2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Konuşmuyorum canım ama uzanabileceğim bi yer yok iş yerindeyim.Hastane buraya çok yakın,o yüzden orda beklemektense işe geldim.Şimdi tekrar gidicem.

nasıl izin verdiler işe gitmene bende işyerinin yanındaki hastanede yaptırmıştım suyu oturarak içirdiler 1 saat kıpırdama kötü hissedersen bize haber ver dediler ve hiç biyere ayrılamadım bitane hamile sandalyeye uzanmış uyuyodu uyumak yasakmış. geçmiş olsun çok hareket etmemeye çalış inş. sorun çıkmaz şekerde.

dahiliye dr.takip etmiyor mu şekerini?ben diyetisyen ve dailiye dr.una gittim.başlangıçta hergün 6 kez bakıyordum sonra bir günsabah bir gün akşam bakıyodm.en son dr konuştuğmda haftada 2 ve ya 3 kez bak dedi.benim de normal çıkıyor ama ba dedi.bir de diyetisyen sana tarçın tüket ded mi?şekeri bayağıdüzenliyor,yapılan araştırmalarda da bazı şeker hastalarnı şeker problemi kalmaış.normalde tatlıyı hiç aramam şeker çıktıktan sonra canım çok istiyor:-(

Sağol canım bişey demediler hastanede çok kalabalıktı bunaldım,yürüyerek 5dk.uzaklıkta iş yerim hava da serin olunca biraz kendime geliyim diye yürüdüm valla yoksa daha kötü olcaktım.Şimdi bişeyler yadim daha iyiyim.Sonuçları bekliyorum,öğleden sonra dra göstericem bakalım.

Çok güzel modeller var.. ama hep bebek yatağı ben de dünden beri çocuk odası arıyorum ( ama yok hiç içime sinen bişey.. en iyisi mobilyacılar sitelerinde görerek bakmak galiba

çocuk odasını yataklı mı istiyorsun burda beşikli var ankarada da yerleri varmış int. bakınca güzel geliyo bakalım yakından nasıllar bizde bi ara gidip bakıcaz inş.

bana da h bir yere gitmiyorsunuz dedi.olduğu yerde oturdum bir saat boyunca.hareket şekeri etkilediği socu değiştiriyor.

bende anadolu yakasında oturuyorum.kadıköy şifa doğumda çok iyi diyorlar.henüz karar veremedik.

bende şifaya gittim geçen hafta..eğer özel sağlık sigortan varsa sorun diilde yoksa pahalı bi hastane..7.300 lira dediler bana..ama eğer yapıkredi sigortadan sigorta yaptırırsan 4200 e düşüyolar..orda fahri bey var..çok tatlı bi adam..benim sorunlarımı çözen tek adam diim:)

bende yapıkredi sigoralıyım canım.peki doğm katına gidi baktın mı nasıl?fahri bey dr. mmu?biz bayan dr istiyoruz daha doğrusu eşim istiyor.

Yok canım ben sadece diyetisyene gittim o da şekeri ölçmemi istemedi sadece kiloyu takip etmemi istedi.. bende günde 6 kere ölçüyodum şimdi hiç ölçmüyorum çünkü diyet listemde şekerli bişey yok yani şekerimi yükseltcek bişey yemediğim için ölçtürmüyo herhalde.. tarçın önermedi yani bende sormadım.. şeker hastaları için belki öneriyolardır ama bizim şu an gebeliğe bağlı yani şekeri eritemediğimiz için 3 ay şeker yemicez diye o kadar teferruata girmeden şeker yemeden geçirmemiz lazım :) tatlı bende sevmezdim ama şimdide istemiyo canım.. sadece çikolata yiyodum onu kestim işte bazen ondan istio canım :)) benim diyet listesindeki tatlı tek şey kuru meyve o da 1 tane yoğurtla karışık halde :))

bende yapıkredi sigoralıyım canım.peki doğm katına gidi baktın mı nasıl?fahri bey dr. mmu?biz bayan dr istiyoruz daha doğrusu eşim istiyor.

doğum katı derken odaları kastediyosan evet baktım..biraz küçük ama rahat görünüyo..hastane hamam gibi sıcak oluyo..fahri bey doktor ve gerçekten dobra bi adam..pat pat yüzüne söylüyo herşeyi:) eşin bence kıskançlık yapmasın da ona gidin..öyle yada böyle zaten kamuya açtık kendimizi..güvenilir bi doktor olsun bari dimi..ben kadın doktorlardan nefret ettiğim için kadınsa doktoru o hastaneye gitmiyorum bile:)

canım ben bebek arabasını bu marka aldım hatta sitesindede resmi var. kalite olarak çok güzel ben beğendim. 350 tl ye aldım...

başlanıçta diyete alışmakta zorlandım.hayatımdak ilk kez diyet yapıyorum.bende ara öğünlerde bir porsiyon meyve var.akşam kinde (saat 22.00 de)2 porsiyon.bende sütle alıyorum.öğlen ve akşam 2 köfte büyüklüğünde beyaz ya da kırmızı et,2 dilim çavdar/buğday/çok tahılı ekmek,2 kaşık yoğurt,dört kaşık sebze yemeği, ha birde çorba var o da 3 yemek kaşığı kadarkaşık hesabı zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

anlamadığım nkta nşuan gittiğm dr.um erkek.gerçi riskli gebelikler üzerine istanbulda 2 tane prof.var ikisi de erkekbaşlangıçta bayandı kendi çalıştığım hastanedeki dr a gidiyorduk.orayı bıraktık.

sağol canım gelmişsin. yemekten sonra daha iyisin değilmi... inşallah 100 gr. teste gerek kalmadan sonuçların temiz çıkar canım...

Geldim canım bişeyler yiyince kendime geldim biraz başım ağrıyo o da bana şeker dokunuyo o yüzden.Öğleden sonra tekrar gidip hem sonuçları alıcam hem de dra göstericem.İnş.gerek kalmaz temiz çıkar.Bana bişey çıkmaz gibi geliyor ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…