- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.701
1 tatlı kasıgı un
1 tatlı kasıgı yag
1 cay bardağı yoğurt ıle kavrulur
1.5 su bardağı su ve bır yumurta sarısı ılave edlılır
sehrıyelı yapılmak ıstenırse bu aşamada sehrıye ılave edılır
prınclı ıstenırse 1 tatlı kasıgı prınc 1 su bardağı su ıle haşlanır ve ıcıne ılave edılır
et yada tavuk suyuna olursa cok daha besleyıcı olur
benım fıx havuç kabak patates
onun dışında evde hangı sebze var ıse onlar eklenir
pıstıkten sonra blenderda gecılır
zeytınyagı eklenip mınnaklara verılır
et yada tavuk suyuna yapılırsa cok daha besleyıcı olur
kızlarr size bişey sorcam kurabiye buzluğa atılır mı
canım ben atuyorum bi şey olmuyor.ama düzgünce yerleştiryorum bir kaba kırılmasınlar diye.bi de pratik bir tarifim var elim değince onu yapıp hemen atıyorum kurtarıcım oluyor.
Krem Şantili Kurabiye, Krem Şantili Kurabiye Tarifi, Yapılışı
benimki bugün yedi yoğurt çorbasını yapamam artık bakıcı da diyecek her gün her gün ne bu aa:))
yatmadan bişiler ye sonra sütün olmaz tebrik ediyorum gel de kızma hadi seni geçtim berraya yazık değil mi anası
ben de yatıyom ya bulursanız yazın yarın iş yerinden ancak gmailim açıldığı için yazdıklarınızı görüyorum ordan bakarım yatıyorum ben de yarın iş başı hepinizi seviyorum hanımlar misafirliğe gitmiş gelmiş gib oldum valla iyi oldu hadi yarın görüşürüz iyi geceler
hımm evet canım bi kere yapmıştım çok güzel olmuştu
günaydın kızlar
berra gece çok huzursuz uyudu nedense. sürekli ağladı. gözlerini de açmıyo uykusunda ağlıyo emzirmeden de susmadı. sıkıntı diş mi hiç anlayamıyorum
Günaydınnn..
çok geçmiş olsun erdemeKizlar beysal bugub yoktu merak ettim sms attim
Aradi erdemim cok kusuyomus hep aglamis hastanedede ishal seklinde kaka yapmis serum takmislar yavruma cok uzuldum dua edelim erdemime
harbiden nazsr değdi cnm yaa hasta olmayan kalmadı nerdeysekasım bebeklerine nazar değdi ...
atılır cnm çok da güzel olur yeter ki yapılsın:)kızlarr size bişey sorcam kurabiye buzluğa atılır mı
benim kızım da çok sıkılıo herşeyden bu modeller böyle herhalde:)ayy berrayı anlatıyorsun sanki yaa aynı o da hiç biyerde uzun süre durmuyo sıkılıyo hemen dediğin gibi yapışık geziyoruz ve ben bu durumdan çok sıkılıyorum.
evet erken uyudu şükür ben de burda takılıyorum işte. bugün beraber çarşıya gittik. bebek arabasını almadan aldım kucağıma çıktım. kollarım koptu ama kendi başıma cesaret edemedim bebek arabasını taşımaya dolmuşla. babamızın doğum günü geliyo sihirli kupa yaptırcam nasıl olcak merak ediyorum. yarın alcaz inşallah.
