- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.061
günler geçmiyo sanki yaa :126: daha önceden izinli olup evde falan takıldığımda ya bu günler ne kadar çabuk geçiyo yine izin bitti derdim ama bu sefer nedense çok yavaş akıyo zaman
mesela bugün ömrümün en uzun günüydü sanki
Selam kızlar nasılsınız geçmişe bakıyordum da dikkatimi çekti Prensesinuykusu cnm şuan onlinesın karanfil hamileliğin ilk aylarında önerilmiyor kesinlikle ancak doğuma yakın kullanabilirsin ilk aylarda kullanılırsa eğer rahimin kasılmasına dolayısıyla düşüğe neden oluyormuş genelde ne olur ne olmaz bence bi daha kullanma özellikle belirtmek istedim...
Selam kızlar nasılsınız geçmişe bakıyordum da dikkatimi çekti Prensesinuykusu cnm şuan onlinesın karanfil hamileliğin ilk aylarında önerilmiyor kesinlikle ancak doğuma yakın kullanabilirsin ilk aylarda kullanılırsa eğer rahimin kasılmasına dolayısıyla düşüğe neden oluyormuş genelde ne olur ne olmaz bence bi daha kullanma özellikle belirtmek istedim...
bugün hiç görünmedin canım. İyisin inşallah. Ev işleriyle mi uğraştın.
ben progestan kullanmadığım halde herşeye üşeniyorum. kolumu bile kaldırmak istemiyorum. hep uyuyayım istiyorum. bu hafta biraz daha iyiyim uyku konusunda.gözlerim açılmaya başladı yani:)progestan kullanıyorum ya canm halsizlik yapıyo sürekli bi ağırlık oluyo üstümde gün içersinde topiği hep takip ettim ama pek yazamadım kolumu kaldırasım bile yoktu herşeye üşenir oldum..üşenmeye bile üşeniorum o derece yani
sen nasılsın bugün iyisindir umarım
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
canım progestan kullanıyomusun???? aynı sorunlar bendede var progestan yapıyomuş öyle bir bilgi almıştım ama ne kadar doğru bilmiyorum bu arada ben kullanıyorum ondan olabilir diye düşündüm bende...kızlar napıyosunuz. ben çok fenayım. karnım çok şiş. nefes alamıyorum. bu şişkinlik normal mi? bugün 9. haftamız bitiyo. ben 4 aylık gibiyim. ama akşamları şişiyorum sadece. 2 gündürlü bu haldeyim. artık akşamları yemek yemiyecem( ya bende sıfır göbek vardı ve 47 kiloydum. şimdi 50 yim. ama bu kilo işi değil başka bişe. karnım çok şiş ve sert. patlayacak gibiyim uufffffff. gözümden uyku akıyo ama yatabilmek ne mümkün...
günaydın kızlar ben sütümü aldım geçtim bilgisayarın başına ama hiç içesim yok çok itici geliyor süt gene de zorluyorum onun yerine yoğurt yiyorum ben genelde..
minikler hoşgeldin cnm ne yaptın gittin mi başka doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?