2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde oluyo karnımın tam ortasında toplanıyo sanki taş kesiliyo hareket etmeden duruyo ama fazla uzun sürmüyo bende anlamadım ablama sordum ben hamileyken çok oluyodu öle diyo normal diyo ama bilmiyorum ben dr gittim toplanınca aşağı baskı yapıyomuş gibi oluyomu dedi hayır dedim nst bakılması lazım dedi ordada nst yoktu ben 10 gündür 3 kere oldu normalmi değilmi bilemiyorum

Ben genelde uykudan uyandıktan sonra sabahları ortada toplanmış olarak uyanıyorum çünkü sağa yatıyorum hep,düz yattığım anda normale dönüyor ama seninki gibi nefes kesilmesi olmadı hiç.Yalancı kasılmalar mı acaba seninki?

canım aynı durumu bende yaşıyorum
karnım bir sertleşiyor bir yumuşuyor korkuyorum açıkcası
birde bugün hareketi daha az umarım herşey yolundadır :44:

2 saattir hareketi de fazla hissediyorum canım parende atıyor sanki içerde.öyle bir dönüyor ki ben kıpırdayamıyorum yerimden.bunlar kasılmalar mı olmuş oluyor acaba?ben de korktum çünkü bugün netten okudum bir şeyler.bu kasılmaların artması doğumun yaklaşması anlamına gelebiliyormuş falan.erken doğum olacak diye korkuyorum açıkçası

salı günü kontrolümüz var canım allah izin verirse o zaman sorucam doktoruma.yalancı kasılmalar olabilir mi acaba diye aklıma geliyor.daha önce de oluyordu daha seyrekti ve nefesimi kesmiyordu.bu sefer nefesimi kesti sıpa

canım aslında bu benim ikinci gebeliğim ama ilkinde böyle bir durum oldumu hatırlamıyorum
zaten ilkini sezeryanla doğurmuştum sancı kasılma falan yaşamadım
umarım herşey yolundadır sanırım bu aylarda yalancı kasılmalar olurmuş

daha önce olduğunda nefesim kesilmiyordu canım ilk kez nefesimi de kesti ondan korktum galiba.yalancı kasılmalar nasılmış ki?

hayırlısıyla sağ salim atlatsak şu kalan zamanı allahın izniyle.her şeyden tırsar oldum.suyum gelirse nasıl anlarım,kasılmalar nasıl olur nasıl anlarım...kafamda bunlar dönüp dolaşıyor

hayırlısıyla sağ salim atlatsak şu kalan zamanı allahın izniyle.her şeyden tırsar oldum.suyum gelirse nasıl anlarım,kasılmalar nasıl olur nasıl anlarım...kafamda bunlar dönüp dolaşıyor

canım en iyisi çok takılmamak
gerçekten olağandışı bir durum olursa
sanırım daha net kendini belli eder
muhtemelen bu kasılamalar yalancı sancıdır

canım benimde oluyor hatta 29 cu haftamda başlamıtı yanlış hatırlamıyorsam..yalancı kasılmalar da oluyormuş bu haftalarda önemli olan peryodik olmasıymış.bir tarafta semsert kesiliyor kuzum..sonra düzeliyor...5 gün sonra randevum var gene soracam dr uma...
ben de ablama sordum o dediki bende de oluyordu.korkma diyor...

bir de kızlar ben çok ayakta olunca mı nedir tam anlayamıyorum ama akıntım çoğalıyor.. oyüzden genelde yatmam gerekiyor ama yatmak da sıkıcı geliyor..

yatmak da sıkıcı canım evet ama bebişler için gerekirse yatıcaz.ilk zamanlarımız sorunlu geçti senin de öyleydi.yüzdük yüzdük kuyruğuna geliyoruz hayırlısıyla.allah sağ salim kavuşmak nasip etsin evlatlarımıza.benim diğer derdim de tuvalet.arsı 10 bile sürmüyor bazen

kızlar cevaplarınız için tşk ederim.allahım hepimize hayırlı doğum nasip etsin.benim oğlan durmuşken ben de yatayım artık sırtım ağrıdı.hepinize iyi geceler

aynı toplanma bendede oluyor canım.hatta bu gün kontrolüm vardı doktora söyledim bi an da teleşlandı dr.5-10 saniyelikse bi şey olmaz dedi.eğer 10 dk.sürekli kasılıyorsan o zaman problem var dedi

aynı toplanma bendede oluyor canım.hatta bu gün kontrolüm vardı doktora söyledim bi an da teleşlandı dr.5-10 saniyelikse bi şey olmaz dedi.eğer 10 dk.sürekli kasılıyorsan o zaman problem var dedi

canım ben de NTS ye girmiştim bu kasılmalar ile ilgili bir kaç tane çıkmış ama ciddi bir kaısılmam çıkmamış...ama dr um gene de ciğer geliştirici ğine verdi her ihtimale karşı sanırm.. ayakta durma çok dedi..yorulunca işini bırak hemen dinlen dedi..ama 2 haftadır dinlenemiyorum..sürekli ayaktayım bir şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…