2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba
ben kızım asmin'i kucağıma aldım
Rabbime şükürler olsunki ben ve kızım iyiyiz
doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diliyorum
yapmayanlarada güzel sağlıklı doğumlar diliyorum

Canım benim gözün aydın, sağlıklı, ömrü, bahtı güzel olsun inşallah.

:52::52: maşaAllah ne kadar çok doğum yapan olmuş, gecenin bu saatinde okumaya çalışınca hepsini tek te alıntı yapamadım, Rabbim doğum yapan herkesin bebeğine sağlıklı, hayırlı ömürler versin, darısı da bizim gibi bekleyenlere:52:

Amin canım.darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun ,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah:16:

Herkese hayırlı geceler;

Geçen hafta cumadan beri nette sorun olduğu için giremedim, net daha bugün geldi, ve çok şükür evdeki masaüstü bilgisayarda benim için tamir edildi, artık daha rahat girebileceğim:32::32: ben hala beklemedeyim, ve cumadan beri giremediğim için meraktan çatladım, eminim ki çok doğum olmuştur, neyse ben geçmişi okuayım:8::8:

hoşgeldin canım...aklımydın nerelerde acaba diye....demek sen de tek parçasın hala...ama az kalmış, bi günün var gününün dolmasına...hayırlısı bakalım

kızlar bebişleriniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah...benim 1 haftam kaldı heycan dorukta ama başımın belası idraryolu enfeksiyonu yine çıktı 37+3 deyim ilaç vermedi doktor sizce bebiş etkileiyomu..son haftalarda idraryolu enfeksiyonu geçiren varmı nasıl atlattınız acilllllllllll yardım lütfennnnnn....

herkese merhaba
maşallah cnm:nazar::nazar:çok şükür sağlıkla almışsın kızını kucağına. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..duaların için de teşekkür ederiz..

Ay 3.daha da mi kötü oluyo yoksa ... ne menem bişey mis insan doğum dur 1gün acı çekiyorsun geçiyo diyo ama bu sefer öyle acı çektim ki 3gündür mahvoldum bildigin doğum sancısı gibi..Allah'tan bugün biraz hafif daha ziyade adet sancısı aman neyse geçti gitti

canım yaa...doğumdan sonra bu kadr sancı çekildiğini duymamıştım hiç...geçmiş olsun...

doğmuyooor,doğmuyorrrr kızımm doğmuyorrrr...nişan her gün var daaa sancı gelmiyoorrr:1::1::1:

hadi yaa..nişan gelincede bekleniyomu o kadr yani!!!!!!!!!!!!!!!!neyse, doğacak elbet annesi, içerde kalacak hali yokya :)

yalnız değilsin canım bende varım ama sen bendende öndesin benim erken doğum riskim vardı ama en sona kalacam galibaaaa:1::1::1::1:

ben de varııımm..

slm kızlar,
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim
moralim çok bozuk, bugün kalça usgmiz vardı. sonucunda kalça çıkığı değil ama sol tarafta hafif bir darlık çıktı.. 1 ay boyunca çift bez kullanacağız. ne olur bilemiyorum çünkü bazıları çift bez kullanmanın pek faydası olmadığını vs söylüyor. bu 1 ay nasıl geçicek yaaa acaba başka bi dra daha mı götürsem kızımı?
aranızda benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?

geçmiş olsun canım...bilgim yok konuyla ilgili, sadece duamı iletmek istedim..rebbim bi an önce şifa versin

:ssz: bizdeee....sıkıldım artk kayınvalideyle yatıyorz aynı odada eşim bzm odada tek yatıyo çok özledm ya..başbaşada kalamıyorz alışkın değilim bn böyle ya..içeri gdnce hmn kıstırıyorm onu tenhada bikç öpücük alıyrm sonra yine kayınvalideyle devam :52::52::52:

anaaaa.....kayınvaldeylemii!!!!!!!!!! ay bide böyle ayrı gayrımı olunuyo eşle doğunca...2 haftadır ayrıyız zaten eşimle, çok özledim.bi de doğumdan sonra öyle dayanamam....annemlerdeyim şimdi...annemin boş bi odası var, çift kişilik yatak var, orayı eşimle bana hazırladı doğum sonrası için....ben koyniş koyniş yatcaz diye hayaller kuruyorum :)

