- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.061
kimyonu ayrı kaynattım veriyorum ünde bir kaşıkişe yaramadı çörek otunuda verdim odaişe yaramadı şimdi rezeneyi denicem..ben kimyon yağıyla saat yönüne doğru göbüşe masaj yapıom hemen pırtlatıverio ardarda kuzucuk ..... tane kimyon (kimyon tohumu olarakta geçer) ve rezene ikisindende çay kaşığının ucuyla demliyorum bardakta azcıkta şeker koyuyorum soğuyunca veriyorum 3 kaşık buda çok iyi geliyo ben bunları yapmaya 3 haftalıkken başladım ve bizim 2 aydır gaz sorunumuz hemen hemen hiç olmuyor
bende eşime aldırdım muskatı ama denemekten vazgectim hem ölçüsünü bilmıyordum hemde nette senin dediğin gibi uyuşukluk vs..beyin gelişimi felan olumsuz şeyler diyordu vazgectim.artık ağlayacak susacak bişiler olacak doğal yollarla çıkacak bu gaz.fazla müdahale ediyorum sanırım..sabah çörek otu verdim ama 1 çaykaşığı değil bikaç çaykaşııı..çokmu oldukii..gazını bilmiom ama kakasını yaptı bebişim...bu çörek oyu nekdar verilebilir akşama doğru bidaha versem zararı olurmuki..bu arada bu hint cevizini kendim içtim 1 ttalı kaşıı belki bebeişe etki eder diye
benimde bebiş 2 -3 gündür kaka sıklığını azalttı çok ıkınıyor ama gelmiyor, günde 2ye falan düştü kaka sayısı her bezde vardı eskiden oysaki. dün gece yine kızardı morardı ıkınırken, windsalbe diye bir vazalinli kimyon karısımı var ondan sürerek masaj yaptım, vidyosu var internette 20 dk olmadı beline gelecek kadar kaka yaptı. herkese bu mucizevi şeyi tavsiye ediyorum. daha öncede bi kere gaz çıkaramıyordu bundan yaptım hem gaz hem kaka dolu yaptı
Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz kaç günde düştü:44:
Normal dogum yapan arkadaslar epızyo yapıldıysa dıkıslerınızımn hepsı dustumu,epızyo ne durumda tamamen ıyılestımı
hmm benim bugün 15. gün daha üç ip görüyorumda o yüzden sordum, hayırlısı bakalımCanım benimkiler 15 günde tamamen düştü. Tuvalet kağıdında görüyordum düştüklerini.
canım bunu söylemen iyi oldu, az önce yağ kullanmadan sadece masajı yaptık, o bile o kadar iyi geldi ki, bugün banyo yaptırdık, bu yüzden üşür diye kıyafetlerini çıkarmaya korktukBebekler için 'Uygulamalı Gaz Masajı ve Egzersiz' | Video İzle ve Paylaş | Internet TV
ARKADAŞLAR ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM AZ ÖNCE ADENE YAPTIM NASIL PIRTLAR ÇIKTI TARİF EDEMEM HEMEN ALIN BEBİŞLERİ KUCAĞINIZA EVDE NE VASA BEBE YAĞI OLUR LOSYON OLUR BEBEK İÇİN MASAJ YAĞLARI OLUR MUTLAKA DENEYİN AMA MUTLAKA ADENCİK SABAHTAN BERİ UYANIKDI UYUDU ..................................
Kızlar kızım 2 gündür kakasını sümüksü yapıyo ve bugünde köpüklü yaptı ne demek bu şimdi yaaa internette parazit falan diyo bu durumla karşılaşan var mı aranızda ve bugün hiç susmadı yaa sürekli ağladı acaba alakası var mı bu kaka durumuyla falan
valla ben de merak ediyorum:))çok saol cnm içim rahatladı valla..bian önce temizlenmek istiyorum..peki kuzum bişi daha sorcam karı koca olma konusunda nasıl oluyo bi değişiklik oluyomu ve hmn 40 çıkınca olabiliyomu
benim eskiden elime geliyodu. eelime gelmemeye başlayınca düştü zannetmiştim. bgn bi baktım ki duruyor dikişler. 20 gün oldu.Normal dogum yapan arkadaslar epızyo yapıldıysa dıkıslerınızımn hepsı dustumu,epızyo ne durumda tamamen ıyılestımı
ben de aynı siteyi daha önce paylaşmıştım cnm. kesinlikle işe yarıyor.Bebekler için 'Uygulamalı Gaz Masajı ve Egzersiz' | Video İzle ve Paylaş | Internet TV
ARKADAŞLAR ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM AZ ÖNCE ADENE YAPTIM NASIL PIRTLAR ÇIKTI TARİF EDEMEM HEMEN ALIN BEBİŞLERİ KUCAĞINIZA EVDE NE VASA BEBE YAĞI OLUR LOSYON OLUR BEBEK İÇİN MASAJ YAĞLARI OLUR MUTLAKA DENEYİN AMA MUTLAKA ADENCİK SABAHTAN BERİ UYANIKDI UYUDU ..................................
karnını ayaklarını sıcak tut. rezene çayı tüket bol bol. kendini de üşütme. uyumadan gazını çıkarmaya çalış. uyuyunca çıkaramıyorlar çünkü . ayşe önerin gaz masajını dene. windsalbe kremi deneyebilirsin. zinco da olabilir. poposunu hafif ayırmayı da deneyebilirsin. çok zor durumdaysan, çörek otu yapı ya da bir çay bardağı suda bir çay kaşığı tane çörekotunu kaynatıp 1 çay kaşıgı içirebilirsin. ya da aynı şekilde kimyonu da deneyebilirsin. her bünye farklı. deneyip göreceğiz:)kızlar insaniyet namına gaz giderici yöntem söyleyin dün geceden beri uyumuyoruz Alp yüzünden
Kızlar kızım 2 gündür kakasını sümüksü yapıyo ve bugünde köpüklü yaptı ne demek bu şimdi yaaa internette parazit falan diyo bu durumla karşılaşan var mı aranızda ve bugün hiç susmadı yaa sürekli ağladı acaba alakası var mı bu kaka durumuyla falan
cnm sen sütün koruduğuna falan fazla güvenme benim görümcem 40 cıkmış süt korur mantığıyla ilişkiye girmişler hamile kalmış 3 ay içindeyani bu işin sütle mütle alakası yok kardeşler arasında 1 yaş var
nerden alırız cnm onu?
canım hiç vakit kaybetmeden dr. götür kaka tahlili yapsınlar.mikrop kapmış olabilir.
benim kızımda geçen hafta sümüksü kaka yapıyordu rengide yeşildi ama.tahlil yaptırdım zehirli ishal olmuş benim bebişim .dr.ishal şurubu verdi geçti çok şükür.bu şurubun 7 gün kullanılması şart.
Geçmiş olsun canım ben kakası öyle olunca bir de yeşilse ishal diye duymuştum doktora bir sor istersen. Bir yerden mikrop falan da kapmış olabilir.
sütünü sağıp bakarsın. bebek yemeden 15 dk önce. eğer gerçekten azsa sütün artana kadar mama verebilirsin bence. 40 cc kadar çıksa yeter. bebeğin 60 cc çekecektir. o da ona yeter...kitaplarda da öyle yazar ztn. memeni ihmal etme. sıcak duşa gir giremiyorsan sıcak kompres yap bol bol.bebeğin yine memede dursun emdiği kadar emsin. ama yetmiyorsa şimdilik mamaya başla. aç kalmasın yazık. bir de sarılık diyorsun... sütün artacaktır merak etme..saolun kızlar emziriyorum ama sanırım yetmiyo doymuyo çünkü onun içinde mama takviyesi yapıyorum ne kadar doğru yapıyorum bilmyorum sanırım sütüm az geliyo
annelik işte:) geçmiş ola:) ben de diyorum seni sıpa seniiii, ben mimarlık okudum da bu kadar uykusuz kalmadım, uykular sana feda olsun oğluşum diyorum gece yarısı deli gibi...dayanamadığım bir uykusuzluk vardı, onu da yendim sayesindegünaydın...bebeişi yatağına bıraktım geldim..şuan ıkınmakla meşgul..dün gece yine ağladı zır zır gaz sancısına ..sonra bi yapıştı memeye akşam haber saatiydi..gece 12ye kadar.ne memede derman kaldı ne bende..en son dayanamadım yine mama verdim(( doymadı diye meğer derdi varmış cortt bi güzel kaka yaptı...neyse altını alıp yatağına koydum..tam eşimi artık uyan çok yoruldum sırtım belim kırıldı diye şikayet ediyordum ki bizimkine baktım..yawrucum uyuyakalmış ...hala omuzlarım ve sırtım çok ağrıyor..onu kucağımda tutmaktan ...Ama olsun bebişlere değer.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?