmmmm diye ağlıolar ya bitiyorum cnm yaaa annem kaç tane çocuk büyüttüm böyle kibar ağlayanda görmedim dio:) her halleri tatlı yaa kameraya çekeyim diyorum telefonu görür görmez gülüyorsa da ağlıyorsa da susuyo kalıo gıcık oluoyorum

günaydın canlarım dün hastaneden çıktık ama erdem hala rahatsız duruma göre ttekrar yatıracam dedi doktor bakalım ben işteyim annemde erdem yemek yemiyormuş bakalım bekliyorz inşallah devam etmez

canım yaa çok üzüldük erdeme inşallah iyileşir yavrum da yatmak zorunda kalmazsınız. ishal ve kusma mı var canım

aferin o bal böcüğüne demek anne olayını artık iyice artırdı desene
bizim hanfendi artık ağlarkende anne demiyo yaaa: baba abla mama ve meme diyo..
bu arada beysalım çok geçmiş olsunya erdemime çok üzüldüm kıyamam ben ona..
yok yok bizim topikte kesin nazar var kızlar bi okusakmı ne yapsak bilemedimki ben..

Gunaydın kızlar

İşten güçten pek giremiyorum bende katılıyorum bızım mınıklere nazar değdı benımkıde suanda mız mız mız edıp duruyo sallaıyorum uyuyaak mı bakalım

evet ben de her halini çekmek istiyorum. bu yaptıklarını unutmak istemiyorum çok tatlılar çünkü ama aynen dediğin gibi susuyo ben de gizli gizli çekiyom

Kıyamam kuzuma cok gecmıs olsun canım ınsallah bı daha yatmasına gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…