- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.741
Gunaydın sekerım gozum burda zatn sızdende heran mutlu haberı beklıorum:))) Insallah hepımz bır avazda kurtuluruz:))günaydın canım hadi hayırlısı nişanı bozmuşun bi avazda doğurursun inşallah benim kızım yazın gelmesini bekliyooo
teşekkür ederim cnm. duaların grçek olur inşallah.darısı da başına.. büyükler de sokma sakın eşini doğuma diyorlar, vardır bir bildikleri sanırsam. ama bir yandan da senin de dedğin gibi eşim beni hep destekler sağolsun bu konuda ve çok da sakindir.. ama sanırımyine de sokmayacağım doğumasancı odasında yanımda olsun o da yeter...kaç gündür yapmadığım kalmadı annem:) yürüyüş merdiven hurma.. hepsi hikaye:)işin aslı bizim paşaların gönlü yok gelmeye minecim, oğlan anneye bağlı olur derlerdi ya, bu kadarını da beklemiyodumbiri de ahududu çayı yazmış, hadi bgn de onu deniycem, olmadı yarına ne kaldı ztn:))
Benımkıde hep oyle dedı dayanamam bılmem nee sonra tuttrdu bende gırcm karıma destek olcmm dedım benı kendınle ugrastırma sonraa:))) Bakalımm dr sorarım oda onaylarsa halaaa ıstıosa buyursun gelsın ama buyukler orda olrsaa mutlaka bana yok yok sokma dıceklerr buna emınım:)))Benim eşim beni öyle görse kesin bayılır zaten ben seni öyle görmeye dayanamam diyo
Gunaydın sekerım gozum burda zatn sızdende heran mutlu haberı beklıorum:))) Insallah hepımz bır avazda kurtuluruz:))
:))) Bende oyle dıorum en sonunda vardır buyuklerın bı bıldıgı dıorum:)) Aynen sancı esnasında yanımda olsun oda yeter dıyıorum o an durum ne gosterır bılemıorum belkı gırer belkı gırmez ona orda bakcaz:))) Yuruslere devam et dr bana gıt yuruu haftaya kadr herhngı bı sıkıntın olmazsa pazrtesı gel dedı 26 mart 40 haftamn doldugu zaman olcak bende dunden berı hurma yıorum ıcım dısım hurma oldu agac cıkkack ıcımde:))) O degıll almadıgm kıloyu son haftada alcm:)))) Merdıven ınmekten cok cıkmak dıyolar mısal sımdı anneme ıncm bana dogurmadnmı hala dıo dedım hyr bebısımm gelıorum kahve ıcmeyee nasıl yanı yaa hıc sancın olmadımı dıo:))) Bıde beyınlenn bıseyler edıncesıı cocuklar gelıoms ben bılmem dıyenlerın yalancısıyım26 sına kadr gelemzse benm oglan son care beyımı odaya kapayabılrm
Benımkıde hep oyle dedı dayanamam bılmem nee sonra tuttrdu bende gırcm karıma destek olcmm dedım benı kendınle ugrastırma sonraa:))) Bakalımm dr sorarım oda onaylarsa halaaa ıstıosa buyursun gelsın ama buyukler orda olrsaa mutlaka bana yok yok sokma dıceklerr buna emınım:)))
kanala girmişse normal olma ihtimali yüksek bence
kızlar bebeğinize emziği nasıl verdiniz bnm kızım ne yaptıysam almıyor öğğğğğğ yapıyor her defasında alışsa çok işime yaracak gibi geliyor
Benim de annem tutturdu bende doğuma giriyim diye:)))
kızlar bebeğinize emziği nasıl verdiniz bnm kızım ne yaptıysam almıyor öğğğğğğ yapıyor her defasında alışsa çok işime yaracak gibi geliyor
Canım kanala gırmıs demedı bası kanala cok yakın donmek uzere dedı evet tam olark bu manaya gelen bıseyler soyledı:)) 1 cm acıklık var rahımde yumusama olmamıs ama kafa kanala gırmek uzere duruo dedı hayırlısı olsun ınsallahh kısmetımzde ne varsa artık en azındn denedım dıyebılcem ınsallah:)))
kanala yakınsa girebilir o zmn bnmkisi çok uzak demişti suni sancı verelim ama sancıyı hissetmeyebilirsin dedi ve doğru çıktı 4 5 saat aldım çok sancı almaya gerek dedim ve sezeryan istedim ve ben normali çok istiyordum
ama bende açıklıkta yoktu cnm inşş istediğin gibi bir doğum olur hakkında hangisi hayırlı ve kolay ise o olsun cnm
Canım bazı bebekler almıyo nedense.Biraz daha dene ama almazsa zorlama bence.Alsa iyi olur senin için gerçekten...
