- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.461
sağol canım, amiiin duan içinKolay gelsin canım,inş.tayininiz çıkar da ayrı kalmazsın ne ailenden ne de kocandan...
Canım çoook tşk edrim, inşaAllah dediğin gibi doğumdan sonrada görüşelim isterim, harika olurCanım hayırlısı ne ise ve gönlüne göre ne güzelse o olsun, bizim için de Ankarada olman güzel olur, bir görüşebileceğimiz arkadaşımız daha olur.
sağol canım, sanada kolay gelsinkolay gelsin masiva,bizde hazırlıklarımızı tamamladık sayılır.sen daha ankaraya gelmedin mi? ben geçen cuma gelmiştim kaç gündür alışveriş faslı yordu beni ama neyseki bitti şimdi .benim de annemin ceyizime hazırladığı lohusa nevresim takımı ütülenip hazırlanacak:) bu arada ulusta konya sokakta özalcan bebe var birde çukurambarda toker bebe eksiklerin varsa oralara bak derim.en ucuz fiyat ulusta.çok beğendiğim bir çanta vardı optimumda 155 dedi ulustan 75 tl aldım.aklında bulunsun.
inşaAllah canım, normalde ankaranın hiç bir özelliği yok gibi, ama sevdiklerimiz, dostlarımız, anılarımız orada olunca, doğma büyüme oralı olunca gönülde orada yaşamak istiyorgözünüz aydın kızlar, Allah analı babalı büyütsün...darısı başımıza artık...
uhde isimler de süper olmuş bu arada...
inşallah masivacım,inşallah, ben de aynı şeyi istanbul için diliyorum...
Slmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr
hadi gözün aydın, üzerinden baya bir yük kalktı, artık gönül rahatlığıyla bebişini beklersin inşaAllah, bu arada Uhde, Refika, gaye doğum yaptılar, cuma günüde mag34 yapacak inşaAllahSlmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr
ikiz bekleyen bir anne olarak darısı sana inşaAllah, senin günün belli miuhde cim bebişlerine kavuşmuşsun. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza...
hoşgeldinnn canımmm,aman iyi iyi artık iş güç kalmadı demek,artık dinlenme zamanı senin için. cok zorlandınmı tasınma sırasında?
yardıma gelen biri varmıydı?
kızlar biz randemuza gittik sabah.. dr um karnımı muayene ederken karnım öyle bir gerildi ki karnım şekliden şekile girdi...en son 32+1 iken 2100 idi kilosu ama dr umuz ultrasona sokmadı herşey normal dedi..fakat 2 haftayı da atlattık mı risk ortadan kalkıyor dedi..şimdi 33+3 üz...aslında şimdi de doğsa problem olmaaz dedi..biraz yoğun bakımda kalır o kadar dedi...
bu arada bebeğin kafası aşırı aşagıda imiş eliyle anladı...en fazla 4 hafta daha kalırmış göbeciğimde.yani 2 ila 4 hafta aradı doğumum olacak nasipse...kilosu da 2700 olur en fazla dedi...aslında çok kafama takmam ama şimdi erkek çocuk olunca minyon doğması ilerde de minyon bir delikanlı olması anlamına mı geliyor...çok vicdan azabı çekmeye başladımm o kadar çok düzenli yiyorum kii sütüm peyniirm meyvem balığım kesinlikle ihmal etmiyorum ama oğluım minyon olacakmışş..
sizce aradaki kilo farkını kapatırmı 2700 doğsa??? ..eşimin boyu 182 ben 164 üm...:44::44::44:
hadi gözün aydın, üzerinden baya bir yük kalktı, artık gönül rahatlığıyla bebişini beklersin inşaAllah, bu arada Uhde, Refika, gaye doğum yaptılar, cuma günüde mag34 yapacak inşaAllah
Merhaba kızlar,6 Şubat'ta epidural sezaryenle kızımı kucağıma aldım.cok şükür kizim2400gr doğdu ve kuveze gerek kalmadı.bende ise epiduralin 1000de1gorulen kacak riski olmuş .dogumdan sonra düne kadar gözümü bile açamadım.dun ve bugun biraz daha iyiyim.Halen daha oturmuyorum ve ayağa kalkamiyorum ama yatar pozisyonda gayet iyiyim. Bir haftaya kadar geçmezse kateterin takıldığı yerden kendi kanımı verecekler.
Buarada kizim cok şükür gayet iyi,sanki minyatür bir biblo gibi. Yatarak emziriyorum hastaneden 2200 gr çıkmıştık, sanırım biraz arttı.
Polycim kızımın adı da İdil oldu,eklersen sevinirim.
Gecmisi okuyamadim,dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim.dogum yapan arkadaşların gozuaydin.
Merhaba annecikler,Benim Prensesim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))) en son ayın 9nda akışkan bişi geldiğini söylemiştim,dr sorun yok birşey olmaz demişti ki......Akşamına suyum geldi.....37.haftada gece yarısı acil sezeryana girip 3245gr 46cm şipşirin tombul yanaklı bi kız çocuğum oldu:))))))))
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
Aşk olsun ben sana ne kötü muamelede bulunabilirim ki...
bu sabah doktorum programını izledim Kanal D de hatta sende onu izledikten sonra belki sigara konusunu konuşmak istedin sandım...
ben içenlere kötü demedim. dayımın kızı hamile duydum sigara içiyormuş çok üzüldüm üzücü bişey yani bu... sonuçta iyi bişey değil. sabah doktor bile dedi kansere yol açabilecek en tehlikeli madde sigara zaten kafanızda bitirmeden sigarayı boşuna bırakmayın kendinize zarar verirsiniz dedi... sen içebilirsin canım. ben karışamam tabiki sadece fikrimi söyledim... ben hayatımda hiç sigara içmedim evde eşim içiyor balkonda sigara içerken bile yanında olmamı istemiyor o duman bile yeter içmiş kadar olurum...
