- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.581
ya kızlar gece gece bir şey sorucam bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim.benim bebiş bir tarafa toplanıyor içimde tosbağa gibi karnım taş gibi semsert oluyor.ara ara oluyordu ama şimdi 15 dk içinde 3 kez falan oldu.nefesim kesildi valla.bu normal mi acaba?
ya kızlar gece gece bir şey sorucam bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim.benim bebiş bir tarafa toplanıyor içimde tosbağa gibi karnım taş gibi semsert oluyor.ara ara oluyordu ama şimdi 15 dk içinde 3 kez falan oldu.nefesim kesildi valla.bu normal mi acaba?
canım aynı durumu bende yaşıyorum
karnım bir sertleşiyor bir yumuşuyor korkuyorum açıkcası
birde bugün hareketi daha az umarım herşey yolundadır :44:
canım benimde oluyo karnımın tam ortasında toplanıyo sanki taş kesiliyo hareket etmeden duruyo ama fazla uzun sürmüyo bende anlamadım ablama sordum ben hamileyken çok oluyodu öle diyo normal diyo ama bilmiyorum ben dr gittim toplanınca aşağı baskı yapıyomuş gibi oluyomu dedi hayır dedim nst bakılması lazım dedi ordada nst yoktu ben 10 gündür 3 kere oldu normalmi değilmi bilemiyorum
2 saattir hareketi de fazla hissediyorum canım parende atıyor sanki içerde.öyle bir dönüyor ki ben kıpırdayamıyorum yerimden.bunlar kasılmalar mı olmuş oluyor acaba?ben de korktum çünkü bugün netten okudum bir şeyler.bu kasılmaların artması doğumun yaklaşması anlamına gelebiliyormuş falan.erken doğum olacak diye korkuyorum açıkçası
Ben genelde uykudan uyandıktan sonra sabahları ortada toplanmış olarak uyanıyorum çünkü sağa yatıyorum hep,düz yattığım anda normale dönüyor ama seninki gibi nefes kesilmesi olmadı hiç.Yalancı kasılmalar mı acaba seninki?
canım aslında bu benim ikinci gebeliğim ama ilkinde böyle bir durum oldumu hatırlamıyorum
zaten ilkini sezeryanla doğurmuştum sancı kasılma falan yaşamadım
umarım herşey yolundadır sanırım bu aylarda yalancı kasılmalar olurmuş
hayırlısıyla sağ salim atlatsak şu kalan zamanı allahın izniyle.her şeyden tırsar oldum.suyum gelirse nasıl anlarım,kasılmalar nasıl olur nasıl anlarım...kafamda bunlar dönüp dolaşıyor
daha önce olduğunda nefesim kesilmiyordu canım ilk kez nefesimi de kesti ondan korktum galiba.yalancı kasılmalar nasılmış ki?
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 34.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe 33.haftada başladığını yazmış ama.Çok zorladıysa seni bence doktorunu ara canım.
şu an normalim canım kesildi galiba tşk ederim ilgin için.
canım benimde oluyor hatta 29 cu haftamda başlamıtı yanlış hatırlamıyorsam..yalancı kasılmalar da oluyormuş bu haftalarda önemli olan peryodik olmasıymış.bir tarafta semsert kesiliyor kuzum..sonra düzeliyor...5 gün sonra randevum var gene soracam dr uma...
ben de ablama sordum o dediki bende de oluyordu.korkma diyor...
bir de kızlar ben çok ayakta olunca mı nedir tam anlayamıyorum ama akıntım çoğalıyor.. oyüzden genelde yatmam gerekiyor ama yatmak da sıkıcı geliyor..
aynı toplanma bendede oluyor canım.hatta bu gün kontrolüm vardı doktora söyledim bi an da teleşlandı dr.5-10 saniyelikse bi şey olmaz dedi.eğer 10 dk.sürekli kasılıyorsan o zaman problem var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?