2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok yok bak ben senden bu gece baya bişi öğrendim daha ne olsun. ay benim oğlana geçen gün annemin yaptığı köfteden vereyim dedim çok az bir damla verdim. çevirdi çevirdi bazısı nı yedi bazısında öğürür gibi oldu bende korktum . nasıl alışcak pütürlere ya (

canımbıseyler verebıldysem ne mutlu bana hersey bebısler ıcın
canım sebze corbasını nasıl verıyosun sen blendrdanmı gecırıyosun

dik oturt öyle ver biraz duraksar gibi oluyo ama o kendi ne yapacağını biliyo ben artık hiç esirgemiyorum elhamdülillah kendisi hallediyo ama yatarak verince kaçıyo bi de kendini kaybediyo rana hepsini sokuyo sanki bişi varmış gibi sonra ben parmakla çıkarıyorum korkuyorum çünkü ama suçlu oluyorum iyi mi

canımbıseyler verebıldysem ne mutlu bana hersey bebısler ıcın
canım sebze corbasını nasıl verıyosun sen blendrdanmı gecırıyosun
evet canım doktor blender dedi posasınıda yemesini istiyorm dedi.bizde geçiriyoruz. ama işte dolma içi ve köfteyle alışacak dedi.

bak böyle konuşunca gaz geliyom şimdi kalksa da köftemi versem ne ama iş başa gelince tutuşuyom. ilk fırsatta köfte yapıyorumm
kızlar buarada yarın ne corbası yapıcaz bu bebıslere nekadr yemeselerde yapıcaz mecbur
fıkrı olan varmı hepımz aynı seyı yapalım

bizde yoğurt çorbası var. hemde ilk kez vericem. bu güne kadar sebzeli kıymalı etli çorba yedi yavrum annesi menüde değişiklik yapıyo yarın yoğurt çorbası ile

Son düzenleme:

canım bıraz puturlu ver yavas yavas artık alııssın
ben daha once yoğurt corbas vernstım sevmedı yemedı
tarıf ıstıyorum

tarhana çorbası yapın kızlarr zor durumların kurtarıcısı eşim olmayınca ben kendime bile yemek yapmıyorum iyi mi bugün akşam farkettim sabahtan beri bişi yemediğimi

saat 12 oldu ben sallanmaya başladım. sohbet güzel ama kapanıyo gözlerim. mertur yarın şu lensler hakkında bi bilgi alayım sizden. bugün konuşulunca heveslendim. bi denesem mi acaba diye düşündüm.

hepinizi öpüyorum kızlarr hayırlı geceler

yoğurt corbasımı yapsak acaba
benimki bugün yedi yoğurt çorbasını yapamam artık bakıcı da diyecek her gün her gün ne bu aa:))
tarhana çorbası yapın kızlarr zor durumların kurtarıcısı eşim olmayınca ben kendime bile yemek yapmıyorum iyi mi bugün akşam farkettim sabahtan beri bişi yemediğimi
yatmadan bişiler ye sonra sütün olmaz tebrik ediyorum gel de kızma hadi seni geçtim berraya yazık değil mi anası

ben de yatıyom ya bulursanız yazın yarın iş yerinden ancak gmailim açıldığı için yazdıklarınızı görüyorum ordan bakarım yatıyorum ben de yarın iş başı hepinizi seviyorum hanımlar misafirliğe gitmiş gelmiş gib oldum valla iyi oldu hadi yarın görüşürüz iyi geceler

ozaman tarhana olablr canım
ıyı geceler canım bende yatıcam
cvr canım tarıf yazarsan yarın okurum artık

her gece selim ağlıyor artık bu nedir yaa

diş hep öyle olurmuş bugün aile hekimi öle dedi sabredecksin dedi bi de selimin ilk dişi kenarlardakiydi demi napsın çocuk canı acıyo demekki dün ben dondurma vermiştim ranaya dondurma dokunmuş bilemedik bi daha töbe dondurmaya yemesin çok lazım değil bi de jel aldım onunda etkisi var herhalde kalkmadı daha bi de odası serin banyo yaptırdım sıfır kol ve şort ayaklarında çorap da yok penceresi yarım açık yatıyo bunlar seçenekler bi dene canım inşallah uyur ya aklıma gelmiyo bişi

wavvs67 tarhana buldun mu canım ya saf.. benim bakıcı yaptı ama olmasını bekliyoruz beğenirsem fazla da yaptıysa sana gönderim mi ama kimse duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…