2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahaa aynı ben :))) bende pusetinde sallıyom da durmuyooo benim domates :)

kızlarrr biz yani sezeryanla doğum yapanlar ağda yaprsak ne zman yapmalıyız ki ....

Bende bu konudan muzdaribim.. doktorum jilet ya da ağdayı ilk ay yasakladı, 16 sında rahim toparlamış mı die bakıcam yine gel dedi.
ee ben o şekilde nasıl goktorun karşısına çıkıcamm( pöfff...

aman diyim şuan için çoook erken kuaföre ağdaya gitmek için.. Allah muhafaza!!

jiletle alabilirsin canım, çok dibe inmeden yani sinek kaydı olmayacak ayarda:))

tmm canım cok tskler..

rana bende aynı soruyu merak edıyorum.agda allengırlı bir iş ne zaman yapılır ki. off mecbur jilet yapcam ılk defa. yapıştırılan yer acılırsa agdayla fln.

Bende bu konudan muzdaribim.. doktorum jilet ya da ağdayı ilk ay yasakladı, 16 sında rahim toparlamış mı die bakıcam yine gel dedi.
ee ben o şekilde nasıl goktorun karşısına çıkıcamm( pöfff...

tmm canım cok tskler..

rana bende aynı soruyu merak edıyorum.agda allengırlı bir iş ne zaman yapılır ki. off mecbur jilet yapcam ılk defa. yapıştırılan yer acılırsa agdayla fln.

valla perim dediğin gibi dr a gitsek bu halde nasıl muayene olcaz işin bide bu kısmı var ...
yasminkacım bende daha hiç jilet kullanmadım hep ağda yaparım...
napcaz biz yaa püfffff çok sıkıntılı bi iş şuan kendim olarakta çok huzursuzum ben...

sızın 40 cıkmış. bır bucuk aylıkken kontrole cagırdı . senın kontrolun oldu mu? ben kontrole kadar nasıl durcam bılmıyorum.
kızlar aramızda agda yaptıran ne zaman yaptırdı ilk .? dr.larından yorum alan oldu mu? ben kontrolde sorcam ama daha 20 gun var..

yok cnm 40 çıkmadan biter kanaman..sonra 1 yılda olmayabilirsin yada hmn olabilirsin belli olmuyo işte

yok olmadı daha cnm şimdi bende gitmeye çekiniyorum ....sanırım ben yapmayı denicem yoksa bu durumda hayatta gidemem ...

kızlar bnde şunu sorcam normal doğum yapanlar acaba biz ağdayı ne zmn yaptırabilirz..çok korkuyorum dikişler iyileşti ama sanki ağda yapışınca orayı söküp atar diye saçma düşünceler geçiyo kafamdan..bide biş daha sorcam vajinayı brz aralayınca daha önce orda olmayan bi et parçası gördm :26::26:arada duruyo kaç gün oldu bi dahada bakmaya cesaret edemedm acaba lohusalık bitince gidermi off dr.a gitcektm ama kontroller 40 çıktıktan sonra oluyomuş bn kafayı yicem nolur bilenler cvplasın ilk doğum olduu için tecrübeli değilim artık alt tarafımın normale dönmesini istiyorm..bi sorunum yok hiçbişi hissetmiyorm ama hep ya eskisi gbi değilse diyip kndimi yiorm

canım gözündeki çapaklanma bizdede var doktor yaılık suya batırılmış pamukla sil yada ılık çaya batır sil dedi ben çayla siliyorum..
canım bizim oğlandada vardı hemde yemyeşildi, uyanınca gözlerini açamıyordu, doktorumuz, tam gözlerin bittiği yeri, burnunun üstünü iki parmağınızın arasına alıp masaj yapın geçer dedi, hem çay-pamuk sildiki hemde sürekli orayı masaj yaptım ve çok şükür iki güne kalmadan geçti, ama ben yine ara ara masaj yapıyorum, çünkü rahatlıyor

Gamzecim, canım ya Rabbim yar ve yardımcınız olsun, inşaAllah mahkeme olumlu sonuçlanır ve eşinden müjdeli haberi alırsın

