- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.481
hoşbuldummm hastane araştırmıyorum doktor araştırmıyorum NORMAL DOĞUMA karar verdim ki inşallah aksi bir düşünce ile karşılaşmam.güzel normal doğum hikayeleri okuyorum vsE hoş geldin bak doktor da ne güzel moral vermiş, hastane araştırmaların nasıl gidiyor
Benim ikili test ve uclu testlerim yapıldı ve sonucta benim de oranlarım yuksek cıktı , birde cocugumun en alttan bir kaburgası eksik oldugu anlasıldı ve bu oranı dahada yukseltti , benden karından sıvı alımının yapılmasıyla gerceklesen testten yaptırmam istendi ve cocugum hasta ise gebeligimi sonlandıra bilme hakkım oldugu belirtildi.Zor bir karardı benim icin ama bi karara varmıstım.Ve cocugumun olmasını 2 sene beklemiştim ,Allahtan gelmiş olanı , hemde artık ellenmiş ayaklanmıs bir canlıyı hayatımdan silemezdim.Istenilen testi yaptırsamda , sonuc kotu cıksada bu cocugu aldırmıycam dedim.Bu yuzden bu testide yaptırmadım.Cunku karından alınan sıvı sırasında bebegin zarar gorecegi , duşme riskinin oldugunu biliyordum .Su anda son 2 haftamdayım.Gelişimi gayet iyi gidiyor ve ben inannıyorumki Allahın iznşyle bebegim saglıkla dunyaya gelecek.
Hoşbuldukk canımm ,nakliyeciler işlerini çok iyi yaptılar sabah 8 de geldiler öğlen 1 de büyük eşylar yerleşmiş bi şekilde bitirdiler taşımayı annemle kardeşim de küçük eşyaları yerleştirdi dün tamamen bitti işler çok şükür bu gün ayaklarımı uzatıp yattım neti az önce bağladılar hemen kendimi buraya attım yeni bebişler gelmiş galiba benim karnım acaip aşağı indi yürüken kasıklarımda acaip baskı hiss ediyorum biraz yusuf yusuf oldumm:18::18:
çok alemsın canım yaa mınyon olsun daha ıyı işte genc gösterir yaşlanınca:)şaka bır tarafa sağlıklı olsunda mınyon olsun zayıf olsun.ama kıloyla ılerkı yaşın bır ılgısı yok öle olsaydı ben şimdiye eşindende uzun olurdum ama 1.58im:)ben 4.600 dogmuşumda:):):)
Anam ne olur ya bir gergin konu daha yaratmayalım, kasılıyorum burada ben, farkındaysanız ben hiç bir gergin konuda yorum bile yapmıyorum, fikrim varsa, savunmam varsa bile içimde tutuyorum, ne olur kızlar ya, hepimiz hassasız.
Kızlar malum bölge temizliğinde bişey sormak istiyorum jilet çok kötü kaşındırıyor normal düşünüyorum çok kaşıntı olur birde dikiş falan olursa dayanılmaz herhalde ağdaya gitmeyede korkuyorum kardeşim bi krem almış sürüyor 10 dk bekleyip siliyor ondan yapsam bi sakıncası olurmu ya çok kolay geldi o bana bide yumuşacık yapıyormuş :44:
ikiz bekleyen bir anne olarak darısı sana inşaAllah, senin günün belli mi
yaa daha cok varmıs randevu na. annemm sen korkma dur inse bile hemen dogcak dye bse yokki. sen sıkma canını bebiş de stres yapmasın orda.yoruldun sonucta nekdr yardım etselerde,ev senin evin mutlaka zorlamıssındır kendini. kasıklarında baskı var sadece dmi,sancın yok. artık bir cogumuz baskıyı hissediyoruz çnkü iice agırlastı minikler. sen iyi düşün iyi olsun. artık az cok doguma hazır sayılırlar,sakın kendine dert etme kuzum benim.bebiş annesinin yoruldugunu hissetmiştir yavrum benim,o yuzden anne dinlen diyordur sana.
Hoş geldin kız özlediydik seni.
ağda doğumu etikler diyemi korkuyorsun acıdan dolayımı? doktoruna danış istersen o tarz tüy dökücüler zararlı diye biliyorum. ben 37 38 . hafta gidipagda yaptırmayı düşünüyorum ki anca 1 1.5 ayda cıkıyor zaten.
Yok kuzum sancı yok kızım da hareketli bişi yoktor inş. sadece belimde çok ağrı var bah sesim soluğum çıkmazsa kontrol edin beni doğurmuş olabilirim
yok yok dur durdugun yerde ne dogurmasıı, sana derken ben dogurursam hiç şaşırma ne zaman büyük konussam basıma geliyo çünkümasallah kızına annesi belinin agrısı yorgunluktandır kuzucum.
Ağdadan oldum olası çok korkuyorum kuzum normalde evde epilasyon aletiyle yapıyordum sonra jilete geçiş yaptım göbekten aşağıları görmeyince ama oda çook kötü ya bide hemen çıkıyor herşeyi göze alıp gitsem mi ağdaya :44:
Ağdadan oldum olası çok korkuyorum kuzum normalde evde epilasyon aletiyle yapıyordum sonra jilete geçiş yaptım göbekten aşağıları görmeyince ama oda çook kötü ya bide hemen çıkıyor herşeyi göze alıp gitsem mi ağdaya :44:
yok yok dur durdugun yerde ne dogurmasıı, sana derken ben dogurursam hiç şaşırma ne zaman büyük konussam basıma geliyo çünkümasallah kızına annesi belinin agrısı yorgunluktandır kuzucum.
amiiin canım amiiin,inşaAllah sende hayırlı bir zamanda bebişini kucağına alırsınsağol canım benim pazartesi kontrolüm var günümüz o zaman belli olacak. Vallahi doğumlar olunca heycanlanıyorum.Allahm hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah...
kusumm gecen bizde Ayçayla onu konustuk. bende agdaya gidicem kesin kararlıyım doktorlarımıza da sorduk Emla diye bi krem var,uyusturuyor sürdügün bölgeyi sonra agrın sızın olmuyor. anestezi lerde kullanılan bir krem. bzim doktorlar OK verdi sende bi sor doktoruna istersen,sonra rahat rahat yaparız agdayı. tüy dökücü kullanma annemm bene gecen kullandım mecburiyetten,sonra doktorum cok kızdı bana. jilet zaten artık ne mümkün ben göbegimi zor görüyorumhem zaten hemencecik cıkıcak lohusa kadın nasıl zırt pırt temizlik yapsın ki oraya.
Ayy kuzum bilmem ki ama benimki çok indi biraz tırstımm :)Mervişko- Azeri bebek kaçıncı haftalarda aşağı iner ki:44:
hım bende epilasyon aleti ile mümkün değil yapamam. cok canımı yakıyor tek tek cekiyor. ağdaya yıllarca gittim lazer yaptırdım tam bitti sayılır hamile kaldım ve bıraktım jilet kulandım ama 2 güne bi ugraşmak cidden zor olmaya başladı ve artık göremiyorumda kendimi kesip biçmeye başladım gittim ağdaya 2 3 hafta oluyor birde doğuma yakın giderim işte sonra normale döndüğümde lazere devam :)
herşeyi göze alıp git bence rahat edersin lohusalıgın çıkana kadar nerdeyse..
Mervişko- Azeri bebek kaçıncı haftalarda aşağı iner ki:44:
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?