- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #45.741
Gunaydın sekerım gozum burda zatn sızdende heran mutlu haberı beklıorum:))) Insallah hepımz bır avazda kurtuluruz:))günaydın canım hadi hayırlısı nişanı bozmuşun bi avazda doğurursun inşallah benim kızım yazın gelmesini bekliyooo![]()
teşekkür ederim cnm. duaların grçek olur inşallah.darısı da başına.. büyükler de sokma sakın eşini doğuma diyorlar, vardır bir bildikleri sanırsam. ama bir yandan da senin de dedğin gibi eşim beni hep destekler sağolsun bu konuda ve çok da sakindir.. ama sanırımyine de sokmayacağım doğumasancı odasında yanımda olsun o da yeter...kaç gündür yapmadığım kalmadı annem:) yürüyüş merdiven hurma.. hepsi hikaye:)işin aslı bizim paşaların gönlü yok gelmeye minecim, oğlan anneye bağlı olur derlerdi ya, bu kadarını da beklemiyodumbiri de ahududu çayı yazmış, hadi bgn de onu deniycem, olmadı yarına ne kaldı ztn:))
:))) Bende oyle dıorum en sonunda vardır buyuklerın bı bıldıgı dıorum:)) Aynen sancı esnasında yanımda olsun oda yeter dıyıorum o an durum ne gosterır bılemıorum belkı gırer belkı gırmez ona orda bakcaz:))) Yuruslere devam et dr bana gıt yuruu haftaya kadr herhngı bı sıkıntın olmazsa pazrtesı gel dedı 26 mart 40 haftamn doldugu zaman olcak bende dunden berı hurma yıorum ıcım dısım hurma oldu agac cıkkack ıcımde:))) O degıll almadıgm kıloyu son haftada alcm:)))) Merdıven ınmekten cok cıkmak dıyolar mısal sımdı anneme ıncm bana dogurmadnmı hala dıo dedım hyr bebısımm gelıorum kahve ıcmeyee nasıl yanı yaa hıc sancın olmadımı dıo:))) Bıde beyınlenn bıseyler edıncesıı cocuklar gelıoms ben bılmem dıyenlerın yalancısıyım

Benımkıde hep oyle dedı dayanamam bılmem nee sonra tuttrdu bende gırcm karıma destek olcmm dedım benı kendınle ugrastırma sonraa:))) Bakalımm dr sorarım oda onaylarsa halaaa ıstıosa buyursun gelsın ama buyukler orda olrsaa mutlaka bana yok yok sokma dıceklerr buna emınım:)))Benim eşim beni öyle görse kesin bayılır zaten ben seni öyle görmeye dayanamam diyo![]()