2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın canlarım dün hastaneden çıktık ama erdem hala rahatsız duruma göre ttekrar yatıracam dedi doktor bakalım ben işteyim annemde erdem yemek yemiyormuş bakalım bekliyorz inşallah devam etmez
cnm çok üzüldüm yaa gerçekten çok geçmiş olsun erdeme. benim kuzum da yeni atlattı ishali. ama çok yoğun değildi sınırda olduğu için de ilaç vermemişti dr. annem dayanamadı ii ce artacak diye ayva yaprağı kaynatıp suyunu içirdi cnm çok ii geldi bir haftada geçmeyen ishal hemen kesildi. iştahsızlık filan da yapıo yıpratıo kuzuları ishal. ayva yaprağı bulabilirsen bi dene derim cnm bitki nasılsa zararı yoktur. geçer bi an evvel inş.

bu arada lenslerin ayda bir değişmesi çok iyiymiş canım yaa her gün her gün çıkar tak uğraşmıyorsun. ama yine de korkuyorum nedense gözümün içine bişey koymaktan
ben en çok bununla rahat ettim cnm gözlük hiç bana göre değil.

ama bak sizde de kelime çok cnm. bizim ki arada bi annee dio bi de mammmm :) anne herşeye bedel gerçi:) bi kez de baba der gibi oldu eşim havalara uçtu ben de yok yok yanlış anladın sen dedim:) bi daha da demedi zaten

günaydın canlarım dün hastaneden çıktık ama erdem hala rahatsız duruma göre ttekrar yatıracam dedi doktor bakalım ben işteyim annemde erdem yemek yemiyormuş bakalım bekliyorz inşallah devam etmez

Çok geçmiş olsun canım ya..Kuzum benim..
Bir an önce iyi olur inşallah..
Dualarım sizinle..Allah yardımcınız olsun..

evet ben de her halini çekmek istiyorum. bu yaptıklarını unutmak istemiyorum çok tatlılar çünkü ama aynen dediğin gibi susuyo ben de gizli gizli çekiyom

sorma cnm benim çektiklerimde hep gizli gizli işte bazen de kırk takla atarak karşısında şaklabanlık yaparak :)

Gunaydın kızlar

İşten güçten pek giremiyorum bende katılıyorum bızım mınıklere nazar değdı benımkıde suanda mız mız mız edıp duruyo sallaıyorum uyuyaak mı bakalım

Ohhh uyudu nıhayet nıye mız mız oldu bunlar anlamadım toplu halde bısey mı yaptık kı bız bunlar bole oldular :)
vallaha cnm bilemedim bende ama var bişey
bu 2012 kasım bebekleri çok tehlikelikeli:):):)

Kizlar herkese hayirli ginlerr
Bigun kahvaltida arasa tereyagli.misirunlu mihlama yaptik afiyetke yedi
Misirunu cok besleyiciymisss

Cnm gittigim iki dr da gunluk lens kullqbmami tavsiye etti gozun en azindan gece oksijen almasi acisindan
Daha uzun yillar saglikli kullanmak istiyosan gunluk kullanmak gerekiyi dediler

hosbulduk tatlim
eee nasilsin ise motive olabildinmi
tatilde bronzlastinmi kus

yok canım herzaman arap bacı gibi tatilden dönen ben budefa beyaz gidip beyaz döndüm herkes çok şaşırdı bu duruma
ama nil nezaman denize yada havuza girdiyse bende ozaman girdim onun dışında girmeye zamanım olmadı açıkçası
nilin çorbası meyvesi uykusu altı falan derken zaman nasıl geçti anlamadım
zaten nilide 4ten sonra denize sokktuğum için hiç yanmadım
ama nilde yanmadı sorunsuz bi tatil geçirdik çok şükür..

kızlaarr çok mutluyum. maşallah diyin kızım yarım çay bardağına yakın kıymalı tarhana çorbası yedi. önce tadına bile bakmadan kaşığı görür görmez yüzünü çevirdi. şarkılarla falan zorla yedirmeye çalıştım ama yok mümkün değil ağzını açmıyo. pes ediyordum artık. aklıma geldi. ekmeği çorbaya batırıp elimle verdim. bu sefer yedi. arada kaşıkla arada ekmek batırıp verdim. bi çay kaşığı bi mama kaşığı kaşıkla yemek istemediğinde ekmekle. yarım saate ancak yedirdim ama o kadar mutluyum ki şimdi. içim rahatladı yavrum aç aç geziyordu.

ardından o şevkle yoğurt mayaladım inşallah tutar yaa. dün ki süt yoğurt olmayınca ekşimik oldu. bu yoğurt işinde fena takıldım olmuyo bi türlü

kızlar bi de bişey sorcam araba koltuğunu taktınız mı arabaya. biz hiç takmadık evde kullanıyorduk. ama şimdi takılı olsaydı arabayla gidecektim çarşıya. bebek arabasını başka türlü götürmeye cesaret edemiyorum. bebek arabası gitmeyince de fazla gezemiyorum. kendim takabilir miyim acaba. yada bağlamadan koysam düşer mi ki?

maşallah kuzuya devamı gelsin inş.:)

Cnm gittigim iki dr da gunluk lens kullqbmami tavsiye etti gozun en azindan gece oksijen almasi acisindan
Daha uzun yillar saglikli kullanmak istiyosan gunluk kullanmak gerekiyi dediler
cnm benim dr da sorun olmaz demişti. zaten çoğu dr direkt gözlük önerio lense sıcak bakmıo. amaaan tatlım birinin dediği diğerini tutmuo ki malesef

bağlamadan düşer cnm bence aman diyim

canım bağlamadan koyma sakın.araba koltuğunu bağlamak çok zor değil canım modelini bilmiyorum ama emniyet kemeri arkadaki yerlerden geçerek bağlanıyor çoğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…