2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim çok çok geçmiş olsun Allahın bir sınavı bu öyle düşün umutlarını yitirme hiçbir zaman İnş. en kısa zamanda bebişine kavuşacaksın dualarımız senle canım Allahım bol sabır versin sana ve eşine...

canım çok geçmiş olsun,,,rabbim kimselere yaşatmasın....inşlh en kısa zamanda yeniden hamiş kalırsın,,,

bende aynen öyleyim canım düzelcekmi bu halimiz bilmiyorum gaz şişliği sanırım ama geçen akşam eltimler çağırdı allah giycek bişey bulamadım bide anlıcaklar ben koca göbek daha söylemedimde etrafa hamişliği bayramda söyleyim diyorum hayırlısıyla.. Inşallah düzeliriz kendini çok şişko ve ağır hissediyorum bende akşamları

benm de göbüşüm kaydadeğer bi büyüklüğe ulaştı çok sinir oluyorum. millet aylarca eski giysilerini giyebilior ama ben şimdiden hiç bir pantolonumun içine giremiorum. çok korkuorum şişko olmaktan

çatlamayı önlemek için neler kullanıosunuz? kullanmaya başladınız mı?

bende kotlarımın içine zor giriyorum,göbekten kapanmıyo bir kısmı,,,önceden içime çekerdim kapanırdı hemen şimdi çekemiyomda,,,sert o kısım,şimdiden hamile kıyafeti almaya başlicaz heralde,,,birde olanlar bile oturunca rahatsız ediyo,,,1 kilo filan aldım 57-58 arası gidip geliyorum,,,1 kilo bu kadar etkileyebilirmiki,,,hep o folikasitler kilo yapıyor kızlar
ben daha başlamadım çatlamayı önlemek için,erken değilmi acaba,kakao yağını hep öneriyorlarr:82:

evet ben de 2 hafta sonra alışverişe başlıycam hiç olmazsa bi hamile taytı vs bişey alıcam hiç bişey giyemiorum kıyafetlerim zaten hep dar ve üstüme oturan tiptedr benm. kakao yağını ben de duydum ama karartıomuş sürülen bölgeyi. göbüşüm büyümeye başlayınca artık düşünmenin vakti geldi böyle şeyleri die düşündm

günaydın kızlar bende kotlarımı giyemiyorum sıkıyor belimi bide bebişimi sıkıştırmak istemiyorum eşofman giyiyorum genelde bu sabah acaip bulantım oldu süt içtim kraker yedim geçti şimdi tekrar başladı hadi hayırlısı

Günaydınlar güzel hafta sonları olsun

minikler seni aramızda hep görmek istiyoruz canım üzüntülerde mutluluklarda paylaşılırsa iyi hissediyor insan.. Inşallah burdan ilk bize vereceksin yeni bebiş haberini içini ferah tut rabbim her zaman daha hayırlı güzel kapılar açar

canım progestan kullanıyomusun???? aynı sorunlar bendede var progestan yapıyomuş öyle bir bilgi almıştım ama ne kadar doğru bilmiyorum bu arada ben kullanıyorum ondan olabilir diye düşündüm bende...
yok canım ben progestan kullanmıyorum. akşam yemeklerini azaltacam başka olmuyo. nefes alamıyorum akşamları şişkinlikten. hazımsızlık gibi bişe oluyo
bende herkese söylemedim daha. önceden bi kaybım olduğu için 3 ay dolsun öyle söyliyeyim dedim ama bu gidişle erken söylemek durumunda kalacam. akşamki göbişten anlaşılmaması mümkün değil. ben kiloyu da geçtim nefes alamıyorum patlayacak gibi oluyorum. bakalım bugün az yemeye çalışacam bişe değişecek mi görecez..

sabah pantolonlarım oluyo akşama doğru düğmeyi fermuarı açıyorum. valla normalde 4. aydan itibaren çatlak kremi kullanın diyolar ama ben bu gidişle başlamak zorunda kalabilirim. hem göğüslere hem göbişe

Ben sema beş yaşında bir oğluşum var ve şuan yedi haftalık hamileyim yani Allahın izniyle mart 2012 de ikinci bebeğim gelicek.
beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum.

aynen kızlar kotlarada normal pantolanlarımada sığmıyorum forma gibi 2 tane tayt buldum habire onları giyiyorum banada çok erken geliyo bu durum çözemedim...:26: Milletin 5. Aydı karnı çıkmaya başlıyormuşbende istiyorum hamile pantolonu almak bir yandan da erken diyorum ama giyecek bişeyim kalmadı mecbur alıcam öyle görünüyor .. Bide ben bebe yağı iyi diye duymuştum sadece karnınıza değil heryerinize sürün kızlar memişler, toto da çatlıyomuş aman bide onlarla uğraşmayalım zaten şişko olcaz

minikler cnm tekrar çok geçmiş olsun ben de aynı şeyi geçen yıl yaşamıştım allah hayırlısı neyse onu versin..

ümidini tabiiki kaybetme ne insanlar kocaman bebeklerini kaybediyorlar hatta doğunda kaybedenler var sen daha oluşmamış bir şeyi kaybettin bu o kadar da büyük bir kayıp sayılmaz cnm ben hep böyle söylemiştim kendime üstelik ben öğrendiğimde 12 haftalıktı ve kalp atışlarını görmüştüm anlayacağın beterin beteri var zaten 3 ay bekleyin diyor doktorlar sonra tekrar çalışmalara başlarsınız:))gerçi ben 1 sene bekledim ama zaten kilo vermem gerekiyordu o yüzden..gerçiben şimdi de öğrendim ki gene tehlike altında bebeğim çünkü tiroidim bozukmuş ve kalbi durabilirmiş bebeğimin ilaç içmem lazımmış meğer geçen senekini o yüzden kaybetmişim..hemen ilaca başladım çarşamba günü öğrenir öğrenmez ama gene de çok korkuyorum bakalım kısmet artık hep dediğimiz gibi hayırlısı ne ise o olsun..

benimde hiç bir kıyafetim olmuyor kii ben 2 hafta önce almaya başladım bile 2 pantolon 3 tişört almıştım şimdi çalışıyorum sürekli aynı şeyler fenalık geldi valla bugün çıkıp yeni ciciler alcam kendime birde benim ikiz olunca sanırım daha fazla çıktı göbüşüm söylemesemde herkes anlıyor zaten göbüşümden
Ben bebek yağı kullanmaya başladım bile kızlar her yerime sürüyorum valla birde güzel kokuyorum kii bebek gibiiiii

allah korusun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına... Hepimiz benzer şeyler yaşadık bende bu ay doğum yapacaktım ama olmadı .. şimdi yine hamişim rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizin yüzünü güldürsün

günaydın hamişler nasıl gidiyo benim bulantım hiç yok ama kabızlık problemi var tabi bide her gün korkuyla uyanıyorum bebişime bişiy olcak diye çünkü 6ay önce erken doğum yaptım çok kötü günler geçirdim (

OYY MAŞALLAH EVET SENİN BİDE İKİZ TATLIM HADİ SEN GENE NORMALSİN BİZE NOLUYOOO

canım öncelikle çok geçmiş olsun.Allah sabır versin. bende kasım annelerindeydim. martta kürtaj oldum. 9. haftamda kalbi durdu bebeğimin. ilk bebeğimdi olayın şoku atlatmam çok zor oldu. insan böyle şöyleri duyuyo ama başına gelince çok başka bişe. senin yaşadığın korkular bende de vardı. keseyi görecek miyim ya boş gebelikse ya kalbi durursa...vs. en başından beri hep korkum vardı kaybedeceğime dair. ve öyle de oldu.. belki de hissettim bilmiyorum... şimdi yeniden umudum var ve burdayım. bu süreci atlatırken bebeğini kaybedenlerin olduğu bi topik var ordaydım hep. bir kişi hamiş olunca hepimizde bi umut oluyodu. halada takılıyorum o topiğe. teker teker yeniden umutlanıyoruz. kürtaj sonrası reglisini olmadan hamile kalanlar bile var. hayırlısı buydu diyoruz. dr sana ne kadar korunma süreci verdi bilmiyorum ama o süreci atlattıktan sonra yeniden bebek olması umudu, acını biraz da olsa hafifletiyo. ben 2 regl sonrası hamile kaldım. dr 3 ay korun dedi ama ben en fazla 2 ay bekledim. hakkında hayırlısı olsun canım. ama sen ne kadar çabuk toparlanırsan vucudunda o kadar çabuk toparlanacak yeniden umdun olacaktır. ve dualarım hep şu yöndeydi. Allahım hayırlı sağlıklı bi gebelik nasip et bana. tekrar geçmiş olsun, hakkında hayırlısı olsun canım benim...

Son düzenleme:
merhaba 7 yaşında kızım var araları fazla oldu ama 17 mart 2012 de bebeğimi kucağıma alacağım inşallah beni de ekler misiniz? kalp atışlarını da dün duyduk. kızıma hamişken hiç bişey anlamamıştım acemilikten yaş ilerleyince heyecan da artıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…