sanada tü kaka anne kötü anne demedim... kimin ne kadar ilgili, düşünceli olduğu kimseyi ilgilendirmez...
tabikide evladını düşünüyorsundur ama keşke ara verseydin demek istedim... tercih senin tü kaka kötü anne olayı üstüne basa basa söylüyorum tamamen senin yanlış anlaman.
zaten bir yanlış anlaman daha olmuştu sabah beni burda dışlıyorlar dedin ben sen kendini kötü hissetmeyesin diye yeni geldin alış diye sabahtan beri sorularına cevap verdim ama sanırım sorularına cevap versekte suç. cevap vermesekte suç...
suçum olmadığı halde seni kırdıysam af ola... kusura bakma beni tamamen yanlış anladın...
Allaha emanet ol. sana hayırlı doğumlar dilerim... bundan sonrada ikimizde birbirmizin sorularına cvp vermeyiz olur biter arkadaşım...
sana hayırlı akşamlar...[/B]
Mrb arkadaslar ben 23 yasımdayım..18 haftalıkken 4 lü test yaptırdım.ama sonuç moralımı cok bozdu.down sendromu 1/270 sınır benımkı 1/301 cıktı....yasıma göre 1/1420 lerde cıkması grekıyormuş ama dusuk cıktı...dr ayrıntılı usg önerdii..benım gıbı aynı sorunu yasayanlarrrrrrrrr lutfen yazsın cvp
Hoşbuldukk canımm ,nakliyeciler işlerini çok iyi yaptılar sabah 8 de geldiler öğlen 1 de büyük eşylar yerleşmiş bi şekilde bitirdiler taşımayı annemle kardeşim de küçük eşyaları yerleştirdi dün tamamen bitti işler çok şükür bu gün ayaklarımı uzatıp yattım neti az önce bağladılar hemen kendimi buraya attım yeni bebişler gelmiş galiba benim karnım acaip aşağı indi yürüken kasıklarımda acaip baskı hiss ediyorum biraz yusuf yusuf oldumm:18::18:
Mrb arkadaslar ben 23 yasımdayım..18 haftalıkken 4 lü test yaptırdım.ama sonuç moralımı cok bozdu.down sendromu 1/270 sınır benımkı 1/301 cıktı....yasıma göre 1/1420 lerde cıkması grekıyormuş ama dusuk cıktı...dr ayrıntılı usg önerdii..benım gıbı aynı sorunu yasayanlarrrrrrrrr lutfen yazsın cvp
ohh ohh yardımcıların ii iş yapmıs o zamanevet kuzum yaaa masallah bir sürü bebişimiz oldu,Allah hepsine uzun saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahh. senin neden karnın insin ki asagı daha cok erken? cok mu yordun kendini ? doktoruna sordun mu peki? annemmm dikkatli ol sen az daha sabret vakti var daha miniğinn. doktorun muayene etti mi,çünkü onlar anlıyorlar bebek dogum kanalına girdi mi,kasıklara yaslandı mı diye. sen korkma sakın bebiş gelecegi vakti iyi bilir. sen uzan dinlen,net te geldi ohh daha ne istiyorsun burda konusurken bi bakmısız 1 ay geçmiş bilee
E hoş geldin bak doktor da ne güzel moral vermiş, hastane araştırmaların nasıl gidiyor
Aşk olsun ben sana ne kötü muamelede bulunabilirim ki...
bu sabah doktorum programını izledim Kanal D de hatta sende onu izledikten sonra belki sigara konusunu konuşmak istedin sandım...
ben içenlere kötü demedim. dayımın kızı hamile duydum sigara içiyormuş çok üzüldüm üzücü bişey yani bu... sonuçta iyi bişey değil. sabah doktor bile dedi kansere yol açabilecek en tehlikeli madde sigara zaten kafanızda bitirmeden sigarayı boşuna bırakmayın kendinize zarar verirsiniz dedi... sen içebilirsin canım. ben karışamam tabiki sadece fikrimi söyledim... ben hayatımda hiç sigara içmedim evde eşim içiyor balkonda sigara içerken bile yanında olmamı istemiyor o duman bile yeter içmiş kadar olurum...
sanada tü kaka anne kötü anne demedim... kimin ne kadar ilgili, düşünceli olduğu kimseyi ilgilendirmez...
tabikide evladını düşünüyorsundur ama keşke ara verseydin demek istedim... tercih senin tü kaka kötü anne olayı üstüne basa basa söylüyorum tamamen senin yanlış anlaman.
zaten bir yanlış anlaman daha olmuştu sabah beni burda dışlıyorlar dedin ben sen kendini kötü hissetmeyesin diye yeni geldin alış diye sabahtan beri sorularına cevap verdim ama sanırım sorularına cevap versekte suç. cevap vermesekte suç...
suçum olmadığı halde seni kırdıysam af ola... kusura bakma beni tamamen yanlış anladın...
Allaha emanet ol. sana hayırlı doğumlar dilerim... bundan sonrada ikimizde birbirmizin sorularına cvp vermeyiz olur biter arkadaşım...
sana hayırlı akşamlar...[/B]
Canım en son geçen hafta çarşamba gitmiştim doktora ama her ne kadar da yardım etseler cuma gününden beri çok yoruldum hep ayakta kaldım ve indiğini çok net anlıyorum aynaya da bakınca çok net anlaşılıyor kuzum bi sonraki randevumuz da haftaya çarşamba ayağa kalkınca acaip bi baskı var çok ayakta kaldımda ondan mı ne bilmiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?