cnm ben kemikli eti düdüklü de yarım saat pişiriyorum. kemiksiz de olabilir. sonra eti kemikten ayırıp küçük parçalar haline getiriyorum. bir tencerenin dibine 1 kase yoğurt 1 tepeli çorba kaşığı un 1 yumurta ekleyip çırpıyorum. sonra bi tarafta kaynayan et suyunu yavaş yavaş tencereye ekliyorum tabi bu arada tencerenin altı açık ve karıştırmaya devam:) eğer daha önce den pişmiş buğdayınız varsa yani bizim burda yarma derler:) onu ekliyorum 1 taşım daha kaynadıktan sonra içine küçük parçalar haline getirdiğim etleri de ekliyorum. daha sonra içine 1 diş sarımsak ekleyip 1 taşım daha kaynatıp altını kapatıyorum. servis yaparken üzerine yağda biber yakıp koyuyorum.tabi kuzularımıza verirken yağı koymuyoruz:) çok besleyici oluo bu arada ben blenderdan geçirmiyorum buğdayları çatalla eziyorum bi problem yaşamadım çok şükür. buğday yoksa şehriye de olur.afiyet olsunnyarın yayla çorbası yaptırcaktım ama unuttum et çıkarmış oldum etle değişik tarif varmı yapabileceğimiz,
hep kabak havuç bezelye , enginar filan yapıyoruz varmı değişik tarifleriniz
maşallah kuzuyaa:)ilk ve son diyişiydi zaten sonra bitti
şunu yap deseler işimizi kolaylaştırıyorlar aslında:)ay benim eşimde hiç fikir vermez arada böyle canının istediği şeyi söylerse çok mutlu olurum hemen yaparım
10 dk ancak dayanıyo bizim babamızda ama bazen kucağında uyutup verio ya değmeyin keyfime:)her gece iki,yi buluyoruz. bugun işten gelince selim i babasına verdim biraz iş yaptım. isyan etti eşim . tutamıyorum bırak yapacağın kalsın dedi . bende beni anlamışsındır biraz dedim
hayırlı olsun cnm inciniz.İyi geceler kızlar. Nasılsınız? Bugün defnenin üst dişinin ucunu gördüm. 1 haftadir çok huysuzdu ve iştahı yoktu.bugün de benim sabrımı denedi. Ama onun haricinde iyiyiz.
Beysalin oğluna ne oldu?
maşallah hamarat anne:) aldım tarifi:)1 adet kucuk kabak
1 yemek kasıgı prınc
1 tatlı kasıgı kıyma pısırlılır
blenderdan gecılır
1 cay kasık un ıle tereyag kavrulur bu karışım ustune ılave edılır
çorba göbek atınca alınır
mınnaklarımıza bı güzel yedırılır
yasmin canım geçmiş okuyosun sanırım ama sana bişey sorcam. senin kullandığın lensi 1 ay boyunca hiç çıkarmıyor musun? bi de gözünün içinde bişey varmış gibi olmuyo mu yani rahatsız etmiyor mu?
günaydın canım ah bi anlata bilseler dertlerini..
bu arada ee kurabiye tarifi tamamda şeker koymuyomuyuz bu kurabiyeye..
deniyecem hemen bende..
günaydınnnn
cnm ...
hımm evet canım bi kere yapmıştım çok güzel olmuştu
günaydın kızlar
berra gece çok huzursuz uyudu nedense. sürekli ağladı. gözlerini de açmıyo uykusunda ağlıyo emzirmeden de susmadı. sıkıntı diş mi hiç anlayamıyorum
cnm bizim kızlar harbiden benzio. sanırım diş çıkaracak kuzular ama ne zaman:) bu sabah bal böcüğü uyandı beşiğinden sesler gelio hiç oralı olmadım kendi kendine söylendi durdu aradan 20 dk ya yakın zaman geçmiştir sanırım sonra bi anda annnnnnnne dedi yataktan nasıl kalktım bilmiyorum bi baktım eli ağzında nasıl gülüo sıpam:) işte böyle getiririm seni yanıma der gibi bi hali vardı resmen:)
ay ben de öyle hiç uyandığını duymamış gibi yapıyorum uykuya devamama bu böcükler biliyo işlerini bi yolunu bulup kaldırıyorlar. seninki yine ne güzel anne demiş benimki başlıyo mızmızlığa. istersen alma çin işkencesi yapar valla hımmm hımmm diye bi ara annniii gibi bişiler diyordu ama artık demiyo hiç
günaydın canlarım dün hastaneden çıktık ama erdem hala rahatsız duruma göre ttekrar yatıracam dedi doktor bakalım ben işteyim annemde erdem yemek yemiyormuş bakalım bekliyorz inşallah devam etmez
mmm mmmmmmmm diye ağlıolar ya bitiyorum cnm yaaa annem kaç tane çocuk büyüttüm böyle kibar ağlayanda görmedim dio:) her halleri tatlı yaa kameraya çekeyim diyorum telefonu görür görmez gülüyorsa da ağlıyorsa da susuyo kalıo gıcık oluoyorum
günaydın canlarım dün hastaneden çıktık ama erdem hala rahatsız duruma göre ttekrar yatıracam dedi doktor bakalım ben işteyim annemde erdem yemek yemiyormuş bakalım bekliyorz inşallah devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?