Semracım ya Rabbim seninde yrdımcın olsun, İki çocuk biliyorum kolay değil ama sonu muhteşem olacak inş

yaa sorma cnm.. benim de gecen hafta kesilmişti sözde kanamam. ama dünden beri azar azar yine geldi, ama adet kanaması gibi de değil. daha açık renk. bugün kesildi o da. yine gelirmi bilmiyorum ama ne olacak böyle halimiz.. herkes adet oluyor ben hala bu kanamalarla uğraşıyorum

kızlar siz nerenizi ağda yapmaktan korkuyosunuz sezeryan olmadınızmı alt trfta bi operasyon olmadıki ağda niye sakıncalı olsun çok mrk ettm anlayamadm durumu :26:

kızlar siz nerenizi ağda yapmaktan korkuyosunuz sezeryan olmadınızmı alt trfta bi operasyon olmadıki ağda niye sakıncalı olsun çok mrk ettm anlayamadm durumu :26:

canım tam kıllarıon basladıgı yerde 10 cm kesık var. yanı dıkılmiş veya yapıştırılmış. yanı ust bolgeyı agdayla cektıgınde oranın gerılmemesı mumkun degıl. ben hadı orası kalsınm altları cekeyım dıye dusunyordum ama yıne de agdada gerılır. senin de ustler mumkun sanırım ama asagısı zor dıyorsun.. napcaz bılmıyorum jılet hıc kullanmadım.

ben napayım benim sezeryan kesi yerim kılların başladığı yerin 3 parmak altında, biraz fazla aşağıdan kesildim.. ağda da jilet de benim için çok daha tehlikeli .. kaldık böle kıllı kıllı, reziilliiikk

anneler merhabalar bende nisan annesıydım fakat kızım dayanamadı ve 29 mart gunu dunyaya geldi mart annesı oldum bende:)prensesım uyuyor bende yazayım dedim gurbetteyım ve cok huzunluyum annemler yanımda fakat haftaya gıdıyo ve ben yıne yalnız gunlerıme gerı donucem durmadan aglıyorum lohusalık donemı berbat bı donemmıs hersye alınıyorum sınırlıenıyorum dayanılmaz hal aldım off kayın valıdemınde yanıma gelmesını ıstemıyorum ama mecbur gelıcek gelme dıyememkı canım cok sıkkkın bunları yazarlen bıle aglıyorum....allahım güç versin hepimizee...

ya hiç demeyin kızlar ya aynı durumdan bende muzdaribim :) ama benim hemen tüylerin başladığı yerde kesik yani dikişlerim üstelik göbeğim karın bölgem de tüy old. için doğuma sırasında da oraya jilet vurdu hemşire. yani benim orada da tüy çıkmaya başladı üstelik kaşınıyor çıkarken kendimi zor tutuyorum bende ağda yapsam ne sakıncası olur ki diodum tabiki şuan cesaret edemem ama en azından belli bi süre sonra yapılmaz ki ya

slm kızlar,, ağdadan falan bahsetmişsiniz sezaryen olanlar sakın yapmayın ağda..bende 2-3 kere doktora gittim mecbur jiletle aldım napcam o halde asla gitmezdim..tam dikişin olduğu yeri bastırmadan aldım çok kısa kaldı orda.. jiletten başka çare yok..

kızlar pazar günü annem geliyooo bunalmıştım baya iyi gelcek bana..fırsat bu fırsat üstümdeki peşmurdelikten kurtulup kuaföre atcam kendimi öncelikle yarısı siyah yarısı kahve olan dehşet saçlarımdan kurtulcam..hangi renge boyatcemı karar vermedim daha ama bronz kahve felan düşünüyorum..kesimde yatırırım kaşlar manikür komple bakıma gircem emimnim çok iyi gelcek bana..kg desen 71 le girdim doğuma şimdi 64 kg yum zayıflamasamda olur zaten eskiden 53 kg dum zayıftım şimdi iyiyim böle....ama göbeğim az daha gitse çok iyi olur ve sertleşse göbeğimden nefret ediyorum..nese ilk doğumdan çıktığımdaki jöle gibi dehşet halinini düzelmesi bile iyi..inşallah zamanlada eskisi gibi olur yumuşak yumuşak sinir oluyorum(

hamileliğimde bebelac sitesine üye olmuştum sürekli telime mesaj gelirdi aylık bilgi halende gelmeye devam ediyor...
mesajda sürekli telefon nısu veriyorlar ücretsiz danışma için........... ücretli danışma için....................... neyse ücretsizi aradım sonuç böyle bir numara kullanım dışı... ne yerine koyuyorlar milleti anlamadım...

arkadaşlar ben nisan annesiyim kızım bi haftalık ve sanırım sarılık oluyo. sarılık olan var mı bebeği ? ve sürekli uyuyo hani uyandırmsam saatlerce uyuyacak 6 saat uyanmadan uyur mu bi bebek yaa

beslenemesine dikakt etmeniz gerek sarılıksa eğer,..biizmkide aralıksız 10 saat uyuyordu..üstelik minnacık bebği uyandır aman 2 saatte emzir diyen çoktu bana ama kolaysa uyandır..birtürlü uyanmmaıştı ..ağlamıştım bende :))) inşAllah gecer cabucak ..hepimiz yaşadık yani..şimdide gaz sancısına 2 saat deliksiz uyuyamıyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…