- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.441
Kızlar hayırlı olsun bebişleriniz... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
Doğum hikayelerinizi ve resimlerini bekliyoruuuuuuz
Polly nerdesin bugün hiç girmedin benden önce doğurma sakın
heyecan,korku,mutluluk,merak,tedirginlik,stres,sinir ve kocaman bi uçuk:) buakşam ağda işini halletcem..yarın 12 de son kontrol..sonra gün nasıl geçer bilmiyorum...
Merhaba kızlar,6 Şubat'ta epidural sezaryenle kızımı kucağıma aldım.cok şükür kizim2400gr doğdu ve kuveze gerek kalmadı.bende ise epiduralin 1000de1gorulen kacak riski olmuş .dogumdan sonra düne kadar gözümü bile açamadım.dun ve bugun biraz daha iyiyim.Halen daha oturmuyorum ve ayağa kalkamiyorum ama yatar pozisyonda gayet iyiyim. Bir haftaya kadar geçmezse kateterin takıldığı yerden kendi kanımı verecekler.
Buarada kizim cok şükür gayet iyi,sanki minyatür bir biblo gibi. Yatarak emziriyorum hastaneden 2200 gr çıkmıştık, sanırım biraz arttı.
Polycim kızımın adı da İdil oldu,eklersen sevinirim.
Gecmisi okuyamadim,dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim.dogum yapan arkadaşların gozuaydin.
yaaaaa benim dudağım uçukladıııııııııııııııııııı( sabah bi kalktım fısss şiştiiiiiiii....sinir sıkıntı işte çıktı bi yerden
benm de son kontrolüm dündü. doktorum "pazartesi görüşürüz, seni kıtır kıtır kesiciğiz" dedi bana içim bi hoş oldu.dünden beri de boğazım ağrıyor, umarım hastalanmam. cumartesi ağda işini halletmeyi düşünüyorum. üstelik bi de kahvaltıya misafirlerim var. tam da günü yani
sende doğuracan hala misafir ağırlıyosun...yatıp dinlensene..madem hasta gibisinde...bari sıcak sıcak bişiler iç...
sende doğuracan hala misafir ağırlıyosun...yatıp dinlensene..madem hasta gibisinde...bari sıcak sıcak bişiler iç...
canım odayı bilmiorum ama dolapların içine vanilya koy bi bnm aldı kokuyu çokta güzel tatlı tatlı kokuo şimdi çay tabaklarıyla koy
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
nasıl vanilyaa...keklere koyduklarımızdan mıı..hani paketlii
off sorma yaa misafirlerden çok çektim bu ara.
sıcak sıcak rezene çayımı içtim az önce. boğazıma da iyi geliyor. günler geçmiyor artık. dün gece hemen hemen hiç uyuyamadım. sürekli aklımda, nasıl olucak, neler yapılıcak, ya şöyle olursa böyle olursa...
evet canım ondann hemen koy ancak 3 5 güne etki eder
cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasipetsin inşallah....Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
uhdecim senin adına cok sevindim cnm meleklerine kavuştun darısı başımıza bu sitede uzun zaman birlikteydik senin haberini almak benim için önemliydi rabbim Analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...bu arada isimlerde cok güzel olmuş...selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
nigoli cim ve d_m_f cim teşeküür ederim cevaplarınız için...
kendime ve yediklerime daha fazla dikkat edecem...bebek zaten çok aşagıdaymış.. dr demese de anlaşılıyor zaten göbeğimden...oğlum 4 hafta kadar dayansa keşke tabi sağlıklı olsunda...
dün bir soru sormuştum ama topik yoğun değildi birde sevgililer günü muhabbetinden kaynadı gitti...
şeyi merak ediyorum... hafta hafta hamilelik sitelerinde 36. haftadan sonra bebek fazla kilo almıyor görünüyor... yani haftada 100 gr gibi bir artma oluyor. böylemi oluyor takıntımdan değil merakımdan soruyorum...
tamam hemen koyiimm..çay tabağına koyiim dolabın içine..
biliyorum canım eşimde grafiker... çok zor iş bende grafik mezunuyum ne stresli bir işiniz var biliyorum...
dikkat isteyen bir iştir... hayırlısı olsun... evet doğru misafirin geldiğinde seni çok özlemiştik biraz daha çalış sen...
sizlere inanmıyorum, eğer bebeğin doğduktan sonra solunum problemi yaşarsa, allerjik bir bünyesi olursa, bronşit ve zatüreye yakalanırsa, çok sık hasta olursa sakın üzülmeyin SUÇLUSU SENSİN....
hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım, sokakta yürürken önümde yürüyen adamın elinde sigara varsa dumanını solumayayım diye yolumu değiştirdim, eşim yanımda hiç içmedi ve hiç içirmedi, evimizde içilmezdi zaten evlerinin içinde sigara içenlerin evine dahi gitmedik.
canım istemiyormu istiyor, hamileliğim boyuncada istedi , şimdi deli gibi istiyor ama ben içmezsem ölmem, sağlığım bozulmaz ama içersem kızımın sağlığı bozulacak, nasıl kıyarım ona ve nasıl kıyıyorsunuz içinizdeki canlarınıza...
canım ve canlarım, toplamda göğüs pedlerine vereceğiniz paraların çok daha azını bir kerede göğüs kalkanına verin diye şiddetle tavsiye ederim, her ikisinide kullandım ve göğüs kalkanının konforunu anlatamam, meme ucuna herşeyin temasını önlediğinden can acıması inanılmaz azalıyor ve ucundaki tahrişler hemen iyileşiyor, birkaç gecedir terleyince emzirme atletimi çıkarıp eşimin atletini giyiyorum daha ferah olsun diye ve mecburen kalkanı koyamıyor emzirme atleti onu tutuyor çünkü ve sabah kalktığımda kumaşın memeye sürtünmesinden dolayı canım yanmış oluyor, hemen kalkanı koyuyorum kendi atletimi giyip ve çok rahalıyorum.
.
merhaba arkadaşlar
bugün 37+3 oldum. artık hamileliğimin sonuna geldim. 16. haftadan beri yatıyorum ama açıkça söylemek gerekirse son bir aydır gezmeye başladım. dışarı çıkıp 1-2 saatliğine kendimi yormadan dolaşabiliyor arkadaşlarıma gidebiliyorum. rahim ağzını sadece dikiş tutmasına rağmen çok şükür bir problemle karşılaşmadım. serklaj işlemi gerçekten iyi yapılmış. şu an tek problemim bebeğim biraz küçükmüş yani ölçüleri 2-3 hafta geriden geliyor. dün bir gece hastanede yattım. bebeğin küçük olmasının gelişim geriliğinden mi kaynaklandığını araştırdılar. ama çok şükür kan akımları ve solunumu normal çıktı. yani bebek minyon tipli olacakmış. ama yinede endişeliyim. acaba sağlığı yerinde mi, doğduğunda bir problem yaşayacak mıyım bilmiyorum.bir de 32. haftaya kadar prof. dr. a gittim o böyle bir durumdan hiç bahsetmedi gelişimi gayet iyi dedi. doğumu üniv hast. de yapmak için polikiliniğe gitmeye başladığımda orada bu durum ortaya çıktı. yani bebeğin gelişimi sonradan mı durdu yaksa benim prof bu işten anlamadı mı. doğumdan sonra nasıl bir durumla karşılaşacağım bilmiyorum. bu arada sezeryan tarihim belli oldu. önümüzdeki hafta salı günü yani 21/02/2012 olarak tarih belirlendi.
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
inşaAllah tayinimiz ankaraya çıkarda ne ankaradan, ailemden ayrı kalırım nede kocamdan ayrı kalırım, bizim için dua edinde hayırlısıyla tayinimiz çıksın artık
kısmen haklı olabilirsin ama kadar kısmet . örneğin teyzem sigaraya agzını sürmez kimseleri içmez vs ama iki cocugundada solunum problemi astım vs var. içen tanıdıklarımınkinde bir şey yok.. sigarayla alakası yok kaderr.. bana doktorum 3 ila 5 tane iç birşey olmaz dedi ama ben içemedim ilk başlarda. savumuyorum iyi birşey değil ama
İÇEN HER BEBEK SAĞLIKSIZ OLCAK DEĞİL; İÇEN HER ANNE KÖTÜ DEĞİL! anlatmak istediğim bu!! kimse kimseye kıymıyor sen içmemişsin süper ama biz içtik diye tüü kaka kötü anne muamelesi hoş olmadı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?