2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz geldik kuzumla
Her hafta yememiz gerekeni yedik de geldik ki ben her hafta yiyemiyorum maalesef son ayda her hafta yemeye çalışıcam bakalım.
Herkes ii biraz göz gezdirdim geçmişe kaçırdığım doğum yapan kimse de yok süpersiniz

ANkara da olan hamiş arkadaşlar hangi hastanelerde olacak doğumunuz.. medicanada doğum yapacak olan varmı?

canım ben akay hastanesinde karar kıldım,hrs de vardı tercihlerimin arasında oda çok güzel bir hastane ikisininde odalarını gezdim.önceden doğum yapacağın hastaneyi gezip odalarını görmende fayda var için rahat eder eğer sezeryan düşünüyosan odanı önceden ayarlarsın,normal doğumda genelde hangi oda boş ise oraya veriyorlar.

Amin canım benimde 4 hafta+ 3 kaldı , bende ankara da yaşıyordum ailemde ankarada inş olur tayininiz rahat edersın hem annenlerin yanında olursun hemde alıştığın şehir olur. Umarım bı sorun cıkmazda 38. haftada bebeklerimiz aşağıya iner gerçekten artık benım kaburgalarım ağrıyor bazende ayaklarınımı dayıyor artık bilemiyorum nasıl gögüs altımda baskı nefesımı kesiyor

UHDE'cim bebbeklerin hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun, isimleri de guzelmis :))

Refikaa;cim seninde minigin hayirli ugurlu olsun, Allah anali babali buyutsun :)

bizim yerimize de koklayin minisleri, bizim siramiz da cabuk gelsin artik yaww...

Tüh ya üzüldüm . Ben bekarken lazer yaptırdığım için rahatım o konuda bence doğumdan sonra lazer kesın yaptırın dünya varmış dersınız yanı. Lazer sırasındada o krem kullanılıyor biraz boyle yaktığı için. Ya insan temiz olmak ıstıyor ama çok da kasma kendini doktorlar neler görüyor sanki ne olucak

Selam. .bugün kontrolümüz vardı. Oğlum son kontrolde de yaptığı gibi bizi korkuttu. Kalp atışları düzensiz olduğundan 3 kez nst ye bağlandık. Taşikardiden şüphelendiler acildeki doktor bir sıkıntı yok diye gönderdi. Onun dışında herşey yolunda haftada bir gideceğiz. Oğlum 36 hafta 3 günlük 3000 kg olmuş.

Dün geçmiş sayfaları okumuştum. Normal doğumun güzel yanlarından bahsedilmişti. Rüyamda oğlumu ağrısız sızısız çok kolay bir şekilde doğuruyordum. Gerçi kızımıda ağrısız sızısız doğurmuştum epidural sayesinde ama bunda epidural yaptıramayacağım. Kızımdaki doktor gitmiş yeni doktorlarıda benim doktorum önermedi. Normal yap daha çabuk yaparsın diyede gaz verdi....

Rabbim vaktinde sağ salim, sağlıklı şekilde doğurmayi nasib etsin cümlemize inş. Hepinize hayrlı geceler......

canım bebişine maşallah sağlığı iyimiş hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimize kolay doğum olsun bi avazda çıksın bebişler

nln83, tuna2012, aysen_k, paticim, gamzonur, pancem, hayela89, Nohcoy, bsdmd, PrensesinUykusu, tedirgin_, masiva, MAG34, ahu_yumuk Allah a emanet olun siz ve melekleriniz. iyi geceler.tatlı rüyalar... ben kaçtım. sabaha görüşrüüz inşallah..

iyi geceler canım ilk hikaye harika diğerini de okuyacam şimdi teşekkürler bende normal doğurmak istiyorum inş başarırım:)

sağol canım sanada iyi geceler.. Sende Allaha emanet ol

Geçmiş olsun ya duymuştum daha önce ama hamilelikten sonra geçermiş merak etme,

iyi geceler arkadaşlar yarın dr kontrolum var bakalım nasıl geçicek. geçen hafta perş sağlık ocağına gittiğimde karnın bayagı aşağıa bebekte inmiş 10güne kalmaz doğum yaparsın demişti yarın 7. gün hala tık yok dra soracam ebe bunu bilebilir mi diye:d ve ben suan farkettimde göğüslerim çok büyüddüler yani çok şişler ve baktıgımda ucundan sıvı geldiğini farkettim böyle olan var mı.

Güzelmiş teşekkürler.

Ay benim göğüslerde hala tık yok, sütüm gelmeyecek diye korkuyorum valla.

Amin ,,,Insallah oyle olucak ,Allahıma inanadım , guvendim ,sııgndım

Bilgisayar başında olan olmayan herkese iyi geceler, yarın doktora gidicez, erken kalkmamız lazım, kendinize de bize de dua edin iyi mi.

Canım herkes yazmış ama ben de yazacağım biz de kırmızı siyah aldık erkek bebeğe kız için de kullanılır ilerde diye boşver sen onları oğlunun her şeyi güzel maşallah.

Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…