bnde denedim ama tutmadı çıkarıyo ağzından yada daha tutmayı bilmiyo..brz erken doğduğu için belki o yetisi gelişmemiştir ztn emme problemide yaşıyoruz silikon uç olmadan emmiyo..tutamıyo memeyi..ama almıyosa zorlama belki sonrada tutar
Benım annem hayattaaa gıremez dun ben ay cok heycanlıyım anneee nasıl olcak bu ıs fln dedım dedı ne heycnlanıosun hıc heycnlanma korkma ALLAH yardım edıcek sana dedı sonra ardn zaman gectı korıdorda esıme sessızce soyle dedııı ona heycanlanma dıorum ama ben ondn daha heycanlıyımm:))) Dedım duydum senıııııııııı gulmeye basladılr sen bızımı dınlıosun dıye:))) Hatta dun annemı eve ugurlrken dedımkı annee sabaha dogm fln olrsa ıstıosn hc haber vermım dogrduktn sonra arayalm senı:))) Oyyy ana yuregıı dayanamazkı ısteee:)
Kızlar benı asadan elektrık carpıo resmen dusuk akım:))) Bakalımm gelsın oglm ıstedıgı zaman ben 24 dıorum yada 23 bakalm nolcak:)))) Ben sımdı annemgule kahve ıcmeye ınıorum kendınıze cıcı bakın olası durumda hemen sıze baglanacgım:))))
Hakkında hayırlısı boyleymıs canım ona can kurban bende en azındn denemek ıstıorum dıger dr bana sen bunu doguramazsn dırek sezryn dıyınce fıttırdım halbukı hıc oyle dedgı gıbı bı durum yoktu cok uzdu benıInsan en azındn bır sans verır belkı cok rahat olck ALLAH bagıslasın bebısını buaradaa gule gule buyut:))
bnm dr da ilk önce suni sancıya bile gerek yok sezeryan dedi sonra fikri değişti baktı bn normal doğumda kararlıyım öle denedik cnm
saol cnm allah en kısa zmnda sanada bebeğini kucağına almayı nasip eder inş
aslında ben özgeden ve senden normal ve kolay bir doğum hikayesi bekliyorum baştan beri hep böle düşündüm hayırlısı bakalım
bnm dr da ilk önce suni sancıya bile gerek yok sezeryan dedi sonra fikri değişti baktı bn normal doğumda kararlıyım öle denedik cnm
saol cnm allah en kısa zmnda sanada bebeğini kucağına almayı nasip eder inş
aslında ben özgeden ve senden normal ve kolay bir doğum hikayesi bekliyorum baştan beri hep böle düşündüm hayırlısı bakalım
Kızlar benı asadan elektrık carpıo resmen dusuk akım:))) Bakalımm gelsın oglm ıstedıgı zaman ben 24 dıorum yada 23 bakalm nolcak:)))) Ben sımdı annemgule kahve ıcmeye ınıorum kendınıze cıcı bakın olası durumda hemen sıze baglanacgım:))))
bnde denedim ama tutmadı çıkarıyo ağzından yada daha tutmayı bilmiyo..brz erken doğduğu için belki o yetisi gelişmemiştir ztn emme problemide yaşıyoruz silikon uç olmadan emmiyo..tutamıyo memeyi..ama almıyosa zorlama belki sonrada tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?