- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.001
saol canım gecer ınsallah,terletmemeye daha dıkkat edeyım
bu arada bende hala kahvaltı yapamayanlardanım,saat 9 da kızımın ayaga dıkmesıne ragmen,kakasını yapamıo domates gıbı kızarıo sabahtan berı onla ugrasıyorum,uyudugu zamanlardada dun aksam evıme mısafırlıge gelıp evımın ıcıne eden mısafırlerın pıslıklerını temızlıyorum,cekırdeklerı agızlarıyle dııl baska yerlerıyle cıtmısler resmen,ve ınanılmaz hastayım burnum akıyo,hapsuruyorum,bogazım agrıyo,ona ragmen tum bunları halledıyorum
sac bas bendede o bıcım,dızı cıkmıs pıjamalarımla evde bı o yanayım bı bu yana,kızı emzırdım besık sallarken sıze ahvalımı yazıyorum,kolum koptu ama sıpanın gozler hala cın gıbı,bı uyusa hemen kahvaltı yapıcam...
Iste ozetle buyum arkadaslar....
kızlarrr biz yani sezeryanla doğum yapanlar ağda yaprsak ne zman yapmalıyız ki ....
aman diyim şuan için çoook erken kuaföre ağdaya gitmek için.. Allah muhafaza!!
jiletle alabilirsin canım, çok dibe inmeden yani sinek kaydı olmayacak ayarda:))
Bende bu konudan muzdaribim.. doktorum jilet ya da ağdayı ilk ay yasakladı, 16 sında rahim toparlamış mı die bakıcam yine gel dedi.
ee ben o şekilde nasıl goktorun karşısına çıkıcamm( pöfff...
tmm canım cok tskler..
rana bende aynı soruyu merak edıyorum.agda allengırlı bir iş ne zaman yapılır ki. off mecbur jilet yapcam ılk defa. yapıştırılan yer acılırsa agdayla fln.
valla perim dediğin gibi dr a gitsek bu halde nasıl muayene olcaz işin bide bu kısmı var ...
yasminkacım bende daha hiç jilet kullanmadım hep ağda yaparım...
napcaz biz yaa püfffff çok sıkıntılı bi iş şuan kendim olarakta çok huzursuzum ben...
şimdi benim kanamam çok az doğumdan beri devam ediyordu hani adetin son günlerinde azalır ya o şekilde ama bir türlü o da kesilmiyor ben ne kadar süre böyle devam edeceğim yada bu kanama tamamen bitecek ben belki 1 yılda adet hiç olmaya bilirmiyim 1 yıl sürerse adet olmaman böyle sürekli petlemi dolaşacağım az geliyor diye. hiç anlamadım bu kanama olayını...
ışılcım geçmiş olsun sanada...
sızın 40 cıkmış. bır bucuk aylıkken kontrole cagırdı . senın kontrolun oldu mu? ben kontrole kadar nasıl durcam bılmıyorum.
kızlar aramızda agda yaptıran ne zaman yaptırdı ilk .? dr.larından yorum alan oldu mu? ben kontrolde sorcam ama daha 20 gun var..
canım bizim oğlandada vardı hemde yemyeşildi, uyanınca gözlerini açamıyordu, doktorumuz, tam gözlerin bittiği yeri, burnunun üstünü iki parmağınızın arasına alıp masaj yapın geçer dedi, hem çay-pamuk sildiki hemde sürekli orayı masaj yaptım ve çok şükür iki güne kalmadan geçti, ama ben yine ara ara masaj yapıyorum, çünkü rahatlıyorcanım gözündeki çapaklanma bizdede var doktor yaılık suya batırılmış pamukla sil yada ılık çaya batır sil dedi ben çayla siliyorum..
şimdi benim kanamam çok az doğumdan beri devam ediyordu hani adetin son günlerinde azalır ya o şekilde ama bir türlü o da kesilmiyor ben ne kadar süre böyle devam edeceğim yada bu kanama tamamen bitecek ben belki 1 yılda adet hiç olmaya bilirmiyim 1 yıl sürerse adet olmaman böyle sürekli petlemi dolaşacağım az geliyor diye. hiç anlamadım bu kanama olayını...
ışılcım geçmiş olsun sanada...
valla perim dediğin gibi dr a gitsek bu halde nasıl muayene olcaz işin bide bu kısmı var ...
yasminkacım bende daha hiç jilet kullanmadım hep ağda yaparım...
napcaz biz yaa püfffff çok sıkıntılı bi iş şuan kendim olarakta çok huzursuzum ben...
kızlar siz nerenizi ağda yapmaktan korkuyosunuz sezeryan olmadınızmı alt trfta bi operasyon olmadıki ağda niye sakıncalı olsun çok mrk ettm anlayamadm durumu :26:
canım tam kıllarıon basladıgı yerde 10 cm kesık var. yanı dıkılmiş veya yapıştırılmış. yanı ust bolgeyı agdayla cektıgınde oranın gerılmemesı mumkun degıl. ben hadı orası kalsınm altları cekeyım dıye dusunyordum ama yıne de agdada gerılır. senin de ustler mumkun sanırım ama asagısı zor dıyorsun.. napcaz bılmıyorum jılet hıc kullanmadım.
ben napayım benim sezeryan kesi yerim kılların başladığı yerin 3 parmak altında, biraz fazla aşağıdan kesildim.. ağda da jilet de benim için çok daha tehlikeli .. kaldık böle kıllı kıllı, reziilliiikk
arkadaşlar ben nisan annesiyim kızım bi haftalık ve sanırım sarılık oluyo. sarılık olan var mı bebeği ? ve sürekli uyuyo hani uyandırmsam saatlerce uyuyacak 6 saat uyanmadan uyur mu bi bebek yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?