- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.721
Gunaydın kızlar
İşten güçten pek giremiyorum bende katılıyorum bızım mınıklere nazar değdı benımkıde suanda mız mız mız edıp duruyo sallaıyorum uyuyaak mı bakalım
cnm çok üzüldüm yaa gerçektengünaydın canlarım dün hastaneden çıktık ama erdem hala rahatsız duruma göre ttekrar yatıracam dedi doktor bakalım ben işteyim annemde erdem yemek yemiyormuş bakalım bekliyorz inşallah devam etmez
ben en çok bununla rahat ettim cnm gözlük hiç bana göre değil.bu arada lenslerin ayda bir değişmesi çok iyiymiş canım yaa her gün her gün çıkar tak uğraşmıyorsun. ama yine de korkuyorum nedense gözümün içine bişey koymaktan
ama bak sizde de kelime çok cnm. bizim ki arada bi annee dio bi de mammmm :) anne herşeye bedel gerçi:) bi kez de baba der gibi oldu eşim havalara uçtu ben de yok yok yanlış anladın sen dedim:) bi daha da demedi zatenaferin o bal böcüğüne demek anne olayını artık iyice artırdı desene
bizim hanfendi artık ağlarkende anne demiyo yaaa: baba abla mama ve meme diyo..
bu arada beysalım çok geçmiş olsunya erdemime çok üzüldüm kıyamam ben ona..
yok yok bizim topikte kesin nazar var kızlar bi okusakmı ne yapsak bilemedimki ben..
wavvs67 tarhana buldun mu canım ya saf.. benim bakıcı yaptı ama olmasını bekliyoruz beğenirsem fazla da yaptıysa sana gönderim mi ama kimse duymasın
günaydın canlarım dün hastaneden çıktık ama erdem hala rahatsız duruma göre ttekrar yatıracam dedi doktor bakalım ben işteyim annemde erdem yemek yemiyormuş bakalım bekliyorz inşallah devam etmez
günaydın cnm
umarım uyur..
evet ben de her halini çekmek istiyorum. bu yaptıklarını unutmak istemiyorum çok tatlılar çünküama aynen dediğin gibi susuyo ben de gizli gizli çekiyom
Ohhh uyudu nıhayet nıye mız mız oldu bunlar anlamadım toplu halde bısey mı yaptık kı bız bunlar bole oldular :)
Gunaydın kızlar
İşten güçten pek giremiyorum bende katılıyorum bızım mınıklere nazar değdı benımkıde suanda mız mız mız edıp duruyo sallaıyorum uyuyaak mı bakalım
vallaha cnm bilemedim bende ama var bişeyOhhh uyudu nıhayet nıye mız mız oldu bunlar anlamadım toplu halde bısey mı yaptık kı bız bunlar bole oldular :)
kizlar herkese hayirli ginlerr
bigun kahvaltida arasa tereyagli.misirunlu mihlama yaptik afiyetke yedi
misirunu cok besleyiciymisss
ohh ohh afiyet olsun paşama..
Yarasın
bu arada hoşgeldin cnm
hosbulduk tatlim
eee nasilsin ise motive olabildinmi
tatilde bronzlastinmi kus
ilk ve son diyişiydi zaten sonra bitti
günaydın canım ah bi anlata bilseler dertlerini..
bu arada ee kurabiye tarifi tamamda şeker koymuyomuyuz bu kurabiyeye..
deniyecem hemen bende..
günaydınnnn
cnm ...
maşallah kuzuya devamı gelsin inş.:)kızlaarr çok mutluyum. maşallah diyin kızım yarım çay bardağına yakın kıymalı tarhana çorbası yedi. önce tadına bile bakmadan kaşığı görür görmez yüzünü çevirdi. şarkılarla falan zorla yedirmeye çalıştım ama yok mümkün değil ağzını açmıyo. pes ediyordum artık. aklıma geldi. ekmeği çorbaya batırıp elimle verdim. bu sefer yedi. arada kaşıkla arada ekmek batırıp verdim. bi çay kaşığı bi mama kaşığı kaşıkla yemek istemediğinde ekmekle. yarım saate ancak yedirdim ama o kadar mutluyum ki şimdi. içim rahatladı yavrum aç aç geziyordu.
cnm benim dr da sorun olmaz demişti. zaten çoğu dr direkt gözlük önerio lense sıcak bakmıo. amaaan tatlım birinin dediği diğerini tutmuo ki malesefCnm gittigim iki dr da gunluk lens kullqbmami tavsiye etti gozun en azindan gece oksijen almasi acisindan
Daha uzun yillar saglikli kullanmak istiyosan gunluk kullanmak gerekiyi dediler
kızlar bi de bişey sorcam araba koltuğunu taktınız mı arabaya. biz hiç takmadık evde kullanıyorduk. ama şimdi takılı olsaydı arabayla gidecektim çarşıya. bebek arabasını başka türlü götürmeye cesaret edemiyorum. bebek arabası gitmeyince de fazla gezemiyorum. kendim takabilir miyim acaba. yada bağlamadan koysam düşer mi ki?
kızlar bi de bişey sorcam araba koltuğunu taktınız mı arabaya. biz hiç takmadık evde kullanıyorduk. ama şimdi takılı olsaydı arabayla gidecektim çarşıya. bebek arabasını başka türlü götürmeye cesaret edemiyorum. bebek arabası gitmeyince de fazla gezemiyorum. kendim takabilir miyim acaba. yada bağlamadan koysam düşer mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?