- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.681
her gece selim ağlıyor artık bu nedir yaa
diş hep öyle olurmuş bugün aile hekimi öle dedi sabredecksin dedi bi de selimin ilk dişi kenarlardakiydi demi napsın çocuk canı acıyo demekki dün ben dondurma vermiştim ranaya dondurma dokunmuş bilemedik bi daha töbe dondurmaya yemesin çok lazım değil bi de jel aldım onunda etkisi var herhalde kalkmadı daha bi de odası serin banyo yaptırdım sıfır kol ve şort ayaklarında çorap da yok penceresi yarım açık yatıyo bunlar seçenekler bi dene canım inşallah uyur ya aklıma gelmiyo bişi
mertur yatamadım canım yaa bi çare bulaydık iyiydi
saolasın tatlım .
bizde biraz önce azıcık dondurma verdik
her gece iki,yi buluyoruz. bugun işten gelince selim i babasına verdim biraz iş yaptım. isyan etti eşim . tutamıyorum bırak yapacağın kalsın dedi . bende beni anlamışsındır biraz dedim
bazen bizimkide öyle oluyor canım anlıyorum gazı oluyor kıvranıyor çıkarıyor uyuyor sonra.
merturcum konuşamadık fazla ama çok uykum geldi canım,görüşürüz sonra.
yatıyorum kızlar iyi gecelr.
verme dondurma valla o huzursuz yapıyo olabilir ben bi daha vermecem
yatamadım dedim ama zebellak eşim tepemde gidiyom ben yarın görüşürüz rabbim güzel uykular versin selime inşallah Allah'a emanet..
iyi geceler
kızlar sivrisineklerle nasıl baş ediyorsunuz , sürekli tabelt takılı olduğu halde ,oğlumu ısırdılar pis sineklerlu ol
bu arada oğluma yürüteç aldım çok mutlu oldu hemen etrafı çekiştirmeye başladı bile yandıkk
İyi geceler kızlar. Nasılsınız? Bugün defnenin üst dişinin ucunu gördüm. 1 haftadir çok huysuzdu ve iştahı yoktu.bugün de benim sabrımı denedi. Ama onun haricinde iyiyiz.
Beysalin oğluna ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?