- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.501
hmmm benimde aynı duruyorda, merak ettim, tşk ederimbebeğimm tam bilmiyorum ama doguma yakın diyor doktorum hafta vermedi. bizde daha 35 teyiz vaktimiz var sanırım. benm göbüş dimdik duruyo herzamanki yerinde
slm kızlar..ben de bugün pek bi enerjiktim evi güzelce temizledim şimdi de kendimi temizleyeceğim yarın doktor randevum var da o yüzden:26:
öncelikle uhde ve refika ya bebişleri için gözün aydın diyeyim ne mutlu onlara artık kavuştular ve vay bee diyorum ne çabuk geçmiş burda sizinle zaman...
sigara olayına gelince ben de hamileliğim kesinleşince bıraktım ama doğumdan sonra içicem çok seviyorum sigara içmeyizaten 9 ay boyunca onun hayaliyle yaşadım alıcam türk kahvemi yanıma gece herkes uyurken çıkıcam balkonuma manzaraya karşı ohhh püfür püfürr içicem valla... ama tabiki çocuklarıma ve eşime farkettirmeden....benim komşum hamileyken de içti şimdi emzirirken de içmeye devam ediyor herkesin kendi tercihi tabi ki bişey olacağı varsa zaten olur bebeklerimize ama gene de ben vicdan azabı çekmemek için bıraktım fakat ne zor bişey olduğunu bildiğim için içenlere hiiç bişey demeye hakkım yokk en azından onlar da kendilerince azaltmışlardır zaten değil mi???
Neyse arkadaşlar ben artık kaçar, bir kaç günün yorgunluğundan olsa gerek bugün canım hiç iş yapmak istemedi, ama kalksam iyi olacak, çünkü makinaya çamaşır atılacak, kuruyan çamaşırlar toplanıp ütülenecek ve akşama eşim gelincede sandığımdan annemin çeyizime yaptırdığı lohusa nevresim takımını çıkaracağız, ve yavaş yavaş bavul hazırlanacak, yarın son gün, inşaAllah cuma günü ankaradayım, ankarada olmak güzelde eşimden baya bir ayrı kalacağım, o dokunuyorinşaAllah tayinimiz ankaraya çıkarda ne ankaradan, ailemden ayrı kalırım nede kocamdan ayrı kalırım, bizim için dua edinde hayırlısıyla tayinimiz çıksın artık
kolay gelsin masiva,bizde hazırlıklarımızı tamamladık sayılır.sen daha ankaraya gelmedin mi? ben geçen cuma gelmiştim kaç gündür alışveriş faslı yordu beni ama neyseki bitti şimdi .benim de annemin ceyizime hazırladığı lohusa nevresim takımı ütülenip hazırlanacak:) bu arada ulusta konya sokakta özalcan bebe var birde çukurambarda toker bebe eksiklerin varsa oralara bak derim.en ucuz fiyat ulusta.çok beğendiğim bir çanta vardı optimumda 155 dedi ulustan 75 tl aldım.aklında bulunsun.
selam kızlarrr benim meleklerimde 13 şubat günü geldilerrr prensim ve prensesim benimle birlikteler çok şükür sağlıkları gayet iyi evimizdeyiz isim konusunda karar verememiştik belli oldu oğlum ADA kızım KUMSAL oldu Allahım herkese nasip etsin inş.....çok ama çok güzel tarifi imkansız duyguymuşş bunlarrrr fırsat bulunca yeniden girerimmmm
bendede var o kremden..sürsemmi die düşündüm...bişi olmaz herhalde azıcık sürsem...çok kaşınıyo çünkü...
merhaba arkadaşalar bende bir mart annesi olarak yazılarınızı her zaman takib ediyorum ama pek aktif bir kullanıcı değilim bazen yazıyorum,benimde bugün 36. haftam bitti kısmetse 37 olduk yaa komik bişey söylemek istiyorum ben sizlerdede oluyomu bilemiyorum arkadaşlar hep bakımlı,makyajlı,saç baş yapılı gezmek istiyorum ama öyle böyle değil evin içinde düğüne gider gibimakyajlı saçlarımı şekilden şekile sokmalar falan yani coştummu nedir anlamadım ben normalde evde değil makyaj yapmak kırk yılın başı özel bişey olacakta makyaj yapıcam anlayamıyorum kendimi artık,eşim bile delirdimi bu kadın diyor tuhaf tuhaf bakışlarını yakalıyorum bazen
Ağdadan oldum olası çok korkuyorum kuzum normalde evde epilasyon aletiyle yapıyordum sonra jilete geçiş yaptım göbekten aşağıları görmeyince ama oda çook kötü ya bide hemen çıkıyor herşeyi göze alıp gitsem mi ağdaya :44:
hım bende epilasyon aleti ile mümkün değil yapamam. cok canımı yakıyor tek tek cekiyor. ağdaya yıllarca gittim lazer yaptırdım tam bitti sayılır hamile kaldım ve bıraktım jilet kulandım ama 2 güne bi ugraşmak cidden zor olmaya başladı ve artık göremiyorumda kendimi kesip biçmeye başladım gittim ağdaya 2 3 hafta oluyor birde doğuma yakın giderim işte sonra normale döndüğümde lazere devam :)
herşeyi göze alıp git bence rahat edersin lohusalıgın çıkana kadar nerdeyse..
kızlar biz randemuza gittik sabah.. dr um karnımı muayene ederken karnım öyle bir gerildi ki karnım şekliden şekile girdi...en son 32+1 iken 2100 idi kilosu ama dr umuz ultrasona sokmadı herşey normal dedi..fakat 2 haftayı da atlattık mı risk ortadan kalkıyor dedi..şimdi 33+3 üz...aslında şimdi de doğsa problem olmaaz dedi..biraz yoğun bakımda kalır o kadar dedi...