Benim eşimde biraz kıskançlıklar başladı... arasıra benimle ilgilenmiyorsun diye site ediyor...
gönlünü almaya çalışıyorum... ve elimden gelenin fazlasıyla ilgileniyorum üstünü, başını eksik etmiyorum hani en azından kendini salmasın ve demesin üstüm başımda yok...
ama ben onu çok seviyorum... ara sıra süprizler yapıyorum... bu dönemde sanırım bizler kadar eşlerde çok hassas... ihmale gelmez valla...

maşallah sana, bu halde eşini de ihmal etmiyosun...doğru ama, onları da düşünmek lazım...onların dünyası da değişiyo, tek etkilenen biz değiliz...

bnde dün doğum sonrası kontrolüme gittim dikişlerime baktrmak için..hemşire doğum yaptığm odayı gösterdi oraya git bekle geliyorum diye..bn bi girdim odada tek başıma birden gözümün önüne doğum yaptığım o anlar o sahnler geldi..oğlumu çıkardıktan sonra hmn yanda duran masada masaj yaparak ağlatmaya çalışmaları herşey hani filmlerde olur ya flash back halinde gözünün önüne gelir kareler öyle oldu..başladım ağlamaya..çok duygulandm..doğumhanede doluydu sancı çekenlerle bazıları baya canı yanıyodu heralde bağırıyolardı onlardanda çok etkilendim kndimde aynı şeyleri yaşadığım için dua ettm ağlayarak Allah yardım etsin kurtarsın bi an önce diye..çok ilginç bi duyguydu ya..bi yandan çok zordu bi yandan tekrar yaşamak istiyorum o anı oğlumun çıktığı aylarca bekleyipte onu ilk gördüğüm o anı..o heycan ve mrk karışık o duyguları tekrar yaşamak istedim..o doğumhaneden çıkarken doğurmuş olmanın verdiği o gururu o rahatlamayı kocamın heycanla kapıda beklemesini..çok güzel duygulardı..sürekli düşünüyorum acaba kafayı mı yiyorum..

karışık duygular yaşamışsın...insan inanamıyodur heralde, daha dün gibi- sancı beklerken, şimdi geçmişi hatırlayıp duygulanıyosun :)

güneşli ve güzel bir bursa sabahından herkese merhaba... kaynanatörun bıraktığı sinir harbi bile etki etmiyor bu güneşli hava da şimdi anlatıp da başınızı şişirmiyeyim yarın misafiri varmış da sabahın köründe aşkımlâ birlikte çıktılar onu otobüs durağına bıraktı ise gitti bizde 2oğlum ıslak küsmüklu ve kakali çamaşırlar aç 2bebek ve agrilarin lâ başbaşa kaldım annemi aradım 2saate gelicek insallah.. Bugün doğumu olanlara Allah yardımciniz olsun kolay doğumlarınız olsun

hadi gözün aydın,,, annenin gelmesi güzel olur...bu dönemde heralde insanın en çok ihtiyaç duyduğu şey...anneeee...

kızlar bebişleriniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah...benim 1 haftam kaldı heycan dorukta ama başımın belası idraryolu enfeksiyonu yine çıktı 37+3 deyim ilaç vermedi doktor sizce bebiş etkileiyomu..son haftalarda idraryolu enfeksiyonu geçiren varmı nasıl atlattınız acilllllllllll yardım lütfennnnnn....

idrar yolu enfeksiyonu bende de hep vardı..şimdi de biraz var...bana da ilaç vermedi doktor...etkilemiyodur heralde...sadece bol bol su içiyorum..o epey azalttı

ya canım ben doktorumun yanında basladım silikon uca,uçların çıkana kadar kullan dedi yoksa yavrum aç kalıcak . bir gögsümün hiç ucu yok,hatta içe kaçmış gbi,kızıma silikon uçsuz vermeye calıstım buldugu nere varsa emdi yavrum ve suan bircok yeri mosmor oldu kabardı. agrısından duramıyorum. napalım kuzum emzirmek zorundayız,silikonlar olmazsa emziremiyoruz elimiz mahkum. emzik biberon bende son ana kadar beklicem dayanabildigim kadar kullanmıcam ama mecbur kalınca yapcak bsey yok. ben önce silikon uçla emzirmeye baslıyorum bir kaç dk snra ucu az da olsa cıkıyo sonra cıkarıyorum silikonu,normal emiyo kızım. bir de öyle dene istersen yda gögüs ucu cıkarıcı varmıs pompa gbi,kullananlar memnun ondan da deneyebilirsin.
süt kurumaz canım neden kurusun valla kızım emdikçe artıyo Allaha şükür sütüm :nazar: ilk basta silikonsuz denedim işte suan yara bere içindeyim,paramparça oldu uçları. hiiç bir krem işe yaramıyor ya :43:

