2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yaa çok geçmiş olsun, senin birde tayin durumu vardı, uzak bir yere vermişler diyordun, ne oldu:26: Canım yaa inşaAllah herşey yoluna girer, hem bebeğini güvenle bırakırsın, hem iş meselen halolur, duam seninle

amiiin canım amiiiin bugün 41. haftama girmiş bulunuyorum ama hiç bir belirti yok, bugünde kalkar kalkmaz karnıma baktım, ben hala hamileyim yaa dedim akşamları hep bu gece sancı başlayacak düşüncesiyle yattığımdan sabahları uyanınca bir türlü ayılamıyorum

herkes bebişleriyle ılgılı bılgı paylaşıyor bız hala okumadayız:):)
seninle aramızda tam bir hafta var, ben 41. haftamdayım, hayırlısı bakalım

banada doktor 30 una kdar beklıyelım olmazsa 31ınde gel dedı.bakalım artık hayırlısı:):)bide bu nişan ne oluyo hani nişan gelmiş bır hafta geçmiş ama hala doğum yok nişan ne ki:):)ay cok cahılım yaa:):):)

canım yaa çok geçmiş olsun, canım ya bişi soracam ilk sayfada senin tahmini doğum 20 mart görünüyor, ama imzandada doğumuna iki-üç var görünüyor, hangisi doğru:44::44:

oyy kıyamam sizlere... hadi ya sizde doğurun artık bebişlerimize arkadaş gelsin...
valla bana kalsaydı 11 Martı çok istemiştim, Çünkü o gün resmi nikahımızın olduğu gündü. o olmayınca 23 Mart olsun istedim, 23 Mart çok içime siniyordu... ama oğluşum diyor siz istediğiniz kadar tarih belirleyin ben istediğim zaman gelecem diyor, Koç burcu ya inat yapıyor

canım nişan kanlı, koyu kıvamlı akıntı oluyor, bende de olmadı hala, ne nişan, ne sancı ne suyum var... hala bekliyoruz, bunlar olmazsa pazartesi sabah doktordayım, bakalım o zaman ne karar verilecek:44:

doğum nişanı;Gebelik sürsince rahim ağzında oluşan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkaç olarak adlandırılır. Bu tıkaç bebeği dış etkenlerden korur, enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür. Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar ve bu mukus tıkaç düşer, buna nişan gelmesi denir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür.

sağol canım..doğru olan imzamdaki doğum tarihi .büyük ihtimal pazartesi yatırcak beni doktorum suni sancı vericek sanırım..açılmam 3 cm di en son..çok garip duygularım.hem çok rahtsızım artık.kızım sığmıyor,gecelerimiz çok zor geçiyor.hem hamilelik günleri bitcek diye garip hissediyorum,hem de kzıma kavuşucam diye..ay hayırlısıyla atlatsaydık hepimiz.

canım nişan kanlı, koyu kıvamlı akıntı oluyor, bende de olmadı hala, ne nişan, ne sancı ne suyum var... hala bekliyoruz, bunlar olmazsa pazartesi sabah doktordayım, bakalım o zaman ne karar verilecek:44:

hımm saol canım.benim akıntım var ama yedıncı aydan berı olagelen fızyolojık akıntı yanı bu sıralar bıraz koyulaştı ama rengı beyaz.bendede sancı falan yok öle gezınıyorum hala carsı pazar:)eşimde dıyo cıkma artık carsıda doğurcan bu gidişle:):)hakkımızda hangı doğum hayırlısıysa o olur inşallah.sağ salim bebişlerimize kavusurruz bizde inşallah.

Arkadaşlar göbiş topiğine dün kü halimi ekledim, yani 40+0 olan halimi aniden doğum olursa diye son halim hatıra kalsın diye anneme habire fotoğraf çektiriyorum

ooo senin açılmanda olmuş e niye bekliyor ki bu bebiş, seninki tam koçluğunu yani inatçılığını göstermiş hayırlısı canım, benimde pazartesiye kadar gelmzese gidecem pazartesi, ama ne karar verilir bilmiyorum:44:

benimde akıntı sürekli oluyor ama bir türlü nişana çeviremedi bu arada duana amiiin diyorum

Rabbim hayırlısıyla doğurmayı ve kucağımıza da alıp sevmeyi nasip etsin, bazen diyorum karnımdayken bile bu kadar sevdim bu bebeğe, kucağıma almak kimbilir nasıl duygudur, bunu yaşayan anlar derler ya, hey doğum yapan arkadaşlar siz daha bilirsiniz hamilelikte ki sevgiyle kucağına almak çok çok farklı değil mi

Bu arada tşk ederim, 57 kilo ile hamile kaldım, şu an 61 kiloyum ama ben ilk 5 ay 7 kilo verdim, 50ye düştüm, sonra 61'e çıktım, toplam 11 kilo aldım..... ama oda sadece göbekte toplandı, o kadar da yediğim halde

herkes bebişleriyle ilgileniyor..havaların güzelleştiği zaman bebişlerinz büyümüş olacak ne güzel..biz daha doğuramadık bile.topiğin bekçiliğini yapıyoruz

Tosyada netim sınırlıydı, buyüzden çok sık giremiyordum, en son eşim işten gelmeden bakardım, ertesi gün sabaha kadar nerdese 50-60 sayfa ilerlemiş olurdu, oku oku bitiremezdim, birde toplu alıntı yapmayıda bilemediğimden tek tek cevap verecem diye geçmişi okumak 2-3 saatimi alırdı.... ama dünden bu güne sadece iki sayfa ilerlemiş şimdi biz daha doğum yapmadık yaa, biz doğum yapıp bebeğimizle ilgilenip, toparlanana kadar herkes çoktan toparlanmış olacak ve inanıyorum ki forumda aktif olmaya başladığımızda burayı eskisi gibi cıvıl cıvıl bulacağız

Son düzenleme:

aynen bende toplu alıntıyı beceremiyodum..bi saatte bile ne kadar çok ilerlerdi.dediğin gibi biz toparlanana kadar herkes toparlanmış olacak ve yine yetişemicez topiğin hızına..

hamileyken bebeğime duyduğum his, şimdikinin yanında solda sıfırr, kucağıma alınca anladım.. Gerçek aşk bu.. Inşallah kucağına alınca farkı anlayacaksın canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…