2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsin canım,inş.tayininiz çıkar da ayrı kalmazsın ne ailenden ne de kocandan...
sağol canım, amiiin duan için

Canım hayırlısı ne ise ve gönlüne göre ne güzelse o olsun, bizim için de Ankarada olman güzel olur, bir görüşebileceğimiz arkadaşımız daha olur.
Canım çoook tşk edrim, inşaAllah dediğin gibi doğumdan sonrada görüşelim isterim, harika olur

sağol canım, sanada kolay gelsin, zor olmuştur senin için, biz hazırlıklarımızı ocak ayında açıköğretim sınavına girdiğiim zaman yapmıştık, iyikide yapmışız, çünkü haftaya bir aksilik olmazsa antalyadayım, sonraki haftalarda daha zor olurdu hazırlıklar... bizde ulustan yaptık, bu arada ben kol çantası almadım, geçen gittiğimde nasılbirşey alşacağım konusunda kararsız kalmıştım, ama şimdi cicili-bicili bebekli birşey istemediğime karar verdim, normaldede kullanabileceğim büyük bir çanta istiyorum, senin ki öyle mi,ulusta nereden aldınız:44:

inşaAllah canım, normalde ankaranın hiç bir özelliği yok gibi, ama sevdiklerimiz, dostlarımız, anılarımız orada olunca, doğma büyüme oralı olunca gönülde orada yaşamak istiyor, inşaAllah sende hayırlısıyla en kısa zamanda İstanbula gidersin

Slmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr

hoşgeldinnn canımmm,aman iyi iyi artık iş güç kalmadı demek,artık dinlenme zamanı senin için. cok zorlandınmı tasınma sırasında?
yardıma gelen biri varmıydı?

Slmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr
hadi gözün aydın, üzerinden baya bir yük kalktı, artık gönül rahatlığıyla bebişini beklersin inşaAllah, bu arada Uhde, Refika, gaye doğum yaptılar, cuma günüde mag34 yapacak inşaAllah

herkese ii akşamlar...
en sonunda bızde yerımıze oturduk :)
sabahtan berı full enerjıkım allah bozmasın
hastane cantamızdakı kıyafetlerımızı yıkadım utuledım, yatak odamı tamamen dolapları ındırdım temızledım gıyılmıyceklerı ayırdım yerlestırdım. sabah 10 da baslamıstım yavas yavas yaparken saat 7 oldu :)
şimdi oğluşumla muhteşem yuzyılın baslamasını beklıycez :)

hoşgeldinnn canımmm,aman iyi iyi artık iş güç kalmadı demek,artık dinlenme zamanı senin için. cok zorlandınmı tasınma sırasında?
yardıma gelen biri varmıydı?

Hoşbuldukk canımm ,nakliyeciler işlerini çok iyi yaptılar sabah 8 de geldiler öğlen 1 de büyük eşylar yerleşmiş bi şekilde bitirdiler taşımayı annemle kardeşim de küçük eşyaları yerleştirdi dün tamamen bitti işler çok şükür bu gün ayaklarımı uzatıp yattım neti az önce bağladılar hemen kendimi buraya attım yeni bebişler gelmiş galiba benim karnım acaip aşağı indi yürüken kasıklarımda acaip baskı hiss ediyorum biraz yusuf yusuf oldumm:18::18:

çok alemsın canım yaa mınyon olsun daha ıyı işte genc gösterir yaşlanınca:)şaka bır tarafa sağlıklı olsunda mınyon olsun zayıf olsun.ama kıloyla ılerkı yaşın bır ılgısı yok öle olsaydı ben şimdiye eşindende uzun olurdum ama 1.58im:)ben 4.600 dogmuşumda:):):)

hadi gözün aydın, üzerinden baya bir yük kalktı, artık gönül rahatlığıyla bebişini beklersin inşaAllah, bu arada Uhde, Refika, gaye doğum yaptılar, cuma günüde mag34 yapacak inşaAllah

Ohh ohh maşallah yüce rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza

Kızlar malum bölge temizliğinde bişey sormak istiyorum jilet çok kötü kaşındırıyor normal düşünüyorum çok kaşıntı olur birde dikiş falan olursa dayanılmaz herhalde ağdaya gitmeyede korkuyorum kardeşim bi krem almış sürüyor 10 dk bekleyip siliyor ondan yapsam bi sakıncası olurmu ya çok kolay geldi o bana bide yumuşacık yapıyormuş :44:

Mrb arkadaslar ben 23 yasımdayım..18 haftalıkken 4 lü test yaptırdım.ama sonuç moralımı cok bozdu.down sendromu 1/270 sınır benımkı 1/301 cıktı....yasıma göre 1/1420 lerde cıkması grekıyormuş ama dusuk cıktı...dr ayrıntılı usg önerdii..benım gıbı aynı sorunu yasayanlarrrrrrrrr lutfen yazsın cvp

Allah analı babalı büyütsün... nazarlardan saklasın rabbim.. sanada şifa versin Rabbim en kısa zamanda toparlanırsın inş.

seninkinide Allah analı babalı büyütsün... nazarlardan saklasın rabbim.. gaz problemi iççinde rezene çayı tüketbilirsin sana ve bebeğine çok iyi geliyormuş.. emince gaz problemi çok yasamıyormuş.. neden sezeryan oldu acil?

seninde bebeğini Allah analı babalı büyütsün.. nazarlardan saklasın rabbim.. sezeryan oldu sanırım senin?

ben sana bişidemedim ki? sana yazdıgım kısım grafikerlik olan kısmı sen beni yargılamadın falan. yanlış anlamışssın senle alakalı değil malkoc_ga nick li arkadaa ayzıdm onu.. .

Son düzenleme:

ccanım bunları kafana takıpta bebişi ve kendını uzme.bunların sadece bır ıhtımal oldugunu düşün.kesın bır bılgı degıl sadece bır ıhtımal ve kontrol amaclı ayrıntılı olcaksın ayrıntılıyı olunca rahatlarsın inşallah.sadece dua et yeter.RABBİM hepimize saglıklı bebekler versın.

ohh ohh yardımcıların ii iş yapmıs o zaman evet kuzum yaaa masallah bir sürü bebişimiz oldu,Allah hepsine uzun saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahh. senin neden karnın insin ki asagı daha cok erken? cok mu yordun kendini ? doktoruna sordun mu peki? annemmm dikkatli ol sen az daha sabret vakti var daha miniğinn. doktorun muayene etti mi,çünkü onlar anlıyorlar bebek dogum kanalına girdi mi,kasıklara yaslandı mı diye. sen korkma sakın bebiş gelecegi vakti iyi bilir. sen uzan dinlen,net te geldi ohh daha ne istiyorsun burda konusurken bi bakmısız 1 ay geçmiş bilee

merhaba canını sıkma inşallah birşeyi yoktur. çıkabiliyormuş böyle ama kesin sonuç değil. Rabbime emanet meleklerimiz. bol bol dua et.

Canım en son geçen hafta çarşamba gitmiştim doktora ama her ne kadar da yardım etseler cuma gününden beri çok yoruldum hep ayakta kaldım ve indiğini çok net anlıyorum aynaya da bakınca çok net anlaşılıyor kuzum bi sonraki randevumuz da haftaya çarşamba ayağa kalkınca acaip bi baskı var çok ayakta kaldımda ondan mı ne bilmiyorum :18:

Benim ikili test ve uclu testlerim yapıldı ve sonucta benim de oranlarım yuksek cıktı , birde cocugumun en alttan bir kaburgası eksik oldugu anlasıldı ve bu oranı dahada yukseltti , benden karından sıvı alımının yapılmasıyla gerceklesen testten yaptırmam istendi ve cocugum hasta ise gebeligimi sonlandıra bilme hakkım oldugu belirtildi.Zor bir karardı benim icin ama bi karara varmıstım.Ve cocugumun olmasını 2 sene beklemiştim ,Allahtan gelmiş olanı , hemde artık ellenmiş ayaklanmıs bir canlıyı hayatımdan silemezdim.Istenilen testi yaptırsamda , sonuc kotu cıksada bu cocugu aldırmıycam dedim.Bu yuzden bu testide yaptırmadım.Cunku karından alınan sıvı sırasında bebegin zarar gorecegi , duşme riskinin oldugunu biliyordum .Su anda son 2 haftamdayım.Gelişimi gayet iyi gidiyor ve ben inannıyorumki Allahın iznşyle bebegim saglıkla dunyaya gelecek.

Anam ne olur ya bir gergin konu daha yaratmayalım, kasılıyorum burada ben, farkındaysanız ben hiç bir gergin konuda yorum bile yapmıyorum, fikrim varsa, savunmam varsa bile içimde tutuyorum, ne olur kızlar ya, hepimiz hassasız.

yaa daha cok varmıs randevu na. annemm sen korkma dur inse bile hemen dogcak dye bse yokki. sen sıkma canını bebiş de stres yapmasın orda.yoruldun sonucta nekdr yardım etselerde,ev senin evin mutlaka zorlamıssındır kendini. kasıklarında baskı var sadece dmi,sancın yok. artık bir cogumuz baskıyı hissediyoruz çnkü iice agırlastı minikler. sen iyi düşün iyi olsun. artık az cok doguma hazır sayılırlar,sakın kendine dert etme kuzum benim. bebiş annesinin yoruldugunu hissetmiştir yavrum benim,o yuzden anne dinlen diyordur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…