bu arada bebeğin kafası aşırı aşagıda imiş eliyle anladı...en fazla 4 hafta daha kalırmış göbeciğimde.yani 2 ila 4 hafta aradı doğumum olacak nasipse...kilosu da 2700 olur en fazla dedi...aslında çok kafama takmam ama şimdi erkek çocuk olunca minyon doğması ilerde de minyon bir delikanlı olması anlamına mı geliyor...çok vicdan azabı çekmeye başladımm o kadar çok düzenli yiyorum kii sütüm peyniirm meyvem balığım kesinlikle ihmal etmiyorum ama oğluım minyon olacakmışş..
sizce aradaki kilo farkını kapatırmı 2700 doğsa??? ..eşimin boyu 182 ben 164 üm...:44::44::44:
msj yok canım, mesaj kutumda boş ama senin ki mi dolu acep ?
kızımın kendi gibi minik arkadaşı tekrar hoşgelmiş :)
kaçak olayını bir arkadaştan daha duymuştum , fenaymış benimki spinal oldu katater takılmıyor onda direk iğne vuruluyor, bende sonrasındaki 1 hafta az çekmedim, özellikle ayağa kalkmalar işkenceydi ameliyat yerimde sorun yoktu ama spinalin yan etkisi fenaydı, ama sınırı geçmişsin canım, birkaç güne geçer büyük ihtimalle kan vermeye gerek kalmaz umarım.
ben hala hem emzirip hem biberonla veriyorum sütü, sadece emmesi yetmiyor galiba biberondanda baya içiyor, umarım kilo kaybınız olmaz güzel emiyordur inşallah, uykuları ve gaz olayı nasıl ?
ANkara da olan hamiş arkadaşlar hangi hastanelerde olacak doğumunuz.. medicanada doğum yapacak olan varmı?
Ben kendime ayna aldım o iş için çok komik bi durum oluyor banyoda ama ağdaya gitcem herşeyi göze alarak:)
Kızlar ben gidip yemek yeyim hepinizi çook öptüm yarın görüşürüz
hamilelik psikolojisinden olmasın sakınki bol bol yap çünkü herkesin söylediğine göre bebişlerimiz doğunca buna fırsaqtımız olmıcak.. gerçi ben inanmıyorum buna, ki kendimize bakalım ki hemen toparlanalım güzelceeee :)
bende makine kullanıyordum fakat birkaç ay önce cildimiz dahada hassas olduğundan canımı çok yakmaya başladı. ağdayıda yapamadığımdan jilete karar vermiştim sonra arkadaşımın tavsiyesiyle hazır ağda bantlarından kullanmaya başladım. haftada bir yapıyorum çok acımaması için fakat şunu farkettim ki makine bu haır ağdadan daha geç çıkartıyor tüyleri.
36+1 deyim.kilomuz 2600, boyumuz 47 cm. bebeğin başı doğum yoluna girmiş. max. 3 haftamız kalmış doktora göre. normal düşünüyorum fakat bakın ne oldu: genital siğil. nasıl bir belaysa, nerden bulaştıysa lanet okudum bol bol. 33. haftada 2 tane çıkmıştı. cildiyeye gidip yaktırdım. hafta sonu bir tane daha çıktı ve vajene yakın bir yerde. bugün de onu yaktırdım. moralim bozuk. sezeryan istemiyorum, normal olsun dedikçe habire türüyorlar.çok canımı sıkıyor, çoookk. geceleri uyuyamıyorum bile...
ANkara da olan hamiş arkadaşlar hangi hastanelerde olacak doğumunuz.. medicanada doğum yapacak olan varmı?
Amiiiin, haberim var, annemler söylüyor ama olsun, biz doğma büyüme ankaralıyız, ayazına soğuğuna alışkınızinşallah tayininiz Ankara ya çıkar, ama tabi neresi sizin için daha hayırlı daha iyi olacaksa orası çıksınBu arada Ankara da hava süper, iki güne bir kar yağıyor :)
.
geçmiş olsun canım yaa, bunu ilk defa duyuyorum, inşaAllah bir daha çıkmaz da hayırlısıyla normal doğum ile bebişini kucağına alırsın:26:36+1 deyim.kilomuz 2600, boyumuz 47 cm. bebeğin başı doğum yoluna girmiş. max. 3 haftamız kalmış doktora göre. normal düşünüyorum fakat bakın ne oldu: genital siğil. nasıl bir belaysa, nerden bulaştıysa lanet okudum bol bol. 33. haftada 2 tane çıkmıştı. cildiyeye gidip yaktırdım. hafta sonu bir tane daha çıktı ve vajene yakın bir yerde. bugün de onu yaktırdım. moralim bozuk. sezeryan istemiyorum, normal olsun dedikçe habire türüyorlar.çok canımı sıkıyor, çoookk. geceleri uyuyamıyorum bile...
Ben ankarada çubuk devlet hastanesinde yapacağım inşaAllah, medicana hakkında da bir bilgim yok:44:ANkara da olan hamiş arkadaşlar hangi hastanelerde olacak doğumunuz.. medicanada doğum yapacak olan varmı?
hmmm benimde aynı duruyorda, merak ettim, tşk ederim
tşk ederim canım yaa, bu konu hakkında hiç bilgim yoktu, ama hakikaten inse biraz rahatlayacağım gibi, çünkü kaburgamı çok gerdiriyor, aman hayırlısı ya, sağlıklı olsunda şurda zaten 4 hafta kaldıBana bugun sağlık ocağındaki hemsire bebek 38. haftada iner dedi, o zaman hissediliyormuş indiği ve hafifliyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?