2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canım, inşallah birazcık daha bekler kuzucuk, gerçi tehlikeli dönemleri geçtik artık bebişler sıra sıra geliyor artık.

Maşallah canım babanla eşinin ilişkisine Allah bozmasın. Yaptığı dünyanın en güzel hediyelerinden güzel bence.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. İnşallah bir an önce sorunun geçer canım.

Canımteşekkür ederim güzel dileğin için sana da geçmiş olsun dikkat et kendine yorulmamaya çalış.

Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım.

Maşallah canım her şey yolunda kiloya hiç takılma herkes yazmış zaten. Ben 3500 gr doğmuşum ufacık bir şeyim (yani öyleydim)boy 160 en fazla. Eşim 3000 falan doğmuş boylu poslu cüsseli adam. Abisi o kadar yokmuş bile o da öyle.

Slmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr

Canım gözün aydın işlerin bitmiş ne güzel bundan sonra dinlenmene bak.

Geçmiş olsun inşallah senin ve bebğin için en sağlıklısı ne ise o olur.

Maşallah canm bebeğine inşalah her şey yolunda gider ve gönlünce olur.

Slmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr
yeni evinde güle güle otur azericim. neyse ki yardım edenin varmış da çabucak yerleşmişsin. şimdi artık bi kaç gün en azından dinlen baskılar azalır belki o zaman.

Canım herkes yazmış ama ben de yazacağım biz de kırmızı siyah aldık erkek bebeğe kız için de kullanılır ilerde diye boşver sen onları oğlunun her şeyi güzel maşallah.

teşekkür ederiz daha güzellleri sizlerin olsun aysencim

İyi geceler guzel anneler... Uzun zamandir girmedigim icin gecmisi cok fazla okuyamadim soyle bi goz atabildim. Bi suru dogum olmus tum dogum yapan annisler gozunuz aydin.
Sigaradan bahsedilmis... okurken cigerim yandi cunku tam da bugun dedemin akciger kanseri oldugunu ogrendik sabahtan beri zor geldim kendime. Dedem omru boyunca ne icki icmis ne de sigara.. fakat 35 senedir damatlarim cocuklarim sigara icirdiler bana deyip dururdu hep! Kaynvaldm esinden b6sanip yanlarina gelmis. Cok cok asiri icicidir kayinvalidem gunde 3 paketi asar nerdeyse keza esim de annesinden asagi kalmaz. Bosandiktan sonra kaynvaldm esim 2 kardesi baba evine gelmis. Hepsi tiryaki hepsi dedenin yaninda sigara iciyo. Diger cocuklari damatlari derken adam icmisten beter olmus. Doktorlar surekli amca sen naptin kac paket sigara ictiyodun demisler.
Cok uzattim sanirim ama cok uzuluyorum kaynvaldm
iyi hos ama sigara konusunda cok bencil. Gorumcem dogum yaptiginda ilk iki ay nerdeyse cocugun yaninda sigara icilmedi sonra gorumcem dahil hepri bebisin yaninda cam acik diyerek ictiler. O zamanlar da cok kavga ettim bu mevzuda ama benim bebegimin yaninda icecek olurlarsa esim de dahil herkesle papaz olcak gibiyim. Bu arada ben de 10 yildir iciyodum hamileligimde biraktm ve oncesinde de icmeyen insanlarin yaninda icmezdim. Zira kendi dedemi de astimdan kaybetmistik. Yavrum beni kurtardi bu illetten. Cok zor hastaliklar bunlar allahim kimseye vermesin nefessiz birakmasin.

canım benim dedenin allah yardımcısı olsun sende üzme kendini dicem ama boş olacak sanırım ama bebişin için stres üzüntü yapma güzelim yaa bende içiyodum hamilelikten önce hatta hamileliğimde bi kaç defa içtim ama çok şükür içmiyorum artık benim eşimde günde 1 paket içiyodu çok şükür o da bıraktı 10 gündür içmiyo kafasında bitirmiş ama canı istediğinde nikotin sakızı çiğnedi bugün onuda bıraktığını söyledi..İnşallah rabbim eşine de aynı gücü verir de bırakır bebek doğmadan gerçekten içmeyen birine çok fena kokuyo

Niçın kimse yokkk boooluuummmm:))) Kızlar gunaydınnn bugun bız cok erkencıyız:) Kahvaltımızı yaprken bıde teyzelere bakalım dedık ama hepsının totosunda sınekler vızzz vızzzzzz edıo sanırsak:)))) Hadı uyanın enerjı gonderdım evrene sımdı gelıp sızı uyandırck hiihihihih

Vay arkadaşşşş enerjım tırt olmus kımsenın umru degıl:))) Bende mınık böcegımı alır gıderım o vakıt benı cok ararsınz anaıcgımmm bayyyyyyy:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…