2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim doktorum 40 çıkmadan yaptırma dedi 41.gün doktor kontrolüne gittim istersen yaptır ama bi 10 gün daha belklersen daha İyi olur demişti tam 50. gün gidip yaptırdım bende..

aynen bende saçımı öncelikle kestircem ve ilk defa boyatacağım...
kahve tonları düşünüyorum... biraz daha havalar ısınsın onu bekliyorum kış sendromu bitmedi şöyle güneş açsın varmı yaz gibidi...
Allahtan lahusalık sendromundan kurtuldum... relaks olun ya kızlar biraz daha sabır lütfen... geçecek zor günler...

gamze ..merak ettim bebişin emmediği içinmi sağıyorsun sütünü..yoksa hem emiyor hemde sen sağıyormusun...anlamadım bende sağmalımıyım diye kafam karıştı,yani sağdıkça daha çokmu süt geliyor,noluyor...derdimi anlatabildimmi bilmem.

kızlar insaniyet namına gaz giderici yöntem söyleyin dün geceden beri uyumuyoruz Alp yüzünden

birsürü yöntem var ama işe yaramıyor,yada her bebekete farklı etki gösteriyor..bizde gecen gece acilde soluğu aldık.4 saat ağladı gece 3te eve geldik.sancıyı kesecek fitil verdi doktor anlık...sonrasında Gaza son masaj ayğı aldık..masaj yapıyoruz....zinco damla kullanıyoruz..ayağına sıcak su torbası koyuyorum gece yatarken ..sanki biraz işe yaradı..dünden beri daha iyi..ağlıyor ama 4 saat değil 1-2 saat..gerçekten gaz sancıları berbat ..

birkaç saattir çok zor ve yıpratıcı zamanlar geçiriyorum , bugün pek benden hayır yok kızlar aklımda kalan bir iki şeyi yazayım

33. gün regl oldum,

45 gün ağda yaptırdım

mahkeme ertelendi yine

yazımı paylaşabilirsin

berra emiyor ama ben kusması artmasın diye emzirmiyorum yada sağılmış memeyi emziriyorum tensel temas vs için

kızlar insaniyet namına gaz giderici yöntem söyleyin dün geceden beri uyumuyoruz Alp yüzünden

canım daha oncekı sayfalarda belırttım bızde acaıp ıse yarıyo,sık olmamak sartıyla zor kaldıgın durumlarda dene
1 cay bardagı suya 1 cay kasıgı corekotu at ve bıraz kaynat,ılıtıp bebegıne 1 cay kasıgı ver,bızde alllaaaaah koca adam gıbı gazlar cıkıyo agzından yavrumun,sonrada mısıl mısıl uyuyo,dılerım ıse yarar sendede

Arkadaşlar bunu başka bir topicte buldum

bir arkadaş eklemiş bunu gaz sancısına hindistan cevizi çok ama çok iyi geliyor aman dikkaaaaaaaaaaaaat.bu hindistan degil hint(muskat)cevizi ve günde 2 defa serçe parmagınızın tırnagının yarısını geçmeyecek çünkü fazlası uyuşturucu.bebeginize yaradan çok zarar verirsiniz hintliler bunu uyuştucu olarak kullanıyo

Canım benim doktorum 40 çıkmadan yaptırma dedi 41.gün doktor kontrolüne gittim istersen yaptır ama bi 10 gün daha belklersen daha İyi olur demişti tam 50. gün gidip yaptırdım bende..

aaa tamam cnm bnde öyle yapiim çok korkuyorm çünkü yırtılır fln diye içim bi tuhaf oluyo düşününce..sn yaptrdın bişi olmadı dimi dikişler fln ztn kapandı çoktan ama bn yinede tedirginim..sonuçta alışkın olmadıım bi durum..

kızlar bu yandaki kavitasyon reklamını bize inat mı koymuşlar?..jöle kıvamındaki göbeği görünce kndi göbeğim aklıma geliyo yandaki hatunun göbeğide hayalimdeki göbek bnde bigün öyle olcam 40ım çıksın başlıyorum çalışmalara

merhba kızlar
bu gn kızımın dr. unu değiştirdim.6 gün önce gittiğimde haftada 200 gr alan bebeğime az kilo almış mamaya başla dedi.bnde hemen mama aldım ve verdim kızıma içim rahat etmedi başka dr. götürdüm haftada 150-200gr almak yeterliymiş neye göre önceki dr. mamaya başla diyor bide özel dr olacak hiçbişeden anlamıyor gıcık adam
diğer dr çok normal kilo artışı mamayla obezmi yapacaksın dedi.ilerdede şeker hastalığı yapıyormuş mama.
süt için;yemene içmene dikkat et sadece su iç 3 litre dedi tatlı ekstra şeyler yemene gerek yok dedi.

d_m_f benimde kanamam aynen senin gibi tam bitecek diyorum az az geliyor bndende.emzirirken süt korur drler boş ver hemen adet olmayalım olursak o zaman 2. çoçuğa kalma ihtimali çok yüksek .hiç birkoruma %100 korumuyor biliyosun.bnim grümcem 1 buçuk yıl adet olmamış oluncada hmen 3.çoçuğa hamile kalmış korunduğu halde.biz bide sezeryanız 2 sene beklememiz gerekir.bi de korunduğumuz halde hamile kalırsak Allah korusun kürtajda çok günah naparız blmem çok vahim bi durum.hemen adet olamamak daha iyi bu durumda

Evet ilk etapda düşündükçe insan bi tuhaf oluyo hatta düşündükçe psikolojik olarak sızladığını hissediyorsun yaptırmadan önce bende nasıl olcak ya bişe olursa falan diye takıp duruyodum ama merak etme canım daha önce nasıl oluyosa öle oluyo farklı bir his yok yada ağrı :))

cnm sen sütün koruduğuna falan fazla güvenme benim görümcem 40 cıkmış süt korur mantığıyla ilişkiye girmişler hamile kalmış 3 ay içinde yani bu işin sütle mütle alakası yok kardeşler arasında 1 yaş var

ya canım senin hayaline kavuşman çok kolay bide bizi düşün sezaryen yapanlar hamişken hayaller kuruyodum normal yapcam 40 dan sonra plates yaparım sımsıkı karnım olur diye..ya şimdi hayallerim ne olacak 6 ay spor yok ozamana kadar bu halde kalcaz napalım yürüyüş tek sporum olcak(

amannn Allah korusun bide szaryen olduk ya ölür kalırız masada yada aldırcan düşünceleri bile kötü..en iyisimi biz tedbiri elden bırakmayalım..

benim oglumdada baya var kırmızı üzerinde silvicecik gibi beyaz noktalar. dr. a dün sordum hormonel gecer dedi. internetteki araştırmam sonucunda,

1. süt yaglı geldigi için
2. süt degdigi için
3. sıcaktan
4. öpülmekten
5. hormonel

yazıyor

AYnen öyle güvenmemek gerek benim iş arkadaşımın eşide aynı hatayı yaptı ve hamile kaldı...bende geçen hafta regl oldum doktorum bi ara gelde nasıl korunacaksın karar verip uygulamaya başlayalım dedi..şimdi bide bu korunma muhabbeti var

aynısı bizdede olmuştu canım 2-3 haftalıkken falan başladı sonra komple sardı yavrumun yüzünü sıcak arttırıyor bilginiz olsun evin sıcaklığını düşürür düşürmez geçmeye başladılar birde ben doktor tavsiyesiyle bübchen el ve yüz bakım kremi kullandım oda çok iyi geldi geçtikten sonra yüzde kuruluk oluyor yine bu kremi kullanırsanız hemen geçiyo oda kızlar....ayrıca doktor duştan sonra bebe yağıda sür demişti bize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…