2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız geçmişe bakıyordum da dikkatimi çekti Prensesinuykusu cnm şuan onlinesın karanfil hamileliğin ilk aylarında önerilmiyor kesinlikle ancak doğuma yakın kullanabilirsin ilk aylarda kullanılırsa eğer rahimin kasılmasına dolayısıyla düşüğe neden oluyormuş genelde ne olur ne olmaz bence bi daha kullanma özellikle belirtmek istedim...

Son düzenleme:
günler geçmiyo sanki yaa :126: daha önceden izinli olup evde falan takıldığımda ya bu günler ne kadar çabuk geçiyo yine izin bitti derdim ama bu sefer nedense çok yavaş akıyo zaman
mesela bugün ömrümün en uzun günüydü sanki

bugün hiç görünmedin canım. İyisin inşallah. Ev işleriyle mi uğraştın.

Aaaaaa,inanmıyorumm hiç bilgim yoktu.Annem kullanmış hep bir zararı olmaz demişti.Ayy korktum şimdi hatta bir arkadaş da denicem demişti denemesin o zaman sakın amann diim.Ben çok kullandım valla ama bundan sonra kullanmam Anatolia çok teşekkür ederim verdiğin bilgi İÇİN.Doktoruma da danışayım ben aynı zamanda.

kızlar napıyosunuz. ben çok fenayım. karnım çok şiş. nefes alamıyorum. bu şişkinlik normal mi? bugün 9. haftamız bitiyo. ben 4 aylık gibiyim. ama akşamları şişiyorum sadece. 2 gündürlü bu haldeyim. artık akşamları yemek yemiyecem ( ya bende sıfır göbek vardı ve 47 kiloydum. şimdi 50 yim. ama bu kilo işi değil başka bişe. karnım çok şiş ve sert. patlayacak gibiyim uufffffff. gözümden uyku akıyo ama yatabilmek ne mümkün...

Karanfil: Hamile Kalmayı Kolaylaştırır. Her Gün Yemeklerden Sonra Alınan Bir Karanfil Hem Ağzınızın Hoş Kokmasına Hem De Hormonlarınızın çalışmasına Yarar. Hamilelikte Rahimi Kuvvetlendirir. Normal Doğum Yapacak Olanlar, Doğuma Bir Ay Kala Her Gün Bir çay Bardağı Sıcak Suya 1 Karanfili 5 Dakika Demleyip Içerlerse Doğumları Daha Kolay Olur.

Hamile Kalmayı Kolaylaştıran Bitkiler
Şimdi bakayım dedim google a ama yine de doktora sormadan bir daha kullanmam.

bugün hiç görünmedin canım. İyisin inşallah. Ev işleriyle mi uğraştın.

progestan kullanıyorum ya canm halsizlik yapıyo sürekli bi ağırlık oluyo üstümde gün içersinde topiği hep takip ettim ama pek yazamadım kolumu kaldırasım bile yoktu herşeye üşenir oldum..üşenmeye bile üşeniorum o derece yani
sen nasılsın bugün iyisindir umarım

ben progestan kullanmadığım halde herşeye üşeniyorum. kolumu bile kaldırmak istemiyorum. hep uyuyayım istiyorum. bu hafta biraz daha iyiyim uyku konusunda.gözlerim açılmaya başladı yani:)

Pollyanna,amerda,pileo siz sohbet ederken direk muhabbete girdim kusura bakmayın kızlar.Anatolia karanfil hakkında uyarınca slm vermeyi unutmuşum korktum vallaBir de Anneyimben e tavsiye ettim ona daha çok aklım takıldı neyse özelden msj attım umarım kullanmamıştır.
Herkese ii geceler Rabbim bebişlerimizi korusun

Kızlar benim ilk gebeliğim çok heyecanlanıyorum ilerdeki günleri düşününce. çok garip duygular. önce bebeğimi karnımda hissedeceğim zamanlar sonra içimde kıpırdanması sonra doğum hazırlıkları sonra doğum sonra bebişimle ilk karşılaşmamız sonra annelik telaşı amaaan dayanamıyorum hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alsak bebişlerimizi kucağımıza.

iyi gceler kızlar normalde erken uyurum ama ev işine takıldım bu gece

ben de kızılay a msj attım böyle şeylere hiç dayanamam zaten hemen eldeki avuçtakini veririm inşallah bir katkımız olur..

yarın da doktora gidecem ama dahiliyeye tiroid için..gelince yazarım ayrıntıları

yeni gelen arkadaşlara da merhaba

hayır canım neden rahatsızlık veresin hepimizin duyarlı olması lazım Allaha çok şükür hepimiz üstümüze düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz bu mubarek günlerde bir evladın karnını doyurmak üstüne birşeyler almak onu sevindirmek bile ne kadar sevap hepimiz biliyoruz Allahım onlara yardım etsin dualarımız yardımlarımız onlar için.....Allahım yapılan bütün hayırlıarı kabul etsin inş..

canım progestan kullanıyomusun???? aynı sorunlar bendede var progestan yapıyomuş öyle bir bilgi almıştım ama ne kadar doğru bilmiyorum bu arada ben kullanıyorum ondan olabilir diye düşündüm bende...

Son düzenleme:
günaydın taze annelerrr nasılsınızz güzel bir hafta sonu geçirin emiii

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun....

pıt pıtları duyacak arkdaşlar inş. en kısa zamanda duyar güzel haberlerle gelirsiniz

günaydın kızlar ben sütümü aldım geçtim bilgisayarın başına ama hiç içesim yok çok itici geliyor süt gene de zorluyorum onun yerine yoğurt yiyorum ben genelde..

minikler hoşgeldin cnm ne yaptın gittin mi başka doktora?

günaydın cnm gittim aynı şeyleri söyledi perşembe günü kürtaj oldum allahım inşallah başkalarına yaşatmaz hastaneyeyatış işlemleri bitti eşime sen git artık dediler beni doğumhaneye alacaklar kaçmaya çalışıyom vazgeçtim felan die tabi ağlama felan acıdılar halime erkek alınmıyo ama ortalık sakin eşinde gelsin diye teselli ettiler ameliyathaneye kadar eşim eşlik etti sonra gözümü açtığımda eşimin yanındaydım o gün daha iyiydim narkozun etkisindeydim sanırım.. şimdi ağrılarım oluyo.. alışkanlık olmuş her sabah erken kalkıyorum ve hemen burayı açıp okuyorum ve dua ediyorum sizler için..
nickini hatırlayamadım ama az önce biri de yaşadıklarımdan bahsetmiş mayısta kürtaj olup haziranda tekrar hamiş olmuş çok umutlandım..
kızlar lütfen olumlu düşünün bende hamiş kalmadan önce rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm sonra geçen haftada gördüm düşük yaptığımı ve gerçekleşti.. şimdi kızıyorum kendime neden bu kadar çok korkmuştum die..
buarada neşeliyi merak ediyordum ama hala yazmamış bişey ya da ben gözden mi kaçırdım??
allahım hepinizi nazarlardan kötü nefeslerden korusun aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…