- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.581
canım ben bebek arabasını bu marka aldım hatta sitesindede resmi var. kalite olarak çok güzel ben beğendim. 350 tl ye aldım...
Eki Görüntüle 303378
anlamadığım nkta nşuan gittiğm dr.um erkek.gerçi riskli gebelikler üzerine istanbulda 2 tane prof.var ikisi de erkekbaşlangıçta bayandı kendi çalıştığım hastanedeki dr a gidiyorduk.orayı bıraktık.
Geldim canım bişeyler yiyince kendime geldim biraz başım ağrıyo o da bana şeker dokunuyo o yüzden.Öğleden sonra tekrar gidip hem sonuçları alıcam hem de dra göstericem.İnş.gerek kalmaz temiz çıkar.Bana bişey çıkmaz gibi geliyor ama bakalım.
Geldim canım bişeyler yiyince kendime geldim biraz başım ağrıyo o da bana şeker dokunuyo o yüzden.Öğleden sonra tekrar gidip hem sonuçları alıcam hem de dra göstericem.İnş.gerek kalmaz temiz çıkar.Bana bişey çıkmaz gibi geliyor ama bakalım.
canım bebişin güle güle kullansın.güzelmiş.bakıyorum herkes alışverie başlamışta bitiriyor.ben daha hiçbirşey almadımm.erke diye düşünüyordum ama geç mi kldım ne????
eee daha ne ozaman..yaw ben bu erkekleri anlamıyorum..bırak karın kimde rahat ediyosa güvende hissediyosa onda doğursun..ne yani yok kadın yok erkek..doktorun kadını erkeği olur mu yani..doktor doktor işte..sen salla kocanı bence önce kendin bi randevu al git tanış..seversen eşine dersin ben burda bu adamla doğurucam..sesini çıkaramaz ozaman..ay benim canım kocam yaa..hiç ağzını dahi açmaz yani böyle şeylere..benim doktorlarım hep erkek oldu..yanında alttan da bakıyolardı sesi bile çıkmıyodu bitanemin..
hadi bakalım inşallah çıkmaz bişey..ama keşke bekleseydin orda o 1 saatide..hareket ettirmiyolar çünkü kan alınıcaksa..
eee daha ne ozaman..yaw ben bu erkekleri anlamıyorum..bırak karın kimde rahat ediyosa güvende hissediyosa onda doğursun..ne yani yok kadın yok erkek..doktorun kadını erkeği olur mu yani..doktor doktor işte..sen salla kocanı bence önce kendin bi randevu al git tanış..seversen eşine dersin ben burda bu adamla doğurucam..sesini çıkaramaz ozaman..ay benim canım kocam yaa..hiç ağzını dahi açmaz yani böyle şeylere..benim doktorlarım hep erkek oldu..yanında alttan da bakıyolardı sesi bile çıkmıyodu bitanemin..
güle güle iyi günlerde kullanın canım çok güzelmiş arabanızzzzz iyi gezmeler size bebişinle birlikteeee.....
canım ben bebek arabasını bu marka aldım hatta sitesindede resmi var. kalite olarak çok güzel ben beğendim. 350 tl ye aldım...
Eki Görüntüle 303378
benim eşimde erkek doktor istemedi. bende istemedim ya hadi ultrason neysede alt olayında rahat edemem erkek doktorla...
benim eşimde erkek doktor istemedi. bende istemedim ya hadi ultrason neysede alt olayında rahat edemem erkek doktorla...
güle güle iyi günlerde kullanın canım çok güzelmiş arabanızzzzz iyi gezmeler size bebişinle birlikteeee.....
doktor konusunda benim kocişte seslenmez yıllardır tedavi görüyorum gitmediğim dr. kalmadı hepside erkektii nedense bayan dr. ben anlaşamıyorum ya onlarda var bir terslik yada bende bilmiyorum ama erkek dr. daha güvende hissediyorum kendimi
doktor konusunda benim kocişte seslenmez yıllardır tedavi görüyorum gitmediğim dr. kalmadı hepside erkektii nedense bayan dr. ben anlaşamıyorum ya onlarda var bir terslik yada bende bilmiyorum ama erkek dr. daha güvende hissediyorum kendimi
bende hemşireyim.biz erkek dr.larla çok iyi anlaşıyorduk,bayanlarla çoğu zaman anlaşamıyorduk.kaprisli ve sabırsız oluyorlar...
şeker sende mi riskli gebelik grubundasın..şimdi ben 2 hastane arasında kaldım..biri şifa biri hospitalium..eğer hospitalium da yaparsam doğumuma prof.ateş karateke giricek..ama şifada yaparsam fahri bey giricek..önümüzdeki hafta kontrole gitcem bakalım prof.girerse ne kadar fark isticek onu konuşucam..sana bi doktor daha önerebilirim riskli gebelik için oda doç.zeki şahinoğlu..zeynep kamilin doktoru hemde özel yeri var..
valla doğru kaprisli oldukları belki anlaşan bayanlarda vardır bilemiyorum yinede tercih meselesi galiba........bende hemşireyim.biz erkek dr.larla çok iyi anlaşıyorduk,bayanlarla çoğu zaman anlaşamıyorduk.kaprisli ve sabırsız oluyorlar...
bende öyleyim tatlım..kadınlarla hiç anlaşamıyorum..eşim senin perilerin erkek diyo bana ondan kadınlarla anlaşamıyosun:)) kaç tane doktora gittim bak hamile kaldığımdan beri kadın olanlarla hep tartıştım..
benim doktorum kadın ama tatilde kalp atışlarını dinlemek için gittiğimiz dr erkekti ve alttan bakması gerekiyodu kocamda baksın dedi adam işini yapıyo sonuçta onun yanında baktı adamda bazıları geliyo muayene olmadan gidiyolar falan diye dert yandı bize. sağlık bu sonuçta SEVE'cim bence sende rahat ettiğin ve güvendiğin dr git.
şifada dr ile doğum 4200tl.şuan gittiğm dr sadece kendi için 4000+kdv+hastane.kısacası 9000-10000 l arasında değişiyor.buarada sen anadolu yakasında nerede oturuyorsun.bizim evin aşağısında hospitaliyum varda..
slm kızlar bende erkek drlara çok gittim önceki gebelimde ve bunda alttan bakılanların sayısı belli değil eşim bişey demedi sağlık olsunda çatı muayenesi yaklaşıyo ozaman napçaz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?