- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.021
kızlar bnde şunu sorcam normal doğum yapanlar acaba biz ağdayı ne zmn yaptırabilirz..çok korkuyorum dikişler iyileşti ama sanki ağda yapışınca orayı söküp atar diye saçma düşünceler geçiyo kafamdan..bide biş daha sorcam vajinayı brz aralayınca daha önce orda olmayan bi et parçası gördm :26::26:arada duruyo kaç gün oldu bi dahada bakmaya cesaret edemedm acaba lohusalık bitince gidermi off dr.a gitcektm ama kontroller 40 çıktıktan sonra oluyomuş bn kafayı yicemnolur bilenler cvplasın ilk doğum olduu için tecrübeli değilim artık alt tarafımın normale dönmesini istiyorm..bi sorunum yok hiçbişi hissetmiyorm ama hep ya eskisi gbi değilse diyip kndimi yiorm
slm kızlar,, ağdadan falan bahsetmişsiniz sezaryen olanlar sakın yapmayın ağda..bende 2-3 kere doktora gittim mecbur jiletle aldım napcam o halde asla gitmezdim..tam dikişin olduğu yeri bastırmadan aldım çok kısa kaldı orda.. jiletten başka çare yok..
kızlar pazar günü annem geliyooobunalmıştım baya iyi gelcek bana..fırsat bu fırsat üstümdeki peşmurdelikten kurtulup kuaföre atcam kendimi öncelikle yarısı siyah yarısı kahve olan dehşet saçlarımdan kurtulcam..hangi renge boyatcemı karar vermedim daha ama bronz kahve felan düşünüyorum..kesimde yatırırım kaşlar manikür komple bakıma gircem emimnim çok iyi gelcek bana..kg desen 71 le girdim doğuma şimdi 64 kg yum zayıflamasamda olur zaten eskiden 53 kg dum zayıftım şimdi iyiyim böle....ama göbeğim az daha gitse çok iyi olur ve sertleşse göbeğimden nefret ediyorum..nese ilk doğumdan çıktığımdaki jöle gibi dehşet halinini düzelmesi bile iyi..inşallah zamanlada eskisi gibi olur yumuşak yumuşak sinir oluyorum (
kızlar insaniyet namına gaz giderici yöntem söyleyin dün geceden beri uyumuyoruz Alp yüzünden
kızlar insaniyet namına gaz giderici yöntem söyleyin dün geceden beri uyumuyoruz Alp yüzünden
Canım benim doktorum 40 çıkmadan yaptırma dedi 41.gün doktor kontrolüne gittim istersen yaptır ama bi 10 gün daha belklersen daha İyi olur demişti tam 50. gün gidip yaptırdım bende..
Fındıgımın resmını koyuverdım... Avatara yukleyebıldım sdc telden anca bu kadar yapabılıyorum
aaa tamam cnm bnde öyle yapiim çok korkuyorm çünkü yırtılır fln diye içim bi tuhaf oluyo düşününce..sn yaptrdın bişi olmadı dimi dikişler fln ztn kapandı çoktan ama bn yinede tedirginim..sonuçta alışkın olmadıım bi durum..
merhba kızlar
bu gn kızımın dr. unu değiştirdim.6 gün önce gittiğimde haftada 200 gr alan bebeğime az kilo almış mamaya başla dedi.bnde hemen mama aldım ve verdim kızıma içim rahat etmedi başka dr. götürdüm haftada 150-200gr almak yeterliymiş neye göre önceki dr. mamaya başla diyor bide özel dr olacak hiçbişeden anlamıyor gıcık adam
diğer dr çok normal kilo artışı mamayla obezmi yapacaksın dedi.ilerdede şeker hastalığı yapıyormuş mama.
süt için;yemene içmene dikkat et sadece su iç 3 litre dedi tatlı ekstra şeyler yemene gerek yok dedi.
d_m_f benimde kanamam aynen senin gibi tam bitecek diyorum az az geliyor bndende.emzirirken süt korur drler boş ver hemen adet olmayalım olursak o zaman 2. çoçuğa kalma ihtimali çok yüksek .hiç birkoruma %100 korumuyor biliyosun.bnim grümcem 1 buçuk yıl adet olmamış oluncada hmen 3.çoçuğa hamile kalmış korunduğu halde.biz bide sezeryanız 2 sene beklememiz gerekir.bi de korunduğumuz halde hamile kalırsak Allah korusun kürtajda çok günah naparız blmem çok vahim bi durum.hemen adet olamamak daha iyi bu durumda
kızlar bu yandaki kavitasyon reklamını bize inat mı koymuşlar?..jöle kıvamındaki göbeği görünce kndi göbeğim aklıma geliyo yandaki hatunun göbeğide hayalimdeki göbek bnde bigün öyle olcam 40ım çıksın başlıyorum çalışmalara
cnm sen sütün koruduğuna falan fazla güvenme benim görümcem 40 cıkmış süt korur mantığıyla ilişkiye girmişler hamile kalmış 3 ay içindeyani bu işin sütle mütle alakası yok kardeşler arasında 1 yaş var
olabilir..bizim ki emerken memeyle bütünleşiyor,hatta özellikle dayıyor yanaklarını:)ben de dikkat etmeye çalışayım..terlediği için olduğunu düşünüyorum ben de oda ısısını düşürdüm,ama memeler aklıma hiç gelmedi
cnm sen sütün koruduğuna falan fazla güvenme benim görümcem 40 cıkmış süt korur mantığıyla ilişkiye girmişler hamile kalmış 3 ay içindeyani bu işin sütle mütle alakası yok kardeşler arasında 1 yaş var
benim oglumdada baya var kırmızı üzerinde silvicecik gibi beyaz noktalar. dr. a dün sordum hormonel gecer dedi. internetteki araştırmam sonucunda,
1. süt yaglı geldigi için
2. süt degdigi için
3. sıcaktan
4. öpülmekten
5. hormonel
yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?