- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.601
sezeryan doğum yapacaklara çatı muayenesi yapılmıyor değilmi. yani doğuma kadar hiç alttan kontrol olacakmıyım bilmiyorum.
bakan kadında, erkekte olsa insan kötü oluyor?
bana normal doğuramasan iyi olur dedi son gittiğim 2 dr. benim oğlan biraz topacık olucak sanırım..epidural de yapamayız dedi..bağıra bağıra doğurursun dedi adam bana direkt olarak:))) onun için çatı matı hikaye oldu yani:)
hee oldu deseydin var mı başka emrin arzun..4000 lira naapcak kendi kuş mu konduruyo..yada altın iple mi dikiyo..ben göztepede oturuyorum..çamlıca hospitalium die geçiyo..oraya gitmemin sebebide kuzenlerim hep orda doğurdu..annemde orda ameliyat oldu falan tanıyoruz artık hastenyi..orda bahar hn.var kadın doğumcu..oda erkek gibidir onun için onu azda olsa severim..o önerdi bana ateş beyi..maadem korkuyosun bişey olucak diye ateş beyide alırız doğuma dedi..
sezeryan doğum yapacaklara çatı muayenesi yapılmıyor değilmi. yani doğuma kadar hiç alttan kontrol olacakmıyım bilmiyorum.
bakan kadında, erkekte olsa insan kötü oluyor?
bana normal doğuramasan iyi olur dedi son gittiğim 2 dr. benim oğlan biraz topacık olucak sanırım..epidural de yapamayız dedi..bağıra bağıra doğurursun dedi adam bana direkt olarak:))) onun için çatı matı hikaye oldu yani:)
bende çamlıca da oturuyorum.iyi miymiş orası?prof.olduğu için mi bilmiyorum.hrhangi bir htanede çalışmıyor.çapa da öğretim görevlisi.bize de çok pahalı geldi.sanırım şifa da yaptıracağız.
Yok cnm sezeryanda bakmıyolar alttan..
yanılıyorsunuz arkadaşlar..sezeryanda olsanız alttan muayeneden kaçış yok.. ben de sezeryan oldum, bebeğim dönmemişti, doğumdan önce alttan bakmadılar, ama 40 gün kontrolünde baktılar..
o doktora göre değişiyo herhalde..benim bisürü tanıdığım yeni doğum yaptı kimseyede alttan bakmadılar..ben son gittiğimde üstten baktı kemik yerlerine..tamam dedi..bitti..
ya iyi bi hastane..ilgililer personeli falan..sgk ile de anlaşması var oranın..mesela şifanın yok..eğer bebeğe küvöz falan gerekirse hepsini cebinizden ödiceksiniz..bunlarıda hesaba kat yani..çünkü özel sigorta karşılamıyo onları..mesela benim arkadaşımın eşi medical parkta doğum yaptı..çocuğu küvöze almışlar ve geceliği 1800 liraymış..özel sigortalar genelde 2 hafta sonra dahil ediyo bebeği sigortaya..bende gittim çapa ya..yavuz salihoğlu die bi prof.a..
o doktora göre değişiyo herhalde..benim bisürü tanıdığım yeni doğum yaptı kimseyede alttan bakmadılar..ben son gittiğimde üstten baktı kemik yerlerine..tamam dedi..bitti..
sorma canım ya inşallah öyle bir durum olmaz.eşim bankacı bankanın kendi emekl sandığı var sadece eşim yararlaabiliyor.bende şuan çalışmıyorum.eşimin arkadaşı var onunda eşi benim gibi çocuğun kimliğini çıkardığın anda sigoralı yapıyormuşsun dediler.öyle olmzsa kötü olur.
hmm, olabilir ama kadınız sonuçta, smirdir, spiraldir.. illaki bi gün açıcaz :)
buarada bende hospt. haznedarda doğum yaptım.. ve şimdi bebişimi çamlıcaya rutün kontrollere götürüyürum.. çok memnunum..
hmm, olabilir ama kadınız sonuçta, smirdir, spiraldir.. illaki bi gün açıcaz :)
buarada bende hospt. haznedarda doğum yaptım.. ve şimdi bebişimi çamlıcaya rutün kontrollere götürüyürum.. çok memnunum..
alt açma çok güzel nerden aldın cnm?
beşik de güzel güle güle kullansın prensesin inşallahh..
policim çok çok geçmiş olsun ya neden bu kadar hassas acaba midesi minikin?inşallah ilaçlar iyi gelir beslenmesine çok dikkat et yoğurt yedirebilirsen oda iyi gelir derler ama bilmemki tekrardan geçmiş olsun cnm
cnm cok geçmiş olsun yorma kendini be hiç eğilemiyorum artık yeri eğilerek silmem mümkün değil sende yapma kızçe yorumasın
cok güzelmiş cnm erkek için olanı yokmu bunun
geçmiş olsun cnm rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda seninde c-sonuçların güzel çıksın inşallah.
2.side cok güzel cnm iyigünlerde kullanın bende şimdi pijama ve gecelik siparişi vericem nette daha uygun dışarıda gezdim bugün aynı ürünler daha pahalı...ve ben netten daha rahat alışveriş yapıyorum kapıya kadar geliyo
geçmiş olsunn canımm kızına kefir içir
kefir geçiriyo
gebelikten önce bende vardı hemde çok fena kefirle 2 ayda geçtii
şimdi hamileyim normalde olsa gebelikte çok rahatsız eder ama yok kalmadı şimdi çok rahatımm
kefir maası all evde kendin mayala ailecek içersiniz çok faydalıı
anladım canım iiki ayrılmışsınız Allah bundan sonra da gönlüne göre verir inş.
canım içinde emzirme koltuğu yok di mi? hediye olarak ne verdiler? yatak, textil? başka bir şey verdiler mi? bir de taksitli mi 3000?
canım inş. annanen hayırlısıyla olup çıkar ameliyatını sağ salim. Allah kolaylık versin inş.
canım ya geçmiş olsun küçücük çocuklarda bile olabiliyor demek ki reflu. inş. geçer en kısa zamanda biter defnenin sıkıntıları canım ama endoskopi yapmadan nerden bilmiş reflu olduğunu? benm eşimde de var reflu yediklerine dikkat edince sıkıntısı olmuyor ama etmezse hep sıkıntı.
pollyanna canım kızına çok çok geçmiş olsun
reflü nedir çok çok iyi bilirimm
asitli şeylerden uzak durun az az yemesi gerekir
eminim zamanla kızın büyüdükçe kaslar güçlenecek ve geçecektir
reflü mide kapakçığının tam kapanamaması durumu ve çocuklarda genelde geçiyor
kimliğini çıkarır çıkarmaz sgk ya alıyosun ama özel sigortaya almazlar..bende eski bankacıyım ve eski yapıkredi sigortalıyım..eğer değişmediyse 14 gün sonra alınıyo özel sigortaya..ama dediğin gibi şifada yaparsan orda sgk geçmediği için sorun yaşarsın..bence sgk lı bi hastane tercih et..
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
kafam hiç yerinde değil.. inanın tek tek cevap yazmak isterdim ama yarım saattir geçmişi okuyorum aklımda bişey kalmadı
Hepinizden Allah razı olsun.
dün sonucumu almaya gidemedim, eşim tamirciden geç geldi
şimdide yağmur yağıyor, kızımla gi,demem hastaneye. bakalım yarın yağmurlu olmazsa giderim artık.
yanılıyorsunuz arkadaşlar..sezeryanda olsanız alttan muayeneden kaçış yok.. ben de sezeryan oldum, bebeğim dönmemişti, doğumdan önce alttan bakmadılar, ama 40 gün kontrolünde baktılar..
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
kafam hiç yerinde değil.. inanın tek tek cevap yazmak isterdim ama yarım saattir geçmişi okuyorum aklımda bişey kalmadı
Hepinizden Allah razı olsun.
dün sonucumu almaya gidemedim, eşim tamirciden geç geldi
şimdide yağmur yağıyor, kızımla gi,demem hastaneye. bakalım yarın yağmurlu olmazsa giderim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?