ya bnm velet almıyoki aslında o kdr kçk değil ucu silikonla emzirdikten sonra çıkıyo yani emilcek kdr..ama bu çocuk bni deli ediyo istiyoki ağzını doldursun kafayı sağa sola atıp duruyo memeyi bulmak için sanki yokmuş gbi davranıyo yani..silikonla gayet iyi emiyo ama onun dışında keşke bnmkide öyle iştahlı olsada yapışsa ne bulsa..hiç öyle değil valla beyefendi damak zevkine uygun meme istiyo :47:

eee tabi yawrum kayınvaldeye söle sıkıysa:))) annen içnde geçmiş olsun cnm..
ben silikon ucu denedim almadı miniğim gücü yetmedi çekmeye. benim göğüs ucum o kadar kötü oldu ki kopacak nerdeyse.. sürekli ucunu tutuyo ben çekiyorum bgn artık çığlık ata ata emzirdim ağlıcaktım nerdeyse:((

ay cnm yazık..bilmezmiyim bnde ilk hafta öyle oldum kayınvalideyle eşim kollarımdan tutuyodu emzirirken hatta eşim kolunu uzatıyodu ısıriim acıdıında diye..ama silikon ucu kullanmaya başlayınca geçti..şimdide normal almıyo gerçi o zmnda brz sorun yaşıyoduk almada ama ne biliim off zor işler..krem mrem lansinoh fln işe yaramıyo hiç...

mineeee annemmmm demek gitti nişann ahh hadi kuzum hayırlı olsun az kaldı az geliyo oglusumuzz hayırlısı ilee :40: bosver sen doktoru yaa, benmde kızıma 2 hafta önde kafası demişti dogdu küçük bile neredeyse vücuduna göree, bıraksınlar bu işleri eşitleniyor sonradan işte. ayy cok heyecanlandım yaa gelsin hadi gelsinn minigimizzz :16:
doktoru degiştirmene de cok sevindim zorlamak ne demek sezeryan sezeryan dye, öylee tombiş bi bebekte degil sonuçta.

bnmkide karın bölgesi tombiş iri bi bebek olcak diyip durdu..gerim gerim gerildim nasıl doğurcam diye..gerçi yine çok zor oldu doğum ama bi çıktıki kafası brz tombik ama vücudu ufaccık küççük yavrum bnm kedi yavrusu gbi bişi..ölçümler hiç tutmuyo..

gözün aydın canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini doğum yapan tüm annelere bol sütlü geceler günler dileklerimizle...:nazar:

arkadaşlar benim bebişim altı açıkken işediğinde hep sol tarafa işiyor oğluşu böyle olan varmı dr.umuza sorcaktım unuttum:53::53:

pipinin duruşuyla alakalıdır..sonuçta yatar pozisyonda oldukları için bi tarafa kayıyo pipişler :))

anaaaa.....kayınvaldeylemii!!!!!!!!!! ay bide böyle ayrı gayrımı olunuyo eşle doğunca...2 haftadır ayrıyız zaten eşimle, çok özledim.bi de doğumdan sonra öyle dayanamam....annemlerdeyim şimdi...annemin boş bi odası var, çift kişilik yatak var, orayı eşimle bana hazırladı doğum sonrası için....ben koyniş koyniş yatcaz diye hayaller kuruyorum :)...

yok cnm ayrı gayrı olunuyo diye bi kural yok..bzm evde kombi yakmıyoruz ev brz büyük bizde tek odada oturuyorz şimdi btn evi ısıtalm derken faturada brz zorlanabilirz diye..tek odada ufo yakıyoruz o yüzden bzm yatak odası brz soğuk oluyo..yani bebek için soğuk..herşeyi hazır aslında yatağımızn yanında beşiği ama kayınvalide olmaz üşür orda dedi bzde mecburen hava ısınana kdr oturma odasında yatıyoruz..bide hani gece eşim ne anlar bebekten ilk zmnlar kayınvalide yardımcı oluyodu..o yüzden yoksa siz beraber yatarsınız cnm mrk etme :)) bnde sabırsızlıkla bekliyorum havalar ısınsında bebişimi kendi odamıza alalım eşimlede artık başbaşa kalalım :21:

idrar yolu enfeksiyonu bende de hep vardı..şimdi de biraz var...bana da ilaç vermedi doktor...etkilemiyodur heralde...sadece bol bol su içiyorum..o epey azalttı

saol cnm ya haftaya sezeryanım var bebeği etkilermi diye tedirgin oldum..evdeyken içiyorumda dışarı işim olunca içemiyom korkudan yürüyemiyomki baskıdan..

özge tam sen çıkarken ben giriyorum foruma . kendine dikkat et canim. iyisin dimi ? uras da acele etmiyor sanırım . benim nst de bugün biraz dahs Sancim çıktı . bakalım bekliyoruz. sende sancı fln çıkarsa haber ver canim .
Canım ben gayet iyiyim hala çalışıyorum bile ama bi gelişeme falan yok ne sancı ne nişan ne zaman gelcek bu oğlan hiç bilmiyorum.Sen nasılsın?İnş.sağlıkla kucağına alırsın sen de bebeğini.Kendine dikkat et...
slm kıslar herkes bebişini anlatıyo bende doğurabilseydim ama gelmeye hiç niyeti yok benim assolistinnn AYŞENNN seni görüyorum aşağıda nasıl gidiyo annelik bebişini sağlıkla büyüt inşallahh darısı başımaaa:49::49::49:
Ayy canım sorma ben de hala bekliyorum ne zaman gelcek bu bebişler:))))
:nazar:

Okurken o kadar duygulandımki çok şükür şimdi sağlıklıymış kuzucuk atraksiyonu sevicek herhalde ,Allahım hepimizin kuzucuklarını korusun.:nazar::nazar:
Okurken çok duygulandım ben de ama şimdi iyi olmalarına çok sevindim Allah korumuş.
slm kızlar,
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim
moralim çok bozuk, bugün kalça usgmiz vardı. sonucunda kalça çıkığı değil ama sol tarafta hafif bir darlık çıktı.. 1 ay boyunca çift bez kullanacağız. ne olur bilemiyorum çünkü bazıları çift bez kullanmanın pek faydası olmadığını vs söylüyor. bu 1 ay nasıl geçicek yaaa acaba başka bi dra daha mı götürsem kızımı?
aranızda benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?
canım çok geçmiş olsun inş.1 ay sonra düzelir.
slm kızlar bir doğum haberimiz daha var.......

PRENSESİNUYKUSU güneş arkadaşımız giza ipeki kucağına almış 3.900 gr epidural sezeryanla dünyaya gözleriniz açmış :16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kendisi ile görüştüm seside gayet güzel geliyordu ...akşamada ziyaretine gidicez kızlarla....
Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün inş.
selam millet...bilgisayar bozulmuştu, giremedim 2 gündür....dün kontrolüm vardı...nst de çok az sancı çıktı...ama bebek kanala girmemiş...çatı muayenesi oldum bide...perşembeye gel dedi doktor...çatı muayenesinden sonra kahverengi akıntı oldu, normal olduğunu bildiğim için önemsemedim dün...ama bugün yine akıntı geldi aynı şekilde...kahverengi...hala dünkü muayenenein etkisimi yoksa nişanmı bilemedim...sizce nişan olabilirmi!!!!!! (39+2 yim bugün)
İnş.niandır canım sağlıkla alırsın yavrunu kucağına....
doğmuyooor,doğmuyorrrr kızımm doğmuyorrrr...nişan her gün var daaa sancı gelmiyoorrr:1::1::1:
Benimkide doğmuyorrrrr bekliyoruzzz:))))
canlarımm ayy kaç gün oldu giremedim foruma yaa, hastanede sezeryandan snra bile nete giren ben smdi hayatım kızım oldu. neredeyse her saat bası emiyo miniğim,dktorum 2-3 saatte bir emzirebilirsin ama uyanırsa kendi isterse her agladıgında emzir dedi. benim minigimde masallah pek iştahlı :nazar: bir elimde silikon gögüs ucu bir elimde gögüs kalkanı,yanımda gögüs pompası hayatım aynı ritm de devam ediyor. karbonatlı su, gögüs kremi vs. gögüs ucu yaralarım yüzünden ağlamaktan gözlerim şişti resmen, yeterki kızım doysun yeterki sarılık olmasın.
dua ediyorum Allahımm hepimize sabır versin,yavrularımızı besleyebilelim,sütümüz bol olsun. Doğumu bekleyenlere de sabır ihsan eylesin Rabbim,yavrusunu kucagına almayı sabırsızlıkla beklemek kolay degil,tez zamanda kavusun miniklerinize inşallahh.
Canım gözün aydın Allah bağışlasın...
Kızlar merhabaaa uzun vakıt olduu sıze yazamadım umram herkesler ıyıdır dogum yapan tum arkadasların gozu aydın olsun.. Benım bugun sanıorumkı nısanım geldı son hazırlıkları yapıoruz bu arada dr ve hastanemı degıstırdım cok gergn gunler gecırdımmm:(( Ama anlatcam musaıt bıandaaa oo kocaman kafalı oglm aslnda hıcte oyle degılmıs:((( bosuna gergnlık ettım dr benı sezryna zorladı bende kendısıne by gulum dedım ve 39. haftada drmu ve hastanemı degstrdım:)))) Ayyyyy nasıl yazasım ates puskuresım var ama son hazırlklar ıcın herkes seferber oldu evde bende mınık bı bılgı vereyım dedım benım nısan geldı kızlar heran dogurabılrmmm cok heycanlıyım:))))
Ayy hadi hayırlısı bakalım canım sen de kucağına al inş.oğlunu sağlıkla.Haberlerini bekliyoruz.
herkese merhaba
Canım gözün aydın Allah bağışlasın....
Herkese hayırlı geceler;

Geçen hafta cumadan beri nette sorun olduğu için giremedim, net daha bugün geldi, ve çok şükür evdeki masaüstü bilgisayarda benim için tamir edildi, artık daha rahat girebileceğim:32::32: ben hala beklemedeyim, ve cumadan beri giremediğim için meraktan çatladım, eminim ki çok doğum olmuştur, neyse ben geçmişi okuayım:8::8:

Canım biz senle hala bekliyoruz bakalım ne zaman doğcak bu oğlanlar:)))

ahududu çayı doğumu başlatırmış,bol bol içilen bir günün sonunda bile etki ediyomuş...eskiden ebeler başlamayan doğumlarda bu yolu kullanırmış:))

Sağol canım bugün alıyım bari o çaydan.Hergün hurma yiyiyorum yürüyüş yapıyorum henüz bişey yok.Bi de ahududu çayını deneyelim bakalım...

mineeee annemmmm demek gitti nişann ahh hadi kuzum hayırlı olsun az kaldı az geliyo oglusumuzz hayırlısı ilee :40: bosver sen doktoru yaa, benmde kızıma 2 hafta önde kafası demişti dogdu küçük bile neredeyse vücuduna göree, bıraksınlar bu işleri eşitleniyor sonradan işte. ayy cok heyecanlandım yaa gelsin hadi gelsinn minigimizzz :16:
doktoru degiştirmene de cok sevindim zorlamak ne demek sezeryan sezeryan dye, öylee tombiş bi bebekte degil sonuçta.
Bebısım gun bugun gelen gıden yok cok heycnlanmstm dunn oglm gelıoo demıstım ama soncta bana beklemek dustu:)))) Ne tombısı annem bı avuc oglm yaaaa:)))

sen zaten hep diyodun haftaya doğurcam diye...pozitif düşüne düşüne başlattın doğumu heralde :) hadi hayırlısı...doktoru değiştirmekle iyi yapmışsın...buarada tekrar girermisin bilmiyorum ama girersen bi yazıver merak ettim, çatı muayenesi olmuşmuydun nişan gelmeden önce...

Evettt valla öyle dıodum heee:))) Oldumm pazrtesı catı muayenesı hemde 4 kere:))))) bence o tetıkledı nısan gelmesını dıye dusunuorum:)))

ohhh nihayet minecik de doğuracak...hayırlısı olsun kuzu..
çok az kişi kaldınız kızlar hayde herkes doğursunda gelsin, bebişleri konuşalım>:))

Evet canım az kaldı ALLAH ın ıznıyle beklıoruz bende ogunu beklıorummm dogurdum artık bebeklerı hangı topıkte konscksak oraya transfer olabılrız:))))

Allah yardımcın olsun hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah.

Tesekkur ederım canım ALLAH razı olsun. Senınde gozun aydın gule gule buyut bebegını.

İnş.niandır canım sağlıkla alırsın yavrunu kucağına....

Aminnnnn canım saolasın senınkıdeee gele dursun ınsallah:)))

Back
X