- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.941
arkadaşlar ben 30. haftamda kontrole gidecem dr.um ondan sonra iki haftada bir gelceksin nst ye alcam dedi sizde mi 30 dan sonra 15te bir gidceksiniz/gidiyosunuz
Ay yok ben akmiçam hamile kıyafeti göbüşüm çıkmadı bir haftadır anlaşılıyo oda pardesümu çıkarırsam ee 2ay için de elbise almama gerek yok bol kazaklarlâ geçiririm heralde
Aynen öyle tatlım bende 28.haftadayım 30.haftada 15 günde bir gidip nts ye baglanmam gerekiyormuş dr.öyle dedi.Demekki hepimiz için gerekli bir durum inşallah öncesinde bir durum olmaz ve son günlerimizi bekleriz..
Ay yok ben akmiçam hamile kıyafeti göbüşüm çıkmadı bir haftadır anlaşılıyo oda pardesümu çıkarırsam ee 2ay için de elbise almama gerek yok bol kazaklarlâ geçiririm heralde
Aynen öyle tatlım bende 28.haftadayım 30.haftada 15 günde bir gidip nts ye baglanmam gerekiyormuş dr.öyle dedi.Demekki hepimiz için gerekli bir durum inşallah öncesinde bir durum olmaz ve son günlerimizi bekleriz..
bende gecen hafta gitim dr a 30 haftalıktım ama yine 1 ay sonraya verdi randevuyu
arkadaşlar ben 30. haftamda kontrole gidecem dr.um ondan sonra iki haftada bir gelceksin nst ye alcam dedi sizde mi 30 dan sonra 15te bir gidceksiniz/gidiyosunuz
o zaman benimki erken cağırıyor ...Herhangi bir risk durumu yok herşey çok normal ama bilememki özele gidiyorum acaba her seferinde mani mani içinmi çağırıyor
o zaman benimki erken cağırıyor ...Herhangi bir risk durumu yok herşey çok normal ama bilememki özele gidiyorum acaba her seferinde mani mani içinmi çağırıyor
Evet benim doktorum da öyle söyledi, çünkü 28-30 dan sonra erken doğum ihtimaline karşı önlem alıyorlar.
bende özele acıbademe gidiyorum bizimde riskli bir durumumuz yok çok şükür muayene ücreti 36 lira ödüyorum
aslında bir ay bize çok uzun geliyo eşimle özlüyoruz bebişimizi 15 te bir gidcez diye sevindikama diğer taraftanda neden 15te çağırdı dedik
inşallah vaktinde alırız meleklerimizi kucağımızaerken doğan bebeklerde yaşanan biçok problem bebeğin asıl doğması gereken zamana gelinince geçiyomuş başka topiklerde okumuştum deneyimli annelerden
inşallah vaktinde alırız meleklerimizi kucağımızaerken doğan bebeklerde yaşanan biçok problem bebeğin asıl doğması gereken zamana gelinince geçiyomuş başka topiklerde okumuştum deneyimli annelerden
biz eve geldik aldiklarima baktım resimlerini çektim güya kendime üst baş almaya diye çıktım bebise 2tulum 2pijama 2yeni doğan takımı 2de çorap aldım kendime 1etek aldım anca Enes beye de dans eden pepe bi takla atan araba bide şaksaklı öten bi oyuncak aldım aah bu analar kendimizi düşünmüyoruz önce çocuklar demi... neyse. kislar iyi ki buluşmusuz çok mutlu oldum sevindirik oldum yazık bana yâa ben meğer bugün düşününce anladım en son baharda mi ne çarşıya gitmiştim o da eltimle pardesü almaya acıdım kendime be
bence değiştir cnm araya mavi yada lacivert ekle daha oğluş işi olsun...Eki Görüntüle 316339 kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu yeleği oğluşuma ördüm ama sonra kız işi gibi geldi. herşeyimiz mavi oldu bu da turunculu yeşilli olsun dedim ama sizce nasıl oldu geri mavi kurdela mı alsam acaba
iyi akşamlar kızlar bugünkü buluşma çok güzel geçti eve geldim eşim markete gidiyoz dedi belim çok ağrıdı yaaaa alışmışım yatmaya
ben de acıbademe gidiyorum 15 günde bir de gitseniz, ayda bir de gitseniz aynı parayı veriyorsunuz çünkü, 15 gün içindeki ikinci randevu kontrol randevusuna girdiğinden ücret almıyorlar, o yüzden parayı düşünceklerini sanmıyorum. Randevunuzu 15 gün içerisinde ihmal etmeyin bu yüzden. Özel sigorta kullanıyorsunuz galiba değil mi?
İnşallah canım.
deryacım bizde seni yanıdığımıza cooook mmnun olduk oğlunun pepesiylede oynadık zatn cicleride topiğe eklediysen görücez işallah daha cok görüşebiliriz...
bence değiştir cnm araya mavi yada lacivert ekle daha oğluş işi olsun...
evet cnm cok güzeldi hatta biz saat 19:00 da ayrıldık aysen ve güneşle sizden sonra biraz adah dolaşıp oturduk....hadi sana iyi alışverişler....
göbekler topiğine 6 göbek ekliyorum.....1 de bebek....
özel sigorta değil canım emekli sandığı öğretmenim ben dediğin gibiyse iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?