2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kimyonu ayrı kaynattım veriyorum ünde bir kaşıkişe yaramadı çörek otunuda verdim odaişe yaramadı şimdi rezeneyi denicem..

cnm çörekotunuun fazlasıda çok zararlı diye biliyorum ama..çok az miktarda kullanmak grkiyo heleki bebeğe sürekli vermeyin

nerden alırız cnm onu?

Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz kaç günde düştü:44:

ya bn hiç düştüğünü görmedim nasıl bi dikişse önceden elimi sürünce hissediyodum hatta yürürkende ama sonra kendiliğinden yokoldular şimdi hiçbişey kalmadı..ama ne düşerken gördüm nede başka bişey..aynaylada baktm hiçbişey görünmüyo..

Normal dogum yapan arkadaslar epızyo yapıldıysa dıkıslerınızımn hepsı dustumu,epızyo ne durumda tamamen ıyılestımı

bnmkiler düştü galiba deminde yazdm eskisi gibi duruyo orası ama bakalm görüntüde bişi yok icraata gelince neler olcak mrkla bekliyorum :))

Canım benimkiler 15 günde tamamen düştü. Tuvalet kağıdında görüyordum düştüklerini.
hmm benim bugün 15. gün daha üç ip görüyorumda o yüzden sordum, hayırlısı bakalım

canım bunu söylemen iyi oldu, az önce yağ kullanmadan sadece masajı yaptık, o bile o kadar iyi geldi ki, bugün banyo yaptırdık, bu yüzden üşür diye kıyafetlerini çıkarmaya korktuk tşk ederim tekrar

Bu arada arkadaşlar bir şey diyeceğim, hani bebek uyumayınca, ağlayınca neden hamileyken dinlettiğiniz müzikleri açmıyorsunuz ki, hatırlarsanız ben hamileyken bir saat Kuran, bir saat klasik müzik, bir saatte sevdiğim müzikleri dinletirdim, bebek anne karnındayken bu seslere alışık olduğu için ekstra birşey dinletmeme gerek kalmıyor, o anki kendi ruh halime göre bu dinlettiklerimden birini açıyorum, bebek karnında tanıdığı için ikimizede iyi geeliiyorr

Bu arada şunu da belirteyim;

hatırlarsanız sürekli burada bir dua paylaşırdım, ben doğumumu bu duanın kolaylaştırdığına inanıyorum ve şimdi de bu duayı bebeğimi emziriken, ilgilenirken okuyorum ve inanıyorum ki yavrumu büyütmemide kolaylaştıracak

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Son düzenleme:
kızım bugün doğru düzgün hiç emmedi. sebebini anlamadım ama memeyi ağzına alınca 2 kez fln çekip ağlamaya tepinmeye başlıo.. pamukcukdan dolayı ağzı mı acıyor die düşünüyorum. dut şurubuna başladık.. zaten iştahsızlığı da vardı bugün. niye böyle oldu hiç anlamadım..

Kızlar kızım 2 gündür kakasını sümüksü yapıyo ve bugünde köpüklü yaptı ne demek bu şimdi yaaa internette parazit falan diyo bu durumla karşılaşan var mı aranızda ve bugün hiç susmadı yaa sürekli ağladı acaba alakası var mı bu kaka durumuyla falan

kizlar sezaryen olanlar kesi yerinizin icinde sertlik varmi? Bu oluyomu herkeste yoksa benimmi öyle??

Geçmiş olsun canım ben kakası öyle olunca bir de yeşilse ishal diye duymuştum doktora bir sor istersen. Bir yerden mikrop falan da kapmış olabilir.

çok saol cnm içim rahatladı valla..bian önce temizlenmek istiyorum..peki kuzum bişi daha sorcam karı koca olma konusunda nasıl oluyo bi değişiklik oluyomu ve hmn 40 çıkınca olabiliyomu
valla ben de merak ediyorum:))

Normal dogum yapan arkadaslar epızyo yapıldıysa dıkıslerınızımn hepsı dustumu,epızyo ne durumda tamamen ıyılestımı
benim eskiden elime geliyodu. eelime gelmemeye başlayınca düştü zannetmiştim. bgn bi baktım ki duruyor dikişler. 20 gün oldu.

ben de aynı siteyi daha önce paylaşmıştım cnm. kesinlikle işe yarıyor.

kızlar insaniyet namına gaz giderici yöntem söyleyin dün geceden beri uyumuyoruz Alp yüzünden
karnını ayaklarını sıcak tut. rezene çayı tüket bol bol. kendini de üşütme. uyumadan gazını çıkarmaya çalış. uyuyunca çıkaramıyorlar çünkü . ayşe önerin gaz masajını dene. windsalbe kremi deneyebilirsin. zinco da olabilir. poposunu hafif ayırmayı da deneyebilirsin. çok zor durumdaysan, çörek otu yapı ya da bir çay bardağı suda bir çay kaşığı tane çörekotunu kaynatıp 1 çay kaşıgı içirebilirsin. ya da aynı şekilde kimyonu da deneyebilirsin. her bünye farklı. deneyip göreceğiz:)

canım hiç vakit kaybetmeden dr. götür kaka tahlili yapsınlar.mikrop kapmış olabilir.
benim kızımda geçen hafta sümüksü kaka yapıyordu rengide yeşildi ama.tahlil yaptırdım zehirli ishal olmuş benim bebişim .dr.ishal şurubu verdi geçti çok şükür.bu şurubun 7 gün kullanılması şart.

canım ben zaten sütün koruduğuna felan hiç güvenmiyorum.ben hiç bir korunma şekline güvenmiyorum,
onu şu yüzden yazdım hiç bi koruma %100 olmadığı için korunurken de,bak korunurken diyorum,boş boş değil:) hani birazcık faydası olur diye.yoksa ben öyle asla yapmam boş boş
hem biz sezeryan olanlar daha çok dikkat etmeliyiz ki yasak 2 sene biliyosun.

Geçmiş olsun canım ben kakası öyle olunca bir de yeşilse ishal diye duymuştum doktora bir sor istersen. Bir yerden mikrop falan da kapmış olabilir.

sağolun kızlar bu gece bana uyku yok kızımda uyumuyo buzukiyle oturuyoruz :) sabah hemen doktorunu arayıp götürücem umarım kötü bişey değildir

günaydın...bebeişi yatağına bıraktım geldim..şuan ıkınmakla meşgul..dün gece yine ağladı zır zır gaz sancısına ..sonra bi yapıştı memeye akşam haber saatiydi..gece 12ye kadar.ne memede derman kaldı ne bende..en son dayanamadım yine mama verdim(( doymadı diye meğer derdi varmış cortt bi güzel kaka yaptı...neyse altını alıp yatağına koydum..tam eşimi artık uyan çok yoruldum sırtım belim kırıldı diye şikayet ediyordum ki bizimkine baktım..yawrucum uyuyakalmış ...hala omuzlarım ve sırtım çok ağrıyor..onu kucağımda tutmaktan ...Ama olsun bebişlere değer.....

saolun kızlar emziriyorum ama sanırım yetmiyo doymuyo çünkü onun içinde mama takviyesi yapıyorum ne kadar doğru yapıyorum bilmyorum sanırım sütüm az geliyo
sütünü sağıp bakarsın. bebek yemeden 15 dk önce. eğer gerçekten azsa sütün artana kadar mama verebilirsin bence. 40 cc kadar çıksa yeter. bebeğin 60 cc çekecektir. o da ona yeter...kitaplarda da öyle yazar ztn. memeni ihmal etme. sıcak duşa gir giremiyorsan sıcak kompres yap bol bol.bebeğin yine memede dursun emdiği kadar emsin. ama yetmiyorsa şimdilik mamaya başla. aç kalmasın yazık. bir de sarılık diyorsun... sütün artacaktır merak etme..

annelik işte:) geçmiş ola:) ben de diyorum seni sıpa seniiii, ben mimarlık okudum da bu kadar uykusuz kalmadım, uykular sana feda olsun oğluşum diyorum gece yarısı deli gibi...dayanamadığım bir uykusuzluk vardı, onu da yendim sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…