- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.041
sızın 40 cıkmış. bır bucuk aylıkken kontrole cagırdı . senın kontrolun oldu mu? ben kontrole kadar nasıl durcam bılmıyorum.
kızlar aramızda agda yaptıran ne zaman yaptırdı ilk .? dr.larından yorum alan oldu mu? ben kontrolde sorcam ama daha 20 gun var..
Arkadaşlar bunu başka bir topicte buldum
bir arkadaş eklemiş bunu gaz sancısına hindistan cevizi çok ama çok iyi geliyor aman dikkaaaaaaaaaaaaat.bu hindistan degil hint(muskat)cevizi ve günde 2 defa serçe parmagınızın tırnagının yarısını geçmeyecek çünkü fazlası uyuşturucu.bebeginize yaradan çok zarar verirsiniz hintliler bunu uyuştucu olarak kullanıyo
bende yapacaktım onu eşim muskat(hindistan cevizi) almayı unutmuş dün gece bizde soluğu acilde aldık.İnşallah işe yarar.tadı acı diye içine şeker ..kabızlık içinde zeytinyağı koyun yazıyordu nette..sen sadece süt katmışsın ..bende mi öle yapsam ..gaz çıkarabildimi bari..sadece bir ttalı kaşığı dimi ..ayyy inşallah olur
canım kıyamam sana mervede sanırım zor gece geçirmiş...
zor vallahi hepimiz sırayla yaşıyoruz bunu senin o an tek olman işin kötü yanı olmuş...
canım sana bse diim mi gaz cıkardı ve gerçekten cıkartmaya da devam ediyor. ben işe yarayacagını bilsem önceden yapardım. ahh ahh inanmadım annecigime. ve bu sabah kızım yine eskisi gbi kaka yapmaya da başladı Allaha şükür. çocugum kendini sıka sıka göbegini kanatıyordu. erken düşürdük göbegimizide teyzesi hala kendini sıkınca kanıyo. şimdi rahata erdi yavrum.
Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz kaç günde düştü:44:
Normal dogum yapan arkadaslar epızyo yapıldıysa dıkıslerınızımn hepsı dustumu,epızyo ne durumda tamamen ıyılestımı
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ya. vallahi ne zormuş. bende 40 ıma kadar annemde kalıyorum eşim geliyo gidiyo ama öle böle işte. düzenim bozuldu,her nekadar anne evi baba evi olada alışmısım kendi evime zorlanıyorum. annemde güvenmiyomuş bana tek bakamazmışım minigimeee hadi dedim napalım kaldı 15 gün
ya nette olumsuz birsürü şey yazıyordu ..sakin vermeyin filan bende vermedim ..kendim içtim:))sbahtan ara ara ağlıyor gaz yüzüne yine ..akşama daha da fenalaşıcak biliyorum ama korktım.birde onun ölçüsü nedir onu bilemedim.
canım öncelikle kuzunun resmine bayıldım...
maşallah canım...çok şeker...
bende senin gibi annemin evindeyim evde tek başıma bu kuzuya bakamam ee annemde bize gelemez kadın 2 ev arasında yorulur zaten yaşı 55...
benim keyfim iyi valla. nede olsa büyüdüğüm yer ama eşim ne kadar da olsa rahat değil onuda anlıyorum ama yapacak birşey yok hem üstelik annem hiçbirşeyimizi eksik etmiyor binlerce kez razı olsun... bizde mayıs sonu haziran başı gibi evimize geçeriz... krizler, gazlar bitsin...
Bebekler için 'Uygulamalı Gaz Masajı ve Egzersiz' | Video İzle ve Paylaş | Internet TV
ARKADAŞLAR ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM AZ ÖNCE ADENE YAPTIM NASIL PIRTLAR ÇIKTI TARİF EDEMEM HEMEN ALIN BEBİŞLERİ KUCAĞINIZA EVDE NE VASA BEBE YAĞI OLUR LOSYON OLUR BEBEK İÇİN MASAJ YAĞLARI OLUR MUTLAKA DENEYİN AMA MUTLAKA ADENCİK SABAHTAN BERİ UYANIKDI UYUDU ..................................
kızlar gaz sorununu nasıl çözdünüz?
agzından cıkartıyor gazını ama bi pırt yapamıyor.
önce ıkınıyor kızarıyor aglamaya başlıyor ayaklarını karnına ceke ceke aglıyor. ne yapcam ben ya.. aglıyıp duruyorr
sarılık uyku yapar canım bence dr.götür 6 saatlik bir uyku çok fazla 2 saatte bir emzirmen gerekir...
sakın sakın. uyumasına izin verme. sarılığını idrarla atacak yavrucuk. idrar da sen emzirdikçe çıkacak vücudundan. 2 saate bir kaldır emzir. zorla da olsa. eliyle oyna- ayaklarıyla değil- memeden çekiyormuş gibi yap. sırtında gezdir parmaklarını , çenesine gıdısına dokun memede uyursa eğer.. sarılığını ilerletirsin böyle uyutmaya devam edersen.ayrıca sütün de azalır emzirme aralıkları uzadığı için.. geçmiş olsun.
öncelikle hayırlı olsun... gözünüz aydın...
benim oğlumda hafif sarılık geçirdi doğduğunda inanılmaz uyuyordu hatta hiç uyanmasa yeriydi... biz onu her saat uyandırıp besliyorduk meme ile... çünkü ne kadar emer ve ne kadar işerse okadar sarılığı atlatır idrarla atarmış sarılığı... bol bol emzir her saat uyandır biliyorum çok yorucu ama biraz sabret bizim 20-30 gün sürmüştü sarılığın ilerlemesine izin verme çünkü ilerlerse hastanede yatma durumuna bile gelebilir kuzu... birde uyanması için kulağının arkası, gıdığı, topukları ve burnu bunu hafif sık uyanır... emerkende uyuyordu hatta sürekli gıdığını okşuyordumki emmesini sağlıyordum... geçmiş olsun...
Evet ilk etapda düşündükçe insan bi tuhaf oluyo hatta düşündükçe psikolojik olarak sızladığını hissediyorsunyaptırmadan önce bende nasıl olcak ya bişe olursa falan diye takıp duruyodum ama merak etme canım daha önce nasıl oluyosa öle oluyo farklı bir his yok yada ağrı :))
ya canım senin hayaline kavuşman çok kolay bide bizi düşün sezaryen yapanlar hamişken hayaller kuruyodum normal yapcam 40 dan sonra plates yaparım sımsıkı karnım olur diye..ya şimdi hayallerim ne olacak 6 ay spor yok ozamana kadar bu halde kalcaznapalım yürüyüş tek sporum olcak (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?