2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

E hoş geldin bak doktor da ne güzel moral vermiş, hastane araştırmaların nasıl gidiyor
hoşbuldummm hastane araştırmıyorum doktor araştırmıyorum NORMAL DOĞUMA karar verdim ki inşallah aksi bir düşünce ile karşılaşmam.güzel normal doğum hikayeleri okuyorum vs hayırlısı artık bakalım zaman ne göstercek..

Rabbim sabrının karşılığını verecektir..

Hoş geldin kız özlediydik seni.

maşallah 4600 gr mııı offf sakın normal doğum deme..
sen de alemsin yaşlanınca genç göstrek haaa bu tarafını hiç düşünmemmiştim.

canım ablam dr benim türkiyede onu aradım söledim.. epey azarladı beni..kızzımmm ne güzel pırt diye doğuruursun dedi...kilosuna da normal dedi 37 de doğacak çocuğun kilosu zaten o civarlarda olur dedi...gebelikorg da hafta hafta gebelik takvimine bak dedi..o zaman içim rahatladı..

arkadaşla yanlış anlaşılma oldu. ben ona başka bişi dedim o başka birine yazdıgımı anlamış.özelden de yazdım problem yok yani.

ağda doğumu etikler diyemi korkuyorsun acıdan dolayımı? doktoruna danış istersen o tarz tüy dökücüler zararlı diye biliyorum. ben 37 38 . hafta gidipagda yaptırmayı düşünüyorum ki anca 1 1.5 ayda cıkıyor zaten.

ikiz bekleyen bir anne olarak darısı sana inşaAllah, senin günün belli mi

sağol canım benim pazartesi kontrolüm var günümüz o zaman belli olacak. Vallahi doğumlar olunca heycanlanıyorum.Allahm hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah...

Yok kuzum sancı yok kızım da hareketli bişi yoktor inş. sadece belimde çok ağrı var bah sesim soluğum çıkmazsa kontrol edin beni doğurmuş olabilirim
Hoş geldin kız özlediydik seni.

Hoşbuldukk kuzum bende özledim yaa kendimi derselerden baya geride kalmış öğrenci gibi hiss ediyorum hiç bişilerden haberim yokk :)))

Ağdadan oldum olası çok korkuyorum kuzum normalde evde epilasyon aletiyle yapıyordum sonra jilete geçiş yaptım göbekten aşağıları görmeyince ama oda çook kötü ya bide hemen çıkıyor herşeyi göze alıp gitsem mi ağdaya :44:

kusumm gecen bizde Ayçayla onu konustuk. bende agdaya gidicem kesin kararlıyım doktorlarımıza da sorduk Emla diye bi krem var,uyusturuyor sürdügün bölgeyi sonra agrın sızın olmuyor. anestezi lerde kullanılan bir krem. bzim doktorlar OK verdi sende bi sor doktoruna istersen,sonra rahat rahat yaparız agdayı. tüy dökücü kullanma annemm bene gecen kullandım mecburiyetten,sonra doktorum cok kızdı bana. jilet zaten artık ne mümkün ben göbegimi zor görüyorum hem zaten hemencecik cıkıcak lohusa kadın nasıl zırt pırt temizlik yapsın ki oraya.

hım bende epilasyon aleti ile mümkün değil yapamam. cok canımı yakıyor tek tek cekiyor. ağdaya yıllarca gittim lazer yaptırdım tam bitti sayılır hamile kaldım ve bıraktım jilet kulandım ama 2 güne bi ugraşmak cidden zor olmaya başladı ve artık göremiyorumda kendimi kesip biçmeye başladım gittim ağdaya 2 3 hafta oluyor birde doğuma yakın giderim işte sonra normale döndüğümde lazere devam :)
herşeyi göze alıp git bence rahat edersin lohusalıgın çıkana kadar nerdeyse..

slm kızlar..ben de bugün pek bi enerjiktim evi güzelce temizledim şimdi de kendimi temizleyeceğim yarın doktor randevum var da o yüzden:26:

öncelikle uhde ve refika ya bebişleri için gözün aydın diyeyim ne mutlu onlara artık kavuştular ve vay bee diyorum ne çabuk geçmiş burda sizinle zaman...

sigara olayına gelince ben de hamileliğim kesinleşince bıraktım ama doğumdan sonra içicem çok seviyorum sigara içmeyizaten 9 ay boyunca onun hayaliyle yaşadım alıcam türk kahvemi yanıma gece herkes uyurken çıkıcam balkonuma manzaraya karşı ohhh püfür püfürr içicem valla...ama tabiki çocuklarıma ve eşime farkettirmeden....benim komşum hamileyken de içti şimdi emzirirken de içmeye devam ediyor herkesin kendi tercihi tabi ki bişey olacağı varsa zaten olur bebeklerimize ama gene de ben vicdan azabı çekmemek için bıraktım fakat ne zor bişey olduğunu bildiğim için içenlere hiiç bişey demeye hakkım yokk en azından onlar da kendilerince azaltmışlardır zaten değil mi???

sağol canım benim pazartesi kontrolüm var günümüz o zaman belli olacak. Vallahi doğumlar olunca heycanlanıyorum.Allahm hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah...
amiiin canım amiiin,inşaAllah sende hayırlı bir zamanda bebişini kucağına alırsın

Ben kendime ayna aldım o iş için çok komik bi durum oluyor banyoda ama ağdaya gitcem herşeyi göze alarak:)
Mervişko- Azeri bebek kaçıncı haftalarda aşağı iner ki:44:
Ayy kuzum bilmem ki ama benimki çok indi biraz tırstımm :)

Evet kuzum öyle yapıcam

Kızlar ben gidip yemek yeyim hepinizi çook öptüm yarın görüşürüz

Canım ya sana özelden mesaj göndermek istiyorum ama şu mesaj çıkıyor

AnneyimBen isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için AnneyimBen isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

mesaj kutunu boşaltırsan sevinirim

Maşaallah Allah analı babalı hayırlı mutlu uzun ömürler nasipetsin. Darısı bizlerin başımıza inşaallah hayırlısıyla.

merhaba arkadaşalar bende bir mart annesi olarak yazılarınızı her zaman takib ediyorum ama pek aktif bir kullanıcı değilim bazen yazıyorum,benimde bugün 36. haftam bitti kısmetse 37 olduk yaa komik bişey söylemek istiyorum ben sizlerdede oluyomu bilemiyorum arkadaşlar hep bakımlı,makyajlı,saç baş yapılı gezmek istiyorum ama öyle böyle değil evin içinde düğüne gider gibi makyajlı saçlarımı şekilden şekile sokmalar falan yani coştummu nedir anlamadım ben normalde evde değil makyaj yapmak kırk yılın başı özel bişey olacakta makyaj yapıcam anlayamıyorum kendimi artık,eşim bile delirdimi bu kadın diyor tuhaf tuhaf bakışlarını yakalıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…