2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben dr. a sordum ne gerek var dedi doğal ol:) bizde utanıyoruz böyle gidicez diye..
ben bi krem kullanıyorum yara izi azalsın diye adı contractubex günde 3 defa sürüyorum umarım işe yarar, hiç sevimli bi iz değil zaten daha öncede kist amilyatı olömustum, paramparça bi görüntü

bende eşime aldırdım muskatı ama denemekten vazgectim hem ölçüsünü bilmıyordum hemde nette senin dediğin gibi uyuşukluk vs..beyin gelişimi felan olumsuz şeyler diyordu vazgectim.artık ağlayacak susacak bişiler olacak doğal yollarla çıkacak bu gaz.fazla müdahale ediyorum sanırım..sabah çörek otu verdim ama 1 çaykaşığı değil bikaç çaykaşııı..çokmu oldukii..gazını bilmiom ama kakasını yaptı bebişim...bu çörek oyu nekdar verilebilir akşama doğru bidaha versem zararı olurmuki..bu arada bu hint cevizini kendim içtim 1 ttalı kaşıı belki bebeişe etki eder diye

benimde bebiş 2 -3 gündür kaka sıklığını azalttı çok ıkınıyor ama gelmiyor, günde 2ye falan düştü kaka sayısı her bezde vardı eskiden oysaki. dün gece yine kızardı morardı ıkınırken, windsalbe diye bir vazalinli kimyon karısımı var ondan sürerek masaj yaptım, vidyosu var internette 20 dk olmadı beline gelecek kadar kaka yaptı. herkese bu mucizevi şeyi tavsiye ediyorum. daha öncede bi kere gaz çıkaramıyordu bundan yaptım hem gaz hem kaka dolu yaptı

canım sana bse diim mi gaz cıkardı ve gerçekten cıkartmaya da devam ediyor. ben işe yarayacagını bilsem önceden yapardım. ahh ahh inanmadım annecigime. ve bu sabah kızım yine eskisi gbi kaka yapmaya da başladı Allaha şükür. çocugum kendini sıka sıka göbegini kanatıyordu. erken düşürdük göbegimizide teyzesi hala kendini sıkınca kanıyo. şimdi rahata erdi yavrum.

canım kıyamam sana mervede sanırım zor gece geçirmiş...
zor vallahi hepimiz sırayla yaşıyoruz bunu senin o an tek olman işin kötü yanı olmuş...

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ya. vallahi ne zormuş. bende 40 ıma kadar annemde kalıyorum eşim geliyo gidiyo ama öle böle işte. düzenim bozuldu,her nekadar anne evi baba evi olada alışmısım kendi evime zorlanıyorum. annemde güvenmiyomuş bana tek bakamazmışım minigime ee hadi dedim napalım kaldı 15 gün

ya nette olumsuz birsürü şey yazıyordu ..sakin vermeyin filan bende vermedim ..kendim içtim:))sbahtan ara ara ağlıyor gaz yüzüne yine ..akşama daha da fenalaşıcak biliyorum ama korktım.birde onun ölçüsü nedir onu bilemedim.

Normal dogum yapan arkadaslar epızyo yapıldıysa dıkıslerınızımn hepsı dustumu,epızyo ne durumda tamamen ıyılestımı

canım öncelikle kuzunun resmine bayıldım...
maşallah canım... çok şeker...

bende senin gibi annemin evindeyim evde tek başıma bu kuzuya bakamam ee annemde bize gelemez kadın 2 ev arasında yorulur zaten yaşı 55...
benim keyfim iyi valla. nede olsa büyüdüğüm yer ama eşim ne kadar da olsa rahat değil onuda anlıyorum ama yapacak birşey yok hem üstelik annem hiçbirşeyimizi eksik etmiyor binlerce kez razı olsun... bizde mayıs sonu haziran başı gibi evimize geçeriz... krizler, gazlar bitsin...

işte miktarı çok önemli kuzum , oy yüzden yazdım ben miktarınıda size. doktoruma sordum az önce,yarım çay kasıgını gecmesin sorun olmaz dedi. zaten her gün vermeyi gerektircek birşey degil çörek otu vs gbi. bize doktor ilaç vermedi gaz için, çünkü arada bi oluyor sancısı kızımın. eger ilacınız varsa ilaç kullan sen yavruna canım bari. akşamları çekilmez oluyor çünkü,uykusuzluktanda geçiyor insan,öyle aglarken minikler kıyamıyor insan

teşekkür ederiz teyzesi
Rabbim annelerimize uzun ömür versin inşallah . aynı annemle beni anlatmıssın canımm,ilk hafta bizde kaldık ama okula giden kardesim var kadıncagız git gel yapıyordu ve cok yoruluyordu. bizde minigimle anneme tasındıkk napalım annemde sagolsun elim sıcak sudan soguga girmiyor diyebilirim,kızıma zaten bakmak için ölüyo resmen,benden cok mu seviyor diye düşünmüyor degilim ama işte insanın kendi evi gbi yok. benim kocacımda haftasonu kalıyo sadece,hafta içi zor oluyormus,oda haklı hergün dus al traş ol,hergün yeni takım elbise. bende sesimi cıkartmıyorum napim.
ben lohusalık depresyonuna bile giremedim düşün,fena afalladım,şaşkınım hala içinde bulundugum duruma. alışcaz zamanla,zor günler geçecek gaz derdi,ağlaması,krizleri..
şuan en büyük hayalim yaz gelsin kızımı denize sokucam kumda oynatıcam yaz gelsin yazzzzz

kızlar gaz sorununu nasıl çözdünüz?
agzından cıkartıyor gazını ama bi pırt yapamıyor.
önce ıkınıyor kızarıyor aglamaya başlıyor ayaklarını karnına ceke ceke aglıyor. ne yapcam ben ya.. aglıyıp duruyorr

ben kimyon yağıyla saat yönüne doğru göbüşe masaj yapıom hemen pırtlatıverio ardarda kuzucuk ..... tane kimyon (kimyon tohumu olarakta geçer) ve rezene ikisindende çay kaşığının ucuyla demliyorum bardakta azcıkta şeker koyuyorum soğuyunca veriyorum 3 kaşık buda çok iyi geliyo ben bunları yapmaya 3 haftalıkken başladım ve bizim 2 aydır gaz sorunumuz hemen hemen hiç olmuyor

Son düzenleme:
sarılık uyku yapar canım bence dr.götür 6 saatlik bir uyku çok fazla 2 saatte bir emzirmen gerekir...

saolun kızlar emziriyorum ama sanırım yetmiyo doymuyo çünkü onun içinde mama takviyesi yapıyorum ne kadar doğru yapıyorum bilmyorum sanırım sütüm az geliyo

çok saol cnm içim rahatladı valla..bian önce temizlenmek istiyorum..peki kuzum bişi daha sorcam karı koca olma konusunda nasıl oluyo bi değişiklik oluyomu ve hmn 40 çıkınca olabiliyomu

mrk etme cnm bnmde pek kolay olmıcak heral hayalime kavuşmam o kdr alınan kilodan sonra :)) olsn szde 6 aydan sonra yaparsınız ne demiş atalarımız geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…