- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.081
günaydın cnm gittim aynı şeyleri söyledi perşembe günü kürtaj oldum allahım inşallah başkalarına yaşatmaz hastaneyeyatış işlemleri bitti eşime sen git artık dediler beni doğumhaneye alacaklar kaçmaya çalışıyom vazgeçtim felan die tabi ağlama felan acıdılar halime erkek alınmıyo ama ortalık sakin eşinde gelsin diye teselli ettiler ameliyathaneye kadar eşim eşlik etti sonra gözümü açtığımda eşimin yanındaydım o gün daha iyiydim narkozun etkisindeydim sanırım.. şimdi ağrılarım oluyo.. alışkanlık olmuş her sabah erken kalkıyorum ve hemen burayı açıp okuyorum ve dua ediyorum sizler için..
nickini hatırlayamadım ama az önce biri de yaşadıklarımdan bahsetmiş mayısta kürtaj olup haziranda tekrar hamiş olmuşçok umutlandım..
kızlar lütfen olumlu düşünün bende hamiş kalmadan önce rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm sonra geçen haftada gördüm düşük yaptığımı ve gerçekleşti.. şimdi kızıyorum kendime neden bu kadar çok korkmuştum die..
buarada neşeliyi merak ediyordum ama hala yazmamış bişey ya da ben gözden mi kaçırdım??
allahım hepinizi nazarlardan kötü nefeslerden korusun aminnn
günaydın cnm gittim aynı şeyleri söyledi perşembe günü kürtaj oldum allahım inşallah başkalarına yaşatmaz hastaneyeyatış işlemleri bitti eşime sen git artık dediler beni doğumhaneye alacaklar kaçmaya çalışıyom vazgeçtim felan die tabi ağlama felan acıdılar halime erkek alınmıyo ama ortalık sakin eşinde gelsin diye teselli ettiler ameliyathaneye kadar eşim eşlik etti sonra gözümü açtığımda eşimin yanındaydım o gün daha iyiydim narkozun etkisindeydim sanırım.. şimdi ağrılarım oluyo.. alışkanlık olmuş her sabah erken kalkıyorum ve hemen burayı açıp okuyorum ve dua ediyorum sizler için..
nickini hatırlayamadım ama az önce biri de yaşadıklarımdan bahsetmiş mayısta kürtaj olup haziranda tekrar hamiş olmuşçok umutlandım..
kızlar lütfen olumlu düşünün bende hamiş kalmadan önce rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm sonra geçen haftada gördüm düşük yaptığımı ve gerçekleşti.. şimdi kızıyorum kendime neden bu kadar çok korkmuştum die..
buarada neşeliyi merak ediyordum ama hala yazmamış bişey ya da ben gözden mi kaçırdım??
kızlar napıyosunuz. Ben çok fenayım. Karnım çok şiş. Nefes alamıyorum. Bu şişkinlik normal mi? Bugün 9. Haftamız bitiyo. Ben 4 aylık gibiyim. Ama akşamları şişiyorum sadece. 2 gündürlü bu haldeyim. Artık akşamları yemek yemiyecem( ya bende sıfır göbek vardı ve 47 kiloydum. şimdi 50 yim. Ama bu kilo işi değil başka bişe. Karnım çok şiş ve sert. Patlayacak gibiyim uufffffff. Gözümden uyku akıyo ama yatabilmek ne mümkün...
bende aynen öyleyim canım düzelcekmi bu halimiz bilmiyorum gaz şişliği sanırım ama geçen akşam eltimler çağırdı allah giycek bişey bulamadım bide anlıcaklar ben koca göbek daha söylemedimde etrafa hamişliği bayramda söyleyim diyorum hayırlısıyla.. Inşallah düzeliriz kendini çok şişko ve ağır hissediyorum bende akşamları
benm de göbüşüm kaydadeğer bi büyüklüğe ulaştı çok sinir oluyorum. millet aylarca eski giysilerini giyebilior ama ben şimdiden hiç bir pantolonumun içine giremiorum. çok korkuorum şişko olmaktan
çatlamayı önlemek için neler kullanıosunuz? kullanmaya başladınız mı?
bende kotlarımın içine zor giriyorum,göbekten kapanmıyo bir kısmı,,,önceden içime çekerdim kapanırdı hemen şimdi çekemiyomda,,,s ert o kısım,şimdiden hamile kıyafeti almaya başlicaz heralde,,, birde olanlar bile oturunca rahatsız ediyo,,,1 kilo filan aldım 57-58 arası gidip geliyorum,,,1 kilo bu kadar etkileyebilirmiki,,,hep o folikasitler kilo yapıyor kızlar
ben daha başlamadım çatlamayı önlemek için,erken değilmi acaba,kakao yağını hep öneriyorlarr:82:
yok canım ben progestan kullanmıyorum. akşam yemeklerini azaltacam başka olmuyo. nefes alamıyorum akşamları şişkinlikten. hazımsızlık gibi bişe oluyocanım progestan kullanıyomusun???? aynı sorunlar bendede var progestan yapıyomuş öyle bir bilgi almıştım ama ne kadar doğru bilmiyorum bu arada ben kullanıyorum ondan olabilir diye düşündüm bende...
bende herkese söylemedim daha. önceden bi kaybım olduğu için 3 ay dolsun öyle söyliyeyim dedim ama bu gidişle erken söylemek durumunda kalacam. akşamki göbişten anlaşılmaması mümkün değil. ben kiloyu da geçtim nefes alamıyorum patlayacak gibi oluyorum. bakalım bugün az yemeye çalışacam bişe değişecek mi görecez..bende aynen öyleyim canım düzelcekmi bu halimiz bilmiyorum gaz şişliği sanırım ama geçen akşam eltimler çağırdı allah giycek bişey bulamadım bide anlıcaklar ben koca göbek daha söylemedimde etrafa hamişliği bayramda söyleyim diyorum hayırlısıyla.. Inşallah düzeliriz kendini çok şişko ve ağır hissediyorum bende akşamları
benm de göbüşüm kaydadeğer bi büyüklüğe ulaştı çok sinir oluyorum. millet aylarca eski giysilerini giyebilior ama ben şimdiden hiç bir pantolonumun içine giremiorum. çok korkuorum şişko olmaktan
çatlamayı önlemek için neler kullanıosunuz? kullanmaya başladınız mı?
benm de göbüşüm kaydadeğer bi büyüklüğe ulaştı çok sinir oluyorum. Millet aylarca eski giysilerini giyebilior ama ben şimdiden hiç bir pantolonumun içine giremiorum. çok korkuorum şişko olmaktan
çatlamayı önlemek için neler kullanıosunuz? Kullanmaya başladınız mı?
minikler cnm tekrar çok geçmiş olsun ben de aynı şeyi geçen yıl yaşamıştım allah hayırlısı neyse onu versin..
ümidini tabiiki kaybetme ne insanlar kocaman bebeklerini kaybediyorlar hatta doğunda kaybedenler var sen daha oluşmamış bir şeyi kaybettin bu o kadar da büyük bir kayıp sayılmaz cnm ben hep böyle söylemiştim kendime üstelik ben öğrendiğimde 12 haftalıktı ve kalp atışlarını görmüştüm anlayacağın beterin beteri var zaten 3 ay bekleyin diyor doktorlar sonra tekrar çalışmalara başlarsınız:))gerçi ben 1 sene bekledim ama zaten kilo vermem gerekiyordu o yüzden..gerçiben şimdi de öğrendim ki gene tehlike altında bebeğim çünkü tiroidim bozukmuş ve kalbi durabilirmiş bebeğimin ilaç içmem lazımmış meğer geçen senekini o yüzden kaybetmişim..hemen ilaca başladım çarşamba günü öğrenir öğrenmez ama gene de çok korkuyorum bakalım kısmet artık hep dediğimiz gibi hayırlısı ne ise o olsun..
benimde hiç bir kıyafetim olmuyor kii ben 2 hafta önce almaya başladım bile 2 pantolon 3 tişört almıştım şimdi çalışıyorum sürekli aynı şeyler fenalık geldi valla bugün çıkıp yeni ciciler alcam kendime birde benim ikiz olunca sanırım daha fazla çıktı göbüşüm söylemesemde herkes anlıyor zaten göbüşümden
Ben bebek yağı kullanmaya başladım bile kızlar her yerime sürüyorum valla birde güzel kokuyorum kii bebek gibiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?