2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hayırlı olsun bebişleriniz... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
Doğum hikayelerinizi ve resimlerini bekliyoruuuuuuz

Polly nerdesin bugün hiç girmedin benden önce doğurma sakın

ay pc yi yeni açtım geçmişi okumadan daha doğum haberi gördüm bebişlerinizi sağlıkla büyütünnn Refika Uhdee

heyecan,korku,mutluluk,merak,tedirginlik,stres,sinir ve kocaman bi uçuk:) buakşam ağda işini halletcem..yarın 12 de son kontrol..sonra gün nasıl geçer bilmiyorum...

benm de son kontrolüm dündü. doktorum "pazartesi görüşürüz, seni kıtır kıtır kesiciğiz" dedi bana içim bi hoş oldu. dünden beri de boğazım ağrıyor, umarım hastalanmam. cumartesi ağda işini halletmeyi düşünüyorum. üstelik bi de kahvaltıya misafirlerim var. tam da günü yani

gayemm hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün,küveze gerek kalmamış ne güzel..sana da geçmiş olsun,umarım çabucak iyileşirsin

yaaaaa benim dudağım uçukladıııııııııııııııııııı( sabah bi kalktım fısss şiştiiiiiiii....sinir sıkıntı işte çıktı bi yerden

doğum işine çok odaklandın haliyle,ama biraz rahat davranmaya çalışmalısın..doktoruna sorarak uçuk kremi kullan..benim de cildimde kuruma gibi bişey oldu,sordum doktora ilacı,kremlerde çok sorun olmuyomuş,ama adına göre mutlaka sor sen.geçmiş olsun

sende doğuracan hala misafir ağırlıyosun...yatıp dinlensene..madem hasta gibisinde...bari sıcak sıcak bişiler iç...

sende doğuracan hala misafir ağırlıyosun...yatıp dinlensene..madem hasta gibisinde...bari sıcak sıcak bişiler iç...

canım odayı bilmiorum ama dolapların içine vanilya koy bi bnm aldı kokuyu çokta güzel tatlı tatlı kokuo şimdi çay tabaklarıyla koy

off sorma yaa misafirlerden çok çektim bu ara.
sıcak sıcak rezene çayımı içtim az önce. boğazıma da iyi geliyor. günler geçmiyor artık. dün gece hemen hemen hiç uyuyamadım. sürekli aklımda, nasıl olucak, neler yapılıcak, ya şöyle olursa böyle olursa...

bebişi olann anneciklerimm allah kurtardı sizi darısı başımızaa koklayın mis gibi yavrularınızıı...:18: allahım yaa artık bende alsam kucaaammaa ama çokta korkuorummmm

maşallah kızınaAllah analı babalı büyütsün,hayırlı olsun..seni merak etmiştik,,,hadi bakalım,sen de şimdi alışmaya çalışırsın yeni hayatına :)

ay demek 1 gün önce gelmeye karar vermiş iki kardeş Allah analı babalı büyütsün,bekliyoruz haberlerini ve resimlerini bebişlerin :)

ben uzuunn zamandır geceleri maymun gibi oturuyorum zaten..ama bugün temizlikçi geldi..sabahta uyuyamadım..bayılıcaktım uykusuzluktan..annem yat uyu artık hasta olucaksın başımıza dedi...valla bayılmak mı uyumak mı anlamadım ama 2 saat ipler kopmuş bende...yattığım gibi kalktım...dönmemişim bile

cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasipetsin inşallah....
uhdecim senin adına cok sevindim cnm meleklerine kavuştun darısı başımıza bu sitede uzun zaman birlikteydik senin haberini almak benim için önemliydi rabbim Analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...bu arada isimlerde cok güzel olmuş...

cnm seninde iyi geçmiş muaynen sevindim bu arada arkadaşlarınfa dediği gibi kg ve boyuna takılma sağlığı yerinde olsun yeter benim dr demişti bazı bebekler sonlara doğru yavaşlar kg alımı buda cok doğal sakın takılma demişti cnm...

bu arada hiperaktiflikten bahsedilmiş ablam oğluna hamileyken doğru dürüst hiç oynamazdı yiğenim hatta muaynelerde zorla uyandırıyolardı öle kg falanda doğmadı boyuda kısaydı ....lakin doğduktan sonra ablamın oğlan hiperaktif çıktı şimdi ilaçla zor uyutuyo ablam....

ben bu zamanlarda günde 25 -30gr alabilceklerini okumuştum.hep de o kalmış aklımda..günde 25gr alsa haftada 175 gr yapar.bebekten bebeğe değişir bu tabi..sağlıklı olsun hepsi inşallah..biz de anne babası olarak sağlıkla başlarında durabilelim inşallah

selam hanımlar ben geldim. doktora sordum neden kan alıyorsnuz her geldiğimde diye kan sulandırıcı kullandıgım içinmiş. bebkte ende iyiyiz şükür. bana normal doğur diyorsunuz ama doğuma bile girmeyeceksiniz dedim ölmedik biz daha doğurturuz daha erken düşünme bunları dedi.15 gün sonra gene gel dedi.bukadar.. şimdi geçmişten okuyarak geliyorum..

aa bende grafikerim :) ama ev hanımlı mesleğini yapıyorum :)

kısmen haklı olabilirsin ama kadar kısmet . örneğin teyzem sigaraya agzını sürmez kimseleri içmez vs ama iki cocugundada solunum problemi astım vs var. içen tanıdıklarımınkinde bir şey yok.. sigarayla alakası yok kaderr.. bana doktorum 3 ila 5 tane iç birşey olmaz dedi ama ben içemedim ilk başlarda. savumuyorum iyi birşey değil ama
İÇEN HER BEBEK SAĞLIKSIZ OLCAK DEĞİL; İÇEN HER ANNE KÖTÜ DEĞİL! anlatmak istediğim bu!! kimse kimseye kıymıyor sen içmemişsin süper ama biz içtik diye tüü kaka kötü anne muamelesi hoş olmadı!

neyse bu göğüs kalkanı nerede satılıyor? bizde alalım..

gözün aydın! Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.. birşeycik kalmamış şurda. bir sıkıntı yokturolsaydı doktorun söylerdi şimdi kafana takma bunları..

gözünüz aydın kızlar, Allah analı babalı büyütsün...darısı başımıza artık...
uhde isimler de süper olmuş bu arada...

inşaAllah tayinimiz ankaraya çıkarda ne ankaradan, ailemden ayrı kalırım nede kocamdan ayrı kalırım, bizim için dua edinde hayırlısıyla tayinimiz çıksın artık

inşallah masivacım,inşallah, ben de aynı şeyi istanbul için diliyorum...

Aşk olsun ben sana ne kötü muamelede bulunabilirim ki...
bu sabah doktorum programını izledim Kanal D de hatta sende onu izledikten sonra belki sigara konusunu konuşmak istedin sandım...
ben içenlere kötü demedim. dayımın kızı hamile duydum sigara içiyormuş çok üzüldüm üzücü bişey yani bu... sonuçta iyi bişey değil. sabah doktor bile dedi kansere yol açabilecek en tehlikeli madde sigara zaten kafanızda bitirmeden sigarayı boşuna bırakmayın kendinize zarar verirsiniz dedi... sen içebilirsin canım. ben karışamam tabiki sadece fikrimi söyledim... ben hayatımda hiç sigara içmedim evde eşim içiyor balkonda sigara içerken bile yanında olmamı istemiyor o duman bile yeter içmiş kadar olurum...

sanada tü kaka anne kötü anne demedim... kimin ne kadar ilgili, düşünceli olduğu kimseyi ilgilendirmez...
tabikide evladını düşünüyorsundur ama keşke ara verseydin demek istedim... tercih senin tü kaka kötü anne olayı üstüne basa basa söylüyorum tamamen senin yanlış anlaman.

zaten bir yanlış anlaman daha olmuştu sabah beni burda dışlıyorlar dedin ben sen kendini kötü hissetmeyesin diye yeni geldin alış diye sabahtan beri sorularına cevap verdim ama sanırım sorularına cevap versekte suç. cevap vermesekte suç...

suçum olmadığı halde seni kırdıysam af ola... kusura bakma beni tamamen yanlış anladın...

Allaha emanet ol. sana hayırlı doğumlar dilerim... bundan sonrada ikimizde birbirmizin sorularına cvp vermeyiz olur biter arkadaşım...
sana hayırlı akşamlar...

Son düzenleme:
uhde ikizlerinin sorunsuz bi şekilde gelmesine çok sevindim.gözünaydın canım

refika canım seninde gözünaydın miniğini almışsın kucağına.artık darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla sıhhatle